Új privát üzeneted érkezett!

Helló!

Rövid bejelentkezés.

Nem voltunk ma anyósnál, elég sokat fájt a hasam, nem akartam így elindulni.

Nem csináltam ma kb. semmit, csak feküdtem és netezgettem, olvastam és most Forma1-et nézek.

Meg azon gondolkoztam, hogy már tényleg nagyon közel van, hogy jöjjenek az első topik babák (persze verzso ikerfiain kívül)!! Nagyon várom. Kíváncsi vagyok ki lesz a következő. Vajon tényleg Vera? :roll:

Szép estét!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Andy!

1.Milyen pelenkáról van szó? Ha nem tisztábatevéshez használod és nem kakis, akkor annak is elég a 40 fok.
2.Gumilepedőt mi első perctől használunk! Mi már minden pelenkát kipróbáltunk, de eddég meg egyik sem tartotta bent a cuccost, így aztán sokszor előfodult, hogy gumilepedőt cseréltem és nem matracot éjszaka (matracunk csak egy van). Ja és ezek a gyerekek tudnak ám néha hányni is. Én megnézném, hogy ilyen balesetek után hogyan altatják a gyereket egy ilyen matracon!
3.Takarónk is van, rengeteg ágyneművel. Egyiket sem használtuk sosem, ill. mégis a fényt eltakarja, ezért ráterítem az ágy szélére. Első perctől hálózsákot használunk, így sosem kell attól félnem, hogy a gyerek kitakarózik.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Akkor marad a két lepcsi

Takaróm nekem is "teszveszről van óccsóé" (színes mintás), az egyiket ugye adták a fejvédővel, de ágynemű nem lesz, ezek moshatók, ha gáz van úgyis átázna a huzat szerintem...

A pelusokat szerintem elsőre én is 90 fokon fogom kimosni (olyan furi szaguk van), aztán meg foltfüggő lesz... Ja, és én is kb. 20-22-vel számolok (szintén teszveszről kevés pénzért viszont újak)

Gumis lepedőm nem hinném, hogy lesz, majd teszek még a baba alá egy pelust is, hátha felfog valamit... A matracot meg sógornőmtől kapjuk ajiba...

Én Gibsont nézek, amint épp a nők gondolataiban olvas, csak most reklám van...

Na, megyek, mert reklám vége...

Kép

Kép
gabilany79

Na végre ide jutottam!
Tudjátok készülök a holnapi UTOLSÓ napomra! Ma is sütöttem egyféle süti, meg hát ebédet főztem és elmentem apa meccsre. Nyertek! :lol: :lol:
Amúgy semmi extra. Én 10db textilpelust vettem. Ha kell majd még veszek!

Mush: de, szóba került a cocator. Anyóséknak persze megint az volt a legfontosabb én meg csak vigyorogtam ezerrel mikor ez volt a téma. Aztán kérdeztek tőlem is valamit, hogy én majd mit hogy akarok erre közöltem fapofával, hogy nem érdekel a téma. Erre néztek nagyokat én meg közöltem - még mindig vigyorogva - hogy nekem más gondom lesz december elején ami ennél ezerrel fontosabb és nem érdekel a disznótor. Persze ez angyali módon mondtam és vigyorogtam ezerrel. Na láttátok volna azokat a képeket!!!!! :lol: :lol:
Vendég

zöldi:

a védőnő állapította meg a cvimi pisilést..
ja inkább több legyen!

köszi az infókat a pelusról meg lepcsiről, majd átgondolom ezt is.

most megyek odabujni apához a tv elé, vmi film kezdődik...

holnap meg juhéj nőgyógyász!!!! majd beszémolok szoritsatok!:)

andy

Kép
andy30

Andy:én is holnap megyek nődokihoz. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Andy: ilyen C vitamint a pisimben, nekem is állapított meg a védőnéni egyszer a pisimben. Nem semmi férjed van! Vasal!!!!! Az enyém a porszívózásra meg esetlegesen a felmosásra rávehető, de a vasalásra?????????????!!!!!!!! Egyszer próbáltam tanítani, fél órát tartott neki egy póló vasalása és több élt vasalt bele, mint ami volt. Feladtam és kivasaltam én! :lol: :lol: Szorítok a nődokinál!

