Új privát üzeneted érkezett!

MZS!!!! Nagy gartula a babához!!! Ilyenkor én is úgy mennék szülni!!! :) Pont reggel mondtam a páromnak, hogy a fórumos kismama biztos megszült már :)

Kép
dius87

mzs: gratulálok, jó egészséges Nektek :)
Vendég

wow MZS, nagyon ügyes voltál tuti! gyors regenerálódást és sok örömöt kívánunk!

Iricc, a Kútvölgyis anyukák fórumába szokott írogatni. Vbea a nickneve, biztos rátalálsz. Tuti örülni fog egy sorstársnak. Ő most 27 hetes.

mtunde

Mzs!

Nagyon-nagyon gratulálok a kislányodhoz! :):)

KépKép
KépKépKép
beszti

Mzs!
Nagyon sok boldogságot és egészséget kivánok Dorkához!
Várjuk nagyon az élménybeszámolót és a fényképeket!
Hát jól beelőztél, még 14 napunk lett volna! :lol:
Ezek szerint én vagyok a következő? :shock: :lol:
Nálunk férjem álmondta azt, hogy otthon megszültem :shock: és amikor a kezében tartotta a kisfiúnkat, azt mondta (!) neki: Apa, te olyan szőrös és csúnya vagy! :lol:
Gabesz

Kép
ugabesz

ugabesz Jót nevettem a férjed álmán! :lol:

Kép
dius87

ugabesz, ez jó kis álom lehetett :D

Kép
Kép
Kép
iricc

Szívből gratulálok Mzs- nek!

Iricc
A kisfiadat pedig isten éltesse nagyon sokáig!

Kép

Kép
Kép
susytunder

Gratulálok MZS!!!

Várjuk a beszámolókat a szülésről és a kórházban töltött napokról!

Az én gyerekeim tuti bejönnek látogatni, botrány lenne belőle, ha nem láthatnák a tesójukat. A folyosón miért ne lehetnének????? Előző alkalmakkor is bent voltak, azóta mi változott, nem gondolom, hogy veszélyesebbek lennének, mint a felnőttek!!!! Perzse nem arra gondoltam, hogy a kórterembe beengedem őket, de hát a folyosó......

Kép
becsengo

MZS, nagy gratula nektek! :-)
danann

Sziasztok!

Mzs
Nagy GRATULA a 3. laányzóhoz!
Sok tejcsit, és boldog babázást Nektek!
Csicsóné :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Iricc
Boldog Szülinapot Kívánok Ivánnak!

Kép
Vendég

Szfgabi!

Nem hülye az ötleted!!!!

Nem tudom mi lesz majd márciusban, amikor szülni fogok, de nagyon nincs kedvem azért harcolni, ami az előző három alakalommal természetes volt.....Gyerekeimet csak fürdetésnél látták a csecsemősök, és a szülés után 2 órára tényleg együtt voltunk, és mikor leköltöztem a csecsemős osztályra rövid időn belül megkaptam őket.....Most keressek másik kórházat, vagy kezdjek egyezkedni a gyerekorvosunkkal, hogy amint lehet hazajöjjek???? Manca hírei elkeserítettek....
De megvárom MZS-t hátha mond valami jót is....
Azt nem tudom, hogy egy jól működő dolgot miért kell visszafejleszeni.... A csecsemősöknek is egyszerűbb lenne odadani az anyukának a babát, (főleg annak aki ezt külön kéri) mint tápszerezni, vagy cukros vízzel megitatni, ezt nem akarom!!!!

Na most jól kidühöngtem magam én is... Megyek ebédet főzni....

Kép
becsengo

Sziasztok!

MZS Gratula a pöttömhöz!

A gyerekek a folyosóra simán jöhettek látogatni. Láttam egy anyukát, akit öt tagú orgonasíp látogatott a hatodik érkezése alkalmából :)

Gabi! Az aktivista ötleteden még filózok. Esetleg lehetne írni egy levelet: osztályvezető főorvos, kórház vezetés, betegjogi képviselő, esetleg valamilyen szerv., amelyek a bababarát címeket osztják (ha van ilyen) részére. Hivatalosan nyílván nem akarok panaszt tenni, inkább elfelejteném az egészet.
De az biztos, hogy ha még egyszer babát várok - aminek a valószínűsége megegyezik a lottó ötösével :roll: - akkor már nem ide megyek. :(
És a végszóra babasírás....

Sziasztok
manca

Rozsaag!

