Új privát üzeneted érkezett!

zöldi:

aszonta a védőnéni h az anyai ösztön majd segit meghallani..hát nemtom neki még nincs is gyereke hm. elektromos izét nem indokolta de gondolom én is h nem jó azér. hullámok meg minden. fene tudja mi a jó.
még gondolkodunk.

andy

Kép
andy30

Annyira beindult, mindjárt szétszakít... :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
dcili81

Andy!
Mi is allergiásak vagyunk Apával. Én csak parlagfű, Apa ezenkívül még por és macska allergiás is. De mindegyikünknél néhány éve kezdődött csak. Eszembe se jutott, hogy emiatt ezt vagy azt ne egyek-igyak szoptatás alatt. Inkább arra törekszem majd, hogy minél tovább tudjak csak anyatejet adni Zsófinak. Úgy tudom, hogy az anyatejes táplálás során alakul ki a baba immunrendszere teljesen. És ha ez megvan, már sokkal védettebb az allergiával szemben is. Bár erre rácáfol Csaki kislánya...

Légzésfigyelő: Én is egy szobában fogok aludni a kiscsajjal, de ha Apa horkolására nem ébredek fel, akkor valószínűleg arra sem fogok, ha egy egy hónapos mütyür gyerek amúgy is alig hallható légzése leáll. Vagy virrasztok vele egész éjjel, de attól meg kikészülök… Marad a légzésfigyelő.

Dcili!
De jó ez a kajaterápia a fájdalmakra! Alkalmazni fogom!

Salátamérgezés: Valószínüleg ebből a "mérgező" salátából kilószám kéne egyszerre megenni, hogy bármi problémát okozzon... Ezt is felfújják...

Kép
Kép
lbernuska

berni:

az uhus nő szerint normális a mérete, de tény h mindenki ijesztget(ett) h nem elég. aztán meg lestek mikor 32 hetese 2334grammra becsülték a babát. hát ezért nyom ez ennyire..befelé van és nem fér el:) és nemtom mennyire alkat mer mi pl. anyummal tök egyforma alkatok vunk és neki iszonyat nagy hasa volt velem én meg nem is voltam olyan nagy. 3,6al születtem és a fejem sem volt oriási mint reginek mondják. na majd meglátjuk.
mondjuk mondom örülök mert még igy sem kapok levegőt:)

anita:

megkívántam a fagyit hivtam apát h vegyen hazafelé:)
zöldi: apa alma-répa adagját már megettük most jöhet anya fagyija:)

andy

Kép
andy30

Andy!

A tanfolyáson is azt mondták, hogy 1 éves korig sajnos előfordulhat, ráadásul az első 1-1,5 hónapban még periodikus a baba légzése, tehát tök normális, hogy kihagy (egyébként a jól beállított cuccnál ebből lesz a sok tévesnek vélt riasztás), és a doki által felhozott statisztikák szerint a 2-5. hónapos korban történik a legtöbb ilyen eset.

http://www.babanet.hu/publ/sids.htm

Kép

Kép
gabilany79

berni:

védőnő aszonta az allergén átmegy a tejcibe ha én eszem. de amugy sztem én sem fogom annyira betartani mint mondják és amig lehet csak anyatej. azért a diófélékkel meg tejekkel sztem vigyizni fogok. ennyit megtehetek. majd meglátom (ezt is:)

andy

Kép
andy30

Áááááááááááá! Ez már fájt!
[quote]A írta: légzésfigyelőre csak annyit mondott a párom, hogy és akkor mi van ha bejelez? ...lehet, hogy sokkal jobban megijed a baba, mint én ha nem hallom a szuszogást,

A légzésfigyelőnek az a feladata, hogy ha 14 másodpercig nem vesz levegőt a baba (ez egy olyan határ, amikor még nincs károsodás), akkor a 15. másodpercben elkezd pittyegni. Erre a babák 99,9999999%-a felébred, de legalábbis folytatja a lélegzést.
EZ A FELADATA A LÉGZÉSFIGYELŐNEK. Ha 20 mp-t túllépi, akkor sípolni kezd, ami már erőteljesebb figyelmeztetés, hogy baj lehet.
Ekkor kell neked intézkedni, hogy ne legyen.
Hogy akarod amúgy figyelni a szuszogását? SOHA nem fogsz aludni? Arra nem fogsz te felébredni, hogy nem szuszog! Annak nincs hangja!

