Új privát üzeneted érkezett!

Dolgozzatok lányok. Majd ha tudtok irjatok.

Kép

Kép
melcsike70

Jó volt beszélni veletek Kép

Kép

Kép
melcsike70

Képzeljétek, Pieter most írt egy emailt válaszul az előző sms-emre. Sajnálja, hogy odaadta azt a dalt a dalszöveggel együtt, és ki van akadva azon, hogy azt írtam, beszéljen világosan. Azt mondja, olyan volt, mint egy igazgatói intő. És különben is, nehéz volt neki rávennie magát, hogy idehozza azt a borítékot, és semmi rossz szándék nem volt benne. És megbánta, hogy leírta, hogy borzasztóan hiányzom neki. És miért nem válaszoltam a kérdésére (pedig nem is kérdezett, csak azt írta, reméli, hogy én jobban vagyok...) :shock: :shock: :shock:

Most ehhez mit szóljak? :?

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Éljen a munka, én is lépek dógozni. Hamarosan megyek tovább. Remélem, este még be tudok nézni.
kisanyácska

És beszéltem Tüncivel is :lol: :lol: :lol: ............ és nagyon is aranyos a hangod. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Ne sírj, mert szeretsz engem
A halál nem jelent semmit
Csak átmentem, a másik oldalra.
Az maradtam, aki vagyok és Te is önmagad vagy.

Akik egymásnak voltunk, azok vagyunk mindörökre.
Az élet ma is olyan, mint volt, ma sem más.
A fonalat nem vágta el semmi, miért lennék a gondolataidon kívül....
csak mert a szemed most nem lát...

Nem vagyok messze, ne gondold.
Az út másik oldalán vagyok, lásd, jól van minden.
Meg fogod találni a lelkemet és benne egész letisztult szép
gyöngéd szeretetem.

Kérlek, légy szíves.... ha lehet, töröld le a könnyeidet,
és ne sírj azért, mert annyira szeretsz engem....

(Szent Ágoston)

Kép

Kép
melcsike70

Remélem nem zavar benneteket ha néha írok egy-két idézetet. Ha igen nyugodtan szóljatok ám jó! :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!
Indulok haza. Most. Már ki van a valagom. :(

Betti
Kép
betti0412

Melcsike,nagyon szép verseket idézeteket találsz, dehogy zavar!!!

Képzeljétek kimentem a temetőbe és volt ott egy hatalmas mécses és égett!Felhívtam a barátnőmet, hogy ő hozta -e?MOndta, ohgy tegnap este 4 körül vitte ki és még mindig nagyon sok volt a gyertíából!ÚÚÚÚÚgy örültem, olyan szép volt!
A virágok is mindennél szeppen nyílnak,színesek,élnek!!!

Az előbb beszéltem a főnökömmel,mondta, hogy kiírja a maradék szabijaim, úgyhogy 17.-ig csak három napot kell mennem!
mondjuk utána meg alig lesz megállás, de akkor már hatalmas lesz a forgalom, alig bírjuk majd, úgyhogy akkor már nem lehet szabira menni..

Mindenki jól eltűnt délután!
Mivel holnap sem kell mennem, ezért leszek még este, mert amúgy is meg kell írnom pár email-t,a párom meg megy dolgozni,így őt sem zavarom!

Ja, és már a saját gépemről írok, mert kész a dolgozó,csak még az én asztalomat a héten hozza az asztalos! :D

Kisanyácska!
Valahogy mindig az az érzésem, hogy P. manipulál..szóval olyan nincs hogy akar, de nem tud..csak elengedni nem akar, mert bolond lenne, hiszen Te csodálatos ember vagy!!!!
Írok egy privit !

KépKépKép
tünci28

Betti, vannak privátok Nálad!
tünci28

Helló!

Tünci

De jó, örülök hogy nem kellett mégsem csalódnod a barátnődbe. Mégis csak gondol Violára és Rád. :wink:

Én közben benézegettem, de senki nem irt, :( . Mert egyedül voltam itthon 4 óráig. És volt időm megint kinozni magam és sirni. :roll: Lehet hogy tök h.... vagyok, de komolyan mondom utána megkönnyebbülök. Nekem sosem fog már elfogyni a könnyem.

