NEMONE
Tényleg nagyon megható a kis történet!
Tegnap én is átküldtem néhányótoknak egy megható e-mailt, aki nem kapta meg küldje át a mail címét, mert valakinek vagy nem tudom, vagy elírtam!
KATA nem látod a képeket? Ha még egyszer átküldöm akkor sem fogod gondolom...... mit kéne tenni???
Munkahellyel kapcsolatban nálunk most kicsit gáz van (mondjuk ezen nem csodálkozom) mert az új kolléganőmet kikezdte a művezetőnk. Attól félek, h. megint egyedül maradok és akkor mi lesz a BMC-vel! Ma szóltam a művezetőnek, hogy este szeretnék vele beszélni, mert ez a lány még csak 5-6 hete van itt, nem tudhat mindent elsőre, mindenki nem lehet olyan okos és ügyes mint én!
ja és szerény!
Szóval korteskednem kell a lány mellett már csak magam miatt is, én nagyon jól ki jövök a sráccal, és ez viszont, persze 6 év alatt nekünk is volt összezörrenés nem is akármilyen, de szerencsére megoldottuk a dolgokat, és már elég régen nagyon jó összhangban vagyunk egymással!
Jól megszoktuk egymást, tudja hogy rám lehet mindenben számítani, fél szavakból megérjük a másikat..... és sztem nincs is kedve új emberekkel vesződni, meg újra eljátszani ugyanazt. Én tudom, hogy egy fantasztikus (és nem győzöm hangsúlyozni: szerény)
munkaerő vagyok, és majd baromira fogok nekik hiányozni, de ők is beláthatják, hogy nekem most más terveim vannak, és abba jelenleg nem fér bele a munkahely. Viccet félretéve sohasem fognak olyan munkatársat találni, mint én vagyok - tényleg nem azért, hogy fényezzem magam - de 6 év az 6 év, és itt emlékezni kell dolgokra, melyik munkahelyen X éve mi volt, hogy volt, merre van az anyaga..... szóval ezt egy új valaki honnan a fenéből tudná megmondani???