Andy! Az anyai ösztön nem 100%-os.
Elektromos izéhez: akkor lámpát sem kapcsolsz? És kihúzod a hűtőt? A TV-d és a HIFI-tornyod gondolom most is standby (ha így írják) üzemmódban van, és a computer? A lefagyasztott anyatejet gondolom mikróban fogad melegíteni, ...satöbbi.
Ha

Kép
zölddisznó

... erre mind NEM a válaszod, akkor ne vegyél légzésfigyelőt!

Kép
zölddisznó

megint egy hülye kérdés:

a babarucikat ha most kimossuk vasaljuk stb. és mondjuk egy hónap mulva szülünk nem lesz még addig 2x poroskoszosbacis? vagy ez is tullaggódás?:) csak mert most akarok nekiállni. ja és itt is külön mossuk a szineset meg a fehéret?:)

andy

Kép
andy30

[quote]v írta:édőnő aszonta az allergén átmegy a tejcibe ha én eszem.

De hát a szénanáthát nem az ehető allergén anyagok okozzák!!! :twisted: Akkor nem lenne szezonális!

[quote]p írta:oroskoszosbacis?
De! Ha a szekrényedben porok, koszok, és bacik vannak.

...na megyek és kiszellőztetem az agyamat!

Kép
zölddisznó

Zöldi kár, hogy nem élőszóban mondam, mert a hangsúlyok máshol vannak... ő úgy értette, hogy a baba ijed meg a sípolástól, nem én..., már aludtam ilyen kütyüvel, és elég szörnyű hangja van... szerintem a babának sokkal fülsértőbb, mint nekem. Egyébként tudjuk, hogy mire jó a légzésfigyelő... ennyire nem vagyunk tudatlanok!!!!

Nos elég rossz az alvókám.... sajna...

Kép

Kép
dcili81

zöldi:

a szobájába nem is teszünk semmi elektrot pl. emlitett hifi meg ilye nek. csillár persze. más azért nem. a légzésfigyu meg folyton alatta van ami állando közvetlen érintkezés az elektrosugárzással, ez igaz. én pl. az ilyen műa. elemes játékoktol is irtozok. ettől függetlenül eddig én is tuti voltam h veszek, csak most elbizonytalanodtam. 1 hét gondolkodást adtunk magunknak:)

andy

Kép
andy30

Mush! Nekem fiuban az Aaron Levente, lányban pedig Abigail Réka vagy az Isabel Katica tetszik.
Én megértem, hogy inkább dolgoznál, mint a kupit kerülgetni és a zajban ülni. 2 éve mi is utolsó pillanatokba fejeztük be a felújítást, és amikor fúrtak faragtak a gyerek majd kiugrott, nagyon nem szerette a zajt.
Őszinte részvétem a nagypapa miatt! Szegénynek lehet, hogy már így jobb.

Zsiráf! UH szerintem nem árthat, nekem eddig azt mondták a dokik!

Sarmon! Nagyon aranyosak a gyerekeid!

Mági! Nagyon jók a fotók! Az arca gyönyörű és szép hosszú lábacskái lesznek.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Andy - ne haragudj, de biztonság kedvéért szeretnénk megtartani az adaptereket - egy másik helyről is ígértek nekünk hordozót, és nekünk azt mondták, kaptak már több visszajelzést, hogy nem csak saját márkással tudták használni, hanem mással is.
Meghát mi is hosszú távra tervezzük a kocsit - szóval nem tudhatjuk még...:(

Légzésfigyelő - nekünk lesz, jobban mondva már meg is vettük. Én sem bízom benne, hogy meghallanám ha gond lenne. Elég, ha 5-10 percig nem vagy toppon, már meglehet a baj.
Nekünk 1 éves korig ajánlották a tanfolyamon, de a leggyakoribb a gond 2-4 hó között szerintük.
Ezzel az elektromos kisugárzással szerintem az a helyzet, hogy vki kitalálta önigazolásképp, hogy mért nem fogja használni, aztán terjed, mint pl az, hogy nem lehet májat enni.
Megmagyarázni még senki nem tudta.

Kép
trombibébi

Ja igen egyébként mit csinálok, akkor ha bejelez, de ugye szakszerűen nem tudok újraéleszteni???? Isten ments, hogy ez legyen...

