Új privát üzeneted érkezett!

Halihó!!

Évi!!

Már mi is rájöttünk erre a szemétségre :roll: 2 éve kering egy üzenet az iwiw-en is. És alapból nem szeretem, ha a szánalmamra akarnak hatni - valahogy furcsa érzésem lesz tőle.
beleolvastam én is a Botis történetbe, de nem tudok ilyeneket végigolvasni. Tudatos munka áll amögött, hogy nem félek tőlem független dolgoktól, amik meg tőlem függnek, azokat próbálom uralni :lol: És az ilyen történetek mindig ráébresztenek arra, hogy akár az én gyerekkeimmel is megtörténhet ilyen tragédia. Lehet, hogy szörnyen hangzik, de nem szeretek az ilyen dolgokba belemászni érzelmileg. Egyrészt mert a saját tehetetlenségemet hangsúlyozza, másrészt viszont (önző módon?) inkább foglalkozom érzelmileg a hozzám közel állókkal - velük is mindig van valami (sajnos). Ezzel együtt imádkozné érte - értük, ha hívő lennék, de nem vagyok.
És tarom magam ahhoz, hogy csak olyan dolgokért zaklatom fel a lekivilágomat, amiket befolyásolhatok :oops: :oops:

Más. Beteg gyereket soha nem biznék másra, csak az apjára.Volt a barátnőm, aki segített juniusig, de csak akkor, ha egészséges volt a Sára. _De a vége felé már egyre inkább csak a mama vigyázott rá. Most is vigyáz (na), de ügye ha jól van akkor ovi, ha beteg, akkor meg az anyjának mellette a helye. Ezért vállaltam egy szarul fizető munkát a jól fizető helyett, hogy lehessek a gyerekeim mellet, ha kellek. Nekem valóban megadatott, hogy válaszzak, de tudom nincs mindenkinek ilyen választási lehetősége (örül ha van munkája). Szóval ha betegek a csajok, akkor én vagyok velük. De januárban, amikor influenzásak voltak, akkor apa volt velük, mert akkor kezdtem dolgozni . De ő profin szív ár orrot, megcsinálja az átmosást is, itat, gyógyszert bead, sőt priznicelt is :lol: :lol:
És mielőtt azt mondanátok, hogy milyen szerencsém van vele leszögezem: ha nem ilyen lenne, akkor nem szültem volna neki :lol: :lol: :lol:

Most láttam a reklámban, hogy van az Eurovitnek 1000 mg-os C vitaminja 1550 ft-ért. A napokban gondoltam arra, hogy mivel a csajok egésznap az oviban vannak nem tudják meginni a napi aszkorbinsav adagjukat. :roll:

Évi! várom az infót a kencéről :lol: kíváncsi vagyok!!

Jó éjt mindenkinek

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

oopsz :oops: :oops: jó sok a betűkihagyás - bocsi :oops:

ágyöngyi

Hali.

Tegnap beszéltem Barival az iwiw-en.úgy döntött,hogy nem jön a babára vissza :( de a mail-ünkön majd tarjuk a kapcsit.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Gyöngyi!

Nagyon sok boldog névnapot kívánunk!

Kép

Kép
kory

Gyöngyi

NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Köszönöm csajok!

ágyöngyi

Gyöngyi, sok boldogságot, a kenceinfó jön, most még nem ért vissza a család, de már patikában kapható. Holnap jövök a részletekkel.

Éva

KépKépKép
agmano

Köszi Évi!! :lol:
Oké, várom az infót

ágyöngyi

Sziasztok!

Egyelőre nem lettünk okosabbak, az ismi sem tud többet, csak azt, hogy bizonyos patikákban kaphatók a Pam-Pam termékek. Megkérdezi a gyártótól, hogy melyikekben. Esetleg érdeklődhetsz Te is, ha gyógyszertárban jársz, hogy kapható-e ott a Pam-Pam torokfájás elleni kenőcs. Összetevőket fennt írtam.

