Új privát üzeneted érkezett!

Azonnal odakapcsolok...
madamrekamé

Mármint Gibsonra.(ha esetleg összefüggéstelennek lennék)
madamrekamé

Boboka

Sokkal jobb. Tegnap minden félelmemmel szembe kellett nézni. A temető, a rokonok, ismerősök. Most mindenki részvétet nyilvánitott . Sokat sirtam. Mindenért. A fénykémalbum mindig nálam van amit Bogikámról csináltam. És képzeld kérdezték van e képem róla, meg szerették volna nézni.

Kép

Kép
melcsike70

madamrekamé

Én azt hittem Hamilton hozott lázba hirtelen. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Jó éjszakát lányok!

Holnap mindenkinek szebb napot.

Betti remélem jobban leszel. :(

Kép

Kép
melcsike70

Kisanya

Remélem te is renben leszel hamarosan minden téren. Annyira sajnálom hogy most ilyen kesze kusza az életed.

Kép

Kép
melcsike70

Már mint tudod P-vel kapcsolatban. Mert igazából még úgy érzem nem tudod hogy mit szeretnél vagy tévedek?

Kép

Kép
melcsike70

Jó éjt lányok, én is mentem aludni
Vendég

Verőfényes szép jó reggelt mindenkinek!
6.40. Az idő ködös, de jól jöttem, kezdek dolgozni.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!
Remélem nem veszíítek tolakodásnak, hogy ismét bekukkantok!

Én is gyújtottam gyertyát a sok-sok angyalkáért. És itthon is égett egy mécses, Violáért, Bogikáért, Lackóért...ne haragudjatok, hogy nem sorolok fel mindenkit, de az ő nevük égett bele a szívembe.

Én szombaton megkérdeztem a páromat, hogy szokott-e gondolni a kislányunk testvérére. Aggódva vártam a választ, de igennel felelt. Azt mondta, hogy eszébe szokott jutni, hogy már mekkora lenne ( 3 hónappal lenne idősebb, mint a pici lányunk ) és az is eszébe szokott jutni, hogy Ő vajon fiú lett volna, vagy kislány.
Ezt csak azért írtam, mert tudom mindenkinél kardinális kérdés, hogy a párja, hogy éli meg a történteket és csak vajon mi Anyukák gondolunk-e az angyalkáinkra, vagy az Apukájuk is. És higgyétek el, bevallva, vagy titkon, minden Apu megsíratta a picikéit.

Tünci! nagyon- nagyon ügyes vagy! Olvastam a beszámolódat az első munkanapodról. Aggódtam, hogy mi lehet veled, Balázs is mindig kérdezi és együtt drukkoltunk a munkakezdéshez.
Nagy nagy puszi, az erődért és a kitartásodért.
bende

Szisztok!

Nemrég ébredtem, megint nagyon fáj a fejem, rosszul aludtam..

Tehát:
Betti!
Remélem már jobban vagy fizikailag,tiszta szívből kívánom, hogy mostanában ne kelljen ezzel kínlódnod már!
Egyébként nem is tudom igazán, hogy jobb volt -e a meloban, mnit itthon.Kicsit úgy gondolom, hogy ismét "hasznos" tagja leszek a családnak,de egész nap ott motoszkált a fejemben, hogy "nem itt kéne lenni"....ezt ismeritek...
Ami még furcs,hogy a munkám ugyanúgy végzem egy kívülálló meg nem mondaná, hogy mi volt ,mert egész nap rendületlenül mosolyogtam,beszéltem..És egész nap jöttek az ismerősök, egyvalakinek nem kellett semmi magyarázni:egy leányzóval egy helyre jártunk védőnőhöz,szintén TÜndi..a férje volt ott és kérdeztem, hogy vannak..szintén kislány,jól vannak.KÉrdezte, hogy és én hogy avgyok, mert mondta a felesége, hogy meghalt a babám...nem is tudom ,honnan tudja, aztán beugrott, hogy itt van a fehérvári topik és biztos nem egy lány jár ugyanahhoz a védőnőhöz..

Votl aki a munkahelyemen nagyon pozitívan fogadott és tudjátok olyan is kedves volt ,akitől nem várnék ilyet..nem hozzák szóba Violát, de halkabban beszélnek, mosolyognak, ilyesmik..és hazahoztak autóval,pedig vele nem is beszéltem korábban..

Tegnap mikor férjem elment dolgozni, felhívott anyu, hogy hogy vagyok az első nap után.Jól kibőgtem magam, éreztem hogy kell mert a feszültség, majd felrobbant belülről.Azt mondta, hogy igenis gondol Violára és gyújtott neki gyertyát otthon szombaton..

Nem is tudom megmagyarázni az egészet..azt érzem ,hogy az élet megy tovább, igyekszem élni,ahogy Betti is írja:levegő be-levegő ki..de ha engedem ,hogy igazán végiggondoljam mi történt,akkor a veszteség elviselhetetlen..az elmúlt három hónapban 10 életre elég lenne, annyit sírtam..és még mindig megállíthatatlan a könny..

KépKépKép
tünci28

Rony!!

