Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!

Gyönyörűek a manók, mindennap várom az újabb képeket, szívesen meg nyomorgatánám őket :), gratulálok a csöppekhez :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Bibarkám!
Jobbulást nektek!Baromi gyönyörűek,amiket küldtél!Együtt akarom mindegyiket látni!
Beszéld majd le a másik brigáddal is!Úgyis tudod miről beszélek!

Elan!
Naggggyon jó a lábujj evős kép!Édes!

Luki!
Falatos tortaevős képet kérek!Nem kérek,hanem követelem!

Juci!
CSinik a csajok!
Vendég

Luki drágám,

Falatkának NAGYON-NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK! :D:D:D
Kép

Nagyon sok puszi mindenkinek! :)

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Sajnos minden igyekezetem ellenére sem tudok gyakrabban jönni. De végre jó a fénykepezős programunk és tudok küldeni képeket:

Anya jól beöltöztetett:
Kép

Az első kóstolás nyáron:

Kép

Hattyúetetés, itt sétálunk minden nap:

Kép

Csiniben:

Kép Kép

Kép

Kép
sharon

FALATKA NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
sharon

Luki
Falatkának boldog szülinapot :D

Juci
Lányoknak millió gyógypuszi

Agnese
Olyan édes lehet ahogy melléd bújik és megfogja a cicidet.Boti mikor pár hetes volt végzett a szopizással és odabújt a cicihez és békésen aludt.Na akkor potyogtak a könnyeim mint a záporeső,annyira megható volt.

Elan
Örülök a jó eredménynek!Látod Gáboral sincs semmi gond csak egy kicsit ráérős :D Most nálunk is a láb a sláger igaz még nem kapta be.Viszont ma sárkányfejes zokni volt rajta és hosszú percekig azt nézte és próbálta elkapni ahogy mozgatta a lábacskáját.Elég mókás volt :D Viszont tegnap óta mikor kifogy a cici dühös lesz és jól megszorítja az inyével a bimbómat(van hogy húz is rajta egyet)mit ne mondjak nem egy kellemes érzés.
Ültetni nem szoktam sokáig csak ölben néhány percig,az az ülés csak a kép kedvéért volt :oops: .
Kép Ilyet mi is tudunk :D

Sharon
:shock: Hú mekkora már a kiscsaj

Bibar
Jobbulást nektek is

Benszi
Hát nem semmi mutatvány Dóritól,a frász kerülgetne.

Vicuska
Ezek a sonkák zabálni valóak :D

Gomba
Helyes pasi Benedek :D HÁny hónapos kora óta jártok a jógára és hogy bírja?Mi is szeretnénk menni,de nem merek nekivágni :oops:

Kép vajon Apa mit csinál az arcával
Kép engedj ki
gabicsibe

Falatkának Boldog Boldog szülinapot!!!

Kép

chesti

Sajna nem tudok jönni én sem hosszabb időre, de gyors átszoktam futni, és a képek gyönyööörrűűűek. :)
Jó látni, hogy fejlődnek, változnak a kis csöppségek. :)

Gabicsibe Botond htalamas változott szerintem és az utolsó képen egyszerűen zabálnivaló. :)

Sharon Dominika is hatalmas nagy lány lett már, és irigy-birigy a napi séta helyszínetekért. :)

Elan Niki nevetve ült az ölembe, és kérdezte ki ez. Az első kép nagyon bejött. :)

Benszi az ikrek halálosak! Balu mosolya egyszerűen kész!!!
Pakolóskönyvrágós naggyyonnn király!!! :lol: :lol:

Brigii istenem mekkorák a lányok!! Nagyon csajszisak. :)

Gomba Benedek kész pasi!! Az a nézés, az a száj..... hűűűű

Vicuska azokat a harapdálnivaló lábakat!!!! Imádom az ilyen sonkákat!! :lol: :lol:

Juci az őszi képek nagyoon jók!!

Rólunk annyit, hogy benne voltunk 3 hétig a hasmenős vírusban, (hol elmúlt hol viszajött) és KÉTSZER tünt el a székletmintája a postán!!! Kicsit akadtam ki. Mivel láza nem volt, és egyszer hányt csak igy kórházat nem igényeltünk. Úgy néz ki mintha túl lennénk rajta.
Szülinapunk nagyon jóóó volt, a helyi baba-mama klubban tartottuk meg, répatortánk volt megint. :) Kapott diavetítőt amit nagyon szeretünk, és bábszínházat. Azóta Bandival és Fannival rohangál, és ő is eljátszik a paraván mögött velük. :)

Én is rakok képeket. :)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

chesti

Sziasztok! Fiúk alszanak, anya végre internetezhet egy kicsit bővebben :)

Boldog szülinapot Lencsilánynak!! Hol tartottátok? Jól látom, hogy Krisztina királynő is megtisztelte jelenlétével az eseményt? Chesti! Légyszi mond meg nekem milyen programot használsz a videók vágásához! Köszönöm!

Gabicsibe! 3 hónapos kora óta járunk jógára. Akkor baba-mama jóga volt, pici babamasszázzsal kezdtünk, és olyan gyakorlatok voltak amik a babának is látványosak, de ha elege volt akkor nyugodtan tudott feküdni is, meg volt olyan is, hogy fél óra elég volt és hazajöttünk. Most már tipegő-mama jógára járunk, viszünk játékokat és a többi tipegővel együtt ott rombolnak, amíg anyukák próbálnak jógázni, nagyon aranyosak. A jógaoktatónk direkt erre állt rá, és mindig ahhoz igazítja a gyakorlatokat, hogy a babáknak milyen kedve és aktivitása van. Szóval én nagyon szeretek járni és itt találtam két barátnőt is, akikkel azóta össze is járunk és ennek nagyon örülök. Szerintem nyugodtan vágj bele, aztán ha nem jön be, nem mész többször.

Luki! Falatkának boldog első szülinapot! Nagy nap ez!!

