Új privát üzeneted érkezett!

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.14 23:28-kor.

Heni

Kép
szheni

Jó reggelt!

Végre nem fáj a fejem! És jót aludtam!

Mimmi: 4 kg? Sztem ha oan 20 kg-t felszedsz összesen, az belefér! Meg a védőnő úgyis mondja, ha neki nem tetszik.
Én még semmit nem híztam. Du. érzem kicsit, hogy szorítanak a nadrágok.

Benta: örülök, hogy adtam ötletet a krumplis tésztával :wink: , remélem neked is nagyon jól fog esni! Nekem még van egy adag ebédre.

Fehér kiskönyvet kaptatok?

Én még le voltam ragadva a kéknél és a rózsaszínnél.

Amadea: én is egy héttel később megyek a 12 hetesre. Reméljük csak tudják mit csinálnak! :wink: Meg lehet ha 3 hét múlva megnéz a dokim, akkor meg előrébb hozza majd.
Vendég

Sziasztok Lányok!
Egy napig nem jövök és mennyit termeltek :shock:
Örülök, hogy nagyjából mindenki jól van. Biztos azért, mert ma ilyen csodásan süt a nap. Legalábbi nálunk. Imádom!!!!

Szheni, szerintem teljesen normális, hogy sűrűbben szeretnéd látni a babádat. Főleg a mi esetünkben. Én is nagyon várom a keddet. Akkor megyünk legközelebb uh-ra. Pont akkor töltjük be a 9. hetet. Nagyon kiváncsi vagyok rá.

Nekem nincs farkasétvágyam, mindenesetre leírni nem merem, miket eszem, mert ugye egyesek már a keksz hallatán hányingert kapnak :D

Kata, a tábla szuper. Légyszi javítsd ki nálam, hogy nem ikrek lesznek és a szülés várható ideje is júni 9-re változott. Köszönöm! Azért lehet, privibe is megírom.

puszi mindenkinek és szép-napsütéses napot!!

KépKép
süni76

Lányok, annyit emlegettétek már ezt a krumplis tésztát, h felhívtam a mamámat és berendeltem magamnak egy dupla adagot estére :lol:
a nagylány úgyis ott van megőrzésen, amíg dolgozom, így este megyek a gyerekért, meg a vacsiért, csak azt nem tudom, hogy bírom ki este 8-ig, mert már most összefutott a nyál a számban a gondolattól. Talán ez az első dolog, amit most ennyire megkívántam, ja meg az őszilé, eddig nem igazán voltam oda érte, de most literszám döntöm magamba :D :P

Kép
Kép
mimmi

Ez a krumplis tészta nagyon bejött úgy látom!
Örülök, h segíthettem :wink: !
Vendég

Sziasztok!

nagy örömmel jelentkezem hosszú idő után. Azért olvasgattalak Titeket szinte minden nap, pedig megfogadtam, megvárom az első orvosi vizsgálatot, és nem irigykedem mások ultrahang-képeire, kiskönyvecskéire, tüneteire, stb.

Ma megvolt az első vizsgálatom, végre, végre, már lerágtam a körmömet az elmúlt 3 hétben. úgy tűnik, minden normális, 1.66cm a kis drága, ver a kis szivecskéje, láttam is, meg hallottam is...talán ezért vártak ilyen sokáig, mert most tényleg volt mit látni. Már 7+6 hetes vagyok, június 13-a a nagy nap (bár nekem a kis magazinban talált kördiagram 14-ét mutat, végülis lényegtelen).

Nagy nap ez a mai, igazából most kezd bennem tudatosulni, hogy láttam, hogy kismama vagyok, hisz semmiféle tüneteim nincsenek azóta sem.

