Sziasztok Lányok!
Nem igazán akarok negatívumot adni, de muszáj kiírnom magamból. bocsika.
ma nagyon öszekaptam anyuékkal. Párom megelégelte, hogy elhordják tőlünk a sok sódert, (ami pár lapátnak indult) és én szóvá tettem....én hülye. Erre apám, na ahogy ő én isúgy állok hozzá-mondattal elintézte. na ez elég volt. rám sem néz, hozzám sem szól és ez nekem nagyon fáj. Még sosem voltam összeveszve velük
Most csak bőgök és bőgök. Hogy tegyek igazságot. Párom ellen és apu ellen sem akarok lenni.jajjjjjjjj
utálom ezeket a helyzeteket!!! Egyébként nálunk mindig én voltam a szar, a hugom meg az öcsém a minden.Pedig én már annyi mindent megtettem értük. Ha beteg volt anyu én főztem, a hugom netezett,....na mindegy.Csak ezt most kinek mondjam.???
Na de van egy, vagyis két jóhírem is. Piri még mindig nincs, de már nem is igazán görcsölök, és felajánlottak egy állást. Voltam interjún hétfőn, mára visszahívtak, és nemrég csörögtek, hogy én lennék a "kiválasztott"
Hát pénzben nem sok, de van 13.havi meg étkezési, meg 120 ezer évente kofeteria, vagy mi. egyébként egy raktáráruházban kellene adminisztrálni. Még apival nem beszéltem, de nem lenne rossz. Jó lehetne jobb is, de nem lehet válogatni.
Na már egy kicsit jobb. Mégegyszer bocs, hogy rátok zúdítottam.