Kép

Kép
dcili81

zöldi:

utjára, aztán váltsunk sztem is: nem az én allergiám megy át a tejen hanem azok amik azt okozhatnak. az h én allergiás vagyok neki csak hajlamot növel és ha találkozik az allergénekkel (ami nem pollen hanem bármi ehető) nagyobb eséllyel lesz rájuk allergiás. és az tök mind1 mire vagy allergiás a lényeg az allergián van magán a tulzott immunreakción az már véletlen h mire izzik be épp (nem tudják legalábbis az okot) ezt szakemberektől tudom amugy nem vok orvos vagy szakértő..
mindenesetre én remélem h nem lesz semmi baj probálok pozitivan állni mindenhez csak tájékozodni is szeretek. arra koncizok h minden okés lesz.

cili:

sógornőmék meg kollégáim sem vettek légzésfigyit most h megkérdeztem őket.

andy

Kép
andy30

trombi:

elfogadva:) csak tudnám micsináljak. amugy jellemző h nektek adtak miközben (perpill)nincs rá szükségetek mi meg direkt azért vettük mert kell és nem kaptuk meg..röhej nem?:)

májat mért nem lehet enni? ezt pl. nem hallottam. mondjuk érdekes h 2x próbáltam meg enni és majd kihánytam az 1. falatnál, a szervezet jelzett?

andy

Kép
andy30

Hát igen, ha már van légzésfigyelő, egy tanfolyamra mindenképp érdemes elmenni - még akkor se biztos, hogy "szakszerűen" fog menni az élesztés, de bármit teszel jobb, mintha nem tennél semmit véleményem szerint.
A másik pedig, hogy sok esetben már maga a riasztás felébreszti a kicsit.

Kép
trombibébi

Pont ez, hogy lehet májat enni - csak elterjedt, hogy nem a magas A vitamin tartalma miatt, ami magzatkárosító lehet. Felkészítőn mondta dietetikus hogy ez egy tévesen megjelent publikáció miatt terjedt el.
De ez csak egy példa akart lenni, hogy mennyi téveszme kering, és ezért nem hiszek ebben az elektromos kisugárzásos dologban sem.

Kép
trombibébi

Zöldi!
Mi van, besokalltál??? :-D

Andy!
Attól, hogy a bébi szobájába nem teszel elektromos kütyüt, még nem tudod megóvni az elektromágneses sugaraktól a gyereked. Az ilyen sugarak ugyanis nem állnak meg a csukott ajtó előtt és kopogtatnak, mielőtt bemennének...

Ahogy Trombi is írta, a májat a magas A vitamin tartalma miatt "tiltották". Nem is hallottad??? Na én mióta tudom, hogy szabad, már ettem és ugyanolyan jól esett, mint terhesség előtt. Az én szervezetem nem jelzett. :-D

Dcili!
A szakszerű újraélesztés elsajátítására vannak tanfolyamok, meg a neten is egy csomó leírás, videók. Ezek ismerete nélkül tényleg tök felesleges az egész légzésfigyelő dolog.

Trombi!
Ti milyen márkájú légzésfigyit vettetek? Nekem a Baby Controllal csak az a bajom, hogy nincs bébiőrös változata. Szerintem mi ezért inkább Angelcare-t veszünk.

Kép
Kép
lbernuska

na befagyiztam:) most meg jó rosszul is lettem, lehet ledőlök.

hát igen, tom h nem nemtom megvédeni, csak a szobájába próbálok minél kevesebb káros dolgot tenni azért. csak nem mind1 a távolság.

amugy sztem a végén ugyis légzésfigyivevés lesz belőle ah magamat ismerem elég aggodos vagyok pont ebben ne lennék? csak gondoltam lebeszéltek rola:)mert pl a párom szerint is hulyeség meg a rokonai szerint is stb.
de váltsunk inkább mert zöldi téleg besokallt a hülyeségeken:)és már most hiányzik.

andy

Kép
andy30

Lányok, vadhusit lehet enni, ugye?

Este vadvacsira megyünk...

Nem jut eszembe semmi amiert ne lehetne, de mintha korábban lett volna már téma ez...

Kép
Kép
zsiraf8

[quote]Z írta:öldi kár, hogy nem élőszóban mondam, mert a hangsúlyok máshol vannak... ő úgy értette, hogy a baba ijed meg a sípolástól, nem én...,

Cili! Én ezt nem állítottam! Én csak azt mondom, hogy a sípolásra felébredsz, arra meg, ha nem lélegzik a baba, arra nem. (Kizárólag akkor, ha amúgy is éppen ébren vagy)

[quote]E írta:gyébként tudjuk, hogy mire jó a légzésfigyelő... ennyire nem vagyunk tudatlanok!!!!