Sharon! Nagyon bájos Dóra Dominika, hogy szólítjátok?
gombahölgy

Chesti! Bocsi most olvastam csak el, hogy baba-mama klub :) :oops:
gombahölgy

Agnese! Köszi szépen, hogy leírtad a te tapasztalatodat, nagyon szimpatikus volt a "módszered" én sem akarom erőltetni, se hirtelen leszoktatni a ciciről. Igazából én még örülök, hogy sokat szopizik, tudom, hogy neki ez a legjobb, önbizalmamat is szinten tartja a dolog és őszintén mondom, hogy nekem hiányozna, ha nem kéne már neki. Szóval majd egy pár hónap múlva elmesélem hol tartunk az ügyben.
gombahölgy

Chesti!

Nagyon boldog szülinapot a legszebb csajnak!!!!! Még mindig gyönyörű, már "nagylányosodik"!
A Balcsi a kedvencünk, naponta kétszer sétálok vele a parton, én itt nőttem fel, szeretném, ha a Dóri is úgy szeretné, mint én. Ezen a képen pont nem látszanak a hattyúk.. :) Majd küldök még szép Balcsis képeket.

Gombahölgy!

Biztos jó lehet a jóga!
Dóri vagy Domcsi eddig a befutó, de inkább a Dóri. A nővérem lánya Dominika, ha ő itt van, akkor mindkét lány Domcsi, mert keverjük a neveket.

Kép

Kép
sharon

Az igazi balatoni lányok nem kezdhetik elég korán a kajakozást, igaz még csak szárazon a garázsban:
Kép Kép Kép

Kép

Kép
sharon

Sziasztok Anyukák!
Jó sokáig nem jártam felétek. :oops: Októberben végig vidéken voltunk a szüleimnél. Nagyon jó volt, csak Apát láttuk ritkán. A gyrkek már 13 hónposak is elmúltak időközben. Jönnek, mennek, rakodnak, kihúznak, felmásznak, bemásznak stb. Én meg próbálok vigyázni rájuk, nehogy komolyabb sérülést szedjenek össze. Bár gondolom ugyanez van Brigiéknél, Juciéknál és amint a képeken látom, Bensziéknél is. Mostanában nehéz a babakocsizás, mertkikivánkoznak belőle, de egyedül nem tudok minkettőutá futni, így akkor van szabadság, ha ketten sétáltatunk. Ikresk, ti hogy csináljátok?
Falatkának boldog szülinapot!
Sharon!
Nagyon édes a kajakos csaj!
Chesti!
Hű, már 2év? Gratula a széplánynak!
Gabi, Elan!
Aranyosak a srácok!
No persze Benedek is édes a sütő előtt. Várja a hamit. :)
Süni
Itt is gratula!
Zsókuci!
Még mindig munka-hegyek? Lassan benevezek egy manikürre hozzád.
Bocs, ha kihagytam vkit.
Gica

Kép
gica1

Gomba igen Krisztike is ott volt meg Lucia az ikrekkel :)

Sharon köszi :) Hát már szerintem is nagy lány, igazi kiscsaj :)
Esküszöm mindenap rácsodálkozom h már mekkora! A hattyú etetős képet kérem!! :) Hát a kajakos képek nagyon husik :)

Gica de jó látni, el is hiszem h semmi időd :) Képet rakjál! :)

Niki 2 nap alatt megtanult biciklizni, ezek mai képek. :) Szerintetek nem ártalmas neki? Apa ma megkérdezte nem e terheli le a térdét vagy lábát... hát nem tudom.

Egy ma reggeli kép meg a bicikli :)

Kép Kép

chesti

Chesti
gyönyörü a lányka,gyere gyakrabban fotóval :D de ügyi hogy bringázik,szerintem lehet neki,nem ártalmas.szegénykém,hasmenés :cry: :cry: rossz lehetett nagyon.remélem már teljesen jól van :wink:

Gabicsibe,Sharon
édesek a bébik :lol: :lol:

tettünk egy villámlátogatást szülinap alkalmából a kis menyünkhöz :lol: :lol: :lol: Kép romantika a padon:)) Kép Kép

bibar

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK A SZÜLINAPI KÖSZÖNTŐKET! :D

Hihetetlen mekkora nagykislányom van már :wink: :lol:

Süni

én örülnék a helyedben a tünetmentes terhességnek :lol: pont így tervezem a következőt majd :wink: :lol:

Brigi

mekkorák a lányok!Olyan jó lehet ahogy együtt játszanak,bujócskáznak. :D

Benszike

szuperek a képek,hú Baluról az az overálos,extra turbó pasi lesz belőle,az már most tiszta sor :D

Bibarkám

holnap hívlak,szuperek a képek :D Máskor is meglephettek minket ilyen bekukkantásokkal :lol:

Gabi

édesek a képek,a fürdőszobás naggyon cuki :D

Sharon

nagyon szép Dóri

Chesti

BOLDOG SZÜLINAPOT ANNAK A SZÉPSÉGNEK :P :P :P

Gomba

jaj a sütős képen olyan bájos! :D Nagyon szép és nagy fiú már!

Vicuska

hááát sonkaparádé a köbön,meg kell zabbantani :lol: Holnap most már rádcsörgök :oops: egyeztessünk vmit végre :oops: Nem lesz könnyű :lol:

Elan

nálunk is volt szopi közben sírás anno,sosem tudtuk meg az okát,egyszer csak elmaradt.Cuki a kis lábbekapós :D

Juci

jók a képek,az uccsó is :lol:

Benszi,Vicuska,Gomba

mi is elfelejtettük már az átaludt éjszakákat :roll: Hajnalban mindig többször is ébredünk,pedig anno áttértem este a tápra,hátha amiatt ébred,de minden maradt a régi.Sajna mi már csak reggel szopizunk,ezt egy kicsit elrontottam,de végülis annyira mindegy már :roll: Ugyhogy nem tudom én sem mi van Vele.

