Sziasztok!
Pár napig nem jövök, és csak kapkodom a fejem, mennyit írtatok
Tökjó, hogy így belendült a topic
Gabi,
írtad, hogy a Péterfyben voltál gyakon. Nem emlékszel véletlenül egy Margit nevű szülésznőre? Nekem őt javasolta a dokinőm, de eddig nem találtam senkit, aki ismerné, a vezetéknevét sem tudom, és jó lenne valamit hallani róla, mielőtt felkérjük
Léna,
üdv közöttünk, jó gömbölyödést
Talira nincs kedved jönni 18-án? A 4D uh-t én is csak ajánlani tudom, mi is a Praxisban voltunk, és hatalmas élmény volt, nekem valahogy azután kezdett kézzelfoghatóvá válni a dolog, hogy tényleg egy igazi kisbaba motoszkál bennem
Mi a 26. héten voltunk. A te babád már elég nagy ahhoz, hogy tényleg lássatok arcvonásokat, grimaszokat
Karmen,
sajnos én sem tudok segíteni tapasztalat híján, de a legjobbakat kívánom, remélem hamar rendbe jöttök. Majd írd meg, hogy mik a fejlemények. Egyébként én is úgy hallottam, hogy 10% súlyveszteség normális. Talán a La Leche Liga esetleg tud tippet adni neked? Úgy tudom, nagyon segítőkészek, a számukat itt találod:
http://www.lll.hu/telefon.shtml Kitty,
ezen az apás szülés tilalom dolgon dobtam egy hátast, megértem én, hogy járvány van, de biztos nagyon ki lennék akadva, ha ez engem érintene. Annál is inkább, mert ugye sülve-főve együtt van az ember a párjával, bármikor elkaphat bármit, akkor beöltözve, maszkkal az arcán hogy nem mehet be a saját gyereke születésére? Még szerencse, hogy májusban már nem nagyon szokott influenza lenni.
Brigi,
gratula a vizsgáidhoz, ügyes vagy nagyon! Mi lett végül a pszichológiával? Vizsgán is olyan ellenszenvesen viselkedett veled anő, vagy máshoz kerültél?
Leone,
jobbulást kívánok, nekem az segített, hogy amikor betegek voltak a családtagjaim, minden nap bevettem az Elevitet. SZerintem azért nem kaptam el. Na meg Hohes-C-t ittam nyakló nélkül
Az bizti neked is jót tenne. Pihenj sokat, ki kell feküdni!
Képzeljétek, megkaptuk a kölcsön babakocsit, hát nem egy Ferrari
, de itt Gyömrőn jó lesz eltologatni benne Bazsókámat, máshová meg úgyis autósülésben megy, meg Apukája akar neki venni majd esernyőkocsit
Puszi mindekinek és drukk az élbolynak
Móni