Hogy vagytok mindenki? Mi is Bárány eltűnésének az oka? Valamiről lemaradtam? De azért hozzánk egy újabb néven visszajöhetne.... nélküle már nem lesz olyan a topic, mint azelőtt.... és különben is, Dávidról nem tudok semmi újat. Meggyógyult?
Szilvi szemölcsei is eltűntek véglegesen?
Bárány, ha olvasol, jelentkezz!!! Hiányzol, gyere vissza!!! Mi nem tettünk semmi olyat, hogy innen el kéne menned. :twisted: Ezt veheted fenyegetésnek is! Több, mint 1 éve napi kapcsolatban vagyunk, nem tűnhetsz el csak úgy!
És ez vonatkozik bárkire, aki esetleg azt forgatja a fejében, hogy itthagy minket! :twisted: De azt nem jelenti, hogy ne csatlakozhatna bárki, lásd Tündi, ő is később jött.

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!

Gyors jelentés: fűtés nuku,anyum úgy ahogy volt,tökre izgulok miatta és apu miatt.Gyerkőcök,Beni hasmenéses volt lightosan 3 napig,amit a cucóka rágásának tudok be..Ugyanis tök nedves volt,mikor szerdán oda adták,nem szárították meg csak mindig dohosan vizesen megkapott,amit persze rág ezerrel az oviban :( ,így talán valamit csinált a kis gyomrával..de itthon nem rágja csak oviban,megbeszéltem itthon, nem hagyom ott du.ra.ő meg tök örül,hogy nem kell ott aludnia..na mindegy..vettem diszperzitet,kiakarom kenni a lenti wc,valami más is csinálnék a napi feladat helyett..már elegem van belőlük..apa meg a fenti fürdőt csinálja,egyenlőre a csempék maradna,csak feste lesz,meg új állmenyezet..majd rakok fel a gmailre képet,ha az is kész lesz..

Gyöngyike drága Boldog Névnapot! Kép

Bari!!!!

Kory sikerült belépned már a gmailre?

Cleo veletek miújs gyerekek jól vannak?

Éva engem is érdekel majd az a pam-pam ügy,ari a neve.. :)

Megyek apát kezdi kiakasztani Benci.. :)
varga tünde

Hú, hát most már elkellene esténként az a fűtés.... Van kályhátok legalább?
Szüleidnek jobbulást, szar lehet tehetetlenül nézni az egészet.

Éva

KépKépKép
agmano

Nincs kályha.. :( Csak villanyos,de csak szigorúan akkor,ha nagyon muszály.. Szülők,áhh... Inkább nem is beszélek róla..
Ma szabad estét adtam magamnak,nagyon felidegesítettem magam.. Leírom gmailre..
varga tünde

nem találom...
figyuljatok, Bárányt valahogy vissza kellene hozni!!!

Éva

KépKépKép
agmano

Évi.

írogattunk Barival az iwiw-en egymásnak és nem akar jönni.remélem azért meggondolja magát :( Idő kell neki,mert rosszul estek neki a dolgok a másik topikjában folyt dolgok miatt...-ez érthető is :?

Tündi.remélem jobbra fordulnak a dolgok.huu ez a fűtés-nélküliség iszonyat.írj a g-re hogy mi van!!

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

sziasztok!

Találtam egy csomo okos dolgot a köhögésről:http://www.jotudni.hu/tippek/tipp_68.html

Gondoltam bemásolom,hátha...
varga tünde

mit mondjak, ez eleje elég gusztustalan....

KépKépKép
agmano

Hát igen vannak dolgok.. :)

Alig tudtam aludni valamit,tök para vagyok. Már 7vége lehetne igazán.. :?

Pam-pam cuc elérhetőségeit megtudtad Éva.. :) Nem felejtettem ám el.. :)

Meg ma, ha megjöttünk,akkor írok választ a gmailre...
varga tünde

Pam-pam még nincs meg, nem akarom a kedves barátokat zaklatni, azt mondták megkérdezik és így is lesz!
Valahogy küldenék nektek próbát, de csak 1 tubusom van pluszban. Ki kéri? Elpostázom.

Éva

KépKépKép
agmano

Évi!