Mágnes: neked is szorítok!
Vendég

musi pocak:
Kép 33+5

KépKép
KépKép
mush589

epitkezes:
Kép a kezdet Kép haladunk Kép hatso szoba
Kép elso szoba Kép ablak

KépKép
KépKép
mush589

boci. nagyon ugyi voltal! :wink:

KépKép
KépKép
mush589

kaposztastesztat szeretnek enni!aaaa! talan holnap sikerul, ha meg akkor is kivanom...

KépKép
KépKép
mush589

megyek apaval dvd-t nezni es popcornozni. rosszat ne halljak rolatok! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Boci - ez nem semmi lehetett az anyóséknál - de jól csináltad!

Mush - csini vagy!

Teszek én is pocakfotót - ez hétfőn készült:

Kép 34+1

Még a lepedőkérdéshez: ha gumis lepedőt használsz, akkor is kell még pluszba normál lepedő, vagy a gumis doszt elég már akkor?

Kép
trombibébi

Mush Trombi csini nagy pocik.Mush haladtok szépen az épitkezéssel. :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Ja igen Mush, 35. hét körül (34-36 között) ajánlott elkezdeni a teákat, meg a gátmasszázst is - ha akarsz.
Én homeos bogyókat nem akarok szedni előre, max a szülőszobára viszek.

Kép
trombibébi

Sziasztok!

Szépek a pocakképek! Holnap én is megpróbálok felrakni egyet!

Mush: nagyon tetszik az ablak! reggel hozza a lábtörlőre a friss tejet a boy?

Pelus helyzet: A héten én is kimosom és kivasalom őket. Aztán berakom a komódba. A héten a matrac is meglesz és már majdnem kész is vagyunk! :D :D

A megfázás kezd enyhülni, ma egész jókat aludtam, napközben is!

Mától én is elhatároztam, hogy csak délutánonként fogok bejárni dolgozóba, akkor is csak pár órára, úgyhogy Boci nekem is jön a szabi!

Mindenkinek jó éjszakát!

manna
mannababoca

Én is elvonulok, mert nemsokára kezdődik egy R. Gere film, és lezuhanyozva, frissen üdén és kívánatosan szeretném legeltetni rajta kiéhezett szemeimet! :wink:

Jó éjt!

Kép
zölddisznó

Halihó!

Nem tudok aludni! Brrr!!!

Csinik a pocik! Szépen őnek mindenkinek! :D

Mush: Jól haladtok! Nagyon tuti az ablak!

Holnap (vagyis ma reggel) nekem is doki és NST.

Apa megint itten hagyott péntekig. :cry: :cry: :cry:
De már csak 3 hét és akkor nem dolgozik már az idén csak velünk lesz. annyira de annyira várom már. :roll:
Vendég

Csütörtöktől mióta nem voltam annyit irtatok, hogy nem sok esélyem van visszaolvasni!
De próbálkozom! :)
Vendég

első vagyok:Dihhi-ihh
tegnap olyan hiszti roham jött rám,szegény párom biztos megijjedt.elkezdtem csak ugy sirni.szegény ült a gépnél én meg sirtam,és duzzogtam hogy nem foglalkozik velem stb.....és hogy nem is alszok vele,mert ugysem fér el mellettem,meg nagy a hasam,nemtok aludni,elegem van a világbol...semmise nem jo...:D
ő meg probált hősiesen vigasztalni..
nekem is mennem kéne dokihoz de Hajnikám beteg és igy nem megy oviba én meg nem viszem magammal mert nem tudom hogy megvizsgál-e...
akkor 1-2 hét és én is ihatom a málna levél teát?

Kép

Kép
nikianya21

Jó reggelt Csajok!
De sz*r éjszakám volt! Tegnap este apóséknál voltunk vacsizni és nem bírtam magammal, jól bekajáltam töltött csirkecombból, meg diós sütiből. Na hajnali 1-kor arra ébredtem, hogy iszonyatosan fáj a gyomrom, a nyelőcsövem... :evil: Mászkáltam, üldögéltem az ágyban, és csak a jobb oldalamon fekve volt elviselhető az érzés. Persze az meg Zsófinak nem jött be... Némi vergődés után aztán sikerült elaludnom.

