Új privát üzeneted érkezett!

Olvaslak benneteket lányok, de nagyon beteg vok, mindenki türelmét kérem, akinek tartozom levéllel-válasszal. :cry: :cry: :cry:
bábaildi

Bábaildi: Gyógyulj meg hamar :!: :P :P :P :P :P :P :P

Kép

Kép
morca

BÁBAILDI!!!

JOBBULÁST KÍVÁNUNK MI IS NEKED!!!
ÁGI ÉS NORINA

Kép Kép

Kép
Kép
snápi

Snápi, mindig elámulok, hogy mekkora már Norina! :P :P :P Nagyon édes, bájos csajszi! :P :P :P

Kép

Kép
morca

Ildi: gyógyulj meg nagyon gyorsan!!!!!!!
bluebox

MORCA!!!

KÖSZIKE A DÍCSÉRETET!!!
TI IS NŐTÖK MINT A GOMBA GONDOLOM, PEDIG NEMRÉGEN MÉG NEKED DRUKKOLTUNK HOGY MIKOR SZÜLSZ MEG!!!NA CSAK ENNYIRE ROHAN AZ IDŐ!!!TI NEM JÖTTÖK TORNÁZNI???IGAZ MÉG SZEGÉNY KISVITÉZÉKET SEM HÍVTÁK VISSZA!!!DE JÓ A CSAPAT NAGYON!!!A BABÁK MEG KIFEJEZETTEN ÉDIK!!!
NORINA OLYAN MÁSZÁSBA KEZDETT 1 HETE HOGY 8 CSOMAG PUZZLET VETTEM AMIT A PARKETTÁRA LETETTEM HOGY TUDJON KÖZLEKEDNI PEDIG MÉG CSAK MOST VOLT 5 HÓNAPOS!!!PÖRÖG -FOROG ÉS EGYSZERCSAK VÉGE VAN A PUHA SZŐNYEGÉNEK!!!
REMÉLEM ILYEN SZÉP IDŐ LESZ HOLNAP IS MAJD, AMIKOR MINDENKI MEGY A TEMETŐBE!!!
SZIASZTOK!!!
SZÉP HÉTVÉGÉT MINDENKINEK!!!
ÁGI ÉS NORINA

Kép
Kép
snápi

Ildi: Mihamarabbi jobbulást neked!!!

Lányok! Nektek pedig puszi mindenkinek!
VÉGRE SÜT A NAP!!!!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Ildi: pihenj, napozz ablakon át és irtsd a bacikat! Küldünk neked gyógypuszit :D

Most jöttem baba-mama klubból és mondta ott a hölgyike, hogy 9-en vannak tornára várólistán, az ovis torna pedig meg is szűnt. Talán a manó-tornát (ami egy éves kortól van) most átcsoportosítják, mert sok a jelentkező oda is és kisebbeket is bevesznek :lol:
Norina tényleg hihetetlen gyorsan nől! Azt hittem még csak 4 hónapos. Tök jó ez a karácsonyos vonalzó is, emlékeztet rá, milyen kevés időnk van már ajándék beszerzésre.
Itt van nálunk a napocska, ide gyertek sétálni :D
kisvitéz

Márti: kösz, hogy ilyen olvasmányosan leírtad Kristóf ülni tanulását, teljesen el tudom képzelni és nagyon élvezetes lehet nézni :D Hát nálunk is megmutatta apuka már 2,5 hónaposan, hogy ülni élvezet úgyhogy azóta a nagypárnába huppantjuk bele, leújabb találmányom pedig a szopis párna. Aztán szép lassan lecsúszik jobbik esetben, rosszabbikban orra bukik, persze az ágyon de én hagyom, hagy tanulja meg, hogy ez nem kellemes, hátha a földön már nem üti meg magát :roll:

http://www.babanet.hu/lazi/hetrol_hetre ... ?id=081031

Hát ez az amiről Ildi beszélt mikor Dávid született! Csak ő a tavaly október 23-át emlegette...
kisvitéz

ildi mielőbbi gyógyulást!!!!!!!!!
Kép
kisvitéz akkr veled vagyok mert sajna én se 60 kilo vagyok :cry:
de tegnap mértem magam és 2 kilot fogytam,igaz ez nem látszik még. :roll: :?
bluebox kristof egy tünemény ahogy üldögél már!gratula neki!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

köszönöm lányok a dícséreteket, nagyon aranyosak vagytok :P

Kisvitéz: a szopispárnát én is próbáltam már kb 1,5 hónappal ezelőtt, mindjárt dobok képet.
bluebox

