Új privát üzeneted érkezett!

Flört szagú?
Én már az észre sem veszem, de lehe az volt. Fiatal fiú még.....

Hát igen, az egy dolog, én mit ettem, de a szülők?
Mit örökítettek, amiről nem is tudunk.

Fizikai munka? Az nem káros szerintem, nagyanyám a szülés előtt 2 órával krumplit szedett.
Nem is volt semmi baja, de csak halat evett, halászok, saját disznót és kerti zöldséget. Csak lisztet vettek piacon.
Tésztát maga gyúrta, hurka, kolbász saját, szalonna, tojás csirke otthonról.

Az a csirke, amit az áruházban adnak, 3 hónap alatt éri el a súlyát.

Betti
Kép
betti0412

Én például szeretem a pick kolbászkákat és zavartalanul eszegettem, mikor rájöttem, hogy nitrit van benne, pácsó, minden felvágottba, ami extra MÉREG. :oops:

Most akkor lassan táblát kell csinálni, mit lehet enni, mit nem és nem csak általánosságban.

Betti
Kép
betti0412

betti!

pont ezt mondom!
Anyu szalagmunkát végzett az első terhességgel,ráadásul higítót is használtak..onnan ment szülni...Meg se kottyant neki!!!!

De a higító a babának??????????????????

amúgy tutti flört volt! :wink:

KépKépKép
tünci28

De már a gyümölcsök és a zöldségek sem igaziak.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!
Csak bekukkantottam és pont azt a témát feszegeted Betti, amitől én a falnak megyek már kb 2 éve. Mert nem tudok megenni semmit, hogy ne nézném meg mi van benne. Szóval nem is nagyon eszem... A fiamnak meg pláne nem adok felvágottakat. Mondjuk meg sem eszi, született vega. Tegnap játék közben is azt mondta, hogy husit nem főz, azt nem szereti, jó lesz apának. De még a sóban is van csomósodás gátló anyag!!!!!!!! Tegnap akartam venni itt a kicsi boltban, de csak ilyen volt, itthon meg már üres a doboz :shock:
hettuli

Megyek lányok aludni..vagy legalábbis áttelepülök a másik szobába...

Viszlát holnap!
Pussz
tünci28

Én is elmegyek már, mert reggel korán kelek, megyek vérvételre. Jó éjt Nektek.

Kép

Kép
melcsike70

Hettuli
És akkor gondold el, hogy ha több anyag találkozik egymással a szervezetedben, mik fejlődnek belőle.

Jó éjt lányok, én még tv-zek, megpróbálok a Grace klinikát kihúzni.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!
Most megint behoztam a lemaradásom. Érdemes volt nekifeszülnöm, az biztos!

Én rettentően gyógyszer ellenes vagyok, úgyhogy orvos legyen a talpán aki kismamaként bevetet velem valami gyógyszert. Na jó Elevitet szedek, meg magnéziumot. Egyszer a dokinéni megkérdezte, hogy írjon-e a fiamnak antibiotikumot. Mondom, ne!!! Erre ő, jó. Úgyhogy ez nagyon látszik is rajtam ezek szerint. Pl fogamzásgátlót sem szednék soha.

Jaj azt még el akarom mesélni, hogy a temetőben a kisfiam gyújtogatta a gyertyákat és annyira aranyos volt. Anyának van egy bátyja, aki 1 hónapot élt és annyira megható volt, amikor ott sertepertélt a kis sír körül. Olvasgattam a feliratokat, 1-2 nap, pár év... :cry: Milyen jó nekem, hogy itt van a kis törpém, de milyen illanékony is ez az állapot... A nagy keresztnél is hagytam, hogy ő tegyen gyertyákat. Őt biztosan jobban megértik az Angyalkák. Nem tudom mi járhatott a fejében, remélem azért valamit megértett abból amiket mondtam neki. Sajnálom nagyon Botondot is :cry: :cry: :cry:

Szép álmokat mindenkinek!!!

Jaj csináltam én is vonalzót, most éjjel kiteszem ide...

Kép

Kép
hettuli

Elgondolkodtam és én diófa lennék szívesen. Ez jutott először eszembe.

Kisanyácska, mi van akkor azzal a játékkal???? Szerintem csináljuk nyilvánosan
hettuli

Jó reggelt Lányok!!!

Győzelem!! Történelmet írtunk!!! Majd jövők, most örömtáncot járok!!

Kép
leda2002

Leda!!!!

Én is izgultam,ez hatalmas dolog!!!!! :lol:

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt!

Leda, mennyit ücsörögtetek a kis széken, mire bejutottatok?

Ezek szerint Barack nyert? :lol:

Hettuli, nagyon szép a kis vonalzód:) Én Pindúrkának hívtam mindig Lackót:) A Pinduri is nagyon aranyos:)
Vendég

Én is örülök Baraknak!

Őszintén a 72 éves John-nak már nem az unokákat kellene kergetni a kertben egy USA elnökség helyett?
Sztem komoly állóképesség kell hozzá.
Mindemellett nagyon becsülöm, azért amit mondott a győztesnek gratulálva, és szerintem azt ide ki is kellene akasztani a parlament felé, mert így kell viselkedni.

Szóval örülök.

Betti
Kép
betti0412

Szia Boboka!

Na látod, most elkenődtem, hogy nekem 2009-ben nem lesz babám...De talán lesz 2010-ben,milyen szép kerek szám...meg 2012-ben és 2015-ben..Akkor még mindig 35 leszek "csak" és a párom is éppen 40!!!! :D

uff,beszéltem!! :lol:

KépKépKép
tünci28

Betti!

volt már olyan hogy MO.-n nem fikázták egymást a parlamenti pártok????nem emlékszem????? :?

Mi egy más kultúra avagyunk.... :?
tünci28

Jajj, Tünci, én mondtam valamit, ami miatt elkenődtél?

Én is azt számolgattam tegnap délután, ha január végén kezdünk próbálkozni, akkor 2009 októberre lehetne baba, ha februárban, akkor 2009 decemberben, és ha nem jön össze az első két hónapban, akkor csak 2010-ben lesz baba...

Olyan mérges voltam múlt héten a kollégámra, panaszkodik, hogy az egy éves gyerekével mennyi baj van... Mondtam, hogy örüljön neki, kicsit elszégyellte magát:)
Vendég

Jaj, nem Boboka,csak amiatt írtam, amit tegnap este beszéltünk...hogy akkor éppen teljesen beletörődtem, hogy nem mostanában lesz kistestvér!!!
tünci28

Na nem ment át, amit írtam:(

Miért nem kezditek ti is márciusban a próbálkozást, és akkor 2010 elején már lehetne kistesó:)

Tegnap este én is úgy éreztem, hogy nekem nem kistesó, nekem Lackó kell!! De nem lehetünk ilyen buták, a kis Angyalkáink mindig velünk lesznek, és Ők örülni fognak annak, ha mi is boldogok leszünk:)

Tünci, e-mail ment a lökött "koros" táblázattal:)
Vendég

Boboka!
nem mondom, hogy nem szeretném, de az csak 7 hónap, az nagyon kevés, nem merem...Tegnap behoztam kintről az összecsukható ruhaszárítót, úgy,hogy a hasamnak támasztottama szélét...mire ötö léptem majdnem eldobtam, úgy fájt a hsam tőle...Mi lenne, ha egy 5 kilós tömeg feszítené belülről???és akkor az még csaka bőr....Szóval nem merem...esetleg a nyáron...talán az augusztust nem várjuk meg, de a nyarat szreintem biztos...

KépKépKép
tünci28

Sziasztok,

vittük a kisszéket, de hamar bejutottunk :)
Igen Betti, McCain nagy beszédet mondott, emelt fővel vonult el.. Szerintem is jobb neki a kertben a rengetek unokájával, nahát meg nekünk is jobb.

Boboka, Tünci most elküldök nektek egy képet az email címetekre.. A többiekét nem tudom, de ha megadjtok és érdekel..

Kép
leda2002

Tünci, majd meg látod, hogy a következő hónapokban mennyire csökken a fájdalom a pocidon, hátha javulásnak indul.
Nem emlékszem, hogy veled vagy a császáros topikban beszéltük, hogy végül is az első pár hónapban úgysem nő belül olyan sokat a picike, csak a tizenvalahanyadik héttől, az még legalább + kb. 3 hónap. És akkor már 10 hónapnál jársz, ami majdnem egy év.

Én nem akarom elkiabálni, de a frontok megérzésén kívül hál Istennek semmi gáz nincs a sebbel, remélem nem is lesz. Bár a múltkori mensikor eléggé feszült bent, de annyira azért nem volt fájdalmas.
Vendég

Leda, egyszerre írtunk:)

Mindjárt nézem az e-mailt.
Vendég

tünci, boboka.. email ment :)

Kép
leda2002

Köszi:)

Egyemmeg, az a séró nagyon vagyány:):)
Vendég

azért a matrica sem semmi :)

Kép
leda2002

Sziasztok!

Leda

Én is örülök szoritottam Obamának. És nekem is tudod a e-mail cimemet már mert küldtél emailt. Vagy kidobtad :(

Kép

Kép
melcsike70

LÁnyok

Ez nagyon rossz hogy még ennyi idő után is igy fáj a seb. Nekem még nem volt ilyen, de nem isgondoltam volna, hogy a gyógyulása ilyen hosszadalmas. És az tényleg nagy rossz lehet, hogy a seb miatt nem lehet előbb próbálkozni.

Kép

Kép
melcsike70

Szia Melcsike!

Most miért kellett vérvételre menni? Valamelyik gyógyszer miatt?
Vendég

Melcsike, én úgy vagyok vele, hogy a fél évet a lelki dolgok miatt is kivárnám mindenképp, de amit először mondott a doki, hogy 18 hónapot kellene kivárni, na ahhoz már nem lenne erőm...
Vendég

Igen , a vérhigitót hogy szedem havonta kell mennem ellenőrzésre. (Múlt hónapban elfelejtettem, biztos lecsesz az orvos.) Mert aszerinte állitják be az adagot.

Kép

Kép
melcsike70

18 hónap az tényleg nagyon sok idő lenne.

Kép

Kép
melcsike70

Látjátok a én nagy lányom mennyi idős ma? Ugye milyen nagy :lol: :lol: !

Kép

Kép
melcsike70

Jó étvágyat lányok mindenkinek!

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!!!
Most hallottam a rádióban a hírt, de látom ti korábban keltetek. Ezek szerint jogos volt a lekvár és a pia :wink: Én is úgy gondolom, hogy bizonyítsanak a fiatalok!!! Szerintem nálunk soha nem volt olyan, hogy a kormány és az ellenzékiek ne a fikázásban merítsék ki a politikát. Undorítóóóó!

Tünci, nekem a gátmetszésem is sajog frontokkor, pedig már elmúlt két éves. Az az egy év pedig nem olyan sok ám, csak most az elején. Ugye Leda nem csak én tudom, hogy te mikor szültél először???

Jaj, Barcika 7 éves!!! Ezt megjegyzem, mert a férjem névnapján van a szülinapja. Néztem ám őt iwiw-en. Szép kislány, mondjuk az anyukájával sem lehetne szenet bányászni :wink:

Boboka, igazad van a panaszkodós anyával kapcsolatban, de azért őt is meg kell érteni. Mondjuk lehetne annyi esze, hogy nem pont neked mondja. Jó az embernek kiönteni a lelkét, erről szól ez a topic, csak meg kell választani kinek. Sokszor én is csak mondom, mondom aztán eszembe juttok és máris azt látom milyen jó is nekem. Remélem nem kell sok idő és már ti is panaszkodtok!!!

Leda nekem is képeeeeet. Kíváncsi vagyok Mona Lisara és a kis csemetére. Nekem egy fotós pasi szokta mondani mindig, hogy olyan madonnás az arcom. :oops: Férjem szerint hülyeség, de már 4 éve ezzel traktál az öreg.
hettuli

Hetulli

Nagyon kedves vagy! :lol: Akkor a férjed I. Boldog névapot neki.l
Az ÓÓ én is ám kiváncsi vagyok Rád! VAn Iwiwed? :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Majd jövök CSajok

Megyek az eredményemért aztán vissza a kardiológiára, aztán 1-2 óra várakozás. :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Jaj Bocsánat Melcsike, de én már megkerestelek ott az elején :oops:
Mindjárt be is jelöllek!!! Remélem minden rendben lesz nálad és boldogan ünnepelhettek kislánykáddal.
hettuli

Jaj, most nézem, hogy kicsit lebutítottam a képeket iwiw-en régebben, úgyhogy most frissítek.
hettuli

Hettuli

Tündéri a kis fiad. :D :D ... ...... és azok a fürtök :wink: .

Elég szar lett az eredményem. Felemelték a gyógyszeradagomat. :( Mivel nem iszom, nem dohányzom, nem sok zöldséget eszek, ezért valószínű túl sok a stressz....... az orvos szerint. Hahaha. Tudja mi történt velem.

Kép

Kép
melcsike70

Annyi mindent akarok már megint,de mindjárt sötétedik éns még mindenképp kimegyek picúromhoz, mert holnap melo..
:?
De este írok mindenkinek!!!!

Puszi!

KépKépKép
tünci28

Melcsi!

Barcinak boldog szülinapot kívánok!!!!

Kép
tünci28

Sziasztok!

Végre volt egy órám, és egész idáig olvastalak benneteket! Ma reggel én is a McCain búcsúbeszédére ébredtem (magától kapcsol be a rádió), és ez jó is volt, csak kár, hogy búúúúúúúúúúúzott a közönség. No de ez még tolerálható.

Megvettem az Áldatlan állapotban könyvet, és ezért is nagyon sokat gondolok rád, Betti. Van egy novellapályázat az egyetemen, és megszállt az ihlet, a megvalósításhoz kellene ez a könyv is. Sírtam rajta több helyen, és ez olyan különös, mert nem szoktam, nem tudok sírni.

Hétfőn ültettük ki a kövirózsákat a temetőbe, egy kis fenyőfa alá. Ma megint kinn voltam, hogy megöntözzem. Nagyon-nagyon furcsa érzés, olyan, mintha Andrishoz mennék, pedig ő nincs is eltemetve, mert nem lehetett, hiába könyörögtem. Nagyon nehéz volt otthagyni a virágokat, és már hiányoztak, aggódtam értük, mindennél fontosabb volt ma kimennem. Egész másnak látom magam, mióta ott vannak ezek a növénykék a kisfiam emlékére. Olyan anya lettem, akinek dolga van a temetőben. Aki másfél órát buszozik valamiért, ami fontos neki. Aki ott bolyong a gyereksírok között. Nem igazán tudom megfogalmazni, mert nem értem, mi ez. Sírtam is, ott kinn, meg a buszra várva. Nem értem, miért.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Nem kaptam kabátot,minden olyan drága,ami meg nem az,az nem tetszik,vagy kinnt van belőle az egész hasam... :?

Hétvégén megpróbálom újra...

Sajnálom Melcsike, hogy rossz lett az redményed,nem lehet könnyű ezzel élni,mert ahogy írod, hogy mennyi mindent nem ehetsz..és nem is egy ,mindjárt két ilyen betegség!

KÉpzeljétek teljesen sötétben értem ki a temetőbe és nem is vittem lámpát, még jó, hogy a hold ad valami kis fényt!
Vittem virágot, meg behoztam a mécsestartókat, mielőtt valaki más viszi haza!Mondta is a férjem ,hogy a legnagyobb legszebb már lehet meg sem lesz, ne bőgjek majd, mert elgfeljebb veszünk másikat!
De megvolt!Karácsonykor, meg a névnapján majd kiteszem!

Boboka!
Neked mozgásra se fáj a heged???Én amikor csinálom a hasizomgyakorlatot,időnként úgy érzem, hogy ég belül..
és nekem a másik műtéteim is sajogtak ,amikor nőtt a hasam,pedig azok régiek!!!

De nehogy azt gondold, hogy le akarlak beszélni,sőt!!!Jó is lesz, ha valaki tapossa előttem az utat!Drukkolok nagyon!!! :wink:
tünci28

Kisanyácska!

Pécsett van az emlékfal az elhúnyt gyerekeknek...Nem gondoltál rá, hogy csináltass oda egy emléktáblát Andrisnak???

Nagyon megható amit a kövirózsákról írsz,meg mást is..jaj, mindjárt bőgök....
tünci28

Itt van Hettuli:

Kép

:) :) :) :) :)
kisanyácska

Tünci! Ölellek.............................................

Érdekes, hogy nekemi is eszembe jutott valami emléktábla-féleség, sőt még azon is elgondolkodtam, hogyan írám fel Andris nevét rá. Hol van ez az emlékfal? És Tündi30 emailcímét vagy valamilyen elérhetőségét nem tudod? Ha jól sejtem, ő is pécsi. Elmagyarázhatná nekem, hol van az Örök gyermek emlékmű a temetőben, mert hiába nézelődtem hétfőn, nem találtam. Nem kerestem kifejezetten, a gyerekekkel nem lehet annyit bolyongani, óriási a temető.... De ha tudnám, merre kell menni, biztosan odatalálnék, és szívesen gyújtanék egy-két-nyolc-tíz... ezer mécsest...

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

"Volt két koraszülött kislányuk, a feleség itt szülte meg őket, és mind a kettő meghalt. Eltemették őket itt, a faluban, a pici babák temetőjében. Mind a ketten virágnevet kaptak. Meg is kerestem a sírjukat. Az egyik Viola, a másik Rózsa."

"Ott ült az orvosom is, és azt mondta, hogy minden rendben van, és tavasszal jöhet a következő gyerek. Mondtam neki, nekem az Andriska kell, nekem nem kell más gyerek, nekem az Andriskám kell."

(Singer Magdolna: Áldatlan állapot. Mi lesz velünk?)

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Azoknak, akik kérték: íme az "indiános játék".

Lépésenként külön-külön hsz-okban fogom fölrakni, nehogy előreszaladjatok az olvasásban! Mindig csak akkor menjetek tovább, ha megvan az előző lépés.

1. Végy egy üres, tiszta, címzés és feladó nélküli borítékot.
kisanyácska

Uramisten Kisanya.... :cry: :cry:

Másodszülött is virágnevet kap:Ő Hanga...A szívemben már ÉL!

KépKépKép
tünci28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?