Új privát üzeneted érkezett!

Anita! Éljen... de nem beléptél hanem befejezted a 34. hetet ugye? 8)

EDA: én az előző gyerkőcömet - Zsebihez hasonlóan - fajdalomcsillapító nélkül szültem, pedig 17 órát vajúdtam, de most sem szeretnék ilyet kérni. Pedig itt Belgiumban nagyon támogatják. Nem vagyok híve.

Azért légyszi majd számoljatok be róla, hogy mit mondanak az anesztesek róla!

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Sziasztok csajok!! :P

Tegnap mi is voltunk dokinál, köldökzsinór ok, magzatvíz ok.
Kismanó kb 2300-2400 gr!!! :lol:
BPD: 86 mm
FL: 64 mm
AD: 300 mm

Bellaanita!
Szerintem a 35. hétbe léptél be, mert betöltötted a 34-et! :P

Bébic!
De izgi, hogy tudjátok mikor jön a kisbébic! Már csak pár hét!!! :wink:

Mush!
Drukkolok, hogy ne kelljen benntmaradnod!

Gabi!
Hú nekem is kell menni pajzsmirigyes vérvételre, de szerintem már csak egy lesz a terherség alatt. Szerencsére eddig rendben volt! :lol: :lol: :lol:

Zsiráf!
Lehet csak az otthoni nyomiméröt kéne lecserélned!! Csuklóra való vagy karos?

A héten terveztem összepakolni a kórházi csomimat, azzal még levagyok maradva.:oops:
ìrtátok a pólyát, hát nekem lesz,mert kaptam kölcsön. Barátnöm azt mondta neki hasznos volt az elsö pár hónapban,mikor a kiscsaja pici volt valahogy könnyebben tudta megfogni! 8)

Nekem egy -két hete az ujjaim dagadnak kicsit, viszont a lábam nem! :roll:
susy75

Sziasztok!
Na végre nem kellett dolgozni menni! HURRÁ!

EDA: nálunk (Szekszárd) van, ha van anesztes doki. Sajna előfordul, hogy az egész hatalmas kórházban egy db van és hát nem biztos hogy odaér a szülészetre. Nevetséges!!!!! A dokim szerint 3 fő anesztes dokinak lenne még helye, de nem igazán ugrálnak az állásért. A dokim azt is mondta, hogy régen ők beadhatták, de most már nem. Amúgy ő nincs ellene, tehát ha kérek és van anesztes akkor lesz. Kérdeztem, hogy miben különbözik a spinálistól - anno bokaműtétnél volt - erre mondta hogy jóval lassabb és nem annyira durva. Legalább van viszonyítási alapon.

Ibernuska: ez nem olyan hagyományos kandalló lesz. Ezért is hívóm álkandallnak. Ebbe állítjuk bele a kályhánkat és annak középen megy majd ki a kéménye. Ehhez hasonlót ilyen lakberendezős műsorban láttam és megtetszett. Mégsem kerül annyiba mint egy kandalló a kályhánk meg már megvolt. Azt hiszem Sarmiéknak van olyan kályhájuk mint nekünk.

Bellanitta: jó lehet a cserépkályha is. Kacérkodtunk a gondolattal, de mikor közölték mennyiért lenne hát inkább ezt a megoldást választottuk.

Na majd még jövök, de ki kell teregetnem meg nekiállok pakolászni!
Vendég

Susy: szép eredmények! Nekem is az ujjaim dagadnak, de rendesen. A lábam csak néha-néha. Neked nincs olyan érzésed, hogy nem tudsz rendesen fogni??? Én sokszor érzem ezt.
Vendég

Suzy! Szuper eredmények!

Harivera! Ma voltál dokinál? Ugye még 2 az egyben vagytok?
Tud valaki valamit Veráról? Meg akartam nézni azt a topicot, amit adott, de azt nem tudom kezelni... :(

bkatalin

halihó!
Trombi:
köszi a párastopos infőót. Szerintem a párától ment tönkre a tévénk... A szomszédnak szintén megpunnyadt.. :evil:

Aida:
Ha EDÁ-t szeretnél, nem árt előre szólni, mert van olyan kórház, ahol csak akkor kaphatsz, ha az anesztes éppen bent van. Van olyan hely is ,ahol folyamatosan van bent anesztes, így bármikor kérheted. Ha van szülésznőd, ezt vele meg kéne beszélni, vagy akár a dokival is.

mush:
Most, hogy írtad, amikor Annával voltam bent a kórházban, mellettem volt egy csaj, akinek májpangása vagy epepangása volt. Semmi extra nem volt vele és a babával, a 38. héten császárral kiszedték a babát, előre tudta már, programozottja volt.

