Nem tűntem el, olvasgattalak titeket, csak írni nem volt időm.
Tegnap 10 éves érettségi találkozón voltam. Nagyon jól sikerült, érdekes volt, hogy ugyanúgy ültünk be a padokba, mint anno, és furcsa volt, hogy10 év alatt ki mi lett, és azok az emberek, akikkel egy gimibe jártam, milyen fontos emberek lettek, és milyen felelős pozíciókban dolgoznak. Akkoriban nem mindenkiről tudtam volna elképzelni ...
A vacsi is nagyon finom és bőséges volt, aztán alig vártam, hogy hazaérjek, mert olyan köd volt, nem szeretek ilyen időben vezetni. Megértem a felezővonalat lesni, azon rimánkodtam, hogy ne találkozam semmiféle állattal.
Máté mostanában elkezdett öööö-zni, ha nem jut valaminek eszébe a neve, és ha akar valamit, előtte megkérdezi, hogy megcsinálhatja-e. Pl. idejöjetek?-mármint az ölembe. Idetejetem?, anya, kimehetek?- pedig nem mondta neki senki - magától jött.
Tesó ügyben haladás, már mondja, hogy anya pocijában van a tesó, és puszit is ad rá. -hát ezt is megértük.
Csütörtökön megyek majd 12 hetes uh-ra. Már alig várom, remélem, minden rendben lesz. Majd jövő hétvégén beszámolok, mi volt.
Dorkának mielőbbi gyógyulást, és gratula a felüléshez! Gondolom, annyira nem hagyja el magát a betegség miatt, ha ilyen attrakcióra képes!
Barnabásnak is gratulálok a haladáshoz! Bizony Berni, még visszasíros, de nem olyan vészes, csak menni kell vele mindenhová -egy darabig. De örülni kell neki, amíg még kísérgetheted, pár év múlva úgyis ciki leszel neki ...
Mármint kísérgetés szempontjából!
Gabci!
Nem csodálom, ha nem mutogatja Ádi, mi is így voltunk. Sőt, az utolsó 4 fog kibújásának pontos idejét egyáltalán nem tudom, annyira nem akarta mutatni, csak nagyon nyáladzott, és már csak akkor tudtam kitapogaaatni, amikor mind kint volt teljesen. Kívánom, hogy minél zökkenőmentesebben bújjanak ki a fogacskák!
Judit!
Ha gondolod, nekem is vannak liberós nyuszijaim és vonalkódjaim is (régebbi pelusokról), szívesen elküldöm. Csak egy cím kellene. (na persze, ha ugyanazok a vonalkódok, mint a "mi időnkben")
Mindenkitől bocs a regényért, de ugye álatlában egy héten csak egyszer érek gép elé (huzamosabb ideig)