Kép

Kép
melcsike70

Betti

Mennyire jöttél helyre? Elég kevés időd volt, hogy kipihend magad. Aggódom ám érted.

Kép

Kép
melcsike70

Lányok aranyos és kedves volt a hangotok! :)

Kép

Kép
melcsike70

Vagyok, csak mióta hazajöttem nekiestem egy csomó dolognak: főzök, dvd-ket rendezgetek stb. stb.

Melcsi, örülök az idézeteknek, nagyon szépek:)

Betti, hogy vagy?

Fogad egy kicsit jobban van már? Vérnyomásod?

Tünci, örülök, hogy legalább szabi ügyben közreműködő a főnök:)
Vendég

Sziasztok!
Én már csak pislogok ki a fejemből, jó lenne a barik köztik kihúzni.
De nem biztos, mert az a Celeb marhaság mindig elhúzza.

Kis vidámság:
Ma hallottam a rádióban, hogy küldenek az országok az USA leendő elnökeinek ajándékot. Kicsi hazán egy italt küldött és egy lekvárt az Obamának?!
Na milyen lekvárt?
Igen, szinte hihetetlen és kíváncsi is vagyok, ki az aki ezt kitalálta. Nagy ész lehet.

Betti
Kép
betti0412

Kép

Kép
melcsike70

hello!

Melcsike4
Én is így vagyok, kell egy kis sírás, kijön a feszültség, aztán egy darabig könnyebb kicsit...

Betti!
Vagy két percet gondolkodtam, hogy ez mi lehet mire leesett.. :lol: :lol: (barik közt) kis báránykákat vizionáltam...

Leda!
Van nagy izgalom tifelétek a választás miatt????
tünci28

És a többit kitaláltad?

Betti
Kép
betti0412

Az a szörnyű, hogy utána néztem a neten és tényleg ezt küldték neki.
Komolyan nem hiszem el, hogy ezt tényleg komolyan gondolták, vagy én vagyok begyöpesedett?

Betti
Kép
betti0412

Megyek aludni, leragad a szemem.
Majd meséljétek el, mire ment a Berényi familia ma este.

Betti
Kép
betti0412

Hali!
(Obama lekvárjához)
Nekem minden évben ilyenkor a nagynéném hoz birsalmalekvárt.Mi ennek mindig nagyon örülünk, de senki sem szereti, elrejtjük és pár hét múlva kidobjuk, bár borzasztó bűntudatot érzünk ilyenkor, és mikor megkérdezi a nyagynéném milyen volt mi ráadásul azt hazudjuk, hogy isteni...tudom, hogy ez nem szép dolog és jövőre is fog hozni mert azt mondtuk milyen finom volt...szóval ez egy ördögi kör sose lesz vége.
madamrekamé

madamrekamé

A nagynéninek legalább örömet okoztok. Kép akkor vegyétek úgy hogy kis füllentés hogy egy embert örömet szerezzetek. Csak ki ne derüljön arra vigyázzatok. :shock:

Kép

Kép
melcsike70

Nagyon vigyázunk. Jobban konspirálunk mint a CIA.
madamrekamé

Akkor meg szerezzetek örömet a nagynéninek. :lol: Szerintem mindenkinek vannak ilyen titkos füllentései. Nekem is volt már hogy másnak azt mondtam amit hallani szeretett volna szerintem.

Kép

Kép
melcsike70

Lányok, szánom bánom, de férjemnek még segítenem kellett a munkában, K.O. vagyok :roll: :roll: , ezért nem tudtam jönni.

És még nem volt időm enni, úgyhogy most gyorsan eszek pár falat levest, mert 11:30-kor ettem utoljára egy kis salátát :oops: :oops:
utána gyors zuhi, és már ágyikóból nézem a tv-t 8) 8) 8)

Holnap jövök reggeltől :roll: :wink:

Szép estét nektek, termeljetek rendesen reggelig lécccccci :wink:

Ja, a lekvár az tényleg nagyon gáz... :oops: :oops: :oops: :oops: én reggel hallottam a rádióban, de abban a tudatban éltem eddig, hogy ez csak valami hülye vicc lehet :roll:

Madamrekamé, cselesek vagytok a lekvárral :wink:

Pussz nektek, jóccakát
Vendég

jézusom, de hülye vagyok,írtam ,aztán ráklikkeltem a mehet -re a fórumnál....áááááá....

