Pumper: de azé nem mondd má, hogy nem próbálod olykor pozitív öszönzéssel erre-arra rávenni a kölköket!!!!!!
Eszterxx: a hatalmas szájú és szívű ember képe egyre jobban megerősödik bennem. Nem lennék az, akinek nekiront hatalmas vehemenciával, de ha valakit bezár a szívébe, akkor az számíthat rá.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Kiről is beszélek??? hmm.........
Biribon: cipócskák: ha engem kérdezel, az esetek nagyrészében, az a gáz, amit te annak gondolsz, vagy annak élsz meg (bocsánat, lehet, hogy csak az ezzel kapcsolatos véleményeket akartad kikérni, de ha te valamit másként csinálsz, gondolsz, mint pl. a többség, akkor az nem feltétlenül gáz!). Szerintem is marha sok 8-10 ezret kiadni egy gyerekcipőért. Fanninak idén nyáron vettem előszőr sz üzletben új cipőt, azaz szandit. Én azt gondolom, hogy az a fontos a cipőnél, hogy szára legyen, meg egy kis sarka. Ha használt, hát használt. Pár helyről kaptunk ruhákat, cipőket a kölköknek - és én rájuk adom, és nem gondolom, hogy ezért gáz vagyok (na jó, azért tudok ám az is lenni
). Ugyanúgy, aki csak vadi új, trendi cuccokba öltözteti a porontyát, az sem gáz, csak más, mint én.
Úgy gondolom, hogy az én életcélom és felfogásom nem erre orientált, de attól még simán lehet jó fej az az ember is (na meg persze én is
) Nem zárja ki egyik a másikat.
Bocsánat, csak ez a "gáz vagyok mert....." fogalmazásmód váltotta ki belőlem ezt a filozófiát. Lehet, hogy te semmi ilyesmire nem gondoltál, csak én fújtam fel az egészet.
Mona: húsvétkor, majd én is kapok egy harapást abból a fincsi husimusiból???
Judit18: há mé nem hagyod a kulcsot Efterkének (autóstól), magadnak meg vennél egy másik kulcsot(autóstól). Ne mondd má, hogy ennyit nem ér meg neked a gyerek!!!!!
Nebula: háááát, a te Marcid is szívdöglesztőőőőőőő!!! Azok a nagy kék szemek
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
. A Marcikra lehetne már védjegyet tenni
Alvás: eddig Nimi úgy aludt el, hogy addig csúszott-mászott, amíg totál kiütötte magát-akkor letettem hasra, és mint akit fejbevertek, elaludt. Pár napja már NEM így működik!! A gyerek rászoktatta az anyját, hogy kéremszépen ölben alszik el
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
. Ölbe veszem, - persze csak ha már kellőképpen elfárasztotta magát - és finoman puszilgatom a homlokát, úgy, hogy közben az állammal a szeme környékét simizem, hogy kelljen behúnynia
. Ez a gyorsított verzióm
. És az sem baj, ha letevéskor megébred, mert alszik tovább. Hát mi így alszunk el esténként.