Zöldi:
Én is rosszul fogalmaztam, természetesen nem kell nyáron adni anyatejes babának vizet, hanem lehet . Én biztos nem bírnám ki, pláne, amikor az ember abban a nagy hőségben sétál, a gyerek pedig tiszta víz, akkor jól esik neki egy kis víz, javítja a konfortérzetet. És baja sem lesz tőle. :wink:

Babaruhák a gépben! Ebből lesz 3 teli adag :shock:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Gratula minden eredményhez!!!! Szépen növögetnek a manók!

Istenem el sem hiszem, hogy egy hónap (na jó valakinek ugye több) de babázunk!!!!

Most vasaltam ki a pelusokat, ha kihűltek elrakom, éééééééééééééééééééééééééééééééééééés ma jön a kiságy!!!!!

Kép

Kép
dcili81

Jah : én is fájdalomcsillapítás nélkül szültem, de most, ha tényleg ilyen nagy lesz Beni, és nem lesz csaszi, akkor élni fogok az Eda lehetőségével. Félek is a szüléstől rendesen.. :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Banyek, nem is császkáltam ma semmit, csak a szokásos házimunka, és már megint tiszta nokedlik a lábujjaim!!! :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági! Mit mondtak mekkorára saccolják Beni babát? És Anna mekkorának született?

Boci! Éljen! Végre otthon! Csak aztán nehogy többet dolgozz, mint amikor dolgoztál 8)

Musi! ha visszaérsz szólj!

bkatalin

Mágnes nekünk is van ilyen párastoppunk, és nálunk bevált!
Egyedül a konyhában gáz, de azt úgyis át kell még festeni, akkor megoldódik a probléma...

Kép

Kép
dcili81

[quote="dcili81"]I írta:dcili81stenem el sem hiszem, hogy egy hónap (na jó valakinek ugye több) de babázunk!!!!
:lol: 8) :lol:

bkatalin

bkati:
Anna 2800 grammal született és 52 cm-rel
Beni várható születési súlyáról még csak hasonló jóslások keringenek, mnt ,hogy: "nagy baba lesz, nem lesz kis súlyú, nagy a lába, stb. " Múlt héten 180 grammos volt, értékei:
BPD: 76
HC:276
FL:76 (na ez aggaszt, mert ez 35 hetes terhességnek felel meg)

ja és 4d-n a fiamnak ,ahogy ül, szabályos pocija van :)

cili:nekünk a konyhanem is párásodik, ahnem a mi szobánk. Ez ötszögletű szoba, és 2 falán végig ablakok vannak, de a nagyokosok a sarki ablakok alá nem tettek radiátort.. :?

Nem tudok már milyen zoknit felvenni, mind szorítja a lábam! és zsibbad..

Kép
Kép
Kép
mágnes

1800 grammos, és nem 180..:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Húúú megjött a szopipárnás cucc! Gyönyörű!!! De tényleg! Sarmi köszi a tippet! :lol: :lol:
Vendég

Mágnes! Nincs szellőző az ablakotokban?? Az még szokott segíteni, hiszen a rossz szellőzés miatt is kialakulhat penész. Nekünk meg most a gyerekszoba sarkában van egy kis penész. Az a rész régebben is gázos volt, de kijavítottuk! Amúgy én észrevettem, hogy ilyenkor mindig előjön aztán szép lassan eltűnik. Én a falra penészölő szert szoktam venni, vagy jó a Domestos is és az szépen eltünteti!
Vendég

Boci:
[quote]A írta:zt hiszem Sarmiéknak van olyan kályhájuk mint nekünk
.
Így van! :wink: Hordozható kandallónak hívják egyébként hivatalosan.

