puszedli ez természetes már!!!!!!
csucsu olvastam a történetet ami a gyártelepi rendelőbe történt veled..nagyon bunkó volt veled a doki.....
mi mikor mátéval voltunk csípőszűrésen akor kinyőgi a doki hogy nem csak ő van menjünk másik dokihoz..olyan ideges lettem már vagy 3 orűlya vártunk a gyerek kezdett éhes lenni..fogtuk magunkat és csakazért is ő hozzá mentünk be!
Syl!
Nálad mit jelent h pozitív?A kontrollcsíknál erősebb a másik?Nem tennél fel róluk képet?Esetleg nem erősödik?
Puszedli!
Ilyenkor én már rég nem tudtam begombolni a gatyámat....pedig nem is híztam,de vhogy pont rossz helyen nyomott stb.Én varrattam egy gatyát 3700 Ft volt,kord nadrág.És nem nagy!Állítható benne a gumi,így már azt hordom pár hete!És annyira kényelmes!Mikor felvettem hatalmas megkönnyebbülés volt!Fontos az ember közérzete!
Syl: 10mp elég . Én mondjuk megvártam mindig mig a pirso szin teljesen felér és akkor kivettema pisiből. Utána jött ki a controll csik majd a tesztcsik.
Tegnap voltam.Azt mondta a doki,hogy ha megjön akkor hívjam és megint megyek uh-ra ,ha elmúllik a vérzés,hogy ciszta lesz-e még.De nekem múlt hónapban is dettó ez volt csak akkor 2 ciszta és a menzivel el is ment.Lehet most is elfog.De hát akkor is cseszhetem,ha meg peteéréskor cisztám alakul és így nem lesz baba!
Neked hány napig volt pozitív?Erősebb volt a teszt csíkod a controlnál?
Syl: utána nem tudom. Elfogyott. Kicsit hamar kezdtem el ezek szerint a tesztelést mert elfogyott. nekem a doki azt mondta a PÉ-t is előre hozza a Closti. Na mindegy majd kiderül.
Sajnos én is úg yvagyok , hogy felkészülök mindkét lehetőségre. Vagy össze jön vagy nem. Mert ha nagyon bizik az ember benne akkor bizony tényleg rossz utána pofára esni.
Huncutka féle lh tesztek szeptemberben volt hogy nekem 6 napon át pozitívak voltak. (erősebb mint a kontrol csík)
Szerintem vagy annyira érzékeny.
Vagy nem tudott kiszabadulni a pete.
De inkább az előzőre tippelnék.
Nekem végig volt két csík, és nagyon sokszor full erős.
Ami érdekes, szerintem.
Most más tesztet használtam, de korrektebben mutatja.
Bizony -bizony!Legközelebb tutira esthajnaltól rendelek!
Több helyről hallottam már,hogy a Huncutka féle teszt nagyon érzékeny és téves pozitív eredményt ad!
Az esthajnalé meg olyan mint a Leo-é!Meg picimaminak láttam a sorozatát belőle és nagyon szépen egyértelműen mutatta a peteérést!
Syl!
Hát ha télleg 31 napos a ciklusod akkor most kéne lennie a pédnek!Szerintem nálad ez a ciszta zavar be,csak azt nem tudom hogy lehet olyan hamar ciszta!Nem úgy kéne h növekszik a tüsző,majd nem tud megrepedni és ciszta lesz belőle.De akkor neked hogy lehet ilyen hamar ciszta?Ennyire gyorsan megnőne a tüsződ?
Na nekem ez most rejtély
A hőd alapján meg már megvolt a péd...de valószínű h akkor lett a ciszta,vagy nem tom
Nitácska!
Nagyon szeretnék már babás lenni.
Majd pár nap múlva kiderül.
Ez csak egy kis ösztönző.
És még csak petécske van a vonalzón, nem embrió.
Esthajnaltól rendeltem a teszteket.
Nekem Huncitól a hcg sem működött.
Babás voltam, és nem mutatta ki.
De biztos bennem van a hiba, ezzel senkit nem szeretnék lebeszélni.