Jó reggelt!!
Dóri üdv közöttünk,gyere bátran!!
Böbi,igen 41kg vok,de már híztam is pedig másfél kg-t.
Anno Grétivel is így volt,vele 15kg ment fel a 36.hétig.
Ezért is vagyok gondba,mert a kismama gatyóim hasba jók,de comb,fenék,katasztrófa.Nincs mit belepakolnom.Viszont a kis 25-ös gatyáim,nem mennek a hasamra.Bandázst kell vennem.De majd talán vasárnap.ha férjem szabad.Itt a környéken nem lehet kapni,max Debrecenbe.Remélem szabad lesz,mert Grétinek is vennem kell egy halom téli holmit.
Holnap megyek dokihoz,de már ideges vagyok.Mi lesz még holnapig.
Vérnyomásom még mindig alacsony,de képzeljétek csak az elemes kütyükkel mérve.A belgyógyon a régi higanyossal mérték és tökéletes volt.Majd ezt megemlítem a dokimnak.Szerintem próbálja ki az is akinek magasat mérnek,mert az elemesek anyumnak mindig magasabbat mérnek sokkal.
Panndi nem lehet könnyű neked,sajnálom hogy még mindig hánysz.Hétvégén nekem is sikerült,mert a kórházban voltunk mamimnál és sokat lifteztünk.Így hazafele alig tudtunk megállni,éppen sikerült a kocsitakarítást megúszni.Bár lehet az is a gond,hogy én ha utazunk,hátra ülök Grétike mellé.
Képzeljétek!!Anno ugye nem volt kocsink,aztán írtam hogy kaptunk egyet anyuméktól.Most meg a férjem egy vadiúj kocsit kap a főnökétől,hogy azzal hordja az embereket.Jó mi??Mostmár lesz kettő,Használhatja itthon is,bár román rendszámos lesz.
Na dugulok,mert manóm ébredezik.
Még egy kérdés.Szerintetek Grétinek hol érdemes jó meleg télikabit venni??Cora?Tesco??Vagy van most valami nagyobb bababoltba akció????Bár tescoba megyünk mindenképp mert összegyűjtöttem a pontokat a beszélő plüssre.Kiváltom neki.
Szép napot!!!!
Ja!!AFP-re december 1-én kell mennem!!
Puszi:Anita