Kép
lukrécia

SZÜLIKÉPEK :D :D :D

Kép
Kép
Kép

Kép
lukrécia

Luki!
Mennyire édesen bújik apához!Gyönyörűséges!
Azt hallottam,hogy az egy év is egy váltókor az ő kis életükben,ami miatt nyugtalanabbaak.No meg a hihetetlen ütemű fejklődés is közbve szól és lehet ezért nem alszanak nyugodtan.Ja a legjobb,hogy most már jönnek az álmok is!
Jók a menyes-vejes képek!
Remélem is,hogy jó pasi lesz a fiamból csak győzzem seprűvel elkergetni a csajokat!

Bibarkám!
Jobban vagytok már?Gyógyuljál,mert mindjárt itt a műtét!

Gabicsibe!
Nagyon nagyfiús már Boti!

Gica!
Mindkettő babád elindult már?Nálunk csak Balu közlekedik 5-6 lépést közöttünk,de még egyedül nem tud felállni!Dóri még fél elengedni a kezem!Képeket a skacokról!

Chesti!
Annyira nagylány!Szép!Nagyon ügyes,hogy ilyen gyorsan megtanult bringázni!Mi baja lehetne?Milyen durva,hogy kétszer is elkeverik a postán a székletet!De legalább már túl vagytok rajta!

Gomba!
Csuda jól hangzik ez a jóga sztori!Bár én kettővel egyszerre nem tudnék elmenni!

Sharon!
Mekkora lett ez a lány!

Dórikám már két hete egy-két nap kivételével végig alussza az éjszakát 9-6-ig!Balu meg 2 körül és 5 körül kel!Szerintem mindkettő elkezdett picit fogzani megint!Balunak a 8.,de nem látom még,Dórinak meg a 9. valahol,mert ő mindig könyékig a szájában van!
Képzeljétek!Próbálom őket pohárból itatni,de sajna mindig röhögésbe fulladunk,mert Balu iszik egy kortyot,majd belebugyborékol a vízbe és utána mindketten gurgulázva röhögnek rajta!Én hülye meg ahelyett,hogy nem röhögnék,fennhangon nyihogok velük,mert annyira édesek!
Letojom,az a lényeg,hogy ők jól érzik magukat!
Már tudjuk mutogatni a pocakunkat és a cicinket!
Dóri meg imád az orrában turkálni!Na ezt nem látja otthon!
Vendég

Sziasztok!
Isten éltesse Falatkát születésnapja alkalmából!

Csodás az összes kép és élmény olvasni mindenki sztoriját :D

Beteg babáknak jobbulást!

Puszi!

KépKép
süni76

Sziasztok!

Nagyon rég nem jelentkeztem, de azért remélem még emlékeztek ránk. :wink: Olvasni rendszeresen olvasok, de reagálni sajna nem sikerül.

MINDEN SZÜLINAPOS TÜNDÉR BABÁNAK NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK!!!

Csajok!

Az jutott eszembe, hogy megpróbálnék összehozni egy honlapot nekünk. Igazából semmi extrára nem kell gondolni, csak egy táblázat lenne, olyan mint amit Zsókuci szokott feltenni. Beletenném a legfontosabb adatokat babákról, mamákról, levédném egy jelszóval, és akkor csak be kellene majd pötyögni a címet, és már is ott a táblázat, bárki bármikor megnézheti. Mit szóltok hozzá? Persze kellene egy kis idő, mert még nem csináltam ilyent, de nem lehet olyan bonyolult... Remélem...

Mi jól vagyunk ám, Zsófi lassan 9 hónapos, már van 2 fogacskája, és persze meg sem áll soha. Folyton pakol, rámol, "simogatja" a virágokat, húzkodja a fiókokat... stb. stb. Igazi kis huncut nőszemély. Dobok két képet róla, egy elgondolkodósat, és egy vigyorit. :wink:

Tegyetek ti is jó sok képet, olyan jó látni ezeket a szülinapozós, randizós, apázós, lábszemlélgetős, és mindenféle csodálatos fotókat!!!! :D :D :D

Kép

Kép

Kép

Kép
mamm

Sziasztok Lányok!
Mi is jól eltűntünk... :oops:, de azért olvasó- és képnézegető üzemmódban itt vagyunk. Minden rendben velünk, nagyon boldogan és aktívan telnek a napjaink. Hétköznap Krisztivel kettecskén járunk babaklubba, bogármuzsikára, ha minden igaz holnaptól csiribiri tornára is, ha pedig délelőtt és délután nincs csavargós programunk akkor a játszótéri "bandával" ütjük el az időt. Hétvégén pedig Apával együtt jövünk-megyünk.
Krisztike nagyon aktív még mindig, a hajam néha égnek áll és keményen lever a víz. Minden típusú mászókán képes felmászni, a függőhidakon rohangál, a leghosszabb csúszdán is képes szemből felmenni, imád ugrálni, már megtanult igazi "seggest" ugrani. Szóval brutál a kiscsaj. Legutóbb a Battai napokon, ahol volt minden, mint a búcsúban a körhinta már nem nagyon érdekelte, hanem egy sárkány alakú hullámvasút lekicsinyített változatáért volt oda. Bevallom én féltem rajta, de ő végig nevette és sikította az egészet, annyira élvezte, hogy háromszor is fel kellett rá ülnünk. Nem igazán kedveli a lányos dolgokat pl: baba, inkább a busz, a teherautó, a kamion, a daru, a markoló és egyéb munkagépek érdeklik. Nagyon önálló és sokat segít pl: törölgetni, vásárolni stb. Mindenben részt akar venni, annyira édes. És hát ő is zabálnivaló, amikor hozzánk bújik és simogat és puszilgat minket. Az ember teljesen elolvad... Dumcsizni - már mint számunkra érthetően - azt viszont nem nagyon akar, igaz kb. 1-2 hete nagy ugrás történt nála szavak terén, szerintem most fog beindulni nála a dolog.
Nálunk is zajlik az élet, de hát ettől szép! :) Belevágtunk a lakáscserébe, mert már kinőttük a mostani kuckónkat. Szóval eladtunk, vettünk, hitelügyintéztünk stb. Ha minden igaz talán már a karácsony az új lakásban ér minket. De addig még sok a tenni- és intéznivaló. :wink:
Nálunk is végig ment a takonykór az egész családon, de szerencsére Krisztinek láza nem volt, viszont orrfolyás az nagyon keményen és még most is van már kb. 4 hete. Szóval csak reménykedem, hogy a porszívót elrakhatom a helyére.
Krisztikém még mindig szenved a fogacskáival. Most jön a 17. fog, ami a hátsó négy rágófog közül az első. Ennyire még egy fog sem viselte meg Királynőmet, az éjszakát átnyögi-sikítja-jajgatja szegénykém. :( Kb. 1 hete jön és még mindig csak a fele van kint, szóval brutál. Február óta nem alszunk egy jót, szóval gondolhatjátok milyen jól nézek ki. :lol: Komolyan mondom újszülöttként nem voltak ilyen kemények az éjszakák!

