Új privát üzeneted érkezett!

Mano
Én nagyon örülök neked, már nekem is csak egy menstruációt kell kivárnom és lehet próbálkozni, tehát vmikor december közepén.
Már szedem a vitaminokat, folsavat, nem iszok kv-t és marhára figyelem a kajákat, mit eszek meg.
Tényleg gyere, amikor tudsz.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Van valaki?

Sütőtök, azért egy kicsit meg is könnyebbültetek, hogy elmentetek a templomba, nem? Lehet, hogy már túl rég óta nyomta a szíved, hogy kellene menni. Kicsit jobban vagytok már?
Vendég

Most miért ír ki egy órával kevesebbet? :twisted: :roll:
Vendég

Boboka,nekem is ezt csinálta, újra elküldre kell klikkelni...pedig az idősáv jól van beállítva..

Betti!
Válaszoltam,ha még sikerül valami írok...

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Manó

Gratulálok és nagyon szoritok nektek. Örülök, a jó hirnek nagyon.

Sajnálom a kis Botikát. :( Láttam ma már feltették a gyertyagyújtós oldalra. Édes kicsi Angyalka már a mi Angyalkáink között van.

Kép

Kép
melcsike70

Lányok

Milyen napotok volt ma?

Tünci

Kisuvickoltál? Elkészültetek?

Kép

Kép
melcsike70

Na nekem sem jó az óra. És megpróbáltam újra ráklikkeltem az elküldre és még mindig nem jó. :(

Kép

Kép
melcsike70

Csak a konyhát takarítottam ki, mert a párom délután feküdt le és szerintem laig aludt, mert 5-ig kopácsoltak a kőművesek...ugyanis van szín a házon!!!!!!!
Ugyan egyelőre még az alapozó(ami már színrekevert,tehát látszik, hogy milyen lesz..),de csütörtökön kenik a fedést.Olyan nagyon barátságos lágy,nagyon finomyn barackszínbe hajló halvány narancs...(van ilyen szín??? :lol: :lol: )

Már mondta a kőművesnek, hogy tönkremegy a házasságom, ha valami közbejön!

De úúúgy örültem!

Holnap meg megyek megpróbálok venni télikabátot,meg banki ügyintézés van.

Veletek mi újság?

KépKépKép
tünci28

Tünci

Ha olyan lesz a házatok akkor van olyan szin :lol:

Ma egyébként csendes volta a napom. Ja Barci egyik osztálytársának anyukájával beszélgettem. Mondta nekem hogy egy másik anyuka mondta hogy milyen furcsa neki hogy mindig egyedül megyek a BArciért, egy rendes anyuka a kisbabája születik, akkor büszkén tologatja a kis babáját. Én meg sosem viszem magammal. Aztán közölte vele hogy miért nem. Ki is volt akadva mondta neki hogy talán mielőtt itélkezik előtte kérdezze meg, mi van. Hu de faramuci lett a megfogalmazás. Remélem azért kihámozzátok.

Kép

Kép
melcsike70

Nekem még mindig nem jó az óra, pedig már kétszer is újra küldtem a +1 időzónát. :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, hogy lehet valaki ilyen faragatlan??? :twisted: :roll: Jajj, de utálom az ilyeneket!

Ma nagyon hajtós nap volt, alig élek... Férjem a haverjaival találkozik, úgyhogy van egy kis pihi:)

Tünci, gratula a színhez, meg, hogy már viszonylag látjátok a munkálatok végét :wink: Már itt volt az ideje :)

Milyen kabit veszel? Csinit vagy sportosat?

Én még 3-5 évvel ezelőtt csak csiniben voltam hajlandó menni bárhova, most már inkább azt nézem, hogy kényelmes legyen, átmentem farmeresbe :oops: Már úgy várom, hogy jók legyenek a régi gatyók :roll: Ha minden igaz, akkor már csak 4-5 fránya kiló kell, hogy szűken (igaz, még akkor a gatyaszakadás veszélye fennáll:) beleférjek a régi farmereimbe :oops:
Vendég

Boboka

Látod én már semmin nem lepődöm meg. És még megkérdezik hogy miért nem megyek többet emberek közé. Azért hogy a sok hülye dumát hallgassam. Köszönöm egyenlőre nem kérek belőle.

Én beleférek a régi gatyóimba. Igazából nekem a hasam nőtt. Aztán lement, és most meg lóg a bőr a hasamon. Gusztusos. :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Megyek fürdetni Barcikámat. Aztán még jövök. Meddig vagy egyedül Boboka? Aztán a melóhelyen néha lazits is, ha tudsz. Nem kell túlhajszolni magad OK.