Tiszta szívből kívánom, hogy mihamarabb teljesüljön az álmotok és akarodban tarthass egy kisbabát!!
tünci28

Jó reggelt!

Bende

Egyáltalán nem vagy tolakodó! Nagyon aranyos vagy :lol: köszönjük, hogy gondoltál az Angyalkáinkra. Nagyon jól esik. Kép

Kép

Kép
melcsike70

MÉg azt akartam elmondani, hogy szeretném ha tudnátok,hogy ha nem is írok mindig mindenkinek,nagyon sokat gondolok rátok és számtalanszor írok nektek gondolatban levelet...olyan is volt, hogy amikor nem voltam gépközelben, nyúltam a telefonért, hogy felhívlak titeket..

nagyon várom a találkozót.Akkor végülis ez az étterem megfelel mindenkinek?Darshan!
mikor találkozzunk?Kb.10 óra?

Akik tuti jönnek:Kisanyácska,Betti,Melcsike,Boboka,Sütőtök,Tünci..
Még valaki?

Fáradhatatlanul szólongatom Manomanot??????

Réka,veled mi újság?

Mi is néztuk a forma 1 futamot,a párom először kiabált, hogy soha többé nem néz forma1-et, aztán meg ordított, hogy ez az,Hamilton!(amit a brazilra mondott azt nem írom le... :lol: )
tünci28

Jó reggelt!

Bende, köszönjük szépen :wink:

Tünci, látod, anyud is gyújtott gyertyát :wink:

Hogy dolgozol a héten? Ma otthon, holnap meló?
Vendég

Tünci

Anyukádéknak nehéz eljutni a temetőbe? Mert ugyen nem tudom a körülményeket, mert biztos jól esik hogy mondta gyújtott otthon, de ha lehetősge engedi, akkor azért szerintem elmehetett volna Violához. Én biztos rossz néven venném , mert hát vidékre is elmentünk mi is vidékre a nagymamámhoz.

Kép

Kép
melcsike70

Jajj, Tünci, nekem is tök sokszor eszembe jut, hogy mi lenne, ha valami internetes katasztrófa történne, nem is tudom a telefon számotokat :!: :!: :!: :roll: :roll:
Vendég

Boboka

Segíts!

Van egy ismerősöm aki Pesten szeretne a keletiből eljutni a III. kerkületbe. Hogy lehet oda eljutni?

Kép

Kép
melcsike70

Boboka

Erre már én is gondoltam én szívesen megadom nektek a telószámom. :)

Kép

Kép
melcsike70

:roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melcsike70 2008.11.03 17:31-kor.

Kép

Kép
melcsike70

Lányok, szerintem a találkozó előtt mindenképp küldjük körbe priviben egymásnak a tel. számokat, hogy mindenképp megtaláljuk egymást:)

Melcsike, így hirtelen nem tudom :oops:
Én mindent a www.utvonalterv.hu - ról szoktam nézni. Beírja az indulás helyét meg a vég célt, és kidobja, hogy hogy kell menni. Még bejelöli, hogy bkv-val.
Vendég

Nahát akkor küldöm,gondolom a találkozó előtt úgyis cseéltünk volna,meg most aztán már mindent tudunk egymásról, nehogymár a tel.szám elsgyen ekkora titok! :wink:

Meg nagyon félelmetes tud lenni egy inetrnetes katasztrófa!!! :wink: :wink: :lol: :lol:

Melcsike!
Anyu kb 45 kilométerre lakik tőlunk..azt mondta azért nem jött, mert úgy érezte ez a mi napunk a párommal..és ketten szeretnénk lenni...
a barátnőmre jobban neheztelek, mert ő kifejezetten mondta, hogy jönni fog... :cry:
tünci28

Tünci, azt hiszem Kisanyának meg Melcsikének a vonata 9 óra valahánykor ér be a keletibe. Szerintem ha tudják a pontos beérkezést akkor kéne megbeszélni, hogy mikor találkozzunk. A darshan utcája mellett, a körút felöli részen van egy kis tér. Szerintem lehetne ott a találka, az úgyis a 4-es 6-os villamos megálló mellett van.
Vendég

Jó csajok én akkor elküldöm mindenkinek a telószámom. privibe.

Köszönöm megnézem az útvonaltervet Boboka.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Képzeljétek, amikor úgy padlón voltam Pieter miatt, másnap az egyetemen én is előkaptam a telefonomat, hogy meg y az sms Bobokának... :D Hát nem furcsa? Még egymás nevét sem tudjk igazán, és mégis, hogy kötődünk egymáshoz...

Ma reggel voltam gyaksin, hazaszáguldottam biciklivel, pedig éreztem, hogy valami hiányzik. Hát persze, a bolt, itthon eszembe jutott. Délután nem fogok tudni menni, mert megyünk ki újra a temetőbe gyerekestül, és nem bírom a városon keresztülcipelni a tejet, kenyeret, olajat, sajtot stb. stb. Kisanya = háziasszony a javából!