Igazából védőnőm (még?) nincs, lehet, hogy ez itt Luxemburgban nem szokás? Mindenesetre azon kívűl, hogy jól megvárakoztattak az első vizsgálattal (majdnem 8 hetes vagyok!!), nagyon kedvesek voltak, nagyon kulturált a környezet, modern berendezés. Kérdezték, ráérek-e még egy kicsit, mert akkor vért meg vizeletet vesznek, így ezen is hamar túl lettem. Legközelebb dec. 7-én kell mennem, de nem figyeltem nagy izgalmamban, hogy ez uh lesz vagy csak kivizsgálás. Akkor leszek pont a 13. hét végén. Nektek milyen vizsgálat esik a 12. hétre? Már a 13-on késő??

Itthon megnéztem a papíromat, az van ráírva, uterus: anteversé. A szótár szerint ez előreeső méhet jelent. Ez micsoda, tudja valaki? Van jelentősége?

Ja, és elfelejtettem megkérdezni, hogy szabad-e a szex, pedig párom a lelkemre kötötte, tudjam meg. Nektek adtak erről valami infót? Most készününk három nap romantikus hétvégére, jó lenne tudni, akkor most mi a helyzet.

Bocs az információözönért, muszáj vagyok kiírni magamból, hisz még csak Ti tudjátok.
preta

Szia,

először is gratula!

nekem a doki mondta, h házaséletet élhetünk, de óvatosan, de böködjön apa nagyon mélyre.

Én is 13 hetesen megyek a 12 hetesre, Amadea is.
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.14 23:28-kor.

Heni

Kép
szheni

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.14 23:29-kor.

Heni

Kép
szheni

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.14 23:29-kor.

Heni

Kép
szheni

Heni, Preta!

Hatalmas gratula nektek!!!! :D
Köszi szépen a megnyugtatást az UH-val kapcaolatban! Puszedli, te mikor mész pontosan?
A szex nem tilos, ha minden rendben van, de csak módjával a 12. hétig :wink:

KépKép
amadea

Heni, Preta
Örülök, hogy rendben vannak a babácskáitok :lol:

Jpné/Ági??????????

Táblázatot megcsinálom a hétvégén. Itthon lesz a párom, ilyenkor lefoglalja Annát :wink:

Lányok!
Azért kértem, hogy pü-ben írjatok adatokat, javítandókat a táblához, mert akkor biztosan nem marad ki senki, semmi. Időnként csak felületesen tudok olvasni :oops:
(majd mindenki megtapasztalja, hogy milyen az élet egy kisördög mellett :wink: )
Vendég

Kata!

Milyen adatokkal szeretnéd bővíteni a táblázatot?

KépKép
amadea

Sziasztok!

Most már végképp elbúcsúzom.
Csütörtök este 5 körül elkezdtem darabosan vérezni és nagyon görcsölni. Másfél óra alatt értünk be a Klinikára a nagy csúcsforgalom miatt. A doki a vizsgálat és uh után azt mondta, hogy már megindult a vetélés, kinyílt a méhszáj is. Azonnali műtétet javasolt. Ez este 9-kor meg is történt. Nem altattak, csak kábítottak a szoptatás miatt. Nem fájt és gyorsak voltak. Találtak babát, elküldték szövettanra. De nem remélek eredményt.
Tegnap délelőtt engedtek haza, egész nap aludtam, úgy kimerültem. Lelkileg és a hosszú hetek bizonytalansága miatt is. Elég lehangolt vagyok. Ha a gyerekekre nézek, csak arra tudok gondolni, hogy elvesztettünk most egyet.
A férjem rendi, mert megfőz, mosogat, megcsinál mindent. A lányom pedig babázik, Ő így segít. Őt úgy látom nem rázta meg a dolog, még nem fogta fel szerintem.
Most olyan fura. Nem nagyon tudok mit kezdeni a felépített álmaimmal.
Nem is tudok mit írni...

De Nektek, mindenkinek, nagyon boldog babavárást és babázást kívánok!!!
Ági

Kép
jpne

..

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

Heni: neked hatalmas gratula!
Én is azért szeretnék még egy Uh-t a 12. heti előtt (dec.9-én lesz), hogy lássam már mocorogni is.
Én tudtam, hogy nagyjából azonos ütemben fejlődnek még ilyenkor;).