Andy!
Apa főz is??? Meg vasal is??? Hol találtál ilyen pasit???

Gabi!
Te is nagyon szerencsés vagy apával! Az enyémmel még azt gyakoroljuk 37 évesen, hogy a szennyes alsógatyák és zoknik a szennyestartóban kössenek ki. :-D De azért imádom!!! :-D Szerintem jól fog jönni nekem a segítség szülés után. :lol:

Trombi!
A János olyan listát adott, amin külön van a szülőszobai és külön a kórházas csomag. Praktikus, mert a szülőszobába nem vonulsz be a hajóbőrönddel, csak egy kis táskával.

Bocika!
Jól csináltad az anyósék kiosztását!!! És tulajdonképpen ez nem is kiosztás, hanem tény. Valóban más dolgod lesz decemberben.

Andy!
Jó dokizást mára!

Mush!
Szép pocak!!! Továbbra is nagyon tetszik az ágyatok! És az ablakaitok is szépek!

Trombi!
Te pocakod is naon szép! A gumis lepedőre még kell a sima is. Mik azok a homeós bogyók név szerint, amiket szedni fogsz a szülés alatt???

Szorsolya!
Kitartás a 3 héthez! De éltessen az, hogy utána sülve-főve együtt lesztek apával!

Kép
Kép
lbernuska

Jó reggelt,gyerekeim oviban... :cry: :cry: :cry: Apa meg alszik... :wink:
Tehát csak ti maradtatok nekem! :lol:
11.-én megyek egy homeopátiás előadásra,majd megosztom veletek is a hallottakat,mit lehet szedni a szülés előtt,vagy közben.
Csütörtökön megyek én is nődokihoz,őt meg mostmár meginterjúvolom,hogy mégis mire számitsak,meg szülhetek spontán vagy csatlakozom a császárosok táborába.Kicsit nyugtalanitó ez a bizonytalanság.Majdnem minden éjjel szülök álmomban.Most már sokat itt motoszkál a fejemben. :roll:

Tegnap Apával megnéztük Stephen King:Köd c. Filmjét(Thiller),este elment dolgozni,én meg hajnalban,ahogy mentem ki pisilni,kinéztem az ablakon ,akkora köd volt majd be szartam.... :shock: :? Kiszoktam kulcsolni hajnalban az ajtót,hogy reggel be tudjon zörgés nélkül jönni,de most nem nyitottam,itt kopogott,hogy engedjem be! :roll: :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Szép pocik!

Köszi a hozzászólást anyósékhoz! Reméltem, hogy szerintetek is jól csináltam! :lol: :lol:

Ez az utolsó napom és tök jó! Nemsokára sütizünk egyet, aztán teszek egy nagy kört és akivel jóban vagyok elbúcsúzok tőlük. Azt hiszem egy pár órát eltart majd! :lol: :lol:

Manna: tényleg ne dolgozz sokat már!!! Irány a szabi!!!
Vendég

Jó reggelt!

Berni - én max ezt a 2 homeobogyót veszem meg:
Caulphyllum
Cimicifuga C30
Ezek inkább a szülés beindítására, ill vajúdás elősegítésére vannak.

Még mindig lepedő kérdés - persze olyan gumis lepedőre gondoltam, aminek csak az egyik oldalán van egy gumis réteg, a másik meg pamut/frottir ilyesmi. Akkor is kell plusz lepedő? Nekem az olyan feleslegesnek tűnik.

Niki - remélem, ma jobb lesz!

Ma du nekem is doki.

Kép
trombibébi

Első munkamentes nap, azt sem tudom, melyik dologba fogjak itthon :) Bár holnap bemegyek,viszek némi sütit, meg összeszedegetem a céges papírjaimat, plusz kora délután tanfolyás lesz, és apa könnyebben elvisz Gödöllőről a kórházba (onnan kb. 15 perc), mivel egy helyen dolgozunk :wink: , minthogy kijöjjön értem Őrbottyánba...

