Új privát üzeneted érkezett!

eljöhetne már az én időm is..türelmes vagyok de nem örökké!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Most is laptetőd van.
De nem szabad igy hozzá állni tudod. 22éves vagy. Más 40évesen nem mondja ezt.
Van olyan nő aki 22évesen még szint gyerek. Neked meg már van egy egészséges fiad.
Erre szabad csak gondolni.
Türelem, türelem, türelem.

Kép
csucsu05

ma laptetőket kezdek gyüjteni? :roll: :)
türelem ezt fogom az agyacskámnak mondani! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Ma anyukámnál voltunk, nála ebédeltünk! Olyan jó volt, hogy nem nekem kellett főznőm! :)
Voltunk még az érdi temetőbe is, rengetegen voltak! Alig tudtunk megállni kocsival! :?

Nézegettem ma a vizelet leletemet, minden negatív, csak a lap alján most vettem észre, hogy sok a laphámsejt a vizeletembe! :roll: Utána olvastam egy picit a neten, utalhat húgyúti fertőzésre! :( Nincs semmi tünetem, remélem nincs semmi gond! :roll:
Hétfőn megyek nőgyógyászhoz, majd ő megmondja, hogy mitől lehet!
zsu83

Zsu: Jó is az amikor más főz és csak elé teszik az embernek a finom kaját.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Férjemnek ma megint kakaós csigát kell sütnöm! :D
zsu83

Zsu: Ezek szerint izlik neki :)

Kép
csucsu05

zsu nem lesz semmi gond ..ilyenek előfordulnak a terhesség alatt...
nagyon édes szűju a párod?! :oops: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, megpróbálok nem izgulni! Csak nem lehet gond, jól érzem magam, Bencus is mindig rugdos! :)
Nagyon édes szájú, hú ha Bence is ilyen lesz, akkor lesz vele egy-két harcom az édesség miatt! :roll: :D
zsu83

csak olyanharcod ne legyenbencussal a nasi miatt mint nekem a mátéval.. :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Tényleg, Máté is nagy édességfaló! Majd megyek hozzád tanácsért! :)
zsu83

sajnos!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Holnap korán kelek, 8-ra megyek dokihoz!
zsu83

mért olyan korán? :roll: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mert voltam olyan buta, hogy olyan korai időpontot kértem! :oops: :?
A Savoya Park felé van a rendelője, remélem a 0-ás reggel nem áll be, mert mostanába akárhányszor megyünk arra, mindig dugó van! :evil:
zsu83

pedig készülj rá hogy dugo lesz!ezt 100%-ra merem mondani!
korán indulj. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

7kor indulunk! Ha meg nincs dugó, akkor tök hamar oda lehet érni, 20 perc, de inkább készülünk úgy, hogy dugó lesz! :?
zsu83

sajnos ugy kel készűlni ...
párom épp mondta a telefonba hogy 8-tol ejön betegállományba mert már nem bírja a dugokat és hogy az embeek a buszveztőket szídják mert nem időbe jön a busz! :?
elege van szegénynek! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: legalább veletek lesz a Zoli:) :)

Kép
csucsu05

igen annak nagyon örülök!!!!!!!!!!nagyon keveset vagyunk együt! :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: el is hiszem, hoyg örülsz neki. Én meghülyülnék ha sokat kéne a Tomi nélkül lennem. Igaz, hogy itt a Szabina de az más mintha a Tomi is itthon van és hármasban vagyunk. Akkor kerek a család valahogy.

