Sziasztok!
Nem vesztem ám el én sem, csak inkább olvasgatok mostanában.
Először is:
Vernike: Nagy-nagy gratula!!!!
És ne stresszelj!!! Egyébként Marcival mikor trehes lettem simán megjött, pontosan, csak másnap kezdett gyanús lenni a dolog és csináltam tesztet, ami pozi lett. Szóval még az sem jelenti, hogy nincs baba, de akkor tényleg rögtön doki!!! A bejelentéssel még én is várnék, legalább amíg nincs szívhang, de persze tiéd a döntés.
Hüvely UH: nem vészes, nekem is csinálták már többször, és mindig húznak rá gumit
Ma voltunk 4D-n minden rendben van, vagyis mint utólag kiderült, de okozott egy pár perc szívdobogást a doki. Az egyik babóca agyméretéről azt mondta, hogy elfogadható, a másikra meg azt, hogy feltételesen elfogadható. Hát gondolhatjátok, megállt bennünk az ütő, de a végén kinyögte, hogy semmi különösebb vizsgálatot nem igényel, csak nyomon kell követni, de csak annyi, hogy az egyik gyereknek 36-os, a másiknak meg 42-es a lába. Na most akkor én azt veszem ebből ki, hogy nincs nagy baj. Folyamatosan a doki szavai járnak a fejemben, de ha baj lenne, csak nem viccelte volna el a végén Majd két hét múlva megyek a saját dokimhoz, azért neki is elmondom, majd kiderül mit mond rá. 20 hetesen azért mégegyszer visszamegyünk a 4D-re, hogy akkor mondja meg, mit lát, remélem semmi kórosat. Egyébként nagyon édik voltak, a doki meg is haragudott az egyikre, mert annyira kapálózott, meg mocorgott, hogy nem is tudta lemérni Végül persze elfáradt a drágám, és akkor sikerült. A másik is mocizott, de neki legalább voltak nyugodt pillanatai A nemüket még nem tudta megmondani (vagy csak nem akarta), de annyit sikerült kiszedni belőle, hogy talán különbözőek, az egyiknél még mi is láttuk a kis dudort, és végülis a másiknál is volt valami, de az a doki szerint a másik irányba dudorodott Egy kisfiút mindenképpen szeretnénk, és szerintem az meg is van, a másik meg akkor lehet kiscsajszi. Majd kiderül. A méreteik: CRL 8,07 és 8,39
Hű, most mennem kell, de megpróbálom az előző oldalt is elolvasni és reagálni!