Betti!
Igen,Barackot, Baracknak...he-he-he...
jól leégetjük magunkat,bár nem hiszem, hogy romlana a nemzetközi megtélésünk...

Madamrekamé!
Tünci szereti,írjam a címet???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
tünci28

Hümmm, most már csak jövőre tudok küldeni...sajnos az idei már...
madamrekamé

Jaj,kuka lett???? :lol: :lol: :lol:

a fincsi házilekvár?????????????? :shock:

ejnye-bejnye hangulatjel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tünci28

Olvasgattam a "régebbi" privátokat,rendezgettem őket..

Egyszerűen hihetetlen, hogy mennyi mindenen segítettetek át már engem..olyanok is akik nem írnak rendszresen, de volt néhány vígasztaló-szép szavuk!!!
Elmondhatatlanul sokat jelent nekem..

Csak remélni tudom, hogy én is segítettem nektek!!!

KépKépKép
tünci28

Nekem jót tett ez a barátság. Tünci és persze a többieké is. És felvetted a telót! Kép

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike!

De ne tudd meg, mennyire izgultam!!!
AZt hittem kiugrik a szívem.. :lol: mondom tiszta hülyeség,utána vigyorogtam is, hogy :HELÓ,felnött ember vagy Tünci!!! :lol: :lol:
tünci28

Ennyire izgulós vagy? De aranyos vagy. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

De nehogy azt hidd hogy nekem olyan egyszerű volt, csak tudod én vagyok az öreg asszony köztetek és bátornak kellett lennem. :wink: Jól vizsgáztam. Hazajött a férjem a konditeremből 11 körül , elmeséltem neki hogy beszéltem veletek és mint egy kisgyerek úgy örültem neki. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Megyek alukálni. Jó éjszakát.

Kép

Kép
melcsike70

Jó éjt MElcsike!

Amúgy nem voltam izgulós régen...de most meg bezzeg!!! :oops:
tünci28

Voltunk a temetőben, bár a gyerekeknek eleinte nem volt kedve hozzá, meg a hosszú, kétbuszos úthoz. De aztán haza sem akartak jönni. Ezt csináltuk együtt:

Kép

A rózsák kicsit törődöttek, az átültetés mindig megviseli őket, de remélem, hamar erőre kapnak.

A kisfiam azt mondta: "Azért jó, hogy ezt készítettük, mert így olyan, mintha a testvéremet látnám. Végre..."

Készíteni nagyon jó volt. Csak amikor el kellett jönni onnan, ott kellett hagyni, akkor facsarodott össze a szívem.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Nemrég jöttem meg néptáncról, és nekiálltam főzni. Éhes már nem vagyok, de borzasztó fáradt, az igen. És fáj a szívem, nem átvitt értelemben. Ijesztő is kicsit. Remélem, az alvás elmulasztja.

Aludjatok jól ti is, drága anyukák!

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

sziasztok,

errefele kisütött a Nap és ezt kihasználva nagyokat sétáltunk Picurral a kikötőben és a parkban, ezért nem tudtam jönni. nem volt erőm írni, csak végig olvasni benneteket.. látom készültök a találkozóra, nagyon jó hely mellett döntöttetek, nekem is az a törzshelye a néptáncos barátnőkkel.. jó lesz nektek..

itt nagy az izgalom a választások miatt, reggel mi is megyünk kicsi széket viszünk:), van ahol több órás várakozás van.. remélem történelmet ír amerika..

mennek a privik is, remélem még ma :)

Kép
leda2002

Jó reggelt!

Kisanya, nagyon szépet csináltatok :) Olyan kis barátságos:)

Tünci, nekem is nagyon sokat segítettetek:)

Én is ilyen kis izgulós vagyok :roll:
Vendég

Jó reggelt!

Kisanyácska

Ez nagyon szép! A kisfiad meg nagyon nagy fiú már, hogy ilyet mondott. :) Én is sokszor meglepődtem meg a mai napig amikor a Barci olyan felnőtteseket mondd a Bogikával kapcsolataban.