"Osztódásban" már elég jók vagyunk! :lol: Bár az elején volt olyan érzésem, amikor betegek lettek a gyerekek és több helyre kellet őket hordani, hogy már a kocsiban jutott ezszembe: "Jó gyereket viszek, jó helyre???" :)
Amúgy úgy sikerül rendben vezetgetni az életünket, hogy hála a Jó Istennek, sok-sok segítőkész rokon vesz körül. Bizony az is nagy segítség, ha valaki elugrik a gyermekért az oviba, vagy csak fél órát elfoglalja valamelyiket. Bár már Gergő és Csenge nagyon sok mindenben önálló és nem kell a nap minden percébben készenlétben lennem miattuk. Most a délelőttjeim szabadok (most vettem ki a sokéves szabadságomat :wink: ) így ilyenkor pihenek és magammal foglalkozom egy kicsit. Aztán egykor megyek az oviba Benedekért, érkeznek haza a többiek is a suliból, és elkezdődik a kit hova mikor vigyek/menjen szakasz.Ha apának éppen olyan a beosztása akkor ő is itthon van délután és az nagyon élvezni szokták a gyerkőcök (én is).

Kép
becsengo

Mzs!
Nagy gratula Nektek! Dorkának sok örömöt, boldogságot kívánunk.

Iricc!
Kisfiadnak boldog szülinapot kívánunk.
Remélem Milos veséje tovább javul és minden rendben lesz Vele. :wink:

Gabi!
Nem hülyeség, amit gondolsz. Nekem az a szomorú, hogy 2007 májusában még nem ez volt. Mi Lillával nagyon megkínlódtunk, nem ment a szopi, nem tudott szopizni. Mindenki segített, kanállal, pohárból itattatták, saját anyatejjel. Nem volt cumi, cukros lötyi, tápszer - ezt mi ma nem úsznánk meg, úgy gondolom. Sokat köszönhetek ezért még a régi Mávnak, Lilla a kezdeti nehézségek ellenére 14 hós koráig szopizott. Kár, hogy ma ugyanezért harcolni kell, ami első gyermekes tapasztalatlan anyukaként szerintem igen nehéz. :cry:

KépKép

KépKép
beneildi

mzs!

Nagy gratula Nektek!
Várunk visza!

Hú, Lányok! Nekem a cukros lötyi kivételével minden tök jó volt! ÉS IGENIS MAGUKTÓL JÖTTEK SEGÍTENI AZ 1. BABÁSOKNAK A nŐVÉREK!
Tudjátok, hogy én már 2x is szültem azelőtt itt és szerintem a személyi összetétel sokkal jobb lett! Mindenki nagyon rendes volt, a szülésznők, ügyeletes orvosokstb. Én nagyon jól éreztem magam bent! De, ha most 1hónappal később ennyivel rosszabb a helyzet és ennyire rossz a tapasztalat,akkor lehet, tényleg lépni kéne! A bababarát címet a WHO vagy az UNICEF osztja egyébként és nem szokták visszavonni, ami már azért is fura, mert ez itt már nem a MÁV kórház, aki anno ezt a címet megkapta! Halkan jegyzem meg, hogy nekem akkor nem segítettek a szopiban, csak 1 normális csecsemős volt, aki rám szánt az életéből fél percet(ugyanis csak annyit kellett megmutatnia, hogy össze kell csippenteni a mellbimbót, mielőtt bekapja a baba)! Szóval én 1. babával, rondán vérző sebes mellbimbóval jöttem haza a kórházból úgy, hogy csak fekve és egy mellből tudtam szoptatni! És ez most nem nagyképűség, de csak a kitartásomnak köszönhető, hogy Csabi 19 hónapig szopott, mert nagyon akartam szoptatni (és volt cumi a MÁV-ban, az én kicsimet minden este, fürdetéskor azzal próbálták elhallgattatniÍ)! Szóval a bababarátságukról már akkor megvolt a véleményem! Szeruntem ahhoz képest most jóval segítőkészebbek!

Márti
borossné becz márta

MZs gratulálok a kisbabához!

Iricc Boldog Születésnapot a kisfiadnak!

