Vernike
Ha jól értem nem egyforma teszteket csináltál.....
Én nyilván nem vagyok szakértő, csak a saját tapasztalataimat tudom elmondani, abból meg van bőven, mert nagy tesztvásárló voltam...
Szóval amikor az egyik tesztből (HCG Line -zöld) sok-sok példány becsíkozódott, akkor volt olyan tesztem ami meg nem, vagy sokkal halványabban. Volt Gabriel tesztem is még az elején viszonylag, tehát a mensi előtti napokban valamikor, de ez a HCG Line akkor is már halványan csíkozódott, a Gabriel meg semmit, abszolút semmit nem mutatott.
Szóval én tesztelésnél azt tudom mondani, hogy valóban kell legalább kétféle, de akkor ugyanabban az időpontban mindkettővel érdemes megcsinálni....
Na, nem bonyolítom.
Megyek, megpróbálok magamhoz térni, aztán még napközben írok majd, pl. hogyan változik hárpiává az eddig mézes mázas anyós, stb...(bár lehet, hgy szimplán megbolondult). A mai nap a takarításé, és főzni is kéne valamit, de nekem már semmi ötletem nincsen, hoyg mit tgyek az asztalra.
Jaaajjj.
Még egy kérdés. Nálunk az utóbbi hetekben muslincák vannak, nem tudjátok hogy lehet őket elűzni? Lehetőleg vegyszermentesen.(-mert azon már nem is tanakodok, hogy honnan kerültek elő és hogy van egyre több)
A szomszéd is panaszkodik rá...(4 emeletes téglaházban lakunk).
Na pusszantás mindenkinek.