Kép
bluebox

de édesen néz..istenem!!!!! :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Snápi: Aranyos vagy, hogy rám is gondoltál torna ügyben, de mi Dányban lakunk (kb 35km), innen elég macerás lenne felmenni tornázni. Egyébként a XVIII. ker.-ben laktam, kb öt éve költöztünk ide. Norina pedig nagyon ügyes, mozgékony kis csaj, nem semmi, hogy miket művel már. Olyan jó nézni, a kis manóinkat, ahogy napról napra ügyesebbek.

Kisvitéz: Dávid miket csinál már?

Bluebox: Nagyon jó képeket csináltok Kristófról! Hol tartotok centiben meg kilóban?

Nitacska: Hogy áll a babaprojekt?

Kép

Kép
morca

morca még majd holnap szedem be az utolsó két szem clostit aztán meglátjuk..de nem leszünk minden nap együtt mint a gépek lennénk..hanem amikor ugyérezzük jol is esik..nem akarom hogy csak a baba miatt legyen.
és ti hogy vagytok? :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitacska: Én sem úgy gondoltam, hogy mostantól mint a gépek... :wink: csak olyan jó volna már érted is izgulni. :P :P :P Mi köszönjük jól vagyunk. Ákos nagy dumás és örökmozgó. Matyi szintén, csak nagyobb kiadásban. Már azt várom, hogy elkezdjen beszélni, úgy igazából. Bár, most már egyre több szót használ és nagyon ügyesen összeköti a dolgokat.
Nagy bánatom, hogy hamar sötétedik, mert így délután már nem tudunk kimenni, mert mire felébred Matyi és megkajázunk, meg összeszedjük magunkat, addigra sötétedik. (általában 1-től 4-ig alszik) Pedig mi nagy csavargók vagyunk.
Folyamatosan töröm a fejem, hogy mivel kreatívkodjuk el a délutánokat. Most azt találtam ki, hogy csinálunk mindenkinek mikulás ajándékot. Vettem karton papírt, ragasztót, filctollat, majd valamit kiokoskodunk belőle Matyival.

Rakok fel majd friss képeket, csak egyenlőre nem találom az adatkábelt. :cry:

Kép

Kép
morca

morca reméljük hogy minél hamarabb izgulhatok értem!!!!! :wink:
pár honappal ezelőtt még mi is 4-ig aludtunk /Máté/ de az utobbi időbe örülök ha 1 orát alszik..tiltakozik az alvás ellen már :?
jó kreatívkodást! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Most nézem, Ti nem alszotok éjszaka??????????? Morca, Nitacska..... :wink:
bluebox