Kép

Kép
melcsike70

Igen, próbálom úgy felfogni a melót, hogy ne hajtsam túl magam, mert mindig rájövök, hogy nem éri meg, vannak, akik beletojnak az egész melóba, majd el lesek tőlük néhány fortélyt:)

Szerintem 11 körül ér haza az uram, de én akkor már az igazak álmát szeretném álmodni:)
Vendég

Már megint olyan vegyes érzés van bennem a jövőt illetően. Nagyon várom, nagyon szeretnék babázni, de marhára be vagyok tojva... :oops:

Tudom, hogy ez nem csak rajtunk múlik, de mit kell ahhoz csinálni, hogy úgy érezzük, mindent megtettünk azért, hogy minden rendben legyen? Hülyeségeket kérdezek? :oops: :oops:
Azt tudom, hogy:
- semmi, vagy csak kevés kv
- no alkohol (amúgy sem szoktam)
- no fájdalom csillapítók
- egészséges táplálkozás
- vitaminok (elevit, folsav)

és ennyi, kifújtam. Úgy érzem, a lelkemet nem tudom felkészíteni...
Vendég

Mindjárt megy az uram dolgozni,aztán jövök!
tünci28

Boboka

Nem a te hibád ami történt, te is mint mindegyikünk vigyáztunk, Óvtuk a babáinkat. A sors mérte ránk a csapást. Az meg hogy félsz , hát igen, nem tudok okosat mondani. Én Boginál is végig féltem, és amikor már megpróbáltam elhinni hogy már nem lehet baj akkor megtörtént. Ezt nem tudtuk egyikünk sem elkerülni. Én sem kávézok már 7 éve, 1 éve nem is dohányzom, előtte sem sokat, inni nem iszok egyáltalán. És tényleg vigyáztam mindenre. Sok gyümölcsöt ettem , szedtem a vitaminokat. Látod nem mi tehetünk róla. Valahogy össze kell majd akkor szedned magad. Hidd el nálunk ez természetes hogy ilyeneken gondolkodunk. Mert átéltük a legrosszabbat, amit egy anya átélhet. :(

Kép

Kép
melcsike70

Jajj, Melcsike, olyan aranyosakat mondasz:) Valahogy úgy érzem, el kellene kezdenem már most hangolnom az agyamat, hogy ne gondoljak rossz dolgokra...

Betti, te hogy vagy ezzel az egésszel?
Vendég

Jó hogy ezt mondod, mert mindig attól félek, hogy elmebeteg gondolataim vannak. De amit leírok nektek azt mindig a szivemből jön, az érzéseim ezek.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Melcsike!
Biztos vagyok benne, hogy mindannyiónknak át kell esni még néhány ilyen elmés beszélgetésen..sokan tudatlanok és tapintatlanok..sajnálom, mert ott ,akkor biztos lehetetlen kezelni és olyankor nekem is elmegy a kedvem attól is hogy a házból kimenjek.

Boboka!
Akárhányszor beszélünk kistestvérről, azért belátjuk, hogy ez még nagyon korai,persze, hogy halálra vagyunk rémülve..alig pár hónap,nekem is még rendszeresek a rémálmok..
Minden érzelmem nagyon hullámzó,ezzel kapcsolatban is.
Előfordul ,hogy a kistestvér gondolata elképzelhetetlen, csakis Viola kell, Ő egy és megismételhetelen..
Van, hogy úgy érzem, babát azonnal!!!Nem egyet, nem kettőt, minimum hármat!!!(ez biztosan azért van, mert a műtét miatt nekem már nem lehet bármennyi gyerekem..)
Aztán van, hogy teljes nyugalommal arra gondolok, hogy kivárom az egy évet, és akkor majd jön, amikor jönnie kell.Most pont ez van.

A terhesség alatti érzéseinkről akkor tudunk majd beszélni, mert azt hiszem a mostani után az lesz életünk legnehezebb néhány hónapja!! :!:
tünci28

Sokat gondolkodom egyébként azon is, hogy nem a mi korosztályunkkal van-e valami gond?
Elképesztő számú pár vár lombikra, egyéb meddőségi kezelésre, sokan vetélnek el, vagy veszítik el később a babájukat..
Hogyan lehet, hogy az előző korosztálynál(ahol szintén egy-két-három gyermeket vállaltak) nem igen volt ilyen?????
Egy faluban pl.alig van középkorú gyermektelen pár!!!!
A kettővel ezelőtti generációban nagy volt a gyermekveszteség, dehát akkor még nem volt terhesgondozás, vizsgálatok, oltások,és a jóval több babából valamivel nagyobb volt a veszteség..