Lányok tudtok nekem tanácsot adni abban, hogy hogyan szoktathatnám rá a kislányomat, hogy a kiságyában aludjon. Sajnos magam mellé szoktattam, bár nagyon szeretem, ha velem alszik, de két hét múlva költözünk, és ott külön szobája lesz. Én egy darabig vele alszom, de egy egyszemélyes ágyon, így nem tudom magam mellé venni. A hálószobánkban nem tudom vinni, mert az apukája korán kel, és a Norina elég sűrűn felkel éjszaka, így apuka nem tud tőle aludni. Tehát marad a kiságy. Tegnapelőtt éjszaka betettem a kiságyába, és ott is maradt, de tegnap felsírt, és akárhogy símogattam nem maradt, így magam mellé vettem.

Kép
suny

Sziasztok!

Én is ebben a kórházban szülnék.
Lelki támogatást szeretnék kérni a 3-4 gyerekesektől.

Már van 2 "nagy" gyerekem (5,5 és 3,5 évesek) és a 3-on gondolkodunk/ok. A korom miatt cca fél éven belül el kellene kezdeni a poronty fogantatását összehozni, de nem igazán tudom mit szeretnék.
Nagyon szeretek otthon lenni a csimotákkal, de félek, hogy nagyon nehéz, talán lehetetlen 3 gyerekre teljes értékűen odafigyelni. A 3. baba fél éves kora után miként lehet a másik kettővel játszani, tanulni.... A legnagyobb baj, hogy segítségem nincsen és 8 órás munkaidőben dolgozom és valószínűleg ide térnék vissza. A férjem sem tud 8 előtt hazaérni. Most még működik minden 2 gyerekkel, de 3-t szinte egyedül nevelni lehetetlennek érzek.
Vagy, ha már nagyobbak, akkor már jobban elvannak egyedül és "csak" a lelki problémáikkal fordulnak hozzám, könnyebben elvannak egyedül?

Köszönök minden véleménnyilvánítást ebben a témakörben.

Mmanya

Kép

Kép
mmanya

suny, szerintem egyszemélyes ágyon is elfértek :wink:

Zsófi fél éves korától 13 hónapos koráig hajnalban mindig köztünk kötött ki, két-három óra fele felébredt, és csak köztünk aludt vissza. Most leszereltük a kiságyáról a rácsot, azóta szó nélkül alszik éjjel :lol:
Vendég

Sziasztok!

MZs-nek gratulálok! :lol: Remélem, mindketten jól vannak! Sok tejcit, és gyors hazajövetelt kívánok Neki!

Tegnap ment be szülni egy barátnőm, 6 kiló felett lett a babája. Ha belegondolok, hogy két Peti kitelik belőle! :shock:

Iricc: Boldog születésnapot Ivánnak! 8)

Lányok: Én meg voltam elégedve a nővérek hozzáállásával. Minden műszakban bejött egy nővér, és megkérdezte, hogy az új kismamáknak mutasson-e valamit, szoptatást, pelusozást vagy köldökkezelést. Egyszer szóltunk, hogy Peti nem akar enni, csak a lötyit inná. Bejött egy nővér, és ráerőszakolta Petit a cicire. Igaz, volt üvöltés, de azóta is eszik. Nélküle nem is tudom, mit kezdtem volna. Persze nincs viszonyítási alapom.

Peti kapott az arcára krémet, mert nagyon pattanásos lett az egész kis arca. :( Addig pedig Sudocremmel kell kennem, míg elérünk a patikába. Remélem, attól jobb lesz, mert most az egész feje merő egy pattanás mindenhol.

Kép

Kép
nikuc

Nálunk is közöttünk alszik Peti. :oops: Kényelmesebb így szoptatni. Majd 4-5 hét múlva szeretném kiszoktatni, ha már nem 4x eszik egy este. Javasolták, hogy tegyünk mellé egy pólót, ami aznap rajtam volt, és úgy jobban elalszik.

Kép

Kép
nikuc

Szerintem azért van ez a sok különféle tapasztalat az osztályról (a különböző elvárások mellett), mert annyira sokfelől jött a gárda, szerintem nagyon számít, ki melyiket fogja ki. Szinte mindegyik műszak más szemlélettel került ide, és úgy tűnik, a vezetés nem fogja őket eléggé, így nem sikerül egy egységes viselkedést produkálniuk (megjegyzem, ha a vezetés ötlete a cukros víz és a tápszer, akkor direkt jó, hogy nem mindenki tartja magát ehhez)
danann

Iricc!
Fiadnak boldog szülinapot kívánok.
Mit kapott szülinapjára?

