Nati! Nagyon jók a képek. Csodaszépek a torták is. A legjobban a családi fotó tetszik Nekem!! Szépek vagytok ratja!
Szerdán majd nagyon gondolok Rád, bár imátkozok azért, hogy hátha elmúlana addiga a gyulladás.
Apácskát pedig Isten éltesse még nagyon sokáig születésnapja alkalmából!!!
Melinda! Szép álmokat, ha most is alszol. Nekem is nagyon tetszik a hinta.
Alíz drága! Nem tudok tanácsot adni a nappali alvással kapcs.ban, mert Mi jól alszunk nappal. De. foglalkozást tartok Bencének az első kelés után, aztána második szopi után(olyan 11felé) már elalszik. Na ezt a foglalkozást úgy írtam, mintha dolgoznék az oviba.
Csajszik! Ha az 5 órás kelés az már reggelnek számít, akkor két napja átalussza Bence az éjszakát. 21órától.
Tegnap szerintem 24órából 18at aludt nem tudom mi volt vele. És egész nap csak 4szer evett.
Szegény apácska csak hétvégén tud jóformán vele lenni, Ő meg csicsikál. Na nem bántuk, magunkra is jutott idő.
Alexa! A Te Martinkád is csodaszép kisfiú. Nekem is apácskával készült képe teccik a legjobban.
Ágica! Sajnálom, hogy Bence nem mutatta meg magát. Nálunk is ez volt, takarta magát akis kezével, meg hátat fordított. Lehet, hogy ezek a Bencék ilyen kis huncutok?!
A lényeg, hogy egészséges, és hogy Te is jól vagy!!!!
Gabi! Örülök, hogy apácska marad a melóhelyén.
Ani! A mai éjszaka hogy tellt? Remélem a teli cickó keltett,és nem Roni!
Ja, örülök, hogy jól vagytok.
Adsz már Roninak ilyen 4 hós kortól adható üveges finomságokat?
Hogy ízlik Neki?
És tejcit kb mennyit eszik egy alkalommal?
Tündi! Fel a fejjel. Van két szép gyönyörű gyermeked, nincs okod búslakodni. Félelem meg mindenkiben van, de hidd el, elmúlik. Mégcsak 15napos a kicsi Biankád, ahogy nő, Ő is egyre ügyesebb lesz, kevesebbet sírdogál majd.
Lépek, felkelt Bence.