Sziasztok! Már sokkal jobban vok, köszönöm a sok jókívánságot. Adós vagyok még Nektek a 21. hetes ikres kismama történetével. Íme a valóság: 16 hetes korban került először kórházunkba vérzéssel. Egy heti benntfekvés után tünet- és panaszmentesen engedtük haza. Természetesen megfelelő életviteli tanácsokkal, gyógyszerrel ellátva. Kb. két hét múlva újra bejött az ambulanciára, hogy megint vérezget. Az ügy. orvos be akarta fektetni, amit Ő megtagadott. Hazament. Néhány nap múlva ismét megjelent az ambulancián, majd újfent aláírta, hogy orvosi tanács ellenére, saját felelősségére nem fogadja el a befektetést-kezelést.
Ezek után került be 21 hetesen, már lezajlóban lévő vetéléssel, elfolyt magzatvízzel. Reménytelen volt a terhesség megtartása, ezért oxytocinos infuzióval gyorsítottuk a vetélés berfejeződését. Tudjátok, hogy az oxytocint a szervezet maga is termeli, tehát ez nem külön beavatkozás a természetes folyamatokba, hanem csak segítése annak. A vetélés lezajlása után (hamar ment), a lepény nem vált le. Ezt kézzel kell ilyenkor leválasztani, ez viszont igen fájdalmas, ezért altatásban csinálják. (szülés után is van ilyen). A leválasztás után viszont gyógyszerek által csillapíthatatlan vérzés kezdődött, amely életveszélyes mértékűvé vált. Ilyenkor egy a lehetséges megoldás: el kell távolítani a méhet. Ez történt. Az otthon lévő három kislány visszakapta az anyukáját, aki ugyan nem szülhet több gyermeket, de Őket felnevelheti. Nem történt orvosi hiba, tévedés, egyszerűen fellépet egy olyan szövődmény, amelyen nem lehetett másként megoldani.
Mit mondjak még?
Amikor ilyen történeteket olvastok, ne ítélkezzetek. A bulvársajtó megteszi ezt, a körülmények, tények ismerete nélkül is. Azután megkérdezi tőlem a szülőnő férje, vmik nap, hogy miért van ilyen rossz híre a kórháznak???????
No comment.

Egyébként mindenkinek szép hétvégét, reméltem sétáltatok, isteni idő volt ma.

Ildi
bábaildi

bluebox én a páromat várom ilyenkor..sajna sokszor van hogy éjel fél 2-re ér haza.... :? :(
ildi sajnos a sajto jobban felfujja a dolgokat mnt ami a valóság igazábol! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ildi!

Köszike,hogy leírtad a történet másik felét is!Így igazságos.
Egyébként mindegyik kórházról lehetne rémtörténetet kreálni.
A média ebből él.
És sajnos a mostani eü intézkedések alapján félő, hogy ezek az esetek kicsit szaporodnak is majd, a kevesbb nővér és orvos valamint a több beteg miatt. :cry:

Szomorú, hogy idáig jutottunk...

Csajok ma is gyönyörű idő lesz, irány sétálni!!!!

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Sziasztok!

Szia Ildi! Nagyon jó, hogy meggyógyultál!!!

Gondoltam, hogy valami ilyesmi lesz! Nem hinném, hogy bármelyik dokinek ez lenne a szórakozása, hogy méheket kapkod ki nőkből csak úgy heccből. A magyar emberek sokszor ilyenek, nem is gondolnak bele, hogy a nő meg is halhatott volna, mert akkor hálát és köszönetet kéne érezni, de jobban szeretnek mást hibáztatni. Főleg kétszeri kezelésmegtagadás után kellett egy bűnbak, aki nem ők! Ha meg még a média is melléjük áll, reménykedhetnek pénzben, illetve ezt hiteti el a média, pedig a jog nem áll mellettük.
Én nem is hallgatom már meg az ilyen híreket, híradót se nézek, és semmi ilyen műsort. Csak elmegy az ember kedve az élettől.

Vigyázzatok magatokra! Nálunk ma olyan köd volt és van, hogy az orrunkig alig látunk. :?

Puszi nektek!!!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

boeszter reggel felénk is ngy köd volt ..de most hála égnek hétágra süt a nap és kellemes tavaszi idő van!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Lányok!

Nitacska: sajnálom, hogy a párod ilyen sokat dolgozik :cry:

Hoztam Nektek két új képet, Kristófról :wink: mai termés :wink:

