Sziasztok!
Bocsi, hogy rövid leszek, de nagyon fáradt vagyok (ami érthető
)
Van egy nagy hírem, de olyan ciki így leírni, hogy olyan sokan vártok már régóta babára!
Szóval tegnap pozitívat teszteltem és már a 10. hétben vagyok az utolsó mensi óta.
Hát mi nem szerettünk volna 3.-at, de eltévedt a gólya, aminek természetesen örülök csak nagyon hamar jött.
Félre ne értsetek a nagy rémület mellett nagyon boldog vagyok, mert ő is az én gyerekem. Már csak a dokin múlik, hogy meg is marad e, mert nem tudom, hogy 2. császár után mikor lehet megint terhes az ember, hogy ne legyen baj.
Ez a gyerkőc nagyon akart jönni, mert csak 1x bújtunk ösze kicsit felelőtlenű és amúgy is csak max. kb. 3x.
A fiúknál hónapokig próbálkoztunk mire összejöttek (mint tudjátok) most meg csak ripsz ropsz.
Ja és egyáltalán nem vérezgetek, barnázgatok, pedig elég nagy stressznek voltam kitéve az elmúlt hónapokban Levi nem evése miatt és elég sokat cipekedtem stb..
Hát meglátjuk mit mond a doki.
Ha valaki tud egy nagyon jó dokit és nem túl drágát az kérem segítsen, mert a régihez az előzmények miatt nem szívgesen mennék vissza.
Bocsi mégegyszer, hogy csak rólunk írtam, de most ennyire futotta!
Múltkor láttam a táblit, jó volt nézegetni a második részét és olyan rossz, hogy az eleje még nem csappant...
Jó éjt mindenkinek!
(remélem nem haragszotok, hogy ennyi távollét után újra bepofátlankodtam)