Luki
Jók a szülinapos képek! Csodaédes tényleg, ahogy Apához bújik. És hát még mindig gyönyörűűűűűűűű! :D
Jaj és így utólag Neked is nagyon boldog szülinapot kívánok! Tök jó, hogy egy napon léptünk a krisztusi korba! :D
Nagyon örülünk Falatka fülijével kapcsolatos jó híreknek! :D

Bibar
Olivér még mindig nagyon jóképű! Nagyon szép az álompár! :D

Zsókuci
Így utólag is nagy gratula a vizsgádhoz! Nagyon ügyi vagy, szépek a munkáid! Vigyázz magadra és pihenj is néha! :D

Manda
Döbbenet... De ezek után már semmi nem állhat útjában annak , hogy Te is anyuka legyél! :D

Agnese
Gratulálok az első otthonotokhoz! :D

Share, Agnese
Annyira édesek Máté és Miló pocaklakóval kapcsolatos történetei. Vigyázzatok nagyon magatokra! :D

Mamm
Zsófi baba mekkorát nőtt, nem semmi! Nagyon szépséges! :D

Gabicsibe
Nagyon jók a képek, nagyon kis huncut az ágyban. Botond is sokat változott! :D

Birigi
Mekkorák már és milyen szépek a lányok! Nagyon édesek lehetnek, ahogy bújócskáznak! :D

Gica
Jó, hogy jelentkeztél és én is elhiszem, hogy nem nagyon van időd. Képeket kérünk! :D

Sharon
Dóri is milyen nagylány már! Nagyon kis csini és jók nagyon a képek! :D

Rebe
A lányok gyönyörűek minden képen! Hihetetlen, hogy ők is mekkorát nőttek már! :D

Chesti
Lencsi nagyon ügyes, hogy így bringázik már és persze még mindig csodaszép! :D Majd rakok fel én is képeket a szülinapi buliról!

Vicuska
Micsoda zabálnivaló hurkák!:D Nem csodálom, hogy Norbizik! :lol:

Gombahölgy
Benedek annyira édes, ahogy a sütőt nézi és a huncut képen is! :D

Jucicuki
Jobbulást Nektek, mennek a gyógypuszik!
Szuperek a "tökös" és őszi képek! :D

Benszi
Jaj ezek a gyerekek mindig olyan vidámak, gyönyörűek, igazi kis energiabombák! Nem semmi, amit művelnek! Húúúú és még 1 évesek sincsenek, mi lesz itt még! :D

Elan
Gábor édesen rágja a lábát és nagyon kis huncutka! Ő is sokat nőtt és változott! :D
Nálunk is volt ilyen kínlódás a szopi alatt. Nálunk nagyon úgy tűnt, hogy a foga miatt volt, mert az ínye ugye érzékeny volt és így nagyon fájt neki szopi alatt. A dokinéni tanácsára szopi előtt bekentük a Dentinox nevű géllel.

Dobok majd még sok-sok képet is! De most mennem kell, Krisztina felébredt. Addig is puszi mindenkinek!

Kép

Kép
motné

Sziasztok
Na akkor itt vannak a képek. Bocsi ha kicsit sok lesz Krisztina királynőből, de úgyis régen voltunk... :oops: :lol:

Kriszti is "töközött"
Kép
Kép

Pocsolyaimádat
Kép

A kis eszkimólánykánk
Kép

Az új hobby - percekig képes nevetve lógni
Kép

Gesztenyeszedés
Kép

Ez a bizonyos sárkányhullámvasút és ott van rajta Kriszti is
Kép
Kép

Normafa és Erzsébet kilátó
Kép
Kép
Kép

Puszi Mindenkinek!

Kép

Kép
motné

Motné!

Tényleg nagyon jók a képek és nagyon szép a kislányod!
Ő is sokat nőtt.

Chesti!

A képekről a hattyúk valahogy lemaradtak, csak kacsák és sirályok vannak (apa fényképezte :lol: ) rajta, remélem ez is megteszi. Ígérem legközelebb viszek gépet és lesz hattyús kép is! Azért küldök pár nyáridéző képet ebben a ködös rossz időben:

Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
sharon

Sziasztok!! :D

Húúúú mennyi kép, szuperek!!!! :lol: :lol: :lol:

Judit, Dorka ügyesen kanalazgat, milyen alátét van a tányérja alatt?Csúszás gátlós? Jól láttam a másik filmen, hogy mind a két lány megy? remélem jobban vannak a lányok?

Gica, Hajrá ikresek!! Tudom, hogy miről beszélsz. Nem semmi sétáink vannak, mióta megízlelték a sétikálást, azóta mindig ki akarnak jönni a kocsiból.

Mamm, Zsófi baba milyen nagy lett :roll:
Tényleg régen doptál már róla képet.

Szép napot mindenkinek!
Brigi

Kép
brigii

Brigii!

