Sziasztok!
A krumplistészta isteni volt (még pénteken) és én is ubival ettem
Szombaton engem is elkapott egy igazi kismamás rosszullét, késő délután kezdődött, estére pedig azt kívántam, bárcsak jönne már a róka, de nem jött, csak szenvedtem a hányingertől, vasárnap estefelé ugyanez volt, csak sokkal light-osabban, úgyhogy most izgulok, h mi lesz ma, mert most még a munkahelyemen is fogok ülni
Az én lányomnak is voltak már aranyköpései: egy alkalommal elég nyűgös voltam és kértem, h negyed órát adjon nekem egy kis pihire, hátha erőre kapok, mire ő "hát anya, ha nem tudtad volna, a terhesség ezzel jár, h fáradt vagy"
Tegnap pedig hatalmas késztetést éreztem, h beüljek a fürdőkádba, persze csak épp langyos vízbe, viszont előtte egyszer már beszéltünk erről, h most nem szabad forró vízbe ülnöm, aztán ijedten nézett rám és kérdezte, h ugye ettől nem fog "elmúlni" a tesó? Már most vigyáz rá és ennek nagyon örülök!
Holnaphoz egy hétre megyek dokihoz, eddig olyan jól bírtam a várakozást, de most már egyre türelmetlenebb vagyok.
Szheni, az a kismamaöv tuti jó dolog, két hete abban nyomom.
Nem tudom, milyen messze laksz Pesttől, de a Kismama magazintól meg is lehet rendelni, ugyanannyi, mint a boltban (2.500), legalábbis nekem ennyiért sikerült vennem.
Szép napot Nektek!!!