KÉrdeztem a patikában nálunk, még nem hallottak róla. Utánaérdeklődtek cégeknél, de nincs róla hír :cry: :cry:
Próbáltam keresni a neten is, de csak a Te írásaidat adta ki ezen címszó alatt :lol:
A tubuson nincs valami infó??? Én kérném a felsleges tubust, csak kicsit bunkóságnak érzem :oops: Te könnyen hozzá Tudsz jutni??
Nálatok van a patikákban? Mert akkor esetleg megkérdezhetnéd, hogy ők honnan rendelik (márha van időd) Segítőkészek nagyon nálunk a patikában, de tanácstalanok.
Várjuk a barátnőd infóit :lol: :lol: :lol: türelmesen.
De érdekelne a többi termék is. Tényleg szörnyű, hogy sehol nem lehet utánanézni - így nem fognak róla tudni az emberek nagy tömegekben az tuti :(

Tündi!!

Van már fűtésetek??? Szörnyűűű lehet! Anyudék hogy vannak? Fiuk??

Andi!

Hova írt a Bari, ahol bántották?? Mint emlékeztek mi ketten sem értünk egyet elég sok mindenben, de nem arról szólna ez a dolog, hogy bántsuk a másikat :twisted: :twisted:

ágyöngyi

Hali.

Gyöngyi.írtam neked privit :)

Tündi.szegénykém rád is hárul elég gond.nekem most jövőhét hétfőn fekszik be anyu viszér-műtétre.fél tőle nagyon.de...én is mesélhetnék.kezdve ott,hogy 3hete fekszik,hogy nehogy begyulladjon neki a műtétig.ááá

+jó a link a kucizásról.igaz írnak furcsaságokat. :wink:

Kory.veletek mi újság?olyan régen írtál már :(

Csajok.hogy telik az őszi szünet a gyerkőcöknek?

Évi.visszatérve a baba témára:nálunk Sanyim szeretné nagyon :) én egyenlőre kevésbé. :P ráadásul ugye írígykedik is,mert bátyjáéknak jön a 3.baba-most 7hetes sógornőm...
Martinnal mi újság:vízsgálat mikor???

ANdi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Gyöngyi:Még nincs! De minek is kell? :roll: Nem nagyon élem bele magam,hogy a 7en lesz. Én is beütöttem a pam-pamot,de annyi sületlenséget adott be. Fiúk: Domi tegnap mondta ki először,hogy anya.Szegényem látta,hogy elmegyünk kocsival,kint volt az udvaron.Mászni akart fel a kerítésre és mondogata anya-anya.. Nem evett ,nem aludt..Du. miután haza jöttünk le sem rakhattam. Benci meg köhög,meg megint trutyis az orra.. Szüleimről írtam a gmailre.

Cleo:ez jutott most..

Éva merre vagytok? Hogyvagy?

Kory?????

Szép estét!
varga tünde

Sziasztok!

Vagyok én is!
Kinga itthon ősziszünetezik,így teljesen átalakult a kicsi napirendje.
Nincs ugye reggeli ébresztés,sokáig alszik,viszont így elhagyja a délelőtti alvást.Mire meg eljön fél 2,már tiszta nyüszi.
Próbálunk minnél többet levegőn lenni,játszóterezni.
Nagyon jól elbohockódnak már együtt,a kicsi nagyon érti a huncutságot.
Játszón meg követik egymást motorral.
Nekem sokkal nyugisabb ezek az ovi mentes napok.
Nem egyszerű ovikor hármunknak időre elkészülni,reggelizni.
Legtöbbször a gyerekekről alszanak mikor vetkőztetem őket a pizsiből.

Cleo!
Hogy mi megy itt a Szolnoki kórházba!!? :shock:
Barátunkat már másodjára küldik haza pakkostul,mert nincs pénz megműteni vesekőre.
Először a finanszírozás nem volt meg,most meg a műtéthez szükséges eszköz.
Nagyon elszomorító!
Tényleg csak betegek ne legyünk.