Ezt még nem nevezném konkrétan menésnek :lol: de igen, mindketten!

Van egy saját talpa a tányérnak (leszedhető) amivel elvileg az asztalhoz lehet tapasztani. Na most ez a gyakorlatban nem így működik :lol:

Judit

jucicuki

Bocsi lányok, hogy off topic vagyok, nem is akarom kommentálni és vitára feldobni a kérdést, de ha egyetértesz azzal, hogy az országgyűlési képviselőknek csak a bizonylattal alátámasztott elszámolható kiadásai után járjon költségtérítés? akkor itt alá lehet írni, hogy legyen róla népszavazás.

http://www.seresmaria.hu/pl.php?tid=5
gombahölgy

Sziasztok Lányok!

Olyan csodálatos képeket raktatok fel!! Minden baba egyszerűen hibátlan, gyönyörű!! Még-még.

Ez a Dominika fantasztikus cuki!!!

Lányok, tali ügyben valami??

Én is rakok egy friss képet.

Kép

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Mikulásvonat indul a Vasúttörténeti Parkba december 5.-én és 7.-én.

„Mikulásruhába” öltözött gőzmozdonnyal utazhattok a Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Parkba, hogy ott egy felejthetetlen ünnepen vegyetek részt.

Az Orient Csarnokban a Buborék együttes műsorával várjuk a Mikulás érkezését, aki az ünnepi alkalomra feldíszített hajtányon érkezik, hogy minden gyermeknek egy mikuláscsomaggal kedveskedjen.

A Mikulásvonat indulási időpontjai a Nyugati pályaudvarról:
December 5. (péntek) 15.40-kor (visszaindulás: 18:10-kor)
December 7. (vasárnap) 10:40 (visszaindulás: 13:10-kor) és 13:40 (visszaindulás: 16:10-kor)

Jegyek 1.490 Ft-os áron, elővételben kaphatók a MÁV Nosztalgia Jegyirodában (Budapest, Nyugati pályaudvar 10-es vágánya mellett)

Magyar Vasúttörténeti Park
1142 Budapest, Tatai út 95.
Tel: (06-1) 450-1497, 269-5242

forrás:mininews

Csajok! Tali? Nekünk a december 7-i, 10:40-esre van jegyünk. Mit szóltok?

Judit

jucicuki

Sziasztok!!!

Sehol senki?? :shock: :shock: :shock:

Judit, jó kis program, én mennék is, csak sajna a drágám dolgozik minden vasárnap(piac), így nekünk kilőve. :cry: :cry: :cry:

De majd elmegyünk Nagykarácsonyba a Mikulás házába a gyerekekkel, az itt van nem messze tölünk.

A tányérra visszatérve, nekünk is ilyen van, de talp nélkül, valamit nekünk is kellenne, mert Barbi tányérja"valahogy" mindig a padlón landol. :roll:

A lányok mai produkciója!! Mindenhová eljutnak!!:lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
brigii

Juci! Mi megyünk vonatozni, ha kapunk rá jegyet, felhívtam őket, de csak személyesen a Nyugatinál lehet venni. De szerintem mi vasárnap megyünk a 13.40-sel, nekünk az jobban összepasszol az alvással. Köszi az ötletet.

Brigi! Nagyon durva, ahogy a lányok egyensúlyoznak a széken, Benedek is mindenhova felmászik, múltkor a mosdókagyló széléről lógott le, valahogy felcsimpaszkodott és "elengedte" a lábát.

És egy kép, lehet ez lesz az utolsó ezen az oldalon?

Anya levágta a hajamat (apáét is) Kép
gombahölgy

Gomba!

Igen, nagyon bátrak ezek a gyerekek! :lol:
Ráadásul nálunk egymás után mennek, ha az egyik kitalál valami huncutságot, tutti hogy a másik is azt csinálja. :lol:

A kisfiad nagyon csini, és hagyta, hogy levágd a haját? Apát persze nem doptad fel ,mi? :lol: :lol: Én Brigivel a fufruja (így kell írni?)miatt is közelharcot vivtam. :lol:

Szép vasárnapot mindenkinek!

Brigi :wink:

Kép
brigii

húúú csajok,napi egy komment :shock: :shock: pörög a topik rendesen :oops: :oops: pedig nincs nyár :oops: :oops:

Lukikám
pusszantalak,holnap csörgök :wink:

Gomba
édes a fiad,Olivérnek még mindig nincs mit vágni :wink:

Brigii
életveszélyek a csajszikák :wink: :wink:

nem győzök a rengeteg irásra commentelni,igy zárom is soraimat :lol: :lol:

ui:Benszikém
megvettem végül 8500 ért,mázlim volt,vadonatúj,majd elmesélem,csörgök majd!esetleg randi kedd???megyek az oviba fényképezésre,utána talizhatnánk végre!hivlak majd ez ügyben!puszi

bibar

Sziasztok csajok!!

Kicsit gépközelbe kerültem! :roll:
Nem tudom hogy van ez megjött apa de nekem valahogy nem lett kevesebb a dolgom 8) :wink:

Chesti, Luki!!

Gyönyörűségesek a szülinapos fotók!!!

Minden babuci egytől egyig gyönyörű!! A lábujj evőstől a sütősig a fürcsis Ramiig :lol: :lol:
Mindenki csodaszép!!

Balukáról ugye meg ne is beszéljünk :lol: :lol: :lol:

Csajok!!

Mint mindig most is egy kis segitség kéne.
Vettünk új babakocsit. 3 kerekű olyan mint a qinny. Nincs hozzá lábzsák azt külön kell rendelni.

Csajok kinek mi a tapasztalata mennyire lehet kihasználni a lábzsákot??? Érdemes megvenni hozzá 10 ezer forinbtért???
Mi a véleményetek??????
Csak akkor venném meg ha tényleg hasznos és tényleg kell!!!!!!!!!!

