Nyuszika, imádjuk a boltodat!
A téli cipőket jól elraktam, mert különben csak abban akarnának járni. Ui. a fiam már a jó őszi melegben a téliben akart hazamenni!
Ja, tényleg, a szandálvásárlás még ráér, 30-as a szandija is. csak szeretett volna azt is venni... Veszünk is majd, de csak télen vagy tavasszal. Úgyhogy egyelőre ne rakd félre a sárgát, köszi.
Kipróbáltuk vmelyik nap a játszóteret. Épp egy Tavasz utcai anyukával ismerkedtem meg. majdnem mondtam nek ia fórumot is, legközelebb fogom is.
Lassan már irigyellek Titeket a Nevelek--dűlőért. Jó kis társaság lesz ott. Bár nagyszülőileg mi is a Nyár utcához tartozunk.
Anita, üdv itt! Kérdezz nyugodtan, szívesen válaszolunk. Elég frissek vagytok még akkor itt, bár egy év már elég ahhoz, h az ember gyökeret eresszen kicsit.
Vecserkához tartozunk mi is, hozzánk mindig kijött, mikor kértem, márpedig mikor még nem tartottunk autót, sokszor kértem. csatlakozom én is Ikverushoz, talán még annyi, h Pruzsinszky hozzáállása nekem nem is lenne elfogadható, sem amiatt, h nem jár ki házhoz, sem amaitt, h gyakran használ antibiotikumot. Vecserka pedig ésszerűen, és meg is lehet vele beszélni ezt. Igen, stílusa néha érdekes, de ne mekll magunkra venni. Szoptatás kérdésében nem segít sokat, legalábbis amennyire én tudom, de arra jobbak is a jó védőnők ill. a szoptatási tanácsadók.
Heni, de nagy már a babád! Akármikor jöhet most már!
Szinagy, ez a kislány csodaszép!! majdnem ma mentünk mi is oltásra, de inkább összevonjuk a másfél évessel.