Sziasztok!
Régen írtam, de olvaslak azért Titeket!
Jovana, Mónika és Sziszkó nagyon sajnálom ami történt. Biztos vagyok benne, hogy amíg itt vagyunk pocakosan be fogtok jelentkezni, hogy: IGEN, sikerült!!!
Kitartást, egészséget!
Tegnap voltam UH-on. 35 mm a baba, mozgott és vert a szíve. Valahol most fogom fel, hogy mi is a helyzet. Eddig Aliennek hívtam a könyvekben talált illusztrációk alapján. De most már Embergyerek lett a drágám.
Úgy megkönnyebbültem, jó volt látni, de tényleg!
Legközelebb november 18-án megyek a kórházba a Down-os szűrésre. Leveszik a vért is az ingyenes kombinált vizsgálathoz.
14 hetesen gondoltam elmegyek egy 4D-re. Hátha látszik már, hogy világoskék vagy rózsaszín. Addig várok a nevek ízlelgetésével. Bár vannak már favoritok.
Néhány témát ragadnék ki!
Étkek: Hát bevallom őszintén én mindent eszem. A penészes sajtot eddig sem szerettem, az nem jelent veszélyforrást.
Én már jóelőre elmentem toxoplazma szűrésre. Átestem rajta, így nem tartok a nyers hústól (nem eszem nyers húst persze, de úgy hallottam, ha csak "dolgozol" vele az is okozhat problémát), nyers tojástól. A felvágottban szerintem meg vannak főzve a cuccok. Sajnos mostanság csak a "szemét" kajákat kívánom és egyáltalán nem étkezem egészségesen. Továbbra is van émelygős napszakom, de evés hatására elmúlik.
4D: A 4D Genesisről én is jókat hallottam, nem kísérletezem oda megyek! Aranyosak voltak, rászánták az időt a családra...
Császár vs. természetes szülés: nem tudom még magam egyik táborba sem elhelyezni. A környezetemben hamarabb gyógyultak a császárosok. Nem vágnak izmot, nem olyan az egész, mint régebben volt. Azért nekem az erős lenne, hogy a 4 kg feletti babáknál az anya dönt. Nem én végeztem el az orvosit.
Abortusz: a környezetemben egy fordult elő, akkor maximálisan megértettem az anyukát. Én azt vallom, hogy az anyáé és a párjáé a döntés joga.
Ruházkodás: még mindenbe beleférek, nem híztam, jóllakott óvodás a termetem, de azért reggel már látom az "édes dudort".
Veszek lassan egy bandázst, ami csak melegítésre szolgál majd egyelőre.
Munkahely: Szerencsém van, mindenki nagyon jól áll a hírhez, bár már kb. egy hónapja tudják. Vizsgálatokra szó nélkül elengednek. Tudom, hogy törvényileg el kell engedniük, de azért valljuk be nem mindenhol valósul meg.
Pumukli: lesz bónuszfizetés, úgyhogy januártól én is jól keresek.
Valahol örülök is, hogy kiszállok a bankvilágból. Ebben a gazdasági helyzetben... (ez már szállóige
)
Egy másik kis élet születését is várom. Talán még emlékeztek, hogy kiskutyát kerestem. Ez a vesszőparipám,bocsánat!
. Kb. 3 hét múlva meglesz az alom, januártól csatlakozik hozzánk egy maflácska kutyus. Így talán könnyebb lesz a várakozás, hosszú lesz az itthonlét a baba érkezéséig.
Puszi mindenkinek! Mit szólnátok egy babavárós fórumozós találkozóhoz?
Eszter