Képzeljétek az uj tudomjányunk az hogy mindenhol felállunk!
asztalnál az ágynál a fürdőkádban mindenhol ahol meg tud kapaszkodni. nagyon kell figyelni nehogy elessen. veszélyérzete egyáltalán nincs tesz vesz pakol elengedi amibe épp kapaszkodik és akkor jön az elesés! És teljesen normálisan mászunk. Ja és jo gyorsan! Alig birom utolérni :lol: :lol:
Felülni még nem ül fel egyedül,de ha leültetem szépen ül.
Most hogy feláll elég nehezen megy az elaltatás mert ahogy beteszem a kiságyba mint a jancsiszög már áll is. A multkor állva aludt el mint a fuvaros ló :lol: :lol: :lol:Még jo hogy időbe mentem és nem dőlt el!
Egy két friss fotó!!

Puszi mindenkinek

Kép
Kép Kép
Kép

Kép
fiona66

Sziasztok csajok, Vagyunk mi is. Bocsi, csak ezt az oldalt van most erőm visszaolvasni. :wink:

Elan, Jaj de édes Gábor a lábujjevős képen! :D Megzabálom! Na végül elkezdted a hozzátápit?

Sharon, Hogy mennyi haja van Dórinak! Nekünk is van ilyen pulcsink!

Gabi, De aranyos a rácsos kép! :wink:

Chesti, Szuperek a szülinapos képek, nagyon csini volt Niki! :D

Bibar, Hát igen, nem lehet elég korán kezdeni a romantikázást! :lol: Édesek nagyon Falatkával!

Luki, Apához odabújós képtől el vagyok olvadva. :D

Mamm, Nagyon cuki! :D Tőlem jöhet a honlap.

Motné, Végre, hogy sok-sok kép Krisztina királynőről. Annyira szép kislány, igazi kis nőci. :D

Vicuska, Mint mindig Rami olyan kis drága! :D

Brigii, Nem semmi ez az egyensúlyozás, már előre félek a csajaim majd mit fognak alkotni. :roll: :lol:

Gomba, Hihetetlen nagyfiú már Benedek! :wink:

Fiona, Nekünk a kocsihoz van gyári lábzsák, én még eddig egyszer sem használtam, így nem tudok nyilatkozni. De szerintem nem lehet annyira kihasználni. Na látod, mennyire ügyesen mászik már a fiad, és szépen álldogál is, meglátod nemsokára ugyanilyen szépen ülni is fog. :wink:

Rólunk:
Növögetünk ezerrel, Zsani már több mint 7,5kg, Blanka meg több mint 7kg. Továbbra is tündérek alvás tekintetében, 22-től reggel 1/2 8 - 8-ig húzzák a lóbőrt. :oops: Elan igazad volt, hogy addig örüljek amíg nem forognak. Na ahogy ezt írtad másnap Zsani megfordult a hátáról a hasára, és azóta nem bír magával. :lol: Mostanra ezt már teljesen tökéletesítette, összekombinálta a hasról hátra fordulással is, szóval forog ezerrel, ide-oda. Blanka drágám még csak próbálkozik, már teljesen az oldalára fordul, szóval igazából már nem sok kellene neki a hasra forduláshoz, de a dolog még várat magára. :lol: A járóka most már egyre kisebb kettejüknek, sokszor egymáson vannak. Most veszünk valami habtapi szerűséget, aztán leköltözünk a földre. Na és néhány kép:
Kép Kép
Kép Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Tényleg nem pörög a topik és tényleg nincsen nyár!!!

Mamm!
Jó ötlet a táblázat,hajrá ügyi vagy!
Nagyon szép a lánykád!

Motné!
Milyen nagylány lett Kriszti!Jó a közös fotótok!

Vicuska!
Hány kiló a drágaságod?

Brigii!
Életveszélyesek a lányaid!Nálunk is mindig egymást utánozzák!

Gomba!
Mán nem kisfiú,hanem nagyfiú Benedek!Teljesen te vagy ez a fiú!

Rebe!
Éjszakai végigalvás?Irigykedem!Szép nagyok a lányaid!

Bibarkám!
Kedd rendben van!Már hívtalak reggel!Csók!

Fiona!
Nekünk nem volt lábzsákunk!Ügyes a fiad!Nagyot nőtt!

Apuka 2hete megtanította a gyerekeket lemászni az ágyról háttal!Ügyesen csinálják,de Balukám 2napja rájött hogyan kell felmászni az ülőgarnitúrára.Azóta pisilni sem merek kimenni,mert életveszélyes lett a kiscsóka,ugyanis fel-le rohangál 4kézláb az ülőgarnitúrán és nagyokat sikongat közben.Dóri meg lentről nézi és vigyorog rajta nagyokat!Kaptak búgócsigát és Dóri már egyedül nyomkodja!
Hihetetlen mennyi mindent megértenek,de beszélni azt nem akarnak!Balukám ha dühös Dórira,mert elvesz tőle valamit,kegyetlenül ráver szegénykémre!Őrület!
Vendég

Sziasztok,

eléggé alábbhagyott itt a pörgés, de hát nekem sem nagyon volt kedvem írni... őszi depi, vagy mi :)

Sharon, Dóri nagyon csini csajszika, és nagyon irigyellek benneteket a vízközelségért. Nagyon klassz lehet a tó mellett sétálni, a levegő is tisztább arrafelé, ez tuti.

Gabicsibe, Boti nagyon édes, és mekkorát nőtt ő is! Hihetetlen, mi? Tényleg, akkor most te kiegészítesz tápszerrel, vagy már csak szoptatsz?

Chesti, nagyon klassz lehetett a buli! Tényleg, Neked van most itt a legidősebb pindurod?

Gica, fotókat! :)

Bibar, édesek a szerelmetesek ;)

Luki, boldog szülinapot a kisasszonykának, milyen tortátok volt?

Mamm, remek ötlet az honlap, rendes tőled, hogy bevállalod! Biztos nem kis munka lesz.

