Hali!
Na itt vagyunk mi is.
Megjöttünk dombórvárról, de alíg tudtam géphez férni, mert itthon van a tesóm is. Őszi szünete van. Ráadásul itt volt az egyik barátnője is aki felregisztrált valami társkereső lapra. Na gondolhatjátok mennyit tudtam a gép előtt ülni.
Csucsu: én voltam igen. Kivittük a dédit a temetőbe, de közben kiderült, hogy apu is kint van az egyik rokonunkal. A bömi vette észre az autóját.
És oda kellett rohanni megkersni.
Egyébként mikor mentünk az autóval és kereszteztük az iskola utcát én is benéztem felétek és mintha téged láttalak volna. Ha minden igaz gyalogoltál és piros nadrágban voltál.
Aprooka: jó hogy jöttél. Ok majd rakok fel képeket én is. Nagyon édes a kis Levike. Hogy nőnek, nem igaz, most születtek aztán már nemsokára forognak. Örülök, hogy ilyen szépen fejlődik megint.
Téged egyébként Vakulyánénak hívnak igaz?
Azt hittem valami rokonai lehetnek a papírírószeres nőnek. Mert ők is Vakulyák, és az ő lánya is orvosnak tanul. De tegnap találkoztam vele a temetőbe és ő azt mondta nem ismert titeket. És jól meglepődött mert azt mondta, hogy a Vakulya név ritka. Aztán lehet, hogy nem is Vakulyáné vagy
Remélem nem haragszol, hogy beszéltem a védőnővel arról, hogy bekerültetek a kórházba. Úgy tűnt, hogy tud róla, mert azt mondta hogy "igen mi utaltuk be" aztán lehet hogy csak nem akarta, hogy úgy tűnjön nem tud róla.
Nóri: tényleg vidd el Attikát ahova csak tudod, tesómnak is felírt az itteni orvos ötezer féle orvosságot, mert évekig úgy köhögött gyerekkorába hogy nem bírt aludni. Mire megelégelve anyuék elvitték egy kórházba ahol azt mondák neki hogy az orrmandulájáról csöpög a genny mert folyamatos gyulladásba van és az irritálj a torkát ami miatt köhög. És ennyi gyógyszertől egy ló is kidöglött volna amit ő szedett eddig. Na erről ennyit.
Nita: Milyen TV szereplésekre járok. Egyszer az életben én is elvittem a Bömit pelenka válogatásra. Elcsábított két csaj. Hát soha többet. Aztán engem is lefényképeztek, hogy elhívnak majd statisztának. Én mondtam, hogy biztos nem megyek mert még a farsangon sem szerettem szerepelni, nem hogy TV-ben. De mondták azért csak lefényképeznek. Aztán hívtak egy párszor, de nem mentem. Most már nem hívnak.
Megyük ficánka tornára. Nem jön valaki.
10-től kezdődik