Sziasztok!
Nekem csak rossz tapasztalataim vannak a 2 Barnával!
Leírom, aztán majd döntse el mindenki ki-hogy viszonyul hozzá.
Én vmikor 2006-ban mentem B. Péterhez, mert egy barátnőm nála szült és azt mondta fantasztikus doki. Én is babát szerettem volna, tehát bejelentkeztem és elmentem "beszélgetni" a magánrendelőjében. Ez volt akkor 6e ft. Aztán kb fél évig nem sikerült, és elmentem hozzá, hogy talán vmi gond lenne.. csináltatott a kórházban egy ultrahangot vmi nővérrel, aki mondta, hogy épp érik egy, a doki mondta, h hajrá!
De persze akkor sem jött össze. Azt mondta, h előfordul, h 1-2 évet várni kell míg teherbeesem, de ne adjam fel. Akkor azt gondoltam, h milyen szuper doki. Aztán vmikor a télen mentem hozzá a kórházba, mert oda hívott be, miután telefonon mondtam neki, h vmi folyásom van és fáj a hasam. Mire bementem a kórházba, ő sehol! A nővérek bunkók voltak, mire odamentem az apjához, mert a magánrendelőben ismertem őt, és közölte, hogy ő most nem ér rá. Nem érdekli hol a fia. Na erre elmentem az sztk-ba és rendbetettek.
Ezután nem mentem hozzá, mert nem kellett egészen 2007 októberig, amikor a jobb oldalam rettenetesen elkezdett fájni, szinte egyik napról a másikra. Eszméletlenül fájt, nem tudtam mi ez, és másnap fogadott is a kórházban, mert épp ügyelt. Csak hasam tapintásával és a kezével benyúlva állapította meg, hogy ez nem nőgyógyászati, menjek el urulógiára, ha továbbra is fáj. 2 nap múlva mentem el a Klinikákra, de délután lett mire sorra kerültem, az urulógus közölte, hogy nincs vesekövem. Átküldött a sebészetre hátha vakbelem van. A sebész jól megkínzott, mert azt hitte szimulálok, aztán az ügyeletbe küldött a sebészeti ultrahangra. Ott a doki azt mondta, hogy valszeg méhen kívüli és akkora, hogy azonnal menjek a nőgyógyászatra! Azt azért megjegyezte, hogy első alkalommal a nőgyógyász miért nem érezte, akár kézzel akkora!
A nőgyógyászaton mondták, hogy ez nem méhen kívüli, hanem ciszta, és másnap műtöttek, mert akkora volt, hogy azt mondták egy nagyobb megerőltetéstől kiszakadhat.
Akkora trauma volt ez nekem akkor, hogy baba helyett cisztám van, és egyáltalán, hogy ennyit kellett szenvednem és hogy a baromi szuper doki miért nem foglalkozott velem?
Azóta sem voltam nála. Nem éreztem magamban annyi erőt, hogy bármikor is szembesítsem, de lehet meg kellett volna tennem.
hát így válasszátok őt.
De azóta 2 év, egy orvos azonnali cselekedete, aki meg is kérdezte, hogy lehettem ennyire türelmes... pár szem hormontabletta után sikerült teherbe esnem, amint látjátok
Üdv.
Niki
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nikilány 2009.03.09 22:10-kor.