Nem értem, mire jó ez a sértődősdi?
[quote]J írta:a igen egyébként mit csinálok, akkor ha bejelez, de ugye szakszerűen nem tudok újraéleszteni????

Ha nem tudod, hogyan kell újraéleszteni - ami szintén nem tudatlanság :wink: - akkor sem teljesen felesleges venned, mert a sípolás önmagában - mint inger - megoldja a problémát.

Andi!
Ebben teljesen igazad van, de én úgy gondolom, hogy a ti hapciallergiátok hajlamának esetleges öröklődése miatt más típusú allergiákra való hajlam öröklődésére nincs nagyobb esélye a ti bébiteknek, mint más bébinek. (pl. étel, kontakt...)
De ez tényleg még fehér folt, a dokik is csak kísérleteznek ezen a területen. És tényleg jobb elkerülni minden allergizáló anyagot, ha ilyen félelmeitek vannak. Nem lesz egyszerű!

Kép
zölddisznó

Berni! Be. Megyek mégegy körre, mert eddig csak a koszorúk és a mécsesek beszerzése van kipipálva.

Kép
zölddisznó

zöldi:

remélem igazad lesz és nem lesz semmi gond, én meg próbálom nem tulzásba vinni az aggódást bár ez a mostani hisztis kismami állapotban is elég nehéz:)

na megyek sztem ledőlök ilyenkorra már nekem letelt a nap:)
majd még benézek.

andy

Kép
andy30

Nah!
Köszönjük a dícséreteket :)
A légzésfigyelővel kapcsolatban már nem ismondok semmit, ki van vesézve a téma. Én nagyon pártolom :)

Ruhamosás:
Annánál úgy csináltuk, hogy kimostuk, kivasaltuk, és bezacskózva eltettük a szekrénybe.

Kép
Kép
Kép
mágnes

zöldi:azt nem tudom hogy a 12.héten mennyivel tért el az eredményem,de akkor nem mondta a doki hogy ilyen drasztikusan nagyobb lenne.13.héten volt UH:bpd-28mm,crl-83mm

lbernuska:reménykedek a 4kg alatti súlyban.mindenki jobban járna :wink:

mági:szépek a képek.tényleg nagyon édes kis arca van :wink:

Az egyik könyvben olvastam hogy aki szoptatni szeretné a kisbabáját már a 32.héttől kezdje el maszírozni a melleit.szerintetek erre tényleg szükség van?
És ha igen hogyan és hányszor?mert ezt nem írja.... :roll:

KépKép
lyndee

Berni - mi Baby Controllt (BC-210) vettünk. Nekünk bébiőrre nem lesz szükség, mert kicsi a lakás.

Kép
trombibébi

most néztem utána és a 20. héttől ugrottak meg a kisbabám értékei.Ez kb arra az időszakra tehető amikor megszűnt a hányás és tudtam normálisan enni.de nem sokkal később ki is derült hogy a cukrom a felső határon van.
lehetséges hogy a cukor miatt nagyobbak 5 héttel az értékei?
viszont a 7,1 az nem olyan vészes szerintem.

mindenki betartja a szénhidrát diétát szigorúan akiknek magasabb lett a terhelés?

KépKép
lyndee

Zöldi!
Lazícccccs.... :-D

Lyndee!
Ez a mellmaszírozás mintha lett volna már téma. És akkor azt hiszem arra lyukadtak ki a többiek, hogy nem szabad. Jól emlékszem többiek???

Kép
Kép
lbernuska

[quote]A írta:z egyik könyvben olvastam hogy aki szoptatni szeretné a kisbabáját már a 32.héttől kezdje el maszírozni a melleit.szerintetek erre tényleg szükség van?

A támadónéni-tesómat megkérdeztem erről anno (amikor felmerült régebben a téma). 20 éve a főiskolán még nekik is ezt tanították, azóta sok víz lefolyt a Dunán, és pont az ellenkezőjét tanítják.
A lényeg, hogy a mellbimbót szigorúan tilos, mert beindíthatja az oxitocin termelést - szülés természetes beindulására ajánlják a dúlák, sok minden más mellett.
A mell többi részét meg csak simán felesleges.
De pl. egy ilyen mell - azaz kettő - olyan csodálatos készülék, hogy pl nem várandós nőknél is el lehet indítani a tejtermelést pár hét / hónap alatt, ha például örökbefogadott bébire vár, hogy majd őt tudja szoptatni.

