Bocsi, hogy csak most válaszolok, de a hétvégén vidékre utaztunk a szülőkhöz. Képzeljétek, az AC/DC koncertjegyeket a hülye jegyiroda kiküldte postán, a postás meg bedobta a postaládába!!! 5 jegyet, darabja 16.000 Ft volt. Anyós fizette, majd szívrohamot kapott, hogy mi lett volna, ha ellopják. Nem futotta futárra a cégnek, mikor 500 Ft/db postaköltséget számoltak fel és 310 Ft-ba került így. Mindegy, az a lényeg, hogy az egész family megy koncertre márciusban, hacsak babás nem leszek addig. Akkor 3-4-szeres áron eladom a jegyem, mert 1 nap alatt elfogyott az összes.
dita: Az alapgéphez két távirányító jár, ezzel tudsz teniszezni, golfozni, bowlingozni, boxolni stb. De vehetsz hozzá wii fitet, aki a talp részt jelenti és 4 v. 5 játékot. Én mind a kettőt szeretném és most ez meg is fog valósulni, mert a párom nagyszüleitől kaptunk annyi pénzt karácsonyra, hogy csak kicsivel kell kipótolni. Nagyon örülök. Várok azért karácsonyig, hátha olcsóbb lesz egy kicsit.
A párod fia be akar vágódni nálad? Sztem érzi, hogy sáros
Remélem a mamádnak nem lesz komolyabb baja. Én is szoktam babás cuccokat nézegetni, hogy tisztában legyek az árakkal, ha szükségünk lesz rá. Én a használtak között szoktam nézelődni, vannak olyanok, amiket egyszer sem használtak és fele annyi, mint a boltban.
monic: Hát a szoptatós fotelre nálam még nem lesz szükség.
twist: A Coolos humoristákat én is nagyon bírom, rég röhögtem már ilyen jókat. Gálvölgyi helyett mehetne inkább ez. Szerettem, de mostanában nagyon eröltetett lett a showja sztem. A gyógyszerek áránál a short/antagonista protokoll elég olcsó úgy tudom. Annyi csak, mint az inszem. A long a hosszabb, de általában azt szokták elindítani. Egyébként ugyanaz a gyógyszer lombiknál olcsóbb, mint inszemnél. A sógornőmmel hasonlítottuk össze és 1/3-a körül volt az övé. Nálunk is volt már ilyen közvélemény kutató, de ő a rádiózási szokásainkról kérdezett. Azóta e-mailben küldenek kérdőíveket és lehet vele mindig nyerni.
linacska: Látom 1. cn. Sajnálom, de lehet, hogy Lili már látta azért az alagút végét
nemone: Mi a baj a Zoéval? Nem tucatnév és szerintem szép is. Olyan kis frappáns.