Motné, kis adrenalin-junkie a csajszikád :D Kettőt nézel, és csúszik majd le a gördeszkájával a lépcsőkorláton! Dentinoxot kipróbáltuk, de sajnos egyelőre semmi hatását nem látom :(

Vicuska, klassz a fürdős kép!

Jucicuki, olyan jól hangzik ez a Mikulásvonat, kár, hogy Gabi még kicsi ehhez, de majdcsak belenő egyszer :)

Brigi, Gomba, durva tényleg, hogy milyen bátrak a kölkek... már előre rettegek, hogy Gabi mekkorákat fog esni a lépcsőinken...

Fiona, király, hogy így meglódult Bence mozgásfejlődése! Ügyesek vagytok nagyon! Nekünk van lábzsákunk, sőt, már használtuk is, mikor hidegebb volt.

Rebe, szépek a csajszik :)

A hozzátáplálást még mindig nem kezdtük el, holnap jön a védőnő, és akkor majd megbeszéljük, hogyan, mikor, stb. Gabi megint elkezdett durván bukni az antirefluxos csoda ellenére...szóval muszáj lesz minél előbb elkezdeni a krumplizást. Ami a forgást illeti, még mindig csak hasra megy, vissza nem (bár 3-4 alkalommal már sikerült neki, de csak véletlenül). Amúgy minden szoptatás tortúra, ordít közben, tömi a cici helyett az öklét az arcába. Idegölő.Viszont szerencsére éjjel nyugi van, 10-től reggel 7-ig szunya. Most 7700 gramm a gyerök, és istentuggya hány cm, szerintem kb. 70.

Fotók :)

Kép

Kép

Kép

Kép
elan

Sziasztok!
Jajj, annyira szépek ezek a gyerekek. Nem győzöm őket csodálni :D

Rebe, milyen sokat változtak a csajok :shock:

Elan, Gabi is sokat nőtt!

Ikres mamik, hát, nem unatkozhattok. Benszi, mindig élvezettel olvasom a sztorijaidat. Gondolom Te nem mosolyogsz annyira, amikor épp a bepisilés szélén állsz és nem mered őket magukra hagyni :D Ja, lenne egy hajfestős kérdésem. Drága uram nem engedi, hogy a 12. hétig befessem a hajam. Már hallottam ilyet is, olyat is, hogy szabad, nem szabad. Még nem annyira gáz, mert nem üt el annyira az eredeti színtől, de azért komfortosabban érezném magam, ha csinálhatnék vele valamit. Neked mia a véleményed?

Én továbbra is remekül vagyok. Gyerek megkímél mindenféle rosszulléttől. Talán ez már így is marad! Azért izgatottan várjuk a nov. 26-i 12 hetes kombinált szűrést és uh-ot.

Puszi mindenkinek!

KépKép
süni76

Luki
Szuperek a képek. :D Nekem az apához bújos a favorit.

Elan
Gabi nagyon szép kisfiú, már ha szabad ilyet mondani fiúra. :wink: Miló is bukott, egészen öt-hat hónapos koráig. Mi is többször öltöztünk minden nap, na meg előke fityegett a nyakában, de így is össze tudta köpni magát. Fokozatosan maradt abba. Egyre kevesebb jött vissza, meg egyre ritkábban. Miló nem kapott rá semmit. Azt mondta a dokink, hogy amíg gyarapszik, addig nincs gond, mert akkor csak a felesleget köpi vissza. Mohó volt a drágánk.

Sharon
Nagyon aranyos a kiscsaj, ne rejtegesd előlünk. :wink: És igen én is irigyellek a sétákért.

Chesti

Székletmintás sztorihoz no komment. :( Nagyon jók a szülinapos képek, de nekem a biciklis melletti kép a mostani kedvencem. Igazi csajos. A bicikli szerintem nem árt, a térdet elvileg nem terheli, ha nem a hegytetőre teker fel vele. :wink: Mi is diavatítőt szeretnénk Milónak karácsonyra. Most elhoztuk anyósoméktól a régit kipróbálni tetszik e neki. Eddig úgy néz ki igen.

Bibar
Romantika a padon? Ahogy egymásra néznek, hát? Lesz itt valami... :wink:

Motné
Lakáscseréhez gratulálok. Kislányod tündéri, mint mindig. :D de egy kiskrapek is megbújt benne. Én is nagy autó és focimániás voltam kiskoromban. Rendszerint fiúnak néztek. Miló is segít takarítani, porszívózni, felmosni. Az szeretem a legjobban, amikor papírzsebkendővel törli a járólapot, majd az erkélyajtó üvegét és végül a frissen festett falat. :D Nagyon nagy segítség, de tényleg. De haláli édes pofit vág közben. Nagyon komolyan csinálja és közben mondja is, hogy Milóka nagyon ügyes.

Vicuska
Eltűntél, többet szoktál írogatni, képet feltenni.

Brigii
Kösd fel a gatyád, nem semmi, ahogy együtt „dolgoznak” a csajok. :D

Fiona
Remélem megnyugodtál, hogy Bence szépen fejlődik, nemsokára futhatsz utána....

Rebe
Édesek a lányok, és milyen nagyok már. A mosolygós képek meg nagyon tutik!!!

Benszi
Szegény Dóri. Legalább visszavág Balunak, vagy ráhagyja?

Mi jól vagyunk. Miló már folyamatosan beszél, kérdez. Mindenre kíváncsi. Ma arra a kérdésre hogy hogy hívják, azt mondta, én vagyok Mehemed. :lol: Kezdi az aranyköpéseit, jó lesz felírnokm őket. Kétszer kakilt és pisilt bilibe, de ha nem veszem észre, hogy be van kakilva, akkor elüldögél rajta. Asszem még nem érett meg rá.
Voltunk 4D-s ultrahangon. Lefelé fordult már Zalán. Teszek fel róla képet. Na meg egyet Milóról is Kép Kép

Kép

Kép
agnese

Agnese
jaj de jó képek,nagyon szépek a fiúk :P :P

Elan,Rebe
nagyon szépek a gyerekek,jó nézni őket :wink:

Benszikém
annyira jó volt a randi,remélem szombaton is jöttök :wink:
és egy pár kép a randiról: Kép Kép a csapat:)) Kép Dóri megmutatja hogy kell búgócsigázni! Kép Balukám Kép Olivérem:) Kép Dórikám:)

bibar

Bibar!

