Sziasztok!
Szezsó,
Nagyon-nagyon drukkolok!
Twist,
Örülök, hogy minden ilyen jól alakult az inszemnél! Remélem, két hét múlva is ilyen jól alakul majd minden!
Kata,
A decát és kb. jelöltem meg filccel, és addig nyomtam be, de a másik felét már nem is kellett felhasználnom.
Monic,
Elvileg én is a betöltött 24. hét után mentem volna a terheléses cukorra, de mivel a dokim sürgősen kért más vizsgálatokat, ezért átrakta azt is. Végülis csak 1 héttel mentem korábban. Tegnap viszont a 4 napi édesség megvonás miatt, amikor hazamentem ettem egy kis csokit, és azt a bulit, amit levágott a pici lányom a hasamban. Ezt még nem figyelted meg, hogy csoki után élénkebb?
Nellike,
Az édességet az elején én sem kívántam, sőt! De most már vannak alkalmak amikor megkívánom, akár a fincsi uborka után is.
Nagyon várom már az UH-odat, kíváncsi vagyok, hogy hány babát küldött Nektek a Picikém!
(Tényleg megkértem ŐT!
És nekem is az után sikerült, amikor a barátnőm kisfiát megkértem, hogy küldjön hozzánk egy játszótársat magának...)
Dita,
Nagyon durva ez a történet, de szerencsére jó vége lett!
Nem csináltál tesztet? Pedig Neked is küldtem babát...
Linácska,
Itt nem adtak képet, és az is csak egy plussz volt a doktornőtől, hogy megnézte, mert neki csak a szívét kellett volna nézni.
Ja, azt nem is meséltem, hogy milyen érdekes volt a vizsgálat. Amikor megvolt a szíve, felnagyította a képet, átkapcsolt valamit az UH-on, és lehetett látni az áramlást kék, ill. piros színben.