sziasztok,
nagyon elfáradtam ma és ingerült is vagyok
Apát is többször "helyre raktam"
a lábam is baromira fáj
Délelőtt indultunk Budakalászra, előszőr volt babamasszázs, Bencus négyszer pisilt (pelus nélkül volt
), végig gagyarászott, aztán kádaztunk, de csak rövid ideig mert lejárt az idő. Azt is élvezte, de ott már eltörött a végén a mécses. Aztán szopizott, eljöttünk haza, itt ismét szopi majd indultunk a védőbe: 6450 g, 60 cm, megkapta a 3 hós szurit, egy hangja se volt, aztán itthon már nyügizett, szopizott és most durmol. Nem tudom meddig alszik, de úgy döntöttem, hogy most nem keltem fel, ha időben felébre lesz fürcsi, ha nem akkor csak szopizik...
és még Botika is...
Jaj, Istenem, hát ez nem lendített a hangulatomon...
Tündi,
Farkas Orsolya a homeopata, hétköznap lehet hívni 9-4ig, 0670-37-60-604
De tényleg próbálj meg megnyugodni, ügyes Anyuci vagy te!!!!!
Alíz,
szerintem is tarts egy kis szünetet a bogyókban, mert ezeknek al ényege, hogy beindítsa, aztán a szervezet már működik magától, vagy ha nem újra lehet kezdeni.
De anno Ani írta, hogy 3 napig 3*5-öt, majd 3 napig 2*5-öt, majd 3 napig 1*5-öt kell szedni az utricából, aztán szünet.
Ibi,
de ügyes már Gergő!!!!! olyan jó lehet látni, hogy már tudatosan nyúl a játékokért, fogja őket, játszik velük!!! No és hogy fel akar ülni!!! szuper!!!
Jó, hgy nem lett semmi gond az oltásnál!!!
Ani,
ügyi Ronid van!!! Úgy szeretnék már talizni veletek!!!
Alíz, gyere tornázni, jó a csapat!!!
Ildi,
tényleg klassz, hogy ennyire tudatosan foglalkozol Bencével!!! Én is próbálkozok, de mindig zsákutcába futok
Tényleg, Ringató nincs valahol? Nem tudtok róla??
Melinda,
teszt??????? milyen beosztásban szoktál dolgozni? mindig éjszaka, vagy hogy van ez? kipróbáltátok a hintát????
Andesz,
szuper a járgány, majd magadat is fotózd le, ahogy vezeted!!!! hamarosan eljön az az idő is!!!
El is felejtettem, hogy te pedikűrös is vagy!!! Bár ehhez érzéstelenító nélkül senki sem nyúl hozzá, az tuti, mert sikítok
Én is kaptam kenőcsöt, azzal kenegetem, s remélhetőleg holnapra jobb lesz, akkor nyúlnak csak hozzá
Kriszti,
édes lehet Martinka!!! jÓ tanulást, kitartás hozzá!!!
Alexa,
hogy van Martinka? Már nem is beteg, igaz?
Bessy, Vicuska, Judy, Kata - merre jártok??? MIndenn rendben?
Enikő,
jobb már a helyzet? TUdott valaki segíteni?
Gabi,
jó volt a tegnapi nap!!!! Édes kis lurkód van, az egyszer biztos!!!!! Remélem a fogacska is átbújik hamarosan!!!!