Kinek milyen volt a krumplis tészta? Én még mindig kívánom:).

jpné/Ági: én is csak annyit tudok mondani, hogy részvétem, együtt érzek veled, elég nehéz lesz a következő pár hét, de erős vagy! Túlleszel rajta, és gyászold meg a picit. Aztán reméljük hamarosan ismét jelentkezel jó hírekkel! Vigyázz magadra, és a családodra!

Nálam semmi különös, eltelt a mai nap is.
Vendég

Sziasztok!

Ági, az nem elég, ha azt írom, nagyon sajnálom. Együtt érzek veled, és sokat gondolok rád, hogy enyhüljön a fájdalmad.

Heni, Preta, most gondolom röpködtök az örömtől! Irigykedek ezerrel! Heni, arra a kombináltra mész, amit belikeltem?

Mindenki pihen, remélem azért nem írtok! Mi ma igazi heverős-olvasgatós-kártyázós-punnyadós napot tartottunk, jólesett. Holnap meg megyünk anyukámhoz, megint nem lesz diétás napom.
:lol:

Sziasztok!

Benta
benta

Ági!

Szomorúan olvasom soraid. Sok erőt és kitartást kívánok most nektek. Szívből sajnálom.... :(

KépKép
amadea

Puszedli,

ma még finomabb volt, mint tegnap, mert jól összeérett :lol: A legjobb az a fél üveg ubi volt, ami lecsúszott mellé. A fiúk tolták be a paprikás csirkét, és nem értették, nekem miért jobb a tészta. Mondtam, hogy a tesó azt rendelt :D

A kisebbik fiam (6 éves) azt mondta, hogy sose voltam ilyen szép, mint most a pocakommal. És hogy most lettem igazi nő, babával a hasamban. :roll: Elalélok tőle. Nagyon jó ez a terhesség, hogy három pasi kényeztet.
benta

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.14 23:30-kor.

Heni

Kép
szheni

Puszedli, köszönöm, aranyos vagy...

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

Jpne(Ági): Most olvasom soraid. Nagyon sajnálom ami történt. Erőt és kitartást kívánok nektek.

Kata: Szuper a táblázat. Köszönjük. Milyen adatokkal szeretnéd még bővíteni?

Benta: Nagyon édes lehet a kisfiad.

Nekem szerdán kell mennem uh-ra. Már nagyon várom. Remélem minden rendben lesz. De addig még rengeteg idő van és az idő nagyon lassan telik. De majd csak eljön... :)

Mindenkinek szép, rosszullét mentes vasárnapot kívánok!

KépKép
begane

Sziasztok Csajok!

Hazaértünk a nagyszülőktől, így tudok normálisan netezni, nemcsak mobilneten írni. A babanet annyira nehezen jön be mobilneten.

Először is, gratulálok a vizsgálaton lévőknek! Szheni: nagyon örülök, hogy ilyen szépen növekedtek!

Másodszor: Aki kitalálta a krumlpistésztát, annak nagyon nagy esze volt:)! Annyira jól esett, és nem is hánytam ki (végre valami!!!).

Ági: Nem tudom, hogy fel fogsz-e még jönni a topicba olvasni, de szeretném én is együttérzésemet kifejezni. Az elmúlt napokban csak miattad jöttem fel nehézségek árán is, hogy valamit halljak rólad! Visszaolvastalak, hogy miket írtál előtte, és láttam, hogy végig érezted, hogy valami baj van. Egy nő, mindig megérzi, ha valami baj van. Bízik, reménykedik, de érzi, hogy baj van. Ilyenkor nincs olyan szó, mondat, amit írni lehetne, hiszen ez a fájdalom szavakba önthetetlen. Nagyon sokat gondolok rátok! És ne adjátok fel. A lelkednek biztos, hogy jót tenne, ha mégis megpróbálnátok később a harmadikat! Nagyon sok erőt és a két gyermekhez boldogságot!!! Sokszor puszillak!!

Magdi: Mi van veled? Közérzeted? Bevált bármi is?