Itt volt anyósom és nagyon kiborított összekaptunk és el is ment. :evil:
Kijelentette ha én megyek szülni őt azonnal értesíteni kell mert ő kint fog ülni és ő ott akar lenni mert ő akkor is... és már pedig de...

Mondtam neki hogy nem igazán lehet bejönni a kórterembe a szülőszobába meg én nem akarom felesleges ott ülnie nekem csak a páromra van szükségem. Erre neki állt pattogni hogy ezt hogy gondolom nem így szokták és mi az hogy ő ne láthatja. Mondtam h láthatja kimutatom de utána menjen szépen haza azt a pár napot igazán kibírja. Mondtam neki hogy én remélhetőleg megtanulok ott szoptatni és nem szeretném ha azon kéne aggódnom h kinyit be a 10rokon közül mert ha ő jön biztos mindenkit felhív és mondtam h nem szeretném. (Eléggé szégyenlős vagyok, lehet h ti nem így vagytok vele, de én nem szívesen kapom elő após meg párom papája előtt). Egyszerűen nem akarja tiszteletben tartani amit én szeretnék. Megsértődve mondta hogy ha nekem csak a fiára van szükségem akkor legyen. Már a végére eléggé kiabáltunk aztán felvette a cipőjét és elment. Még mindig ideges vagyok. De olyan jó kiírni magamból. Nem értem miért nem lehet úgy ahogy én szeretném?! Végül is most én döntök, hogy mi hogy merre és csak ezt kértem hogy ne jöjjenek be meg amúgy is sokat hallottam tőletek hogy mit hogy lehet... persze ez a látogatás meg tudom hogy meglehet beszélni a szobatársakkal de én csak páromra meg anyukámra vágyom. Anyu is aggódik de ő nem akarja rám erőszakolni az akaratát. Ráadásul anyóssal nem is vagyunk puszi pajtások most meg pláne nem. És amikor mondtam hogy baba mama szoba van és nálam lesz a pici ki nem vihetem és gondolja majd én meg kimegyek hozzá a folyosóra? Mert ő úgy képzelte el hogy ahogy megszülök ő már foghatja is meg kint fog idegeskedni aztán kihozzák neki hogy megfogja mint a filmekben. Aztán az arcomba vágta hogy ő akkor itt már nem is szülne. Jah a 34.héten igen sok választásom van. Majd most járkáljak orvos meg kórház után? Miatta?

Hú ne haragudjatok lányok. Csak kiakasztott. Mint mindig :)

Kép
dius87

Köszi lányok. Pandi ez jó ötlet mi is kipróbáljuk. A Norina is kb. fél éves kora óta igényli, addig mindig a kiságyában aludt, sőt négy, négy és fél hónapos koráig egy nyikkanás nélkül végig aludta az éjszakát, aztán egyik napról a másikra nem maradt meg benne, és az éjszakáink is rosszabbak lettek.

Kép
suny

Nikuc!

Te jó ég! És hogyan született a baba,hány cm ehhez?

Dius!

Ne törődj vele! Fogja fel, hogy a szülésed és a baba érkezése nem az ő nagy pillanata,hanem a Tiéd! És szerintem az egyik legjobb dolog ebben a kórházban, hogy nincs kórtermi látogatás! Így van esély egy kis nyugalomra, pihenésre is! Anyós majd megbékül, végülis nem nagyon van más választása, ha sűrűn akarja látni az unokáját!

Márti
borossné becz márta

Márta: Elirta a nagy izgalomban, de így se kicsi. 4200g, 62 cm :) Peti még most sincs akkora. :)

Dius: az ilyen engem úgy felidegesít, ha nem tartják tiszteletben az ember akaratát, meg az okoskodást is utálom! Én is örültem a látogatási rendszernek, pont emiatt. :lol: Egy újszülöttet ne akarjon az egész család végigtapicskolni. Mi most, 3 hetes kora után fogadunk először látogatókat. :P

Kép

Kép
nikuc

Sziasztok!

Mzsperx-nek hatalmas gratula! :)

Volt ma doktornéni, azt mondta ez nem szájpenész. Hál istennek. Azt hittem én nem leszek/vagyok túlaggódós anyuka, de át kell gondolnom magamról ezt a képzetemet :lol:

Mi ma próbálkozunk először azzal, hogy a kiságyában aludjon, remélem menni fog!
Igazából enni csak 3-szor ébred fel éjszaka, de közben egész éjjel "nyüzsög" álmában, nyújtózkodik, nyög, 2-3-at felsír, majd alszik tovább, és ezekre 5 percenként felébredünk. Remélem, ha a kiságyában lesz, akkor ezekre az apróbb neszekre nem ébredünk fel, csak ha már sír, hogy kaja kell.