Nekünk volt ilyen párastop,de az utántöltő tabletta tök drága és ha tényleg sok a pára sűrűn kell cserélni.Én inkább sűrűn szellőztetek.Ahol mégis megjelenik a panész,a kiürült ablaktisztitós spriccelős flakonba csinálok hypós vagy domestosos vizet aztán azzal befújom,2 perc alatt eltünik a penész!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Mági! értem... hát azért lehet, hogy még ezek a méretek változni fognak... mindenesetre jól tartod a kisbabót :)

nekem is szorított a zokni, én felvágtam... :)

bkatalin

bocika:
penészünk nincs (még), csak érzem, hogy párás a levegő, Anna ruhái is nyirkosak..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Boci szívesen a szopicuccos tippet,azért mertem ajánlani,mert bár drága de csodaszép! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Hát Sarmi szerintem annyira nem is drága. Igaz én nem az exkluzív garnitúrából választottam, de ez is gyönyörű! Most 16380 Ft-ot fizettem a hat részes garnitúráért, kaptam póthuzatot a párnára és ebben az árban még benne van 2m plusz anyag meg a baldachin vas. Én itt a környéken ennyi pénzért csak 3 részes szettet láttam! Ja és ki sem kellett mozdulnom itthonról és egy jóképű srác hozta! :wink: :wink: Megérte! :lol: :lol:
Vendég

Aida!
Fotómat megkaptad a táblához?
Légyszi javítsd már a koromat is 33-ra (már nyár óta annyi vagyok). :(

Kati, Boci!
Köszi! :P

Amúgy a viszketést epeprobléma miatt én írtam már egyszer, mert a másik topikomban van egy kismami akinek ilyen gondja volt!
susy75

Niki! Hívd fel a dokidat!
www.babanet.hu/publ/terhesseg_baranyhimlo.htm

[quote]D írta:E!!!!! NE IDEGESKEDJ! A babának már nem árthat.

Kati! Ez ebben a formában nem teljesen igaz!
Lásd cikk:
www.babanet.hu/publ/terhesseg_baranyhimlo.htm

[quote]k írta:öszi Zöldi dokinéni a tippet, úgy tűnik, a homeós bogyók segítettek

Bébic! De jó ezt "hallani"! Nagyon szívesen!

[quote] írta:s szerintem butaság, hogy így nem szellőzik a matrac, ugyanis tud alulról is szellőzni

A gyerek felé nem szellőzik, te!

Zsiráf! Véredet nem is nézik? Szerintem az is fontos lenne! Vérnyomidat otthon úgy méred, hogy ülve nyugiban, szívmagasságban satöbbi?

Zsebi! Én 1200-ért vettem az 50 db-osat!
www.vitani.hu
Tudom, hogy nem pesti vagy, de telefonálsz és másnap kipostázzák.

Gaby!
[quote]m írta:ert itt előre kell kérni, és alaposan megvizsgálnak, hogy kaphatsz-e, és van egy elbeszélgetés is (ami nem tudom, mi lehet

A boríték vastagságát kell letisztáznia előre :wink:
Amúgy EDA-t mindenki kaphat, akinek nincs valami súlyos gerincproblémája.

Eszterke! Én is papucsban közlekedem. Elég vicces. Még szerencse, hogy csak kevesen néznek hülyének, mert szép az idő. De azért a hajnalban munkába menő szőrmebundások hazafelé a metrón tudnak ám nézni!

Boci!
[quote]K írta:érdeztem, hogy miben különbözik a spinálistól - anno bokaműtétnél volt - erre mondta hogy jóval lassabb és nem annyira durva.

Eléggé leegyszerűsítette a dokid! :lol:

Jut eszembe: ha vannak kérdéseitek anesztézia ügyben, írjátok össze, és kivallatom sógimat.

Mági!
[quote] írta:s már megint tiszta nokedlik a lábujjaim!!!

Üssé rá tojást, és már csak egy kis fejessaláta kell.....

A TESCO-ban (és a kínain is) vannak olyan lecsúszós férfi pamutzoknik, amiben szinte nincs is gum. Otthonra én azokat használom. Csak cipőbe nem jó, merrt bezabálja.

Kép
zölddisznó

zöldi:dagadhattak volna hamarabb is, már kész az ebéd! Nem kellett volna gondolkodnom mi legyen :)

Most felvettem Apa fiókjából két párjanincs zoknit, itthonra jó lesz :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági szép méretek!!!!
Nekem olyan papucsom van, ami bélelt, az alá nem kell zokni mégis melegen tartja a lábakat. Próbáld ki hátha beválik! De van olyan zoknim is aminek frotír anyaga van és abszolút nem vág, puha anyag, és kényelmes.