Kép
csucsu05

hát nektek jobb mert tomi többet lehet veletek!
igaz szegény zoli is inkáb velünk lene itton de sajna a pénz nagyur tud lenni! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Ez igaz. Bár mindennek van jó és rossz oldala. Zoli sokat dolgozik és sok pénzt is vissz haza:)

Kép
csucsu05

az tény hogy a sok munka "meghozza" gyümölcsét de igazán akkor lesz job anyagilag ha márén i dolgozni fogok! :roll: legalábbis bíz :roll: nk benne....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Ez igaz. Bár az nem most lesz ha babát akartokmost. Hisz gyedre a Zoli elmehet de addig úgyse tud amig a kicsi még szopik.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Megvolt a mai dokilátogatás! Minden rendben, teljesen zárt méhszáj, Bencus jól megrúgta a dokinő kezét amikor tapogatta a hasamat! :oops: :D A vizeletbe a laphámsejt, azt mondta, hogy nem jelent semmit, mert a hüvelyváladékkal keveredett biztos a pisi, és azért van, mert amúgy minden teljesen ok!
A vérnyomásom szokás szerint a béka feneke alatt volt (85/70) :?
Írt fel vastablettát is, mert kezd kiürülni a szervezetemből!
A következő uh-t a 30. hétre mondta a doki! Megyünk majd a Bolgárkerékbe ott csináltatjuk, legközelebb a 31. héten megyek a dokimhoz vissza!
Beszéltünk a szülésről is, vállalja, az összegről viszont hallgatott, én meg nem kérdeztem! :) Ajánlott szülésznőt is, jövőhéten telefonálok, hogy megbeszéljek vele is egy időpontot, amikor be tudunk menni a szülőszobát megnézni! :)
Holnap megyek kismamatornára a kórházba! :)
zsu83

zsu csupa jo dolog történik veled!
jó tornázást.!!!!!
örülök hogy minden rendben van!!!!!!!!!melyik korházba fogsz szűlni?
ha a délpestibe akkor tudok majd segíteni mit kll vined meg ilyenek! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsu: Gratulálok a jó eredménykehez:) Minden rendben van és ez a lényeg. nekem is nagyonalacsony volt a vérnyomásom. Talán jobb mintha magas lenne.

Kép
csucsu05

Nita: A Szent Imrébe fogok szülni! Köszi, kiváncsi vagyok milyen lesz a torna! :)

Csucsu: Köszi! A doki is azt mondta, hogy inkább alacsony legyen mint magasabb! :)
zsu83

Zsu: A szent Imre szülészete szuper:)
Én sok jót hallottam róla és a tornára is ott nagy hangsúlyt tesznek. :)

Kép
csucsu05

Én is nagyon sok jót hallottam róla, barátnőm is ott szült, csak jókat mondott!
A tornára nem járt, mert neki Érdről kellett volna mennie!
Biztos jót fog tenni Bencusnak is a torna! :)
zsu83

Sziasztok Lányok!

Mi megvagyunk!Ma voltam NST-n,minden rendben volt vizelet is,kenet is negatív,vérnyom-om 120/80!Dokim ma nem volt,mert tegnap ügyelt,úgyhogy holnap mehetünk megint reggel :? remélem most már biztosra mondja a jövő hét pénteket! :D Várom már nagyon,de elkezdtem kicsit izgulni is! :shock: Szonja ma nem volt valami aktív,de amikor megjött az apukája,egyből beindult! :D Most is össze vissza jön-megy a pocakban :roll: :D Hanna már az igazak álmát alussza (du. nem volt alvás,akkor mindig ez van) :!:

Zsu: Jó a terhestorna!Igaz én itthon tornásztam,de sokkal könnyedebben mozgok még most is,mint a Hannával ennyi idős terhesen!Örülök,hogy Nálatok is minden ok! :D

[b]Csucsu-Nita:[/b] Én is csak úgy érzem jól magam,ha itthon van a férjem is velünk!Most 2 hét horgásztilalom lesz a helyi tavon,ahová engedélye van :D :oops: ,úgyhogy szülésig az összes szabadidelyét velünk tölti :D Utána meg ismét sokat lesz itthon Szonja miatt is :D :D Tök jó :D :D

Kép

Kép
melcsi82

Melcsi: Persze úgy kerek a család ha az Apuka is otthon van:)
Kiváncsi vagyok mit mond a te dokid.
Hanna sem aludt tegnap?, Szabina is nagyon nehezen fél 5körül aludt el. És aludt 40percet. Biztos volt valami a levegőben tegnap mert sok anyukától hallottam, hoyga gyerek nem aludt el. Lehet a tegnapi jó idő volt az oka. Én kitettema teraszra a hőmérőt és 24fok volt:)