Kép

Kép
bluebox

megzabálom annyira édesen mosolyog!
a párom most itthon lesz ha minden igaz 1-2 hétig.. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bluebox: ez a Kristóf gyerek tényleg zabálni való! Minden képen olyan aranyos arcot vág! :D
Morca: képzeld Dávid is meglep mostanában! Három hónapos oltáskor a dokotor néni mondta, hogy tegyem többször hasra, hogy emelgesse a fejét. Aztán pár nap múlva (hason alszik) úgy ébredt, hogy fekvőtámaszba kinyomta magát! Egyik nap még csak kapadozott a játkékai után, aztán egyik reggel két kézzel megfogta a karikát! Hétfőn két dolgot is produkciózott: egyik, hogy párnával kitámasztott ülő helyzetben majd fél órát eljátszott egyedül a csörgős, tükrős szivacskockájával, a másik, hogy fürdéskor (párom nagy ötlete) felültette és a kacsájával játszott! Napról napra meglepizik vmi újjal! Tegnap megmutattam neki, hogy tud kapaszkodni a kád szélében és el sem akarta engedni, meg azt, hogy ha ülés közben előre akar bukni támassza ki magát a karjával. Ez utóbbit még biztos gyakorolni kell, de legalább nem nekem kell a hátát támasztanom, hanem saját magát fárasztja :lol:
Nektek nem tett be az óraállítás? Dávid már du. 5-kor kidől, alig bírjuk észhez téríteni fürdetéshez, aztán hajnali 1/2 4-kor kel ennek örömére :cry: Így jártunk.
Szép napot mindenkinek!
kisvitéz

kisvitéz milyen szépen fejlődtök..!!!!!!!!hamarosan már rohanni fogsz utána!!!! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Lányok!

Gyönyörűek a babák mindannyian.

Anhel és Marek!
Elolvastam a szüléstörténeteiteket. Meg is könnyeztem egy kicsit, olyan szépeket írtatok.

Márti és Kisvitéz!
Lehet, hogy a kisfiúknál hamarabb megy az ülés? Kirus jövő héten lesz 5 hónapos, de még nem tart ott, ahol Ti, pedig babatornára is járunk. Ha felhúzom szépen ül, de bébikompba még nem lehetne betenni. Kristófon látszik, hogy már teljesen tartja magát, nagyon szép kisfiú.

Kisvitéz!
Minket is nagyon megvisel az óraátállítás. Ez az esti fürdetésnél jön ki legjobban, mikor már nagyon várja, hogy mikor megyünk fürődni. Úgyhogy fél órával előbbre is hoztuk a fürdést, mert már nem tudta Kirus kivárni, olyan nyűgös volt. Érdekes, hogy be tudnak állni a babák óraműpontossággal. Csak szegénykéknek elfelejtették közölni, hogy óravisszaállítás volt.

Bábaildi!
Örülök, hogy ilyen gyorsan sikerült meggyógyulnod.
A szülészeten történt két szerencsétlen eset kapcsán az jutott eszembe, hogy biztos más kórházban is van ilyesmi, a délpestiben sem lehet %-ra több, mint más kórházaknál. De érdekes módon a délpestiben történt esetek mindig nagyobb nyilvánosságot kapnak, mint a többi kórházaknál. Ez mitől lehet?

Sziasztok
Lilla
Vendég

Sziasztok!
:( :( :( :( Lilla:szerintem egyszerűen jobb kapcsolattal rendelkezik az adott bulvárlap itt, mint máshol. Azonkívül a lakosság összetétele miatt (több az egyszerű, iskolázatlan ember) sokkal inkábbb rávehetők a nyilvánosság elé vitelre. (gondolom be van ígérve egy kis pénz a nyilatkozatért). Következmény pedig nincs. Az újságírónak elég annyi, ha leírja: "a család szerint", innentől védve van. Még akkor is, ha orbitális baromságot ír le.
bábaildi

ildi pénteken bent vagy a korházba?megyek uh-ra! :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Nitácska! Csütörtökön éjszakás vagyok, pénteken reggel megyek haza, így nem találkozunk, de várom a jó híreket. :lol: :lol: :lol:
Lányok! Tényleg olyan hamar felnőnek a gyerekek, élvezzetek ki minden együtt töltött percet!!!!!! :D :D :D
Az első két év a csodálatos, gyors fejlődés, okosodás, "emberré válás". De én nagyon bírtam a 4 évesek örökös locsogását-kérdezősködését is. Azután az "okoskodó" 7-8 éves is tünemény. A kiskamaszok esetlen bájáról nem is beszélve. Szóval mindíg van minek örülni, csak olyan hamar vége! :? :? :?
Még érzem a karomban a lányom-fiam testmelegét, és ma már Eszterunoka bújik az ölembe!!! Olyan furcsa, és megszokhatatlan! Pedig én még fiatalnak érzem magam. :wink: :wink: :wink:
Holnap még sétáljatok nagyot, péntektől jön a lehűlés!
bábaildi

Sziasztok!