Vigyázzatok magatokra! Puszi

Kata2
torokka

Köszönöm mindenkinek a szavaitokat.
Tegnap este próbáltam beszélni a férjemmel, hogy majd próbáljuk meg újra. De hallani sem akart róla! Ezt már megdönthetetlenül eldöntötte magában. Mivel ez a pici is véletlenül jött össze, ezért inkább úgy látom megkönnyebbült. Durván hangzik és én is annak érzem, de így van.

Mégegyszer puszi
Ági

Kép
jpne

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.14 23:30-kor.

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

Ági: Nagyon sajnálom, azt hiszem, nincs jó mondat erre a helyzetre. De,hogy azt írod,hogy megkönnyebbültetek egy kicsit.....Talán ezzel az érzéssel könnyebb lesz feldolgozni egy kicsit, ha már bele is élted magad.

Lányok, én úgy le vagyok maradva tőletek, de egyszerűen élni sincs erőm. Egyfolytában a wc-ben gubbasztok. Igaz, most volt két könnyebb napom, de ennek is vége, ma megint úgy vagyok ahogy.
Viszont lenne egy bugyuta kérdésem hozzátok: A terhesség végéig megmarad a bővebb folyás? Ez normális? :oops:

A krumplis tésztát én is megenném, csak nekem nincs aki megcsinálja. Vegyes savanyúval kívánom.Hát az van itthon, de sajnálom megenni.

Remélem ma még tudok jönni.
Szép, nyugis napot mindenkinek.

Zsu

Kép
bvigh

Süni!
Nyugodtan írd miket eszel, attől nekem se jobb, se rosszabb,és hátha megkívánunk valamit.

Zsu

Kép
bvigh

..

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

örülök, hogy ez a krumplis tészta ilyen sok mindenkinek bejött. Kedden én is csinálok még,bár a férjem nagyon tiltakozik ellene, de majd kap mást:).

Zsu: nekem is sok folyásom van, de ez normális, mondta a dokim is. Napi 2-3 tisztasági betét is kell.
Majd ha csinálok, akkor küldök fénypostával neked egy tányér krumplis tésztát!
Remélem hamarosan elmúlnak ezek a rosszullétek!

Nekem semmi bajom nincs, akkor érzem néha a hányingert, mikor már enni kellene, de akkor bekapok vmit és elmúlik. Szagundorom még mindig nincs. A csokit, chipset, ropit és társait változatlanul nem kívánok, pedig a terhesség előtt sokat ettem.

Ági: tudod, az idő! sok mindent begyógyít. Eltelik egy kis idő, és könnyebben fogtok beszélni róla, és talán máshogy is mint sok, és lehet megérik az idő a 3.-ra is. türelem, és légy erős!

Szép napot nektek!
Vendég

Ági
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Hagyjatok időt magatoknak!

Táblázat
Felmerült, hogy kerüljön bele a következő vizsgálat időpontja, a kórház, az orvos (ezt én kihagynám)
Aztán persze, amit a társaság szeretne :wink:
Vendég

Sziasztok!

A bővebb folyás normális, amíg nem túrós az állaga és nem csíp, nem viszket és nincs halszaga.

Benta!

Csúcs a kispasid :wink: !!!

KépKép
amadea

Kép

Ötletek jöhetnek :wink:
Vendég

Kata!

Nagyon jó a táblázat!!!
Írtam pü-t.

KépKép
amadea

Sziasztok Lányok!

Napok óta nem jártam itt, sajnos elég rosszul vagyok, napról napra rosszabb, de végülis már kezdem megszokni. Az elmúlt napokban már olyan rosszul voltam, hogy csak gubbasztottam a nappaliban a heverőn és felkelni sem volt erőm. Most picit jobb a helyzet, egy délutáni roham után most egész jól vagyok. Vacsoráztam is, eddig még minden okés a gyomrommal. Kata2, sajna egyébként semmi nem válik be, mostmár az alma sem... csak abban reménykedem, hogy négy hét múlva vége ennek az egésznek, mert utálom így elhagyni magam és a környezetem. De ennyit a panaszkodásról :)

Nagyjából vissza is olvastam, Ági, ha még olvasol minket, szívből sajnálom a Veled történteket, nagyon sok erőt kívánok Neked és sok-sok boldogságot a családoddal!!! Remélem, eljön az idő, amikor vállaljátok a harmadik babát, de, ahogy már előttem is írták, még hagyni kell időt magatoknak, hogy enyhüljenek a fájdalmaitok!