Bár tegnap nem kaptam papírt az uh-ról, de... haja van a kis drágámnak, meg hatalmas golyói... láttam, nem vicc... 8) :lol:

Kép

Kép
dcili81

Zöldi: na azért bonyolultabban és részletesebben mondta el, de ez a lényeg. Nem akartam belemenni a szakszövegbe, mert lehet nagy baromságot is írnák. A lényeg ez. Amúgy is kamillázott mikor én megkérdeztem mi a különbség a spinális és az EDA között? Kérdezte, hogy én honnét tudom mi a spinális érzéstelenítés! Én meg mondtam, hogy olyanban már volt részem!!! :lol: :lol: Azt egy nagyon aranyos anesztes doki csinálta, aki részletesen elmagyarázta, hogy mi fog történni, hogy zajlik.........
Vendég

Jézusom, most nézem 7 (!) csomag törlőkendőt vettem... :shock: , hát mi ütött belém????

Kép

Kép
dcili81

Cili: csinálj belőle kiárusítást! :lol: :lol: :lol: Bár szerintem hamar elfogy ám majd!
Vendég

Attól nem félek, hogy nem fog elfogyni, csak kicsit meglepett... :lol: :lol: , mindig volt akció, és nagyon olcsón lehetett megvenni...

Kép

Kép
dcili81

Íme egy-két kép! Most csak úgy nagyjából betettem az ágyba a szettet, mert rakom is vissza a dobozába. A baldachint sem tettem fel. A másik meg amit a kiságy oldalára lehet rákötni!
Kép Ágynemű
Kép zsebes tartó
Vendég

Szasztok, vagyok... jól látom, hogy még mindenki 2:1? (Vera???)... na ez maradjon is így a kiírások napjáig:)

Én most néhány napig a halálomon voltam de megint OK a helyzet, csak rohadt álmos vagyok, lefeküdni meg nem merek amíg Lilla ébren van mert beleugrál a hasamba... (csak úgy szeretetből persze...). Ja, a halálom oka (lebegjen előttetek rossz példaként :) , hogy túladagoltam a Krauterblutot véletlenül... nem tudom mennyit vettem be péntek este de tutira többet mint az egyszeri előírt adag. Az eredmény: aznap éjjelre a hasam hatalmas hordó lett, semmi levegő, mindenhol görcsölt, se ülni, se állni se feküdni nem tudtam. Másnap a helyzet dettó ugyanaz. Enni semmit se tudtam, inni sem mert azonnal jött kifelé. Szombaton szerencsére a férjem elvitte Lillát fél napra kolbászolni így egész nap kómázhattam és szenvedhettem... (közben meleg zuhanyok hátha ellazulnak az izmok, no-spa, magnézium marékszám)... Vasárnapra úgy tűnik elkezdett kiürülni a cucc mert már tudtam 1-2 falatot enni, a hasam azért továbbra is görcsölt.

Tegnap reggelre végre teljesen kiürült, puffadás elmúlt, görcsök elmúltak. Ja... Lilla viszont a délelőttöt azzal kezdte, hogy sugárban kihányta a reggeijét. Úgyhogy elbuktam a tegnapi életmentő jógát ...

Talán holnap....

(banyek... Lilla megölte a gépem... elkezdte tépni a kijelzőt és belilult az LCD panel... asszem hülyét kapok... )
Vendég

Csakegy: neked és Lillának is jobbulást!
Vendég

Cili: ha vigasztal nekem 9 csomag van :wink:

Csakegy: akkor neked is kijutott a jóból.. remélem már tényleg minden ok..

Vera: olvassa valaki a másik fórumot ahová ír? mert elég ritkán jelentkezik.. :roll: reméljük minden OK.

Zöldi: 5 re megyek dokihoz, addig meg már sötét lesz :wink: nem látják a papucsot!

Boci: nagyon szép az ágynemű!

Kép
eszterke24

Csaki nem semmi, nagyon vigyázz magadra! Lilla mitől lett rosszul?

