Sziasztok Lányok! Megjöttem az inszemiről. Köszönöm a szorításokat!:)))))) Bejött a dolog, mert most nagyon flottul ment minden, ELSŐKÉNT hívtak be, mindenki előtt. Csodálatos volt, végig mosolyogtam elégedetten, totál nyugodt voltam, jól éreztem magam. Ráadásul a nővérkék is és még akik ottvoltak, tök aranyosak voltak velem, bíztattak. És most hagytak sokáig feküdni is teljes nyugalomban, majdnem el is aludtam:)
És ma nem is voltak sokan, szóval teljesen nyugodt tudtam lenni, nem is várattak meg, szóval kellemes volt az egész:)
Minden KIRÁLY VOLT!
Kata, nagyon örülök, hogy indulhat a stimud!!!!!!!!!!!!!!!!!! Legyél nagyon ügyes és kitartó, csak így tovább! Hajrá tollhasználat!:)
Dituli, nincs még piri? Na, ezt már szeretem!!!!
Csak így tovább a férjnevelésben!
Linácska, a harmadik napon mész UH-ra? Jön a következő inszemi?
Desviki, imádnivaló Lackó! Remélem, hogy nekem is lesz ilyen cukorfalat kisbabám és a mai nap szerencsét hozott!:))
Hallottam én is a kinezelógiáról, segít a belső kötéseket, gátló dolgokat feloldani. Egy barátnőm volt ilyenen és nagyon jónak találta.
Nemone, nagyon örülök, hogy veled is és a pici lánnyal is minden rendben! Valahogy pótold a sok elvesztett vért, esetleg egy kis pohár borral....