Én most a neten vásároltam egy homeós könyvet ami gyerekek kezelésére jó.
Most ezeket adogatom,tanulmányozom.

Még mindig aggaszt Kingának a cysztája.
Már írtam azt hiszem,az álla alatt van(ahol másnak a toka)
egy 11x8mm-es kis bogyó vagyis már kiderült cyszta.
Dr.nőnk kezdetbe nyirokcsomóra gondolt,majd elvittük egy uh-os magánrendelésre ahol kiderült,h.cyszta.
Dr.nőnk szerint a Heim Palba,egy füll-orr gégésszel vetessük ki(ahhoz tartozik ez a rész)(ja,meg azok szeretnek műteni)
.
Uh-os szerint mivel nem fáj,nem látszik,szövete nem tud megváltozni tehát mindeképp jó indulatú,szerinte csak uh-al időnként ellenőriztessük.

Hát a műtétre gondolni sem merünk,neki ha ott az állánál műtenek egy hónapig se enne ,nem beszélve arról h.nagyon lelkis,mai napig számonkéri,h.miért vittük be nyáron a kórházba,persze mind ezt pityeregve.

Több dr.-tól kértem itt tanácsot a neten,mindenképpen a megfigyelést javasolják első körbe.
6.-án megyünk a dr.nő által beutalt dr.-hoz a Heim Palba(Dr.Katona Gábor),remélem nem ijeszt el,és nem akarja megműteni!
Már előre rettegek!

Cleo!

Mit szólsz,h.már nem lehet olvasni Botondkáról?
Én meglepődtem,mert mindenképpen több jót kaptak,mint rosszat szerintem.

Tündi!

Én írtam itt privit elég sokat,de azzal egy időbe h.elküldtem,jött a szokásos hibaüzim.
Nézd már meg,h.megkaptad-e?

Puszi Mindenkinek!

(Hiányzik a Bari nagyon!)

Kép

Kép
kory

Na elég zagyva mondatok sikeredtek,de soha nem sikerül egy dologra összpontosítani.

Kép

Kép
kory

Nem volt netünk, bocsi, most nem olvastam vissza, sok a munkám, holnap talán jövök. Szombat anyósnap :cry:

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok.

Évi.remélem tudsz jönni ma írni :D

Kory.háát én még nem hallottam,hogy ennyire gáz (most is) a kórházunk :shock: :shock: -de simán elhiszem :( :(
végülis úgy vannak a vele a vesekő az csak vesekő??!!! :evil: :evil: -hát elszomorító

Az meg,hogy Boti-babáról nem lehet olvasni-elég rossz,nem értem miért zárták le az oldalt :( Annyian drukkoltak nekik.először segítségek kérnek+szorítást aztán meg bumm.... de lehet megvolt rá az oka :(

A cystát meg ha nem muszály műteni akkor hagyjátok :) Mezőtúron is van egy országos hírű gyerekorvos/fül-orr-gégész amúgy.bár hozzátok még messzebb van az.

Holnap megyünk Berénybe (is)majd gondolok rátok :)
Étvággyal,kilókkal hogy áll Kinga?
Most Sziszi is mióta ovi van ledobott egy kicsit a kilókból.16volt a 4éves státuszon-hát most tán rucistól annyi :(

Tündi.Bence jobban van már? most mindenkitől ezt a köhögős nyavalyát hallom :(

Csajok: influenza elleni szuriról vélemény?? (én eddig még soha nem adattam be) most sem hajlok felé,de azért ....

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Kész vagyok, kész vagyok, kész vagyok!!!
Már csak át kell nézni a hétfői leadandómat.
Most futunk boltba veszünk gyepszellőztetőt, meg holnapra sütök.
Ha még élek este jövök.
Miről beszéltek? Ciszta? Vesekő? Na majd olvasok kicsit...

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!