Sarmi: mi szombaton este néztük apával ugyanezt a filmet :D Mondjuk én szeretem Kinget, és ezt is olvastam már tőle könyvben korábban, de elhiszem, hogy majd beszartál...

Kép

Kép
gabilany79

Gabi: de jó. Akkor már te sem dolgozol!!!!!!!!!!! :lol: :lol: Gondolom unatkozni nem fogsz! :lol:
Vendég

Boci: unalom kizárt... annyi mindent beterveztem (és annyi mindenre nem volt normálisan időm a munka mellett), hogy olyan kismamis-pingvines tempóban szülésig kitart :lol: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

berni. kellett nekem azt irni, hogy semmi bajom sincs. :evil:
tegnap este ota folyamatosan faj a medence (? illetve nem tudom milyen csontom. zoldi tanar neni. hatul a csont a popsi felett, ami szerintem a medence csont hatulja, de ebben nem vagyok biztos) csontom hatul a baloldalon. tony megmaszirozta, de ugy sem lett jobb. alig aludtam. csak vergodtem egesz ejjel. 7-kor meg kelni kellett, mert Tonynak kellett a kocsi, igy behozott melozni, mielott o ment.

tovabbra is viszketek. probaltam mar aloe vera sprayt, kakaovajas testapolot, soduceremet. semmi sem segit. megorulok.

gaby. elvezd az elso szabad napodat!

koszi az ablak dicsereteket. nekem is nagyon tetszik. majd kesobb kicserlejuk a haloszoba, meg a nappali ablakat is es akkor azok is ilyen mintasak lesznek.

manna. nem hozza a boy a tejet :lol: de majd ha egyszer elkapom a pasit, akkor lehet, hogy benevezek ra. marmint a tejre, nem a pasira! :lol: lattam mar, hogy mashova viszi a tejes uvegeket a kornyeken.

boci. jo unneplest neked! ma ne dolgozz sokat!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2008.11.03 09:32-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Gabi és igaz milyen hülye a vége!?Teljesen kiakadtam tőle!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

sziasztok.

ha eltűnök akkor annak oka van. Iza oka :lol: :lol: :lol:
hajnal óta keményedek 5-10 percenként. de lehet ez is vaklárma így amíg nem megy le 5 perc alá nem megyek sehovasem. Sajna egyedül ide nem tudok írni telóról. de
itt http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=183836 tudok írni így itt frissen napra készen olvashattok engem míg haza nem érek. Jahh és msnen is tudok jönni.
holnap doki meg nst

harivera
Budapest XXI. kerület

Mushi az a keresztcsont.Az szépen tágul,nyilik kifelé hogy a baba könnyebben kicsusszanjon majd,az szülés után is fájni fog még egy darabig amikor meg zárul vissza.Nekem is fáj,rettenet!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

vera! azt a 3 hetet mar bird ki! :lol: varjuk a fejlemenyeket!

sarmi. koszi. hat akkor most mat engem is utolert egy terhessegi tunet, a keresztcsont fajas. meg egy hetet kibirtam volna nelkule. :?

KépKép
KépKép
mush589

Vera sok sikert!!!Várjuk nagyon a hireket.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Szerintem semmi baj nem lehet ha Iza már megszületik!!! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Hello Lányok!

Vera!
Hú közeleg az idő?!
Izgi.

Kőművesek falaznak :D ÉLJEN Holnap jönnek a szobafestők :D Már gondolatban rendezem a szobát befele.venni kéne valami szép függönyt is.