A mi korosztályunk "defektes"?
tünci28

Hát nem tudom, mert ha igy belegondolok tényleg a hasonló koru ismerősök között, nagyon sok ismerősöm van, akik valamilyen beavatkozással lettek terhesek, sok a vetélés.

Kép

Kép
melcsike70

Igen, én is úgy érzem, hogy nagyon korai. De a másik énem meg azt mondja, hogy teljes szívemből szeretném.

Én is úgy vagyok vele, hogy van, amikor most azonnal kezdeném, máskor meg úgy, hogy hej, ráérünk arra még.
De mi lesz akkor, ha elkezdünk január végén próbálkozni, és fél évig semmi? Akkor meg majd verem a falba a fejem, hogy miért nem kezdtük hamarabb...

A kineziológus az olyan, mint a pszichológus? A kineziológusok foglalkoznak a lelki problémák feloldásával, nem? Vagy, ha nem is feloldásával, legalább megmutatnák, hogy mit hogy kéne kezelnünk magunkban.
Kisanya, ezzel kapcsolatban tudsz valami okosat mondani? :)
Vendég

A kineziológia módszerével hatékonyan gyógyíthatók a pánikbetegek, szorongással küszködők és mindazok, akik napi szinten élik meg a stressz káros hatásait.

Kép

Kép
melcsike70

Csak bemásoltam nem én vagyok ilyen okos. :D

Kép

Kép
melcsike70

Az izomtesztelés alapja az agy és az izmok közötti kölcsönhatás, kapcsolat. Az izomtesztelés során tapasztalt izomerő változás megbízható tájékoztatást ad a tesztelő (kineziológus) által feltett kérdésre. Izmaink lekapcsolnak - elgyengülnek - bármely kellemetlen érzés, emlék hatására. Mély szinten valamennyi tapasztalat benne van a test és agy memóriájában, és rendezésre vár. A kineziológiai izomteszt segítségével lehetőségünk van lehívni ezeket az információkat, felderíteni és kijavítani a működési zavarokat. A tesztelés során a kineziológus gyengéd nyomást gyakorol a tesztelt személy kinyújtott alkarjára. A kar vagy "erős tartás", vagy "elgyengülés" választ ad a feltett kérdésekre, az érzelmi vagy fizikai stressz tesztelésre. Izomteszteléssel direkt kérdéseket intézhetünk a kliens "belső tudásához", és egyenes igen/nem válaszokat kapunk.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci!
gondolj bele, ez a generáció mennyi szemetet eszik és lélegzik.
Nyisd a hűtőd ki, és dobj ki mindent, amiben adalékanyagot találsz. :D
Utána ki is húzhatod a hűtőt....

Határozott véleményem, hogy rengeteg a káros anyag, amit akaratlanul is megeszünk, megiszunk, én is, hisz a margarint rákenem a kenyérre, ami mind a kettő állományjavítót, ízfokozót, térfogatnövelőt tartalmaz.

Nekem ne mondja senki, hogy egészséges, rengeteg permetszer, autók stb.
Csodálkozunk?

Ma egy új kolléga csodálkozott, hogy férjnél vagyok. Mondtam, hogy igyekezzen jól kijönni ebből :D
Azt mondta, nem gondolta volna, erre mondtam, hogy ne ássa maga alatt a gödröt tovább....
De azt mondta, 25 nél nem nézek többnek ki, nem gondolta a 30-at.
Szóval letagadhatok 5 évet! :D

Betti
Kép
betti0412

olvasgattam én is a kineziológiáról.Nekem úgy tűnt, hogy átment a pszichológia és a jóslás között..
Kiegészítésként semmiképpen nem rossz..

Most egy pillanatra elgondolkodtam, hogy nem árt már az év elejétől takarékoskodnom, ha babát szeretnénk..Biztos kétszer annyi orvosi vizit lesz, mint most,most BIZTOSAN lesz szülésznőm is,akkor kell a pszichológus is..remélem gyógyszerek nem ,csak az elevit...jaj és el ne felejtsem, hogy legalább háromszor megyek 4d-re! :D
Babuci el lesz kényeztetve már a születése előtt! :D
tünci28

Betti!

Irigyszmájli! :lol:
tünci28

Húú, köszi Melcsike:)

Lehet, hogy nem ártana felkeresnem egy ilyen szakembert.