Jó buli lehetett :lol:

Csajok!

Megvan a jegyünk a Mikulásvonatra :lol:

Judit

jucicuki

Na, én sem járulok hozzá most konstruktív hozzászólással a topik életéhez, de ha sírni akartok :) olvassátok el ezt a verset:

Várnai Zseni: Úgy megnőttél, szinte félek

Amikor még piciny voltál,
olyan nagyon enyém voltál,
engem ettél, engem ittál,
rám nevettél, nekem ríttál.

Mikor később nagyobb lettél,
mindig messzebb, messzebb mentél,
először csak a kiskertbe,
aztán a nagy-idegenbe.

Ha itt vagy is, csak elnézel,
akkor is nem engem érzel,
nem anyádat, nem apádat,
valami más csillagtájat.

Úgy megnőttél, szinte félek,
már a válladig sem érek,
alig-alig hihetem már,
hogy ölbéli bubám voltál.

Én voltam-e óriási,
vagy Te lehettél parányi?
Sosem voltál nehéz nékem,
nem éreztem gyöngeségem.

Melletted most kicsiny lettem,
ágaskodik hát a lelkem,
nőni akar, hogy elérjen,
homlokodig, hogy felérjen.

Húzol engem Te fölfelé,
mint a napfény maga felé
fát, virágot, lombos ágat -
fölemeled az anyádat.
gombahölgy

Sziasztok!

Nem akarok csak úgy hirtelen közétek bepofátlankodni , de a helyzet nálunk úgy adódott, hogy volt már két sikertelen lombikunk (előtte 3 sikertelen inszem., 1 méhen kívüli baba) és a 3. beültetésnél most három embriót kaptunk vissza, hogy legalább egy megtapadjon.

Ma voltunk az első ultrahangon, és az öröm mellett nagyon meg is vagyunk ijedve, mert a dolog úgy néz ki, hogy mindhárom petezsákunk megvan. Igaz, hogy a jövő heti uh-n lesz csak látható a szívhang, viszont ha mindhárom velünk marad továbbra is, döntenünk kell, hogy egyet elvegyenek-e vagy vállaljuk a kockázatot. Mondanom sem kell, hogy nem akarok az első mellett dönteni.

Kérlek titeket (főleg az ikres kismamákat), hogy osszátok meg velem a gondolataitokat, mert egyenlőre kicsit sokkos állapotban vagyunk. :? és van egy hetünk gondolkodni.

köszönök előre is minden hozzászólást, puszi mindenkinek és szép estét!

nellike
nellike

Gomba,
a vers gyönyörű!!! Akkor is sírtam amikor először olvastam, meg most is... :oops:

Nellike,
nekem van egy bmc-s hármasikres barátnőm, ő inszemből lett terhes hárommal. :wink: Itt van a blogja, olvass bele, és írhatsz is neki, biztos szívesen elmondja a tapasztalatait. :)
http://harommano.freeblog.hu/

Kép

Kép
mamm

Atyaég Nellike
ez nem semmi, :shock: :shock: nem is tudom én hogy reagálnék :oops: én még a kettőtől is megijedtem volna :oops: :oops: hát nem tudom,az én orvosom óva intett a hármasikrektől,mikor könyörögtem neki hogy 3 embrit tegyen vissza,hááát kaptam litániát erről.
Nagyon nehéz erről szerintem helyesen dönteni,de kivánom hogy neked sikerüljön :wink: boldog pocakosságot kivánok,és irj hogy mi van veletek :wink:

bibar

Sziasztok,

Szokás szerint, csak villám-bekukk :oops:

Benszi drága,

Boldogságos névnapot kívánok! :D

Kép

Minden gyerkőc nagyon szép! :D:D:D

Nellike,

Nem lehet egyszerű a döntés, drukkolok, hogy bárhogy is alakul, jó legyen Nektek! :) Okosat én sem tudok írni :oops:

Én jól vagyok, de szokás szerint sok a meló... de jövő héten megyünk 4 napra Győrbe (megint) :D És pihenünk egy jó nagyot :wink:

Egyszer csak jövök, és visszaolvasok talán... :roll: Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Benszi!

Nagyon boldog névnapot kívánunk!

Meiszter család

Kép

jucicuki

Sziasztok!

Nellike, az orvosod mit javasolt? Nekem van egy kedves ismerősöm akinek Zeke 3 embriót ültetett be és mind a 3 megmaradt. Neki a kora miatt azt javasolta vegyenek el egyet, mert 3-as ikreknél nagyon nagy a koraszülés aránya és ő bele ment. Azt hiszem ő 38 éves a férje meg olyan 45 körül van. És milyen jól döntöttek, mert az ikrek a 30.héten megszülettek.Vajon ha mind a 3 megmarad mikor születtek volna meg? Most viszont már szépen gyarapodnak és gyönyörűek.
Én egyszerűen el sem tudom képzelni egyszerre 3 gyerekkel. Lenne segítséged? Lakás mekkora? Anyagilag hogy bírnátok? Kocsitok mekkora? Lehet túl anyagiasan látom, de ezeket mind-mind meg kell vizsgálnotok.
Üssetek le, ítéljetek el, de én bevállalnám a műtétet. Lehet, így, hogy már van egy gyerekem könnyen dumálok, de a 3 gyerek egyszerre teljes életmód váltást követel.
Hallgass a dokidra, beszélj vele a kockázatokról, és a férjeddel biztos jó döntést fogtok hozni!
Várunk a hírekkel!!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?