Boci nagyon aranyosak a cuccok! Nekünk is macis a rácsvédőnk... :lol:

Kép

Kép
dcili81

Köszi skacok, már minden teljesen OK velünk, Lillánál nem tudjuk mi lehetett, a saját sztorimat meg tanmesének írtam le, nehogy más is ilyen hülye legyen egyszer mint én :)))) (és hanyagolom a krauterblutot, marad a ferrocomp forte, annak tényleg nincs mellékhatása)

A gépem megint működik, néhány erőteljes rázással és két nagyob ütéssel rendbehoztam :)))) (ez van... asszem megyek HP szervízesnek:))))))

Megpróbálom lerakni Lillát mert rohadt álmos vagyok anélkül meg esélyem sincs...
Vendég

Cili, Eszterke: köszi!
Vendég

Eszter vigasztal!!! :wink:

Kép

Kép
dcili81

Nemrég értem haza. Idegbeteg vagyok... Elbumliztam a T-Home-hoz, mert már kb. 2 hónapja rendeltünk netet interneten keresztül, és persze még nem történt semmi. Gondoltuk, akkor most próbáljuk meg személyesen. Apa nevére kéne megkötni a szerződést, hogy a cége ki tudja fizetni. Na, vittem magammal egy meghatalmazást, hogy Apa helyett eljárhatok ez ügyben. Az ügyintéző közölte, hogy az a meghatalmazás nem jó, az ő formanyomtatványukat kell kitölteni... :evil: Holnap megyek mégegy kört. Időmből futja rá... :evil:

Bella!
Nincs nálatok EDA??? Hűűű... én biztos aggódnék, hogy mi lesz, ha nem bírom...

Aida!
Tényleg, miért akarsz dokit váltani? És kórházváltáson is gondolkodsz, hogy kérdezted, van-e mindenhol EDA?

Bkatalin!
Apósod nem semmi! Mi az, hogy zöld vagy??? :shock:

Zsiráf!
Megy a drukk, hogy minden ok legyen a pisivel! Az otthoni vérnyomi mérőkről azt hallottam, hogy korántsem olyan pontosak, mint az orvosi.

Gabi!
Ez a konzultáció az anesztes főorvossal olyan, mint valami vizsga. Te fogsz kérni EDÁt? Vagy az elbeszélgetés után döntesz?

Boci!
Sejtettem, hogy van valami csavar ebben a kandalló dologban! :-D

Az én ujjaim is dagadnak. És ha nem mozgatom sokáig őket (főleg éjjel), akkor utána alig bírom behajlítani.

Csaki!
Jobbulást nektek!

Zokni: Nekem még régebben vett anyósom olyan zoknit, ami direkt visszeres lábra van, tök laza a gumi a szárában. Egyáltalán nem vág be. Szerintem ez valamilyen gyógyzokni.

Cipő: Egy a mákom, hogy volt egy pár bebújós sportcipőm, amit ajándékba kaptam és nagy volt. Na, most mindenhova abba megyek. Most pont jó! És nem kell a fűzővel bíbelődni! :-D

Kép
Kép
lbernuska

Tényleg, Veráról tud valaki valamit???

Kép
Kép
lbernuska

Boci: nagyon édesek a cuccok, a maci nálunk is vezérfonal :)

Törlőkendő: nekem még az sincs :roll:

Berni: hát, szerintem igen. Zéró kórházi előélettel és ismeretlen fájdalomküszöbbel (igazán sose fájt még semmim) nem merek csak úgy nekifutni, pláne, hogy itt nem gondolhatod meg magad utólag...
Az ujjaim nekem is nagyon durván tudnak fájni, és rájöttem, hogy mindig azon a kezemen a sokkal rosszabb, amelyik oldalamon fekszem...

Kép

Kép
gabilany79

[quote]B írta:katalin!
Apósod nem semmi! Mi az, hogy zöld vagy???

...hát hogy vagy hozzám hasonlít, vagy környezetvédő! :lol:

Savanyúkáposzta párolva = spontán maci, spontán maci = boldogság

Mentem szülesztősre. Papucsban. Cső!

Kép
zölddisznó

Boci!
Még nem éreztem olyat, hogy nem tudok fogni. :roll: lehet ahhoz még nem elég dagadtak az ujjaim! :D Bár reggel mindig rosszabb!