Kata, nagyon jó a táblázat, én is írom pü-ben a többi adatot.

Remélem ezentúl gyakrabban is tudok jönni :)
Magdi
magdii

A folyásról: Nekem az első gyerekkel végig volt. Ilyenkor a gombás fertőzés is gyakori lehet. Egyébként majd még jön a szorulás, vizesedés, lábdagadás stb... Csupa gusztustalan és kellemetlen dolog. Ilyenkor kérdeztem én meg, hogy mitől is lesz szép egy terhes nő?!?! :lol:

Magdi: Fel a fejjel! Ha valaki, én tudom min méssz át. Ne sajnáld magattól a panaszt! Legalább ez maradjon :D .

Kata: Szuper a tábla! Küldöm az adatokat priviben.

Mindenkinek nagy puszi

ui.: Ági, nagyon vigyázz magadra! Pihengess most sokat és próbálj ne a történteken agyalni!
torokka

És a reggeli rosszullét is tart egész nap :cry:

Örülök, hogy tetszik a táblázat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Javítottam :wink:
Vendég

Kép
Vendég

..

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

Nagyon klassz a táblázat, Kata! A kislányod pedig gyönyörű! Pont ideális korkülönbség lesz a gyerkőceid között.

Torokka, hogy bírod a picid mellett? Tudsz azért pihenni? Éjjel hagy aludni?

Magdii, panaszkodj nyugodtan, kinek tennéd ha nem nekünk? Mi tudjuk átérezni legjobban azt, amit átélsz, mert mi is abban a cipőben járunk.

Begane, mindjárt szerda, már csak kettőt kell aludnod!

Reggel voltam a suliban, és mondtam, hogy nem megyek többet. Ezen is túl vagyok. Eddig a gyerekektől is kértem, hogy ne terjesszék az oviban/suliban, de mától már szabad dicsekedni a kistesóval.

Mindenkinek szép napot, írjatok sokat!

Benta

Kép
benta

Sziasztok!

Kata nagyon szép a kislányod, és a táblázat is!!

Benta: akkor te már otthon pihensz?

Magdi: sajnálom a rosszulléteket! Én ha sokszor eszek keveset, nekem nincs semmi bajom. Szerencsére.

Felhívtam ma a dokimat, de imádom! Mondtam, hogy szeretnék még a 12. heti előtt egy UH-t, mondta, hogy persze, szóval úgy néz ki nov. 17-én megnézzük mekkora a pici. Jajj, de várom már!

Holnap védőnő. Két hét múlva pajzsmirigyes vizsgálat.

Szép napot! Olyan jó idő van! Szép napsütéses!
Vendég

Kata ez tökreszuper!Ügyi vagy!

Nekem a köv vizsi 11.26 sajnos nagyon messze van még...12.heti genetika és a Győri Petz a korház
szerintem esetleg még azt bele lehetne írni hogy ki hány éves...ha publikus...én 24.

Kép
Kép
mniki84

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.14 23:31-kor.

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

Köszönöm a gyors választ a hüvelyváladékkal kapcsolatban.

Kata, szuper a táblázat, majd küldöm én is az adatokat priviben.
A lányod pedig ennivaló!!!

Magdi! Ez elég sz@r. Nekem is volt múlt héten, hogy még felkelni se nagyon bírtam. Ha ciki, ha nem még zuhanyozni sem volt erőm. Szerencsére most kicsit jobban vagyok, de rájöttem,hogy örülök a rosszullétnek. Engem megnyugtat. Szóval panaszkodj nyugodtan, mi megértünk.