Kisvitéz: Nagyon ügyes Dávid! Olyan gyorsan fejlődnek, hihetetlen!! Ákos is már rengeteg mindent csinál. Mindent ami a kezébe kerül, ezerrel tolja be a szájába. A csörgős játékok, meg csak úgy repkednek a lakásban. A fekvőtámasz nálunk is megy, de úgy is marad elég sokáig és nézelődik, közben pedig hangosan sikoltozik örömében. Ma este, meg ha nem látom, nem hiszem el: egy pillanatra felnyomta magát négykézlábra, de úgy rendesen. Meg annyira próbál hason előre haladni, hogy néha olyan érzésem van, hogy mindjárt nekiáll kúszni. Ja, majd elfelejtettem: ma reggel pedig a hasáról átfordult a hátára. Amúgy meg ha lerakom hanyatt, azonnal oldalra fordul. Ezeket a forgásokat mind, két nap leforgása alatt kezdte el csinálni, ezek még nekem is újdonságok. Ha fürdik akkor pedig semmi sem marad szárazon, annyira rúgkapál és közben nagyon cuki arcot vág annyira koncentrál.

Az óraátállítás szerencsére minket nem viselt meg, mert ugyanúgy raktam le őket aludni, mint előtte, aztán szép lassan mégis csak átálltak. maguktól.

pussz mindekinek

Kép

Kép
morca

Sziasztok!

Régen írtam, látom azóta sok minden történt. Gratulálok az újdonsült anyukáknak, babáknak, hónapfordulósoknak, fogkibújosoknak és indenkinek aki ünnepel valamit.

Mi is növögetünk szépen, már egyedül ülünk, és elkezdtünk mászni. A járókát azt kimondottan útálja Gina, csak a szőnyegre lerakott puzzle-t hajlandó elfogadni. De nagyon hamar lemászik erről is, pedig két csomagot szoktam kipakolni.

Az óraátállítás őt is megtréfálta, de minden nap 10 perccel megtoldva kihúzzuk az időt. Most értük el a megszokott napi menetrendet.

Ildi! Annyira igazad van, ahogy olvastam a soraidat kicsit elszorult a torkom a meghatottságtól. Tényleg ki kell élvezni minden percet, mert soha nem tér vissza!

Márti! Hihetelen nagy már a fiad, mintha egy 7 hónapos baba lenne. Ginus elbújhat mögötte, pedig rászoktak csodálkozni, hogy milyen nagy a korához képest.

Szép napot mindenkinek, használjátok ki az utolsó őszi időt!

Judit

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Sziasztok Lányok!

Hihetetlen, hogy már így elment az idő :cry: :cry: Lassan arról fogunk beszámolni, hogy milyen volt az évnyitó az iskolában :cry: Miért rohan ennyire ez a szánalmas IDŐ??????????????? :cry: :cry: :cry: Én most akarok csak bemenni a kórházba szűlni :? :? Mondjuk nem úgy ahogy szűltem, hanem rendesen, megdolgozni ÉRTE :P De ez képtelenség, csak jó eljátszani a gondolattal :P :P Tudjátok, a remény hal meg utoljára, és remélem, hogy fogok én még besétálni a Jáhn Ferenc Kórházba szűlni :P :P És remélem megint hallom majd KLÁRI nénit pörölni a kismamákkal, akarom mondani a friss ANYUKÁKKAL :P :P :P Jaj, pedig mennyire úúúúúúúúúúúúúúútáltam elsőőőőőőőőőőő nap, mikor mondta, hogy tessék pörögni, forogni mint a grillcsirke??? :shock: :shock: :shock: Örűltem, hogy már nem a műtőlámpát látom :wink: :wink: :wink: És túl voltam mindenem, kisebb bajom is nagyobb volt annál, minthogy forogjak :P :P De milyen igaza volt...... hiába, az évek és a rutin, Ő már csak tudja mi kell egy frissen műtött Anyucinak :P :P :P Mégegyszer köszönö9m Neki :P

