Hello itt a nem is igazán házigazda
Banyóci!
Szerintem jó dolog, ha a nők tudják milyen sokféle lehet egy szülés, és hogy történhetnek nem várt dolgok. Így legalább tudják mit nem akarnak, és tudnak ellene tenni. Nem?
Tropikárium helyett anyós?? Atyaég!! Részvétem miatta!!!
Nyáron mi is el akarjuk vinni Mendit oda, meg az állatkertbe is. Igaz, én még én sem voltam tr-ban
égő, mi?
Meg kell mondjam hogy ez a Gyurci gyerek tiszta apja
. Na jó, szebb!! Viszont mostohaapósod unokája.. remélem nem estek egymásba!!
Linato!
Nem még nem ment el teljesen a kedvem, de én tényleg nem tudok egész nap netezni, és mikor éppen igen, akkor már annyi a hsz, hogy mire végigolvasom nincs időm/erőm írni
. De még alakul a dolog
. A másik meg, hogy annyi ismeretlen új ember van.. képtelen vagyok most bármit is megjegyezni, gondolom a baba miatt is, meg a hülye esküvő.. Annyi intéznivaló van, hogy néha nem tudom hányadika van, vagy milyen nap, vagy hogy mikor mit kell csinálnom. Annyira várom már hogy vége legyen ennek a kálváriának!! Mondjuk lenne már május, addigra el tudom intézni a papírokat is, meg a lakásátírást..jajj, már bele sem merek gondolni, mi mindent kell elintéznem
A másik amitől iszonyúan tartok, hogy kegyetlenül mutatok majd a menyasszonyi ruhában
. Mendivel olyan jó volt, sokáig nem látszott, és tényleg kicsi volt a hasam. Most meg.. 12 hetesen úgy nézek ki, mint más a 20-on. Mi lesz még négy hét múlva?? Az anyakönyvvezetőnél nem azt mondom, hogy igen, hanem hogy múúúúú
Linda!
Dani
mekkora már ez a legény, te jó ég!
Én még nem szoktatom át sima ágyra, mert nem tudnám lerakni aludni sehogy
. A kicsi meg úgyis köztünk fog aludni. Mendi is ott aludt két-három hónapig, akkor vált kényelmetlenné, és simán át tudtuk rakni a kiságyba, minden vészmadárkodás ellenére. Úgyhogy most majd a rokonok szemébe tudom vágni
a védőnőről már nem is beszélve
.
Doki: Most nem voltam 100%-ig megelégedve vele.. mindegy, a lényeg, hogy azt mondta, szépen fejlődik a baba, ahogy kell, és majd jövőhéten megyek UH-ra. De nem tudom miért a 13.héten? MEndivel a 12.en kellett.. ki érti ezt?
Egyébként nem vagy egyedül, én is sokkkal parásabb vagyok most, mint akkor. Akkor éreztem hgoy semmi baj nem lehet, miért félnék, de most mindenhonnan rémtörténeteket hallok, és a frász jön rám néha. Ráadásul sokszor görcsöl a hasam is
. MOndtam a dokinak, ő meg annyit kérdezet,t hogy az előző babával is volt e, meg hogy kellett e feküdni vele. Már nagyon várom a jövőhét szerdát!
Nálatok hogy megy az UH? Ott is kell időpontot kérni? Itt eddig nem hallottam ilyenről, most meg kérte a doki, hogy kérjek..
Topik: attól félek, hogy el fog menni a kedvem a sok olvasástól. Történt már velem ilyesmi
..
No, egyelőre érjétek be ennyivel
.
Majd jövök, igyekszem.. de annyi minden van.. ma voltam kozmetikusnál, holnap időpontot kérek a dokitól, szerdán tanácsadásra megyek Mendivel.. aztán ki tudja.. át kell mennem Szolnokra a gyűrűmért vagy csüt. vagy pént. szombaton fodrász..jajj, mennyi sz.r!
most megyek és bedőlök az ágyba
pusszancs,
Betti