12-re megyek vezetni, addig itthon gyorsan meg kell csinálnom egyet-mást. Pl. Boboka javasasszonyától időpontot kérni... :wink: Már 14-én megyek föl Pestre, ott alszom valahol, és úgy megyek szombaton a talira. Péntekre már van egy időpontom egy kineziológusnál. (Atttyavilág, hogy utálják a gyakorlati helyemen a kineziológusokat!!!) Jó kis lelkizős két nap lesz, az tuti.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Szerintem is Melcsike, Betti és Tünci buszának/vonatának érkezéséhez kéne igazítani a talit nagyjából. A többiek (én is) Pesten leszünk. Boboka, mi is a pontos cím, és hogy hívják azt a teret?

Amúgy én imádok Bp-en BKV-zni, olyan kalandos! :D :D :D
kisanyácska

Én is körbeküldtem:)

Kisanya, aranyos vagy az sms-el:)

Mondanám, hogy aludj nálunk, de lehet, hogy péntek délután hazahúzunk anyuékhoz, és csak szombat reggel jövünk vissza, nálunk sosem lehet tudni :oops: :oops:
Vendég

Akkor most megcsörgetlek titeket, csajok, jó? Ne vegyétek föl, csak úgy viccből.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Én elég könnyen vagyok, mert reggel szerintem kb 10 percenként megy busz Fehérvárról Pestre..meg a Bkv..nkem is vagy a 4-es, vagy a 6-os villamossal kell menni..

a pontos cím:1088 BP.,Krúdy Gyula u 7.
tünci28

Beszéltem Bobokával!!!!!!!!! Jippííííííííí! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Kisanya!
Nyugodt legyél, én régen az ünnepnapokat felejtettem el rendszresen és mindig a semmiből csináltam ételt...(mondjuk ezt jól megtanultam gyerekkoromban.. :? )
tünci28

Bocs, Kisanya, eddig nem jutottam el az olvasásban :oops: Javában jegyzeteltem a tel. számokat a noteszembe... :lol:
Vendég

Boboka, aranyos vagy, ne aggódj az ottalvásom miatt, sztem egy volt szomszédéknál fogok aludni. Bár ők még nem tudnak róla... :wink:

Aranyos a hangod, pont ilyennek képzeltem! :D

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

A hangod is fiatalos :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

És Boboka, tudtad, ki vagyok? Mert azt nem mondtam, hogy "Halló, halló, itt Kisanyácska beszél".
kisanyácska

Fiatalos, úgy érted rihi-röhi, vihogós? Csak úgy meglepődtem, hogy fölvetted.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Csak olyan gáz, sokan vagyunk egy irodában, és nem tudok rendesen privát telózni... Figyel mindenki mindenre ezerrel :roll: :roll:

A mi régi Manónkat tényleg jó lenne már elérni :roll: Jó lenne, ha ő is tudna jönni a talira
Vendég

Tünci, ilyen nehéz gyerekkorod volt? :(

Hát én most hazafelé elgondolkodtam, mit tudnék csinálni abból, ami itthon van... Max. kenyeret lisztből. Na jó, pogácsát, véletlenül egy kis vaj is maradt. :)

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

nem rihi röhi :wink:
csak fiatalos 8)

Pont akkor írtam be a tel. szám utolsó két számát, mikor megcsörrent:) egyből beazonosítottalak 8) 8) 8) 8) 8)
Vendég

Boboka!

Ma itthon vagyok aztán három nap munka,9-este 8 ig...itt szeretnék szabit kérni, mert elvileg még van egy csomó..ma telefonál a főnököm, hogym i lesz..

Nekem totál reszelős mély hangom van, a telefonba meg béna is, úgyhogy én nem veszem fel... :lol: Még azt :lol: hinnétek vaalmi szörny...
de az sms hangom jó!!!! :lol:

Még Sütőtök és Betti számát várom!
tünci28

Nekem is az ő számuk hiányzik még :roll:
Vendég

Tünci :D :D :D

Amúgy ne haragudj az elírásért! Tudtam ám, hogy tegnap volt az első napod, de valamiért időzavarba kerültem (mint Nánási Anikó a Gyurcsány-interjúban :twisted: ), és azt hittem, szombat van. Azért írtam, hogy drukkolok "holnapra".

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Beszéltem Melcsikével!!!!!!!!!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
kisanyácska

Na Csajok,Tünci lelép teljesíti a házastársi kötelezettségeit!

Nem aaaaazt, :lol: hanem főz vaalmit...

Úgy izgulok a találkozó miatt mint egy dedós!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
tünci28

Kisanya, jó nagy számlád lesz itt miattunk :lol:

Melcsike, most felvegyelek vagy kinyomjalak? Kinyomtalak, bocsi, de nem merek neked is számlát csinálni :lol:
Vendég

Én is izgulok ám :oops:
Vendég

Én meg dolgozok egy cseppet, mert az elmúlt fél órában hanyagoltam a melót :oops:
Vendég

Boboka

Hivhatlak egy percre tége is. Mert közben eszembe jutott hogy meló helyen vagy. Vagy majd este? Vagy mikor?

Kép

Kép
melcsike70

Beszéltem Melcsikével is:)
Vendég

Most már melózok ezerrel, mert kikapok :roll: :oops: :roll:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?