Nekünk is macis az ágynemü szett! :wink:

Ja, Vera még egyben van!!!
susy75

Halihóóó

Itt vagyok itt vagyok.

megjöttem a dokitól.

a tegnapi egész napos keményedés sem hozta vagy is nyitotta meg a kaput és ráadásul ma olyan sivatag lett az nst-m

dee!!!

ha adott lesz a helyzet akkor jövőhét csütörtökön már babázni fogok. :lol: :lol: :lol: :lol:
azaz hogy ha kinyílik a belső méhszájam akkor indítanak amit nem bánok :lol: :lol:

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok Lányok!

Ha lenne tököm, tele lenne.... :evil: egész éjjel köhögtem meg fújtam az orrom, ki lehet még ekkora barom mint én, hogy képes vagyok "megfázni" 35 hetes terhesen.

Éjszaka fel-alá járkáltam és kántáltam, hogy milyen hülye vagyok, aztán kijött a férjem és megnyugtatott, olyan aranyos volt. :) Aztán elaludtam nagy nehezen itt a kanapén, ő meg, hogy ne hagyjon itt egyedül, mellettem aludt egy fotelben... :D El is késett reggel az első tárgyalásáról, miattam... :(

Ja és a szívek szállodáját is átaludtam...bakker.

Szóval most kiteregetek, összerakom magam darabjaimből és bemegyek dolgozóba, mert legalább ott nem ezen idegesítem magamat!

Zsiráf: Nekem is összevissza mér a szerkenytű. Érzésre nem vagy rosszul, nekem a magas vérnyomi mellé, mindig jön a fejfájás is.

Mush: Gondolok rád!

És képzeljétek kaptam egy távoli vidéki rokontól tojásokat (mert, hogy terhes kismamáknak milyen jó a kálcium :D ) és mindegyikben két sárgája van:)

Kép

manna
mannababoca

Ha nem bánjátok dobok képet kismanó szobájáról! az ágy persze nem itt marad, hanem velünk alszik majd egy ideig!!!

Kép Kép Kép Kép
susy75

Vera: végre hír!

Na akkor megnyugodtam, hogy nem csak az én kezeim, ujjaim dagadnak! :lol:
Vendég

Bocika!
Honnan szerváltad ezt a szupi kis ágynemű garnitúrát? Nekem is kellene egy, de anyukám nem talált ilyesmi szinűt. Az a helyzet, hogy maradt egy baldahinunk függönnyel, de a fejvédőt mega takarót úgy leamortizáltuk, hogy kellene egy másik. És valami hasonló színűt keresek...

Csaki! Jobbulást! Nem lehet, hogy bekaptatok valami bélfertőzéses cuccot?

Ibernuska! Szerintem a kedves apósom arra gondolt, hogy többet menjek levegőre... én nagydarab .... :? JAja, és igazán kitartás a hülye ügyintézőkhöz...

bkatalin

Gabi!
Akkor nálatok az EDA úgy működik, hogy mondjuk elkezdődnek a fájások, beballagsz a kórházba és egyből beléd is vágják a kanült? Vagy azért hagynak vajúdni kicsit?

Aha, nekem is mindig az a kezem zsibbad el jobban, amin a fejemet tárolom épp!

Csakegy!
Ez a két csodaszer mire való?

Zöldi!
Gratula a spontán macihoz! Nekem szerencsére minden reggel az. És magától, semmi tudatos rásegítés, bogyó szedés nincs! Büszke is vagyok magamra! De az epém, meg a belecskéim fél órás állás, mászkálás után mostanában rendszeresen elkezdenek görcsölni... :-( Ma például az Interspar pénztáránál már majdnem összeestem...

És papucsban nem fagy le a lábad? Ma már nincs olyan meleg...

Vera!
Akkor drukkolunk: BELSŐ MÉHSZÁJ NYÍJJÁ KI!!!!

Kép
Kép
lbernuska

Suzy: nagyon szép szoba!!! Nálunk is menő a Micimaci is, majd még abból is akarok egy-két képet a falra!
Vendég

Bkati: www.szopiparna.hu Én itt rendeltem, a miénk a 2-es számú szövet. Lehet külön-külön is rendelni nem muszáj szettben. Én még anyagot is rendeltem és majd a hintaszékbe a párnára abból varratok anyával huzatot!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?