Végül is a terhesség bármely szakaszában veszítse el az ember a gyermekét, ugyanúgy fáj. És ha nem császár van, akkor általában már három hónap múlva próbálkozhatnak a párok. Olyan kár, hogy a lélek számára nincs megszabva egy időtartam, ha az letelik, akkor minden helyreáll...
És mindenkinek nagyon nagy fájdalma van, mikor három hónap múlva az új kicsin jár az esze, mégis, ha a karjában tarthatja a picikéjét, talán egy ici picit enyhül a fájdalom (bár most még ez hihetetlennek tűnik).
Vendég

nem akarok összeesküvés elméletet gyártani, de az amúg valóban egészségtelen életvitel vajon magyarázhatja ezt???
Mert a szüleink viszont sokkal nagyobb fizikai igénybevételnek voltak kitéve!!!(sok ház fürdő nélkül,vidéken állatok, földek)

Halottatok a Contergan babákról????

Ki tudja az én anyám miket evett össze?????
Na és Csernobil?????
tünci28

Amúgy abszolút egyetértek Boobka!!!
Mondon, egyfolytában változik nálam, most éppen a csendes belenyugvás, hogy ki tudja lesz-e és ha igen mikor...

Aztán holnap meg megőrülök úgy hiányzik,annyira kétségbeesetten akarom..
tünci28

Betti, jól értem, hogy flört szagú volt a kolléga megjegyzése? :lol: :lol: 8)

Én ma csináltam meg egy tesztet: hány éves valójában a teste: 28 vagyok, a teszt alapján a testem 39... :oops: :oops: :oops: Hülye teszt, hülye teszt :oops:
Vendég

Boboka ez hol van?A teszt!
tünci28

Tünci, nem hallottam még contergan babákról. Milyenek?
Vendég

Hülye teszt, hülye teszt :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
melcsike70

tünci28

Küldj priviben egy e-mail címet, és holnap bentről átküldöm. A benti címemen van csak meg. Mondjuk van egy pár bugyuta kérdés...
Vendég

Hol találtad a tesztet?

Kép

Kép
melcsike70

Édes Istenem, Tünci, ez borzalmas :oops:

Ez a betegség csernobillal hozható összefüggésbe?
Vendég

Tünci

Ez nagyon borzasztó,még én sem hallottam erről a megnevezésről. Honnan az elnevezés hogy contergan?

Kép

Kép
melcsike70

a 60-70 es évek sztár fájdalomcsillapítója....terhes anyukák szedték reggeli rosszullét ellen..a becslések szerint kb 12000 kéz és/vagy láb nélküli ,ezenkívűl más érzékszervi hiánnyal született gyermek ....ebből kb 2-3000 napjjainkban is él, annak ellenére, hogy alacsony volt a várható élettartamuk...ki tudja a mi szüleink szedtek e valami, amitől a mi örökítőanyagunk(gondolok itt a férfiakéra is)sérült.....
tünci28

Mindig megelőztök ha valami kérdés az eszembe jut...... :(

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Látod ez milyen érdekes, ha baj történik a terhesség alatt, vagy ne adj isten a babával van probléma, mindig az anyák magukban keresik a problémát elsősorban. Pedig apától is lehet bármit örökiteni.

Kép

Kép
melcsike70

Írni akartama magyarázatot, csak a képet hamarabb küldtem..ott a kislánynak a lábai sem igaziak...

Azt akartam ebből kihozni, hogy pl egy egészséges baba, mint a Tied és az enyém Melcsike, miért nem élhet????
Egyszer megvettem egy zsírégető teát és egészen kis betűvel rá volt írva, hogy tartós használata akár súlyosan károsíthatja az örökítő anyagot...

Szóval a fene se tudja..Értitek mit akartam ezzel...

BÁr tulajdonképpen ezzel vissza is kanyarodtam oda, amit Betti írt!
tünci28

Hát igen Melcsike, mondjuk nálunk pont nem sokkal a teherbe esés előtt volt apának a spermavizsgálat..genetikai is...nem volt semmi...
tünci28

Lányok, megyek hajat mosni, lemerültem...

Holnap jövök reggel, ahogy tudok:)

Jó éjt mindenkinek

Vészhelyzet után grace klinika:)

Láttátok a 27 idegen igent? "Izzy" (vagy nem tudom, hogy kell leírni) játsza a főszerepet:):) jó kis film
Vendég

Látjátok én még a mai napig is haragszom arra a szőke libára, aki az utolsó pillanatig füstölt mint a gyárkémény. És azt érzem most meg olyan lesajnálóan bámul engem, ahogy tologatja a babakocsiját. Vagy volt egy 43 éves nő aki a 6. gyerekét szülte amikor én és folyamatosan a szülészet teraszán füstölt.

Kép

Kép
melcsike70

Boboka igen láttam!
Érdemes megnézni angolul, mert katasztrófa magyar szöveget írtak...Főleg a dalnál... :roll:
tünci28

Tünci azon már mi is átestünk hiszen úgyis tudjátok hova jártam. Ott az apa vizsgálattal kezdik mert az a legegyszerűbb vizsgálat.

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?