Hát helló!
Én már megint úgy lemaradtam…!
Először is üdv Melinek és Dénesnek! Mindig úgy irigylem az ilyen kis duci babák anyukáit, akit nem izélgetnek a védőnők!
Panka,
az a Thomas-os építő 4500 volt (bár mi ajándékba kaptuk, de azóta mi is vettünk az unokaöcséméknek)
Jó szórakozást a JMJ koncertre
Helga, neked is!
Orsi,
Egy igazán életszagú beszámoló: múltkoriban jöttünk haza egy vasárnapi IKEA-látogatásból: a fél család be volt szarva, ennek ellenére édesen aludtak a hátsó ülésen.
Vagy egy kevésbé szagos: eccerű falusi bevásárlás két gyerekkel (amit ha lehet, ezentúl mellőzni fogok), és mikor tenném be őket a kocsiba, akkor ejtem le a kocsikulcsot a csatornarácsba.
A Pici a hordozóban cipeltem, Rolit kézenfogva vonszoltam éppen, de a bioboltosok nagyon segítőkészek voltak, mert nem én voltam az első, aki így járt.
Sokgyerekes család: én 5-nél kezdek meghökkenni….Három gyereket tartanék ideálisnak, de csak ha tudnám, hogy akár egyedül is el tudnám őket tartani, ha úgy adódik. (Bááár, jelenleg 1-et sem tudnék egyedül...
)
Azért egy kislány még olyan jó lenne! (Miután már többször mondtam itthon is, Tamás már nem hiszi el, hogy csak viccelek.
De tényleg: olyan szépek a tieitek is! Meg annyira máshogy fejlődnek-döbbenetes, miket mondanák már+ mondókák. (Mellesleg, én inkább énekelek Rolinak, a mondókák nálam sincsenek készenlétben.
Hiszti: tuti jókat röhögök a TI gyerekeitek hisztijein! Az enyém leggyakrabban rongybabává-ernyedős hisztit szokott levágni meg persze van a klasszikus toporzékolós. (ha már, akkor inkább, de úgy közelről eggggyáltalán nem vicces…)
CHF-hitel: nekünk is van…mi már a válság előtt az előtörlesztésen gondolkodtunk, szóval most mindenképpen meglépjük.
Rita,
Gratula az azóta betöltött 50. szopihónaphoz!
(Én már megvesznék egy pofa borért!)
Akrobata anyukák: néztem a picasa-n a veszélyes képeket meg a videót az etetőszék tálcáján keresztül fellendülő Sebiről: azért az egyik szemem nevet, hogy Roli nem ilyen erős. (Persze a székbe ő is bemászik-mert nagy pocakkal erre szoktattam-már rég nem használjuk a tálcát, de biztos, hogy nem tudna azon keresztül bemászni).
Mindig készülök, hogy Sebin nem meglepődni, de tényleg fantasztikus! Gratula nektek!
Beszéd: Roli is nagyon sok szót tud, de főleg főneveket és néhány Olivérrel kapcsolatos igét, mint sír, alszik, eszik ilyenek….Múltkor végigmentem az ABC-n: most már csak az r, l, z és zs hangokat nem hallottam Rolitól. De az l-t és r-t egy az egyben kihagyja: a barnára nem azt mondja hogy bajna, hanem csak bana. (Viszont be tud azonosítani 6 színt és diadalittasan mutogatja, hogy sága, ké, sőd, ija, bana és fekete. Ez utóbbi már a májusi definíció szerint is szó!
A hányóráról jut eszembe, nálunk a kedvenc a „sötétvan” és tényleg imádja a sötét szobákat, direkt lekapcsolgatja a lámpákat...
Bili/WC: ááá, még nem jelzi a történéseket (ill, ha kádba pisil vagy nyáron a teraszra vagy kertbe tojt, akkor tudósít(ott), hogy mi van. De ha pelus van rajta, akkor nem szól és addig fel sem hozom a pincéből az autós bilijét, mert úgyis csak szórakozna vele.
Lábujjhegyen járás: csak szórakozásból. Viszont kell is, mert az ortopéd orvos szerint „iszonyú” a lába. (ami azt jelenti, hoyg ugyanolyan lúdtalpas és gyenge a bokája, mint az apukájának volt, mielőtt elkezdett rendszeresen sportolni.)
Csajok, zacskót csak a már szobatiszták tudnak domborítani, úgyhogy hajrá!
Bölcsi: az biza jó lehet, nektek anyukáknak is!!! Egy ismerős tanácsára elgondolkodtam, hogy érdemes lenne Rolit 1 napra befizetni akár vmi magánba, de félek, h a hazahozott betegségek miatt több kára lenne mint haszna. A tieitek nem szednek össze mindenfélét?
Pann, ijesztő lehetett ez a lebénulás! (Olivért is tegnap oltották volna, de lehet hogy benne is lappang vmi, merthogy mi Rolival lázasak voltunk, szóval halasztottunk…)
Hú, megint sok lettem…ha időben felébrednek a gyerekek, ma elmegyünk feltérképezni a szomszéd faluban lévő babaúszási lehetőséget.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.28 22:50-kor.