Holnap beszámolok róla hogy sikerült, és kibírtam-e, hogy ne vegyem magamhoz :)

Kép

Kép
sz.veronika

dius húúú, nemsemmi az anyósod.
nagyon jól teszed, ha már most tisztázod a dolgokat szerintem, mert lehet, hogy meg fog sértődni, de legalább békénhagy.
talán így otthon sem fogja rátok erőszakolni magát...
az én páromnak nincs családja, éppen elég néha az exnejével megharcolni, meg a gyerekekkel az előző házasságából.
bár rengeteget javult a helyzet, de emlékszem én attól voltam kiborulva, hogy rögtön, ahogy hazajöttünk a kórházból már jöttek is a "nagyok", akik akkor ovisok és kisiskolások voltak, és össze akarták mancsolni az én újszülött bébikémet.
nagyon rossz emlék maradt bennem erről.
sokszor megkaptam a hulla lázas-beteg antibiotikumos kúra alatt álló gyerekeket a pár hetes csecsemőm mellé... :(

na mindegy is, most alaptartozék a két ovis, szóval úgysincs választásom :D

Iván egyébként tőlünk egy távirányítós dömpert kapott, a család többi tagjától pedig egy igazi bringát.
vasárnap még babazsúr is lesz :D

Kép
Kép
Kép
iricc

Márti Köszönöm. Teljesen igazad van. És különben nem is érdekelt volna hogy mit mond csak az volt rossz ahogy mondta, azért egy kismamával nem kiabálunk...

Kép
dius87

nikuc Én is mondtam hogy legalább 3-4 hét múlva szeretnék látogatót de ez sem tetszett neki. De ezek szerint akkor nem csak én gondolom így és erősít az amit mondtok és kitartok az elképzeléseim mellett és így nem ingok meg. De már én észre se vettem h én is kiabálok mint egy anyatigris :)

iricc Anyós tényleg nem semmi. Már egyszer nagyon összevesztünk más miatt megalázta anyukámat és nekem csak ő van és akkor megígértem neki h visszakapod te még az unokával. De persze nem akarom tőle eltiltani meg másképp gondolom már csak akkor gondoltam ezzel adhatom vissza azt a fájdalmat amit ő okozott.
Néha még emlegeti és ilyenkor a fejemhez vágja h el lesz tiltva a gyerek. Mindegy. Gondolom nem csak az én anyósom nem tökéletes.

Kép
dius87

Dius,

ezek kemény menetek... már beszéltünk itt erről korábban is, hogy milyen az anyós, főleg ha kellően erőszakos és bele akar szólni mindenbe. Após meg a figyelmetlenségével tud ártani, lásd pl. cigizik a baba mellett...

Kép

Kép
sz.veronika

Igen Veronika emlékszem...

Kép
dius87

suny: nálunk is előtte Zsófi gond nélkül végigaludta az éjszakákat, aztán elkezdett fogzani, és lőttek mindennek...

Dius: hááát, én is kiakadtam az elején pár dolog miatt anyósomra, szerintem ez elkerülhetetlen... :?
Vendég

Az enyém nagyon rendes. :) Szeretett volna segíteni is, de én nem szeretem, ha más rámol a lakásomban, a babát meg főleg nem adnám ki a kezemből. :) De a mi családunkban nem szokás segítséget kérni, meg nagy szégyen, ha valaki mondjuk nálad elmosogat... még ha az a saját anyukád is, és csak segítene. :oops: Mi ilyen háklisak vagyunk. A nagymamámnál ebédeltünk régen minden nap, de soha nem engedte, hogy a főzésnél segítsünk, vagy mosogatni. Sőt, egy pohár vizet nem tölthettem magamnak. Így neveltek, és tudat alatt ez is van bennem. :)

Kép

Kép
nikuc

Lányok HELP!!!

Nincs valaki a Vaterán regisztrálva? Nekem a bátyám szokta csinálni, de éjszakás, és lefeküdt aludni, viszont találtam valamit, ami 1 óra múlva lejár. Nem tudna valaki segíteni?

Kép
Kép
susytunder

Susy, nekem nincs regisztrációm :(

KépKép

KépKép
beneildi

Semmi baj Ildi, már megoldódott. Azért köszönöm.