Gyöngyi, ezt mondtam, magyar termék és nincs pénz reklámra. Még semmi újdonság róla.
Kory, sztem is elég figyelgetni úgy, hogy Kinga ne vegye észre + ne beszéjetek erről előtte. Radarozik és még a végén ebbe betegszik bele. Miért nem ovibakísérés után reggeliztek? Nálunk reggel ledöntenek 1-1 pohár tejet-kakaót és hozzá csokis gabonagolyót kanalaznak max. harapnak az én kenyerembe. Úgyis mire beérnek már szinte megy is a tízórai. A korán kelés szar dolog, de meg lehet szokni és akkor legalább alszanak du. Nálunk 1/2 8 a bűvös időpont még hétvégén is, du. pedig max. 3-kor kiverem őket az ágyból.
Andi én azért nem oltatom be őket influenza ellen, mert anyi a -szerű, hogy azt úgysem tudjuk kivédeni. A Prevenarban bízom - majd. Hogyhogy Sziszi lefogyott :shock: ő sem kajál az oviban?
Martint asszem csak keddig viszem oviba, csakhogy 10-én ők adnak műsort, jó lenne, ha a legtöbb próbán részt tudna venni. Ez is szemétség lesz tőlem, hogy műsor után fogja az apja és hazahozza :cry: én pedig Norbival maradok a dínom-dánomon, de most nem jönne jól egy baci vagy vírus. A műsor, ha nem esik, akkor kint lesz, az összes csoport és vendéggyerek lámpásozik, nagyon aranyosak.
egy tavalyi kép: Kép
Csak éppen a lámpásból nem látszik semmi :? mindegy van benne egy kis teamécses és színes pauszpapír az oldala, van keze-lába... inkább újabb kép.
Kép
Na most megyek, olvasom a többit - gmail.

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!

Hát nem vagyok éppen jó társaság így, egymagamban. Martin vérképe 6 nap után meglett és csodák csodájára minden kb. jó. Egyedül a vérzsír és az éhgyomri cukor alacsony a vas is elmegy. Talán a Lenkeinek köszönhető, vagy nem tudom honnan jut vashoz, de sikerül neki :lol: . Végre felfelé megyünk! Már csak 9 nap....

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!

Éva!

Jó tanács tényleg,h.észrevétlenül nézegessük,meg ne beszéljük előtte,mert tényleg betegnek fogja magát érezni.
Csütörtökön megyünk a Heim Pal-os füll-orr gégészhez,remélem nem keserít el,h.műtessük meg.
Bele se gondolok...

Mi nem tudunk 3-kor délután felkelni,mert 2 -kor fekszenek le.
Én 7.15.-kor keltem őket reggel(Olinak elég szar,mert 6.-kor eszik,és szinte csak egy jó fél órára tud visszaaludni,mert ébresztő).
8.15 indulás az oviba,és én egy fél szelet kenyeret mindig adok előtte Kingának.
12.45.-re megyünk érte.Ha gyalog vagyunk 13.20-ra érünk haza.
Kingát még megkinálom kajával,és 2.15 körül fekszenek le.
És 16.15 körül keltegetem őket.Sajna így este is fél 10kor alszanak el.
Röviden ennyi!
Nagyon helyesek a fiúk,és örülök Martin vérképének.
Te milyen vitaminokat adsz most neki?Csak a Lenkeit?
Még nem is láttam ilyen ötletes kis mécses tartót,nagyon cukik!

Cleo!

Sajnos angyalka lett a kis Botond!
:cry:

Kép

Kép
kory

Hali.

Hétvége felé remélem sűrűbben jövök majd,de alig vagyok most itthon :( .gyerekek oviznak.anyut ma műtötték,kocsim nincs.szóval ááááá.

Kory.:( :( Boti.hát erre már nem is mondok semmit :( iwiw-ről tudod,vagy más forrásból?
Kingának nagyon drukkolok csütörtökre +++++++++++++ gondolok rátok.

Évi,huu,akkor szupi a vérkép :) :) örülök nagyon.és a képek is édik :)
tuti igazad van tényleg a betegségekről beszéddel a gyereknek kapcsolatban :)

Gyöngyi.olyan régen írál :( mi van veletek?lányok oviznak?

