Sziasztok!
Úgy látom megint fellendültünk, ez a jó!
Mazsola, üdv a csapatban, Lilla téged is üdvözöllek.
Lilla: jól irtad, igen van ilyen foglalkozás.
Dúdoló: nálunk Görömbölyön van ilyen foglalkozás, az a neve, hogy Mazsola-Muzsika, egy volt ovónéni /most gyed-en van a kisebbik fiával/ tartja, nagyon jó, zenére éneklés, hangszerekkel, tánc van a csemetével, ide 6 hós kortól lehet hozzni a gyereket egy foglalkozás ára 300Ft/alkalom.
Akit érdekel szóljon, leirom hova kell menni.
Van a városban is, de ott 700Ft/alkalom. Legalábbis ezt hallottam.
Mi szoktunk járni, ha nem vagyunk betegek, hát sajni mostanság elég sokat voltunk itthon betegen.
Ancsi: szegény Melli, hát én is azt javasolnám,mint a doki, hogy ha eddig is egyedül aludt el, akkor ne aludj vele, próbáld meg simogatni a buksiját, és suttogni neki, hogy semmi baj, anya itt van, csak rosszat álmodtál.
Nálunk is szokott ÁKos rosszat álmodni, de megoldottam úgy a dolgot, hogy este alvás előtt mesélek neki mesét, mondjuk a hófehérke és a héttörpe, ezt könyből, és nézi ő is, aztán alvás reggelig mint a bunda.
A bábos dolog is jó, hátha elbábozza, hogy mitől fél, de csak óvatosan. Drukk, hogy minél előbb megoldódjon, és jó volt összefutni veletek a cora-ban ma.
Gyapesz: piros popsipötyökkre, a boraxos popsikenőcs a jó, /legalábbis nálunk ez vált be/ meg ha A vitaminos koleszterines kenőccsöt iratsz fel a dokival, kikeverteted, akkor tutira nem lesz piros a feneke a picurnak, vagy sudocrem, ezek vannak fogzásos pirosodásra.
Gyapesz: ha érdekel a Mazsola-Muzsika jöhetek velünk is, legalább lesz ismerős emberke neked. Csak szólj: a számom megy priviben.
Mi nem használunk ilyen porszivót,/majd talán jövőre veszek egyet/ a nővéremék igen, mert ott mindkét gyerek kruppos meg allergiás, igy nekik kell, de ő azt modnta, hogy nagyon jó, többet nem mondott.
Dodus: szia jól eltüntél!
Takaritás? hát az nálunk úgy zajlik, hogy a nagyobbik segit nekem pakolászni, törölgetni is szokott, a kicsi meg a nyakamban lóg, és úgy szoktam porszivózni, mert annyira fél tőle, hogy ha meghallja tőlem, hogy porszivózni kéne, már meneküla lábamhoz, és ordit.
de ha nem porszivózók, akkor ő is port töröl.
nem tanitottam egyiket sem, maguktól...
na megyek, mert még aludni is kéne.