Kép
csucsu05

24 fok??????te jó ég..november van..nagyon durva.. :( már telünk se lesz????? :cry: :cry:
melcsi hamarosan már ott lesz a kis szonjus a karodba és még szebb család lesztek!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Én örülnék neki ah ilyen lenne a tél. Olcsóbb lenne a fűtés is:) Mi még nem si fütőttünk. :)
És nem kell nagy téli kabát sem. Mondjuk én nem szeretem a hideget. a telet sem. Egy jó dolog van a havazás de azt is addig szeretem mig nem kezd olvadni.

Kép
csucsu05

én is csak a havazás miatt szeretem! :)
nagyon mi se fűtűnk csak fürdésnél és éjjelre mert amugy ha nem akkor máténak jéghideg a keze..fázós..pedig téli baba.. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Nem minden téli baba birja a hideget. Van aki jobban birja vana ki fázósabb.
Én gyerek koromban 24fokban laudtam. Szabina meg 19fokban sem fázik.
Mondjuk nálunk télen is 20fokra van állitva a termosztát.

Kép
csucsu05

hát igen nem egyformák!
hát nekem is elkél a meleg bevallom...én is nagyon fázos tudok lenni néha... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

A védő nő itt volt az újszülött babánál valamelyiknap. És közölte 20fok a max amit a babának kell.
A fölött nem egészséges. mert elő jöhet a krupp vagy a felnött kori asztma is .
Tegnap meg a tévében volt , hoyg alváshoz 16-20fok kell. A 16nekem kevés de a 19-20az max amit fűtünk.

Kép
csucsu05

Nem beszélve a Gáz árakról.

Kép
csucsu05

hát igen az árak nagyon roszak.. :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: nektek télen mennyi szokott lenni a fűtés??

Kép
csucsu05

Tényleg már tök rég beküldtem a gázár támogatásos papirt az Állam kincstárba. És nem jött még meg a válasz. De sebaj majd a nagy fűtésből vonják le legalább. Itt még nem is vettük igénybe. Szóval visszamenőleg majd egyben megkapjuk.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Látom pörögtetek megint.

Én kicsit pihiztem vagyis nem, mert készültem Niki 3. partyjára, jöttek a kersztszülök, mami, papi.
Sütés-főzésről szolt a 7vége.
És milyen jo idők vannak, nem is tudom örüljek e neki vagy várjam a telet?????

Holnap Nikit viszem védőnőhöz méretni majd laborba rutinvizsgálatra.
encike 2

Encike: kicsi lányod most volt 3éves? Isten éltesse sokáig:) 3évesen kell vinni laborba vagy csak önszorgalomból viszed??
Mit kapott a lánykád?

Kép
csucsu05

Melcsi: Örülök, hogy minden ok Nálatok is! :D
Én is úgy szeretem, amikor apa sokat itthon van velünk, most megint jó, mert csak jövőhét kedden dolgozik! :)

Nita: Most kivételesen én is örülnék, ha nem lenne nagyon hideg, maradna ez az időjárás! :)
Na meg a fűtésszámla! :twisted:

Encike: Örülök, hogy minden rendben van nálatok is! :)
És mégegyszer Boldog Születésnapot Nikinek így utólag is! :lol:

Fél 5-re megyek kismamatornára! :)
zsu83

Köszönjük!

Legot, épitőkockát, felsőket, pénzt kapott.

Ez egy vizsgálat, hogy megnézzék nincs e vmi gond, anno Dorinát is vinni kellett.
encike 2

Encike: De ezt a vizsgálatot te kérdted?

Kép
csucsu05

A kismamatorna szuper volt! Bencus végig rugdosott! :D
Gyakoroltuk a szülés alatti légzéstechnikákat, volt gátizomtorna is!
25.-én pedig papás-mamás torna lesz! :lol:
zsu83

Zsu: az biztos szuper lesz :) Mármint a papás mamás torna:)

Kép
csucsu05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?