Sziasztok!
Húúúúúú megint ezer oldal.Na mindegy uncsizni nem fogok,az tuti.
Sarmi,Boci,Vera szépek a pocik.
Vera megy a drukk és sok jelentkezést kérünk h mi újság.
Csatlakozom azok táborához akik még szinte semit sem csináltak a baba cuccaival,mármint pakolászás,stb.Én majd november másik felére tervzem a rendezkedést,de lehet az már késő lesz?
Kérdés:mennyi az esélye annak h most is a terhesség vége felé a méhlepényem el fog öregedni?Vagy ezt így nem lehet megmondani?ez ugye nincs összefüggésbe azzal h első terhességemnél emiatt kellett két héttel előbb befeküdni?és mennyi lehet az esély arra h most is elő fog ez jönni?
bocsi a sok kérdésért
Vérnyomás:nekem eddig mindig alacsony volt így sajna,nem tudok ehhez hozzászólni.
Kórházi csomag:én még azt sem pakoltam össze...de azért olvasom h kinél milyen szokások vannak,azért az meglátszik h mindenki nagyvárosban fog szülni,ahol én fogok szülni,ott a kórházban nincs olyan h külön szülőszobai csomag,a kismama kap a szüléshez halóinget,és csak azt a csomagot kell vinni amire a szülés után lesz szükség(tisztálkodószer,hálóing,betét,stb...)na meg persze a baba haza hozó ruháját.
Ha jól emklékszem vki írta h neki babaruhát kell vinni,vagyis a baba a saját ruhájába van ott a kórházban?Remélem jól emlékszem és nem írtam hülyeséget.
Ti fogtok használni pólyát?Ahol szülni fogok ott a kórházban a baba abban van,és az lenne a kérdésem h itthonra szerintetek szerezzek be egyet?Meg szokja azt a baba h abban van a kórházban?Nem nagyon szeretném ha pólyában lenne,én kicsit idegenkedek tőle....
Gumis lepedő:én nem használtam Rékánál csecsemő korában,csak akkor mikor leszokás volt a pelusról.
Textil pelenka:nekem még kell vennem egypár újat,de 20-nál többet tuti nem fogok venni.rékánál nem is igazán tudtam az összeset kihasználni,sztem nem kell sok.
Még egy kérdés:tegnap óta Olivér nem mozog olyan aktívan mint szokott,ez normális sztetek?Inkább csak kidugja mindig vmilyét,de bulikat nem igen rendez.Vagy már kevesebb neki a hely?
Holnap megyek uh-ra,majd gondoljatok rám.
Na megint jó sokat írtam,bocsánat