Kép

Kép
bellanitta

GAbi: ezzel én is így vagyok. Szerintem egy perc nyugim sem lesz. Szombaton jönnek a festők, addigra el kell készülni az álkandallónknak, egy gipszkarton polcrendszernek és egy-két villanyszerelési munkának. Igaz ez inkább apa melója lesz, de én vagyok az asszisztensen. Nekem meg el kell pakolásznom, hiszen a bútorokat meg a polcokat ki kell üríteni. Szóval simán kitart ez szombatig. Aztán meg vissza minden, meg a takarítás. Bár anyu eljön és segít ablakot pucolni. Jaa erről jut eszembe "drága" anyós nagy kegyesen felajánlotta, hogy segít takarítani. Namármost ő lassan 70 éves, tehát aggódhatnák miatta is, hogy le ne essen a létráról meg fuvarozgatni is kéne. Na mondtam inkább ne jöjjön! Múltkor is elesett biciklivel, és már esett le létráról is! Tehát nincs kedvem miatta idegeskedni. Meg hát amilyen sűrűn volt már nálunk, akkor is csak vendégségbe semmit sem találna. Szerintem anyuval gyorsabban végzünk!!!! :lol: :lol:

Vera: kitartást. Azért még egy kicsit húzzon ki Iza.

Ja láttam képet a barátnőm kislányáról, egy tünemény. Olyan jó kislány, hogy még sírni sem hallották!!! Irigyellem ezerrel!
Vendég

homeopatia.info.hu/index.php?lang=hu&mode=HihModSite&page=HihPgSiteMateriaMedica&category_id=157

Itt találtok császárosoknak való szereket is.
...és ha tovább böngésztek, akkor szülés utáni gondokra, szoptatás elősegítésére...i sva egy csomó ajánlat.

Oszt amúgy jó reggelt ám!

Mush! 5-ös! A medence része, keresztcsont, vagy farkcsont (attól függ, mennyire lent érzed, de nehéz elkülöníteni)
Ha meg oldalt, akkor a csípőlapát hátulsó fertája.
Lényeg az, hogy jó sz...r, ha fáj.
Nekem a szeméremcsontom fájt egész éjjel, de kegyetlenül. Meg a hasam. Meg a hátam. Meg a savam. Satöbbi! :lol:

Húúúúú Veraaaaa! Hajrááááá!

Kép
zölddisznó

Kis pontosítás:
A keresztcson és a csípőcsont kapcsolódása egy un. feszes izület, és tonképpen annak a tágulása fáj. Nem maga a keresztcsont, mert az csontosan összeforrt csigolyákból áll.
Na, adtunk a tudománynak. Azért fájhat kocsit oldalt Musinak.

Kép
zölddisznó

Zöldi is szenved már...itt fáj, ott fáj.

Bocika!
Sorstárs de jó lesz ha visszapakolhatunk :wink:

Kép

Kép
bellanitta

Jó reggelt! Illetve most már inkább nap van...

hihetetlen... áreztem én, hogy kihagyni két napot vétek, na de nyolc oldalnyi vétek????? :roll: Na majd igyekszem pótolni!

Végre visszatértünk a régi kerékvágásba. A mama, papa kissógor csoport hazament tegnap, én meg ez alatt a két hét alatt úgy elfáradtam, hogy esküszöm az egész terhesség nem volt ennyire fárasztó. Szerencsére apa nagyon segítőkész. Még nagyobb szerencse, hogy anyukám jön szombaton, így tényleg számíhatunk egy kis segítségre minden téren.
És csak hogy dicsekedjek egy kicsit apával! Ő is vasal! Sőt nálubnk a vaslást csak ő csinálja! Ezért az anyósomnak óriási hálával tartozom... a házimunkában nagyon sokat segít, de amit tutira nem csinál az a mosogatás meg a főzés.... na jó a pizzasütés az övé.

Csemetém tegnap extrém rosszalkodó volt. Tudta hogy rosszat csinál, és szabály szerint rosszalkodó sztrájba fogott: ha mondtuk neki, hogy ugye tudod, hogy most rossz vagy, akkor igenelt, és ha kikapott és kérdeztük, hogy csinálod még, akkor közölte hogy igen... most erre mit tudsz mondani? :roll:

Lepedő téma: nekem a kisfiamnál bevált az a módszer, hogy a matracra került egy pamuthuzatos vékonytakaró, lepedő helyett. Az kényelmes volt neki, így most is az lesz. Nekünk nem kellett gumilepedőt használni, a pelus sosem engedett.

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Musi! Trombi! Nagyon szép pocik!

