Sziasztok!
Végre van egy kis időm írni. Az én huncut kisfiam továbbra sem akar aludni nappal, pedig látszik rajta hogy hulla fáradt. 5-10 percekre alszik el. Most valamilyen csoda folytán- vagy mert már tényleg nem bírta- alszik bő 1 órája! Megpróbáltam visszaolvasni, több kevesebb sikerrel próbálok írni.
Gabi, drukkolok, hogy a férjed ne veszítse el a melóhelyét! Nagyon gáz a mostani helyzet, de reméljük nem nálatok fog realizálódni. Remélem hamar kibújik most már az a fogacska. Nagyon ügyesek vagytok, csak ámulok mikor nézem, miket csináltok!
Ildi, Én érzem magamon a súlyfelesleget, legalább egy 10-est le kell majd dobnom, de köszi, nagyon aranyos vagy! Egyébként nem érdekel a súlyom, a lényeg most tejcim legyen. Te rajtad sem látszik semmi, mondjuk mikor terhes voltál, nagyon irigyeltelek, mert semmi plusz nem volt rajtad csak a poci nőtt!
Nagyon örültem, hogy tudtunk talizni!Kár, hogy nem láttam élőben Bence babát, de majd legközelebb!
Orsi, nagyon szép kislányod van! Igazi hölgy már!Szépen gyarapszik!
Nati, sajnálom a lábújjad, tudom milyen érzés! Ma hogy van? Nagyon kiváncsi vagyok erre a babamasszázsra, és kádterápiára!!!Biztosan nagyon jó lesz! Nem a fejéből vettek vért, hanem a kezéből. A rendelőintézetben csak kézből vesznek.
Keresztelőről majd rakj fel képeket!
Enikő, Eszter baba is nagyon édes!Örülök, hogy rendbe jött a cicigyulladás! Én hason altatom Hunort- bár nekünk nincs légzésfigyelőnk- azóta alussza át az éjszakát. Csak így alszik, más pózokban, max 20 percet bír.
Vikike, hogy vagy? Andráska nem akar kibújni?
Melinda, nem is üdvözöltelek még!
Mihamarabbi babásodást kívánok! Kitartás, az leszel!
Csuszka, gratu az új kocsihoz!
Tündi, sajnálom a pocifájást, de sajna kevés kisbaba kerüli el. Ne keseredj el, én is 2 mellből szoptatok napközben. Reggel és délelőtt, mikorra feltelik mindkettő mellem, akkor tudok még, de délután már nincs annyi tejcim. Meg persze fenn van, és olyankor gyakrabban akar szopizni. Nekem is volt sokszor olyan érzésem, hogy féltem, ha felkel, és sírni fog. Attól féltem, hogy nem tudok rajta segíteni, mert nem fogom tudni, mi a baja. De ez el fog múlni. Szerintem megfelelő amennyit eszik, de mindig változik, hol többet hol kevesebbet fog enni. Szerintem a lényeg, hogy hetente hízzon 100 grammot, legyen elég kakis, pisi pelus. Legalábbis nálunk ezt mondták.
NIbcsike, sajnálom a hajhullást! Én is szedem a terhes vitamint, szerintem próbáld ki te is. Boldog 4. hófordulót!
alexaa, nagyon édes Martinka a képeken!Milyen nagy már!!!
Ani, örülök, hogy meggyógyultatok! Felmond a férjed? Ez komoly. Remélem,
Az altatással kapcsolatos hsz-k nagyon ötletesek, sokat segítenek!
Rólunk: megvolt a vérvétel, majdnem sírtam, ahogy kis kezecskéjét megszúrták!!
De hála a jó égnek, nem sírt sokat, hamar megnyugodott, nem tartott sokáig csak pár másodperc volt. A hemoglobin szintje magasabb mint volt.
A legnagyobb újság, hogy Hunor átalussza az éjszakát már több mint 1 hete.
Olyan fél 9 és 10 között szokott elaludni, és reggel 6 vagy 7-ig alszik.
Hason altatásról egy kérdés: meddig hagyjátok ilyen pózban aludni? Mert én csak akkor szoktam megfordítani, ha felkel.