Sziasztok!
Móni, Sziszkó, nagyon-nagyon együttérzek Veletek! De muszáj, hogy erősítsen Benneteket a tudat, hogy itt a topikon is nagyon sok hasonló cipőben járó mama van, akik már átélték ezt és most mégis
! Kitartást, az a néhány hónap tényleg elmúlik, napról-napra jobb lesz, addig is lehet remek programokkal elterelni a figyelmeteket
!
Anika, J még háromszor-négyszer szopik kb egy nap, mostanában vacillál, hogy egyszer vagy kétszer akar-e aludni, ehhez kell ugyebár a tejes segítség, plusz reggeli ébresztő és esti búcsúzkodás. Az éjszakai szoptatást megvallom elhagytam a terhesség elején, akkoriban ötször-hatszor kelt, s egy nap úgy ébredtem, hogy én ezt nem bírom tovább... 11 hónapig oké volt, de az amúgy is nehezebb időszakban teljesen kinyúltam tőle, így az éjszakai műszak a férjemé lett. Most meg már nincs is igen mit csinálni
.
Zsuzska, a torna titka szerintem csak annyi, hogy 1-2 hétig kell tényleg szigorúan rávenni magad, utána tényleg szükséglet lesz! Ezt én sem hittem volna magamról soha, hogy örömmel fogok készülődni egy óra izzadásra... de tényleg így megy
! Szóval kitartás, rengeteget segít, nekem a pocsék éjszakák ellen is nagyon hatásos volt, feltölt!
Kaják: oké, a nyers hús tényleg nem túl jó, de itt leginkább a nem átsütött részekre gondolok, meg a tatár beefsteakre. A felvágottak esetében sokszor a hús olyan elhanyagolható százalék, hogy szinte mindegy is, hogy főtt vagy nyers
. De a toxoplazmás ügy nem úgy van, hogy annak kell csak vigyázni, aki még nem esett át rajta??
Pumukii, simán lehet, hogy most megúszod szakadás-varrás nélkül! Állítólag a szervezet emlékszik... bízom benne én is
:
Mozza, ez a cukros AFP tényleg fura, elvileg ez tényleg csak egy vérvétel, semmi extra... A gomba és a joghurt miért nem jó?
Évi, örülök, hogy minden rendben Ötöskével
!
Böbi, Gyöngy nagyon helyes kis nő
! És tetszik a Kicsi Vírus elnevezés is, nem az az átlagos édelgős név
.
Méret: Ti milyen táblázatokat bújtok itt a méretekkel meg a hetekkel??? Nincsenek sablongyerekeink, hogy csak úgy táblázatba foglalhatóak legyenek
! Amúgy meg szerintem a kor meghatározását célszerű a dokira hagyni, ha bíztok benne... ha meg nem, akkor keresni egy jót, az amúgy sem árt
. De hát csak tudják, hogy kit mikor kell küldeni a vizsgálatokra, nem?? Az AFP meg amúgy is sokszor ad fals eredményeket, nem a terhesgondozás legprecízebb vizsgálata...