Sziasztok!!
Ildi!!
Részvétem! Nagyon sajnálom, nem könnyű, az biztos!
Szandra!!
Gyümölcsleves???? Brrrrrr... ilyenkor? ááááááá
Munka?? Brrrrrrrrrrrrr
Jelen állapotomban kicsit elegem van a munkából
És érdekes módon most sem a gyerekekkel van a problémám, de a tanárok néha nagyon szörnyűk (a jelenlevő pedagógusok természetesen és remélem kivételek
) Vannak olyan fafejű tanárok akikkel nem bíííííírok
Osztályvizsgálatra leküldött 2 fiút és egy kislányt, és nem értette mi a gondom ezzel
, pedig előtte elmagyaráztam miből áll egy osztályvizsgálat (le kell vetkőzni) És utálom ha előttem kiabálnak a gyerekekkel
A másik meg a magatartásproblémás, éppen hisztirohamot kapó gyerek előtt közli "ez a gyerek orvosi eset, valamit tenni kellene vele"
, na erre a gyerek kiviharzott az épületből és alig találta meg az osztályfőnők
áááááááá
Évi!!
Mi bevállaljuk a napszemcsit
, ha senki nem jelentkezik! Kész a karácsonyi ajándékvásárlás
Apropó! Csajok gondoltok már a karácsonyra?? Ti már vásárolgattok??
Reni!!
Tényleg nagyon rossz passzban vagy?? Azt értem, hogy már szeretnél túlleni rajta és megölelni a babádat. Mondjuk és is átharaptam a Sanyi nyakát többször is az utolsó héten
Tudok jó kis szülésbeíndító "gyakorlatot"
Adri!!
Hurráááááá!! Legalább pihentetek egy kicsit - rátok fért!!! Semmi gond nincs azzal, ha kap néha egy kis Nurofent. Szenvedni sem jó hagyni a drága kicsi csajszit! És próbáljátok ki akkor a Pulsatillát - hátha az jobban hat Dórinál. Fogacskához meg gratula!
Évi, Kata!
Cici ügyben van javulás??
Kata? találkoztál már a kővel?
A neurológust nem értem
Tuti akartam még egy csomó dolgot írni, de szita az agyam
És még egy csomó dolgom van a neten, mert a suliban nem igazán elérhető számomra a dolog , így marad az itthoni munka
Jó éjt mindenkinek!!!