Vera! Hajrá! :)

Zöldi! Nekem is a szeméremcsontom fájt... tegnap kezdte, és nem bírtam járni... van rá valami trükköd?

Mush! Elég jól megúsztad, ha csak most kezdett fájni... én már hetek (bocs) hónapok óta küszködök vele...

Akik pedig végre letették a munkát! Élvezzétek még egy kicsit a szabadságot... :)

bkatalin

Gálzsuzsa! Én még mindig az igény szerinti szopizásban hiszek... :) egyébként az első két hét nálunk iszonyú kaotikus volt, de után a afiacskám ráállt a 4 óránkénti szopira... 6 hét után pedig elhagyta az éjaszakait...

bkatalin

[quote]Z írta:öldi! Nekem is a szeméremcsontom fájt... tegnap kezdte, és nem bírtam járni... van rá valami trükköd?

Van hát! El kell viselni! :lol:

[quote]Z írta:öldi is szenved már...itt fáj, ott fáj.

Zöldi már régóta szenved, csak nem szokott sűrűn panaszkodni! :wink:

Kép
zölddisznó

Stephen Kinget én is imádom! De én inkább olvastam a könyveit. Jó fantáziával vagyok megáldva, paráztam is sokat. :-D

Trombi!
Köszönöm a homeós bogyók nevét. Szerintem ha normális anyaga van a gumis lepedő felső részének, akkor nem kell hozzá plusz lepedő. (De én amatőr vagyok!) :-D

Vera!
Megy a drukk!!! Írj majd sűrűn, hogy tudjuk, még otthon vagy!!! :-D

Zöldi!
Köszi a homeós linket! Ezzel csak az a bajom, hogy minden ilyen listában egy csomó féle bogyót felsorolnak egy-egy tünetre, foggggalmam sincs, melyiket érdemes választani...

Kép
Kép
lbernuska

zoldi. koszi szepen, akkor a baloldali izuletem faj. :)

KépKép
KépKép
mush589

Boci: téged sem irigyellek :) Szerencsére nekem "csak" a babaszobát kell rendbe kapni, most hirtelen felindulásból áttakarítottam a bútorokat, meg nekifogtam a mosásnak (ez szerintem eltart pár napig a ruhaszárító (nem gép!) kapacitásától függően), a gardrób rám eső része katasztrófasújtotta terület (lehet, hogy azért, mert "kicsit" több ruhám van, mint apának? :roll: ) szelektálni kéne, kreatívkodni is akarok még...

Sarmi: ja, azon én is behaltam, pláne, hogy a könyvben tök más vége van (mondjuk hülyeség az is), így totál váratlanul ért!

Kép

Kép
gabilany79

berni. en bementem egy gyogyszertarba erzsebeten, es ott volt egy patikus, akinek volt vizsgaja a homeos bogyokbol, es en azt vettem, amit o ajanlott. majd este ha hazamegyek, akkor megirom mi van a keszletemben! :lol: csak azt felejtettem el megkerdezni, hogy mikor kezdjem el szedni oket!

trombi. nagyon formas a pocid. :)

KépKép
KépKép
mush589

Elmentem ügyintézni meg a bótba.

Kép
zölddisznó

Mági! Zsebi! szopizás nálunk ugyanez volt. Nekem 2 hónapig volt tejem, mindent megpróbáltam... minden nap sírtam miatta... de most már azt is tudom, hogy most is mindent megteszek, de nem szabad abba belerokkanni, ha nem tudok szoptatni. Enyém is tápszerezett, és mégis egészséges mint a makk... :)

bkatalin

[quote="lbernuska"] írta:lbernuskagy a 35. hét derekán még nem nagyon éreztem keményedést. Talán egyetlen egyszer hetekkel ezelőtt. A keresztcsontom is csak terhelés után fáj, normálisan alszok, nincs előtejem... Ha nem lenne előttem ez a hatalmas lufi, ami gyakran mozog, el sem hinném, hogy pár hét múlva szülök! :shock: Van még valaki így??? Ennyire "tünetmentesen"? :?

Örülj neki! Ilyen kb. csaka filmekben van....

bkatalin

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?