Kata2, szorulás???? Hát az nekem eddig is volt, mi jöhet még? Azért remélem rosszabb nem lesz…
:wink:

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

A krumplistészta isteni volt (még pénteken) és én is ubival ettem :D

Szombaton engem is elkapott egy igazi kismamás rosszullét, késő délután kezdődött, estére pedig azt kívántam, bárcsak jönne már a róka, de nem jött, csak szenvedtem a hányingertől, vasárnap estefelé ugyanez volt, csak sokkal light-osabban, úgyhogy most izgulok, h mi lesz ma, mert most még a munkahelyemen is fogok ülni :?

Az én lányomnak is voltak már aranyköpései: egy alkalommal elég nyűgös voltam és kértem, h negyed órát adjon nekem egy kis pihire, hátha erőre kapok, mire ő "hát anya, ha nem tudtad volna, a terhesség ezzel jár, h fáradt vagy" :lol:
Tegnap pedig hatalmas késztetést éreztem, h beüljek a fürdőkádba, persze csak épp langyos vízbe, viszont előtte egyszer már beszéltünk erről, h most nem szabad forró vízbe ülnöm, aztán ijedten nézett rám és kérdezte, h ugye ettől nem fog "elmúlni" a tesó? Már most vigyáz rá és ennek nagyon örülök!

Holnaphoz egy hétre megyek dokihoz, eddig olyan jól bírtam a várakozást, de most már egyre türelmetlenebb vagyok.

Szheni, az a kismamaöv tuti jó dolog, két hete abban nyomom.
Nem tudom, milyen messze laksz Pesttől, de a Kismama magazintól meg is lehet rendelni, ugyanannyi, mint a boltban (2.500), legalábbis nekem ennyiért sikerült vennem.

Szép napot Nektek!!!

Kép
Kép
mimmi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.14 23:31-kor.

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

Hát már régen voltam, de egyszerűen nem volt erőm. Sajnos hozzám is eljutottak a rosszullétek. Reggeli hányinger, ami nagyon lassam múlik el, van olyan, hogy még délután is rosszul vagyok. Sajnos este meg egyre nehezebben tudok elaludni, éjszaka többször felkelek, nem tudom meddig fog ez tartani.
Nagyjából visszaolvastam a történtektet.
Nekem a következő vizsgálat 11.11-én lesz, remélem addigra felszívódik a vérömleny. Én is itthon vagyok már, nem dolgozom, de a múlt héten voltam bent a munkahelyemen a táppénzes papírt vittem be, és olyan aranyosak voltak velem a kollégák, annyira örülnek, hogy összejött végre. Szerintem már én sem fogok menni dolgozni.

Kata adatok a táblázathoz:
A várható születési idő szerintem módosulni fog, majd jövőhéten az uh-on kiderül. Kor: 28, Helység: Sátoraljaújhely, Testvér: nincs, Kórház: Erzsébet Kórház, Következő viszgálat: 11.11.

Szép napot mindenkinek, remélem a rosszullétek lassan elkerülnek és lesz időm jönni hozzátok!
:D
nanoemi

Szheni, nem kell hozzá az újság, h meg tudd rendelni. Holnapra megnézem neked, h hova kell küldeni a megrendelést, meg mi a menete, mert én nem onnan rendeltem, csak ott láttam először, de az első mamiboltban lehetett kapni, ahova bementem.
Ameddig combban és fenékben még jók a régi nadrágok, addig tényleg nagyon praktikus, meg szerintem utána is tökéletes derékmelegítőnek, úgyis jönnek a nagy hidegek.

Nanoemi, egyszerre megyünk dokihoz :D Lehet, én is módosulok, mert amikor először voltam, UH alapján 5 hetes terhességet állapítottak meg, de utolsó mensi alapján már 6-nak kellett volna lennie, csakhogy nekem nem 28 naposak voltak a ciklusaim, úgyhogy azt mondta a dokibácsim, h majd legközelebb pontosítunk, a június 14-et én számoltam ki, nem hivatalos :P

Kép
Kép
mimmi

Sziasztok Csajok!

