Szép estét!
Én is Hamiltonos vagyok!
Imádom a kis csoki fejét!
És úgy örülök, már tavaly is megérdemelte volna! Igaz a mai teljesítménye alapján nem! De összességében igen! Itt azért benne volt az égiek keze! Massát nagyon sajnálom, ahogy törölgette a szemét, szegényke!
Kolibri!
Aztaaaa, sutyiba kekszeltek!
Ez tök izgi lehet, rég volt már benne részem!
Örülök, hogy alakul a dolog! Gyerkőc, hogy bírja nélküle? Vagy nincs még meg az a nagy kötődés köztük?
Susy!
Te is minnyá szűlsz!
Hogy vagy? Cukrod rendben? Hogy bírod a diétát? Én már bűnőzök, nem bírom kaja nélkül, éhes vagyok!
Pedig bekéne tartanom, hiába jó már a cukrom, a lepény már nem az igazi!
Lili!
Ez borzasztó! Nagyon sajnálom!
Bizony Vicuska! Már nem gondolok a fájdalomra csak az lebeg a szemem előtt, hogy hamarosan veéünk lesz, mindegy mi vár még rám! Te hogy vagy?
Ticsi!
Igen csütörtök! Jó még az a memórija!
Kata!
Az márcsak egy kicsivel több, mint egy hét!
De tényleg messzinek tünhet, mikor bizonytalanságban van az ember! Kisfiadnak mielőbbi felépülést és nem lesz semmi gond sem! Persze természetes, hogy félted, aggódsz!
Fenci!
Asszem te kérdezted a nemét...hááát, eddig kétszer látták fiúnak, a 12 és a 15 hetesen, aztán asszem a 24-esen egyértelműen lánynak mondták! Valszeg a köldökzsinór kavart be, de akkor nem is doki nézte, hanem szonográfus, a lányt már doki mondta! Azóta sem láttak fütyit! Így azért nem veszem készpénznek! Nagyon szar így vásárolni is, hogy nem személyszerint vásárolok, hanem amit bármilyen nemű bébi tud hordani! Azért már bánom, hogy nem mentem mozizni!
Pompom!
Ez biztató, akkor tényleg ne mássz le apjukodról!
Hődet méred?
Tavika drága!
Nagyon boldog szülinapot itt is!
Krisz, Zsófi!
Nagyon drukkolok nektek!
Gyugyi, Nati!
Merre vagytok?
Nem tom mikor jövök legközelebb, ma végig jósolgattam a napot, görcsölget a derekam is! Kezd izgi lenni! Ha valami van értesítek mindenkit, akinek megvan a száma!