Liesel, ez tök jó, tényleg gondolokdtok azon, hogy otthon tanulnának? Mert mi is, és totál hülyének néz minket mindenki. Mennyi idõsek a gyerkõceid?
Egyébként holnap megkereslek a bababörzén!
Iboly,
Egy-két estét nem tölt otthon? Az nagyon jó! Annak én nagyon örülnék (mármint hogy csak egy-két estét) A párom pl. most jött meg Kaliforniából, három hetet volt ott. Ez kevésnek számít, mert õ minimum két hónapra szokott elmenni. Évente hálistennek max. kétszer megy el, tavaly volt legtovább, három hónapot. (Közben született meg Emese lányom). De (hátha még nem ismerik az újak) hozott "ajándékot": egy vulkanológus expedíciót filmezett, ahol épp feltérképezték a vulkánt, meg elnevezték az ottani dolgokat, így most a Kuril-szigetek egyikén az egyik vulkánon van egy Emese nevû patak...
De '99-ben mi is kimentünk vele (szerencsére volt annyi pénzünk, eldönthettük, hogy nmost akkor felújítjuk a lakást vagy kimegy az egész család 3 hónapra Kaliforniába, naná hogy kimentünk mi is, a lakás meg itt áll úgy ahogy). Aztán terhesen jöttem haza
.
Hogy milyen kicsi a világ(háló)!! Én anno minden gyerekoori nyaramat Kálban töltöttem, nemegyszer átmentünk Erdõtelekre is. De jó is volt... Nem nagyon járunk Kálba (a párom írhatna az Anyós topikba
). De vmikor lemegyek a gyerekekkel majd.
Most jözttünk meg Kutasóról egyébként. Tök jó volt, tegnap mentünk, csak ma vissza kellett jönni, mert holnap ki akarunk menni a bababörzére.
Trixy, tényleg egy kicsit morbid ez a temetõi séta, de végül is nem rossz ötlet... De azért inkább a Gellérthegy, ha lehet választani...
Csajok, holnap nem találkozunk a bababörzén? Hm?
üdv
Zsóka