Végre a 10. hétre eljutottam a védőnöhöz is. Ma mentünk Bongival oltásra és átszaladtam a terhestanácsadásra. Szereztem kiskönyvet :).

Benta: Egyáltalán nem bírom. Néha könyörgök a szüőleimnek, hogyha tudnak jöjjenek el. No nem kell nekik könyörögni, csak ők sem nagyon érnek még rá. Éjjelente szinte semmit nem pihenek, mert most fogzunk... Óránként felordít. Igaz vissza is alszik egyből, de ettől függetlenül én is felkelek, de én nem tudok azonnal visszaaludni. Alig bírom etetni szegényt, mert olyan hányingerem van, hogy még attól a szagtól is rosszul vagyok, amit ő eszik. Arról nem is beszélve, hogy amikor csinálom neki, alig bírom. Ilyenkor szokott eszembe jutni a Macskafogó, amikor Lusta Dic lezuhan a repülővel egy dzsungelbe és azt mondja: "Ha még egyszer valaki jutalomutazást kínál nekem, hozzávágok egy jó nagy követ! És elszaladok! De jó messzire!" Nem bántam meg a második babit, de nem egyszerű. Azért a Mézga család is eszembe jut olykor, amikor Máris szomszédhoz megy mindenki TV-t nézni, és egy újabb csengetéskor közli: "Még egy vendég és magamra nyitom a gázt!" :lol: De próbálom poénosan felfogni.
No és annyira éde a fiam, amikor a hányások után ő is meg akarja nézni a WC-t közelről, hogy vajon anya mit nézett benne :lol:

Szheni: Én sokáig úgy hordtam a nacikat, hogy a gomblyukba vastagabb gumit raktam, és a gombot ráakasztottam a gumira, majd erre vettem fel a kismamaövet. Így nem is olyan feltűnő, ha nem ér össze a gomb.

Kata: Édes a kislányod!

Magdi: Már egy nappal kevesebb :)! Pihengess sokat! És nyugtasson a tudat, hogy nem hízunk el olyan könnyen :lol:

Mindenkinek kellemes napot! Puszi Nektek!

Kata2
torokka

Mimmi: édes a lányod, még majdhogy nem jobban tudja mivel jár a terhesség mint mi :lol: .

Én nem tudom, hogy kismama nadrág vagy kismamaöv. Nem sok farmerem van, amit tudok hordani:(.

Én 27 éves vagyok.

És változatlanul álmos, dolgozni sincs kedvem.

torokka: reméljük hamarosan vége ennek a rosszullétes időszaknak.
Vendég

Hello Lányok!

Hú, hát alig győztelek elolvasni benneteket! Jó sokat írtatok. Én most 4 napig nem dolgoztam, így nem jutottam nethez. De annyira rámfért a pihi, hogy azt el sem tudom mondani!
Én vasárnap lettem iszonyatosan rosszul. Párommal fokhagymás pirítóst reggeliztünk, és kész voltam utána... Pedig tökre kívántam előtte. :shock:
Utána lefeküdtem, és átaludtam a délelőttöt, de felkelve ugyanolyan rosszul voltam :?

A táblázathoz: Női Klinika Szeged - itt fogok szülni, 27 éves vagyok, következő vizsgálat: november 10.
Nekem a nadrágokkal az a szerencsém, hogy mielőtt babásodtam, 9 kilót fogytam, így most lógnak rajtam, következésképpen egy darabig még hízhatok :lol:
Persze jó lenne nem sokat hízni. Szerintem 20 kiló az sok egy terhesség alatt. Azt mondják olyan 12-14 a normális, de én is parázok, mert hízékony fajta vagyok.
Már most úgy érzem, hogy a derekam, a combom iszonyat. A hasam most akkora, mintha a 4. hónapban lennék... :? :roll:

Most megyek haza, holnap jövök!
Mindenkinek szép estét!

u.i.: szerintem én tortellinit vacsizok (vagy krumplis tésztát :wink: )

Kép
ácica

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?