Ildi: következő unoka????????? Nem akar még érkezni???? :P

Kisvitéz, Morca, Lilla: szépen fejlődnek a Kincseitek :P Csak rakjatok fel mégtöbb fotót, olyan jó nézegetni Őket :P :P
bluebox

Judit: köszönöm :P De a méreteire visszatérve, ne felejtsd el, Ő egy pasi :wink: Ginus pedig egy gyönyörű hölgy :P

Kúszni, már mi is próbálunk, de nem hiszitek el, hátrafelé :P Mindent hátrafelé csinál :P Ha leállítom a talajra, fogom a kezét, hátrafelé lépeget :shock: Én jókat derűlök rajta, remélem azért ha komolyra fordúl az esemény, megtalálja a helyes irányt :wink:
bluebox

Sziasztok Lányok!

Az oldalra fordulás, meg a hasrafordulás nekünk is megy, csak hasról vissza nem. És mivel nem nagyon szeret hason lenni, állandóan sikongat, hogy fordítsam vissza. De majd belejövünk visszafelé is.

Hétvégén megvettük Apu-Mikulásnak az Auchanban a Mikulásruhát. Kiváncsi vagyok, mit szól hozzá majd a kisasszony. Biztos jól megrángatja majd a szakállát, és tömi majd a szájába.

Nálunk egyébként - mivel háton szeret lenni - a körforgó a sláger. Ma is felhúztam már ezerszer, mert ha leáll, jelzi, hogy gyerünk felhúzni. Már a másodikat nyüstöljük, mert az előzőnek recseget-ropogot már a zenés része, szerencsére kicserélték, ahol vettük.

Szóval tényleg szépen cseperednek a babáink, nagyon megy az idő.

Sziasztok
Lilla
Vendég

Lányok!

Van valakinek tapasztalata a Quinny BUZZ babakocsiról????

Kép

Kép

Kép

dominika1

Bluebox: Rakom a képeket, csak tönkre ment a régi gépünk. Már vettünk újat, képeket is csinálok folyamatosan, csak várom, hogy feltelepítsék a programot a sz.gépre. Na de aztán majd nem győztök képeket nézegetni :!: :P :P :P

Holnap itthon egész nap áramszünet lesz, úgyhogy megyünk állatkertbe. Drukkoljatok, hogy ne essen az eső. :wink: :wink:

pussz

Kép

Kép
morca

Dominika!
A legjobb kocsi a világon!!!!
Nekünk az volt, imádtam, és annyira sajnálom, hogy eladtam, mert tesómnak tök jó lett volna, csakhát a sok extrája sok helyet is foglalt a lakásban, így fájó szívvel - és a vevőnek nagyon jó áron megváltam tőle.
Még most is sajog a szívem, ha látok egyet.
Ha ezen gondolkozol, akkor feltétlen vedd meg, ne vacilálj!
A másik kocsi, ami árban, minőségben, és felszereltségben u.azt tudja, mint a Buzz, az a Red Castle-nak a Whizz kocsija. Az is jó kis verda, de a Buzz-t szerintem nem veri semmi!!!!
Eszti

Kép Kép
fricky

Eszti!

Aranyos vagy, köszi a gyors választ! A BUZZ 3-ast néztem (1 dupla kerék elöl).
A terepet mennyire bírta?

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Ildi, mennyire igazad van!!
Nekem is olyan távolinak tűnik az első egy-két év, mintha sose lett volna. Néha azon kapom magam, nem emlékszem, milyen volt, mikor Orsi még nem tudott beszélni, most meg be se áll a szája, de imádom!!!
Ezért is annyira szeretném, ha lenne tesója! Mégegyszer átélni mindezt, kicsit nagyobb figyelemmel. Utolsó lehetőség! 8)
Hát, gyúrunk rá, és reméljük hamarosan sikerül!

Puszi nektek!!!

eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Lilla!