Tünci, Boboka

Nekem fel sem tünt hog izgultok, olyan volt mintha nem is először beszéltünk volna. De amikor letettem a telót én is "vigyorogtam ám". :oops:

Most nem nagyon leszek délelőtt, mert van egy kis dolgocskám. Puszi mindenkinek.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok bocsi hogy eltüntem de nem volt kedvem irni :oops: :oops: Hát lányok nem akarok fájdalmat okozni nektek csak el akartam mondani hogy ma reggel + tesztet csináltam.

Remélem nem zavarok ezzel az én kis örömömmel, ha mégi bocsika :oops: Remélem már jobban vagytok.

Puszi Mindenkinek

Kép
Kép
minimano74

Halihó!

Hát Lányok nagyon kiborultunk pénteken.
megjártuk a temetőt,utána elmentünk a templomba.
Ne vessetek meg,de nekünk most volt erőnk először elmenni.
Lőrincen van a temlom,nagyon szép.
Van egy altemplom ahol urnák vannak.De a babánknak nem urnája van hanem egy névtáblája.Egy márványtáblában van több név.
Megtaláltuk és zokogtunk mint két taknyos gyerek egymás vállán.

ennyi majd még jövök
sütõtök

Jaj,Minimano!!!!

Itt lúdbőrözök már egy perce!!!!!!!!
Szuper, szuper,Gratulálok!!!!!!!!!!!!!
Jaj, mindjárt bőgök úgy örülök Nektek!!!!!!!

Gyere ám máskor is és nagyon vigyázz magatokra!!!

Várjuk a híreket!!!!

Puszi

KépKépKép
tünci28

Szia Sütőtök !

Sajnálom nagyon!!! :cry: :cry:

Gyere, ha tudsz!!!!

KépKépKép
tünci28

Tünci köszike :lol: :lol: :lol: :lol: De nem nagyon akarok zavarni biztos van akit zavar "az én boldogságom" most :roll: :oops: De azért majd jelentkezem, okszi :wink:

Kép
Kép
minimano74

Minimanó!

Tessék csak jönni, amikor csak szeretnél!!!

Hidd el, hogy jó nekünk is a "jó" példa!

Egyébként januárban Betti is pozitívat tesztel,decemberben pedig Csige,aztán tavasszal Boboka is!!!!!
Orvoshoz mikor mész?
Lesz szükség valamilyen különleges kezelésre?
És ezért nem hagynak el minket,mert ezután is lesznek "közös" dolgaink remélem!!!!

Sütőtök!
Lehet, hogy az igazán nagy fájdalom most tört ki belőletek?
Vagy újraéltétek az egész szörnyűséget?
Én is nagyon sírtam a temetőben...
Nem is nagyon értettem, hogy senki más ott nem...hogyan tudták megállni???

Kisanya!
Nagyon szépet csináltatok a gyerekekkel Andrisnak!
A kövirózsa mindent túlél,tavaszra már szaporodni is fog!!!!

Többiek????
Nálunk most szedték ki a konyha és az előszoba közti ajtót, akkora por van, mint a fene..az egész konyhát-nappakit ki kell suvicskolni, mert a nappali és a konyha között nincs is ajtó, csak boltív...remélem a szekrényben nem lesz por!!
Jégverem a lakás, mert nyitva a bejárat és nem tudunk fűteni...már fáj a torkom, biztos jól megfázom.. :?
tünci28

Lányok!

Emlékeztek még a 7 hónapos kisfiúra,akit egy-két hete említettem,hogy leukémiás és az életéért küzd???

Botond elment... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKépKép
tünci28

Minimanó, nagyon nagy gratula nektek:):):)

Azért majd gyere közénk, minden jó hírre kíváncsiak vagyunk ám:)

Tünci, már tegnap is írni akartam, tök jó, hogy már kész a dolgozó is és van saját géped:):)

Édes Istenem, szegény Botond :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok!

Uramisten, Tünci! Honnan az infó? Én is nyomon követtem a kicsi Boti küzdelmeit, amíg lehetett. El sem hiszem, pedig nem ismertem őket. Itt ülök, és potyognak a könnyeim. :cry: :cry: :cry:

Anita

goodfairy

Jótündér!

Vörösbegytől,Ő be tudott lépni a blogba...
(olvasom Tündi30 blogját, ott is írták...) :cry: :cry:

Annyira küzdött és az anyukája annyira hitt benne!!! :cry:

KépKépKép
tünci28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?