Kép
zölddisznó

Trombibébi! Köszi, amit a palástfűről írtál! Én is vettem mindkettőt, hétfőtől szándékszom elkezdeni inni. Aztán csak érkezzek be a kórházba megszülni így harmadik gyerekkel :wink: (jó is lenne, ha olyan gyorsan menne)

zsebi_baba

bocsi csajok ha már volt téma,én még csak most jutottam el ide :oops:
inkább békén hagyom az a bisztos 8)

KépKép
lyndee

Lyndee!
Anyu 3* szült, egy 3600, egy 3900 és egy 4600-as bébit. Az utóbbi - azaz éncsekélységem - volt neki a legkönnyebb szülése. No para! Ha kóros lenne, már biztos kiszűrtek volna. A cukrod meg tényleg nem is olyan vészes.

Kép
zölddisznó

lyndee: Nekem anno Lillánál magasabb lett (9.2, nem ilyen kispályás 7.1-es értékek:))) és tudtam is, hogy rosszul reagálok a szénhidrátra (ld. méricskéltem) így mocskosul szigorúan betartottam... (annyira, hogy minden gramm CH-t kimértem stb. stb.). Na az totál kikészíti az embert idegileg.

Most ugye gyógyszert szedek a 36-38. hétig, a szénhidrátra adott reakcióm is ezerszer jobb (ld. most bepaprikáskrumpliztam és 5.5 a cukrom), így nem méricskélem a CH-t (annyit eszek ami még jólesik) és nem diétázok, max. sokkal jobban odafigyelek (ld. tízóraira, uzsonnára 1-2 alma nasi helyett stb.) - na meg ugye méricskélek (mostanában naponta többször is) nehogy elbízzam magam és elszaladjon a cukrom.

Mellmasszázs: hát... aki koraszülést és sok keményedést szeretne az csinálja nyugodtan :)) (milyen könyvekben van ilyen hülyeség?)

Andy: pánikolj nyugodtan, majd rájössz, hogy csak magadat szivatod ezzel :))))))))))

Légzésfigyelő: én egyet tudok. Ha nem tudnám, hogy létezik ez a bölcsőhalál és nem létezne légzésfigyelő én is nyugodtan aludnék (ld. a szüleink miért tudtak olyan jól aludni... mert ők ugye erre szeretnek hivatkozni... ld. mi is felnőttünk légzésfigyelő nélkül). Egyébként meg nem 220 vagy hasonló folyik benne hanem sima ceruzaelem van... és nem hiszem el, hogy ne lenne a baba közelében ceruzaelemmel működő babajáték... (ld. valami zenélő vagy forgó izé). Na ez pont annyit kavar be.
Vendég

Zöldi nem sértődtem meg!!!!! :lol:
BÍzom benne, hogy nem lesz semmi baja a baba légzésének. De ha a kórházban azt ajánlják, vagy azt veszem észre, hogy nem teljesen normális, ahogy veszi a levegőt (pl sokszor kihagy), már ugrasztom is a párom.... ok? :wink:

Egyébként Csakinak igaza van... nekünk sem volt légzésfigyelőnk, és felnőttünk. Nem lehet, hogy ezt is bemagyarázzák, hogy jobban keljen a légzésfigyelő? Bár ki tudja... azért vannak esetek, de legtöbbször azt hallani (hála istennek), hogy egyszer sem riasztott stb...

Kép

Kép
dcili81

Help!
Elkezdett ödémásodni a lábam, nagyon durva!
Polcoláson kívül valami más gyógyír???? Hihetetlen, Annával a 38. hét után kezdődött... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági vérnyomásod rendben?
Nekem azt mondták igyak jó sokat...

Kép

Kép
dcili81

Cili: én pont arra akartam kilyukadni, hogy ők nem tudták és nem létezett EZÉRT nem paráztak... de ha az ember tudja akkor egyszerűen nem hiszem el, hogy soha nem parázik. Úgy meg nem lehet jól aludni, hogy az ember éjjel a babát lesi. Nálunk se volt felesleges riasztás mégis azt mondtam, hogy megérte. Jobban és nyugodtabban aludtunk. A légzésfigyelőt meg majd eladjuk ha már nem kell.
Vendég

ja... inni... (én számítógépezni is feldobott patával szoktam)
Vendég

cili:
igen rendben van, 110/80-as.. Legalábbis egy hete még ennyi volt..