Kép
Kép
susytunder

Képzeljétek lakik egy kismama anyuéknál a házba akivel múlthéten váltottam pár szót és akkor mondta hogy még 4 hete van és dec elejére van kiírva. Pont felújítás volt náluk. Ma hívott anyukám hogy rohantak be a kórházba mert 5 perces fájásai voltak. Már biztos babázik. De akkor kicsit előbb jött neki habár asszem betöltötte a 37.hetet. Anya mondta hogy tegnap látta hogy egész nap takarított meg emelgetett. Lehetséges hogy attól szült meg. Már lassan mindenki megszül a közelemben. :)

Kép
dius87

dius, én a 40. hét után takarítottam, ablakot pucoltam, ki- majd visszapakoltam a kamrát, Apával is témán voltunk, állandóan rohangáltam a lakásban emeletről le, emeletre fel, de Zsófit mindez hidegen hagyta :lol: Kistesónál semmi trükkre nem vagyok hajlandó, úgyis a picik döntenek, mikor születnek meg :D
Vendég

dius az én közelemben lévő kismamák is lassan megszülnek mind.
beszéltem mzs-vel is telefonon, Dorka éppen szopizott, és teljesen felelevenedtek bennem a kórházi napok a két nagyobbal.
na persze, milyenek az anyák, a rossz emlékek egészen megfakultak, szinte csak a jók jöttek elő :D

Kép
Kép
Kép
iricc

Mikor jöhetnek haza Dorkával? Nagyon kiváncsi vagyok hogy ő mit mond és hogy már a képet is várom :)

Kép
dius87

mzs,
sok szeretettel gratulálok Dorkához! Teljen nagyon sok örömöd a pici lányodban (is)! :)

Kép
Kép
szalamandra

Sziasztok!

kingeri

Így már más :)

kingeri

Na talán...

kingeri

Mzsperx!

Gratulálok a kislányodhoz, sok boldogságot nektek!

Susy!

Nagy teszveszes és vaterás vagyok, szólj ha máskor kell valami. (sajna csak most olvastam végig)

kincsesi

Kép
Kép
kincsesi

Gabesz!

Hogy vagy mostanában? Nincs jele még a szülésnek? Mikor mész jövő héten dokihoz (már ha még egyben leszel)? Összefuthatnánk megint!

Kingeri!

Ne csigázz! Már nagyon érdekel, mi az amit feltettél! :lol:

Márti
borossné becz márta

Márti,

köszönöm, remekül vagyunk! Jóslófájások vannak napok óta, illetve valahogy úgy érzem 2 napja, hogy Kicsi Dávid a fejét lejjebb dugdossa - de lehet, hogy csak kitalálom. :) :? Tegnap voltam dokinál, minden rendben (ctg, méhlepény, magzatviz) és már 3400g-nál tartunk! :) illetve már a belső méhszáj is nyilogat, de még szűk 1 ujjnyi, szóval ebből kiindulva még jövő kedden is megyek (3/4 2-re). Találkozzunk!

Lányok,
vizesedésre van valami jó tanács? Eléggé bedurrantam az utóbbi hetekben, a védőnőm szerint a rosszulléteket is inkább ez okozhatja. Próbálom a természetes vizhajtókat: alma, uborka, túró, petrezselyemzöld, stb. meg egy homeos bogyót is (Pulsatilla), de sokat nem használnak. Jó, legalább nem romlott a helyzet, de nem is javul! Pihenek is, lábak fent, ennyit tudok. Van még valami? Vagy érdemes egyáltalán rajta görcsölni?

Köszi:
Gabesz

Kép
ugabesz

Gabesz!

1 csésze csalántea reggel,éhgyomorra!
Nekem nagyon bejött!
Jó eséllyel összefuthatunk,csak még előttebe kell mannem Tóth dr.nőhöz is,de remélem,14.30 felé már fent leszek a dokinál! Majd írok sms-t,ha csúsznánk!Ha meg addig történik valami,akkor meg Te írjál! :lol:

Márti
borossné becz márta

ugabesz teljes sómentes diéta. nekem nagyon sokat használt. és persze sok folyadékot kell inni.

csajok csalánteát nem szabad inni terhesen! na jó, szülés előtt már mindegy, de ha az ember éppen nem akar szülni, akkor nem szabad inni, mert nagyon erős vízhajtó és méregtelenítő hatása van. az pedig babásan nem jó!

Kép
Kép
Kép
iricc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?