Érdekes! Nekem Orsi először hasról tudott hanyatt fordulni. :P
Olyan édes volt! Egyből elő is kaptam a kamerát és lefilmeztem. Egyfolytában ezt akarta csinálni, úgy tetszett neki! És közben nagyokat vigyorgott!
Olyan ügyes pocok volt!!!

Puszi nektek és minden babónak szép új ügyességeket!!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Szia Eszty!

Nálunk Kirus utál hason lenni, úgyhogy esélye se lett volna, hogy először hasról fordul hátra, mivel szinte sohasincs hason. Gondolom Orsi baba szeretett hason lenni, és azért volt nála fordítva.

És szurkolunk Nektek is, hogy minél előbb teljesüljön a babaproject.

Lilla

Kép

Kép
Vendég

Jaaaaj, de szép a Kira manókád!!!! Cukorfalat!!

Köszi a jókívánságokat!
Igen, Orsi nagyon szeretett hasalni, nézelődött. :-)
Meg sokat fájt a hasa, így jobb volt neki hason: kinyomkodta a pukikat. :lol:

Puszi nektek és jó egészséget!!!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Sziasztok!
Márti: emlékszem, sokszor kinevettük szegény lányomat, mert állandóan dolgozott, tolta-húzta magát hason, később négykézláb-ringatózva, de sokáig csak hátrafelé. Így azután mindíg messzebbre került attól, amit kinézett magának, és akkor mérgében ordibált....mi jól szórakoztunk :oops: :oops: :oops: Ő nem annyira. Persze idővel rájött az előre menetre :wink: :wink:
Egyébként, ha már kérdezed: májusban születik a következő unoka :lol: :lol: :lol:
Eszty: mindent bele! Neked és Nitácskának kell következnie!!!!!
bábaildi

ildi akor nagyon várod a májust!!!!!!!!!!
ezt írta a doki a papiromra:a méhem 33.7 mm-es.....nykh 9.7 mm-es...b.o-i ov,-ban kis follic....j.o.-i ov-ban 16.5 mm-es follic.... :roll:
lányok szépen nőnek a gyerekek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Lilla! Kirus is már mekkora!! Hihetetlen milyen gyorsan cseperednek ezek a gyerekek!

Azt vesszük csak észre, hogy nemsokára elindulnak. Onanntól meg úgy repül az idő... :cry:

A fiam is 16 lesz, ha nem vigyáz még nagymamát csinál belőlem idő előtt! :oops: De szerencsére a mai fiatalok nem kapkodják el. :lol:

Teszek fel friss képet Gigiről, mindenkinek szép napot!

Judit

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Sziasztok Lányok!

Bábaildi!
Gratulálok a kis jövevényhez. És tudjátok már, hogy kisfiú vagy kislány? Ha nem vagy babonás csak akkor áruld el.

Judit!
Gigi baba is már mekkora és milyen szépen ül.

Látom Márti is és Judit is használjátok a bébikompot és szeretnek benne lenni a babák. Bár olvastam róla rosszakat is, szerintem veszünk mi is. Mikortól lehet használni? Mikor már biztonságosan tud ülni a baba?

Sziasztok
Lilla
Vendég

Dominika!
Nekem is a Buzz 3 volt, a 4 nem is tetszik annyira. Bírta a terepet, nem volt vele gond.
Tényleg szuper kocsi. Nekem volt hozzá a Maxi Cosi hordozó, a Dreamy mózes, meg a sportrész is. Naggggyon szerettem! És még most is sajnálom, hogy eladtam.... (tényleg :cry: )
Eszti

Kép Kép
fricky

Nitácska: az a 16,7-s tüsző nagyon jó, arra már érdemes rádolgozni :roll: :roll: :roll: Végre van peteérés!!! Sok sikert.
Lilla: nem vok babonás, de még nem mutatja magát a kis szégyenlős. Ráérünk még megtudni.
Óvatosan a bébikomppal! Természetesen lehet használni, de ne legyen benne órákig a kicsi. Nem azokat az izmait használja a bébikomppal, amit anélkül. És ez ebben az esetben nem jó. :? :? :?
Mindenkinek szép hétvégét.
bábaildi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?