Kép
Kép
Kép
mágnes

na megyek akkor és leiszom magam eperlével

Kép
Kép
Kép
mágnes

Csak egy gyors.
A barátnőm ma délután 1/2 3-kor megszülte a kislányát. Császár volt és egyetlen egy db fájása sem volt. 3680 gramm és 58 cm, a neve Mira.

Ti mennyit tudtok írni???!?!!!! :twisted: :twisted:

Én ma előbb leléptem mert a vezérigazgató minden nőt 10-kor elengedett. Aztán elmentünk vásárolni, most meg csinálgatjuk a kandallót.

Ígérem visszaolvasok!
Vendég

Csaki értem! Most olvastam vissza mégegyszer!!!
Túlságosan pozitívan állok dolgokhoz... persze nem akarok egész éjjel, hónapokon át a baba mellett virrasztani, de én bízom benne, hogy minden rendben lesz...
De majd meglátjuk kell-e...

Kép

Kép
dcili81

Hajrá Mági... nekem is hűl a teám... másfél litert betolok, aztán egész éjjel pisilni járok, végülis megy az idő ha jól szórakozik az ember, nem?

Kép

Kép
dcili81

Cili! A hirtelen légzésleállásnak pont az a "baja", hogy semmilyen előzménye nincs. Az, hogy sokszor kihagy a légzés, kb. 2 hónapos horig teljesen normális, ebből nem kell arra következtetni, hogy esetleg baj lesz. (és szegény apát ugrasztani emiatt :lol: )
Vannak hajlamosító tényezők - régesrég írtam erről részletesen, de konkrét előzménye nincs.
Én azt ajánlom neked, hogy tanulmányozd át amit belinkelek ide - (ha anno nem nézted meg, mert már többször belinkeltem, de ezt most ne értsd félre),
és ha azután is lesz kérdésedm akkor tényleg nagyon szívesen elmondom neked, hogy én mit tudok a témában, és miért tartom fontosnak az alkalmazását.
Töltsd le a videókat is, az tartalmazza a tanfolyam teljes anyagát. Nem rövid olvasnivaló, de holnap úgyis esik az eső :wink:
Annak örülök, hogy nem sértődtél meg! :lol: :wink:

Kép
zölddisznó

Ja, hogy linkeljek is:

www.hogyanvalasszunk.hu/szakcikk.php?szv_id=24

A letölthető videók az alsó harmadában vannak, az egyéb szolgáltatások bekezdésben (klikk ide)

Kép
zölddisznó

Cili: én TUDOM, hogy minden rendben lesz, fel se merül, hogy beriasztana (Lillánál se merült fel, a létező legkisebb rizikófaktorba tartozott), tényleg csak az ÉN lelki nyugalmam miatt kellett :)))))) (és igen, marha nagy pánikkeltés folyik mert jó üzlet a légzésfigyelő... de ez még mindig etikusabb szerintem mint a köldökzsinórvér amit meg én nem fogok levetetni)

Ez van na, mindenki a kismamákon és a babákon akar meggazdagodni...
Vendég

Nagyon okos Bernuska mit csinált???
Gondoltam tesztelem a folyásom papírzsepivel, mert ma mintha több lenne, mint szokott. Erre a célra mentolos papírzsepit alkalmaztam... Nem gondoltam, hogy ennyire csípni fog... ÁÁÁÁÁÁÁ... :-D

Bocika!
Barátnődnek gratula a hosszú lábú Mirához! :-D

Saját magatok építitek a kandallót??? Mi is erre készülünk. Ha nem nagy kérés dobnál majd a készüléséről néhány fotót priviben??? Előre is köszi!

Cili!
Nekem is azt mondta a nőgyógyim, a védőnénim és a szülésfelkészítőn is ez hangzott el: ha már tudsz a bőlcsőhalálról és parázol kicsit is miatta, akkor megnyugtató, ha van légzésfigyelőd.

Kép
Kép
lbernuska

Zöldi én is sok mindent hallottam erről, ígérem el fogom olvasni remélem megtalálom.
Az most elkezedett motoszkálni, hogy az aszthmám nem fog-e a babánál bekeverni....

Kép

Kép
dcili81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?