Tündi.olvasom ám a gmail-t is :) megmaradt a kicsit nyugisabb hangulat? gyerekek jól vannak? Domi hogy áll a fogakkal?

pusszantás nektek

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Jaj istenem Botondka.. :cry:

Gyors bekuk és reag,mert megyek Beniért..

Éva:
örülök,hogy vérkép rendben.. :) édes a fiúk lámpásokkal.. kicsinálta,ha szabad kérdeznem és,hogyan?

Kory:
írtam vissza,nem kaptad meg?vagy arra is írtál vissza,mert akkor én nem kaptam meg. :shock:

Cleo:Dominak most láthatóan a felső és alsó 3dik fogak jönnek ki,meg egy hátsó rágó..3 rágó már kint van félig,azzal nem küszödünk már,csak a többivel..

Nálunk a helyzet:
Gázóra fent van juhéééé,már csak este szerelő,aki elindíthatja a kazánt.. Dédimnek a bokája bedagadt és a dereka leszakad,anyum meg állandóan feszegeti a húrokat,még most sem jó a protrombin szintje sincumarral,úgyhogy már két gyogyót szed,az egyhelyett,apum az betartja az előírtakat,ennek örülök.. :) Páromnak hétfőn műtötték a pénteken beletört fogát kaposon,és mi hárman Beni-Domi-Én köhögünk és folyik az orrunkasszem ennyi..Elvagyunk azért nem? Nem tudom írtam-e Domi megkapta az agyhártya ellenit múlt csütörtökön ne msírt,Beni is ott volt,mert akkor ő már kucizott megnézettem,de csak köptető kell neki,nekünk.Kiakadt,hogy nem sírt az öcskös :)..
No ennyi..

Kaptam egy linket a nagynénémtől,ő vásárolt innen::::::::

http://naturvitaminbolt.hu/

Itt van C vitamin por,hasonlóképp mint,ahogy te veszed.. :) Nézd meg Gyöngyi..

No szióka megyek... :)
varga tünde

Tündi!

Én még arra írtam neked,h.így már megtudom nyitni,köszike érte,meg
az az előtti témát fejtettem ki,tudod a férfiak kiszolgálásával kapcs.-ba! :lol: De mikor rányomtam akkor szétkapcsolt a gép,de nemrég megcsináltattuk.

Nagyon jó oldalnak tűnik,tényleg szinte minden rajta van,a propolisztól a noniig minden.Ára is elfogadható.
Reméljük tényleg "natúr"
Ismerősöd már rendelt innen?

Kép

Kép
kory

...sszus, elszállt, amit írtam.
Majd jövök még

KépKépKép
agmano

ez nem igaz, most megint beírtam csak előnézetbe tettem és kiléptem....

KépKépKép
agmano

Van fűtésünk!!!!

Igen rendelt innen. Majd megkérdezem,hogy mennyire vált be,amit vett. A postaköltség sem nagy,ahogy ő mondta..
Nem kaptam meg amit írtál.. :( Kory......

Éva:csak ügyesen... :)
varga tünde

Na most újra megpróbálom beírni a lényeget.
Főnix Pharma néven fut ez a készítmény, de a torokfájás ellenit még nem árulják patikában csak az aranyereset meg ilyesmiket. 1000 Ft körül van 1 tubus, azt hittem rosszul hallok, elég drága.... Rendelhető rajtam keresztül vagy Csepelen átvehető isminél. Továbbra is fennál az 1 plusz tubus felajánlásom, Gyöngyi? Küldjem? Elvégre Te voltál az első érdeklődő.
Kory, mi volt???
Virágport kis golyókban ettetek már? Termélszetesen csak Martinnak nem ízlik, pedig immunerősítő. Virágméz zamata van, de nem édes. Inkább különleges, mit jó.
Hogy van mindneki? Enyhe az idő a baciknak ez kedvez.
Ma beviszem Martin is 1 órára, bábelőadásra az oviba, és hétfőn lesz a lámpásos ünnepségük, aztán már kerüljük a népeket.
Holnap lesz Pécsen megint nagy ugrávóváras haccacáré. Sajnos kihagyