Sziasztok lanyok!
Nagyon eltuntem, ne haragudjatok, csak annyit idegeskedtem a baba miatt, hogy nem volt kedvem irni.
Azert persze olvastalak mindig benneteket.
Roviden a story: Ketszer is ultrahangon 2 hettel kisebbnek mertek a babat. Egyszer a doki maganrendelojeben, egyszer pedig a II-es noi hiper-szuper gepen...
Azert idegesitett ez, mert pontosan ereztem, mikor volt a peteeresem. Persze ilyenkor a dokik mossak kezeiket, rogton el kezdte mondani, hogy, hat igen, ilyenkor meg sokszor felszivodik a baba, genetikai rendellenesseg, stb
Gondolhatjatok hogyan ereztem magam.
Az utobbi utan 2 hettel rendelt vissza, ez lenne most szerdan, de mivel hetente csak egyszer van maganrendelese, nekem meg bejott egy fontos elfoglaltsag, nem tudok menni.
Jovo hetig pedig nem birtam varni, igy elmentem tegnap este a Baross utcaba egy ultrahang rendelobe.
Es itt jon a csattano: Dokino kerdezi, hany hetes vagyok, mondom a multkori uh alapjan 8,5 hetes.
(Kozben majd meghaltam az izgalomtol.) Huvelyi uh-t probalt, de azt mondta, mar tul nagy a baba, nem tudja bevenni.
Kepzeljetek, hasi uh-val a gep kidobta, hogy 10 het 5 nap!!!!
Tehat megis az en szamitasaim jottek be. Egyszeruen nem ertem, hogy lehetett ez, hogy ket hete 6het 6 naposnak mertek! Szerintetek?
Annyira boldog vagyok, hogy rendben van!!!!!
Vernike!!
Kepzeld, nekem ez a 3. babam, es mindig voltak az elejen gorcsolgetesek. Nem ertem, miert lenne ez fenyegeto veteles, amikor teljesen termeszetes. Ezzel az erovel barkit fenyeget a veteles. Szerintem a kismamak 80%a meg tud erositeni.
A kislanyommal anno annyira fajt a hasam, hogy biztos voltam benne, hogy azonnal megjon, kb 2 napon at.
Princzike!
Amig nem jon meg, semmi sincs veszve, lehet, hogy kesobb keszult.
A Clostyrol en azt tudom, hogy elvileg szigoruan uh mellett kell ellenorizni az eredmenyt, nehogy tulstimu legyen. Ehhez kepest az en dokim is siman felirta anno, mikor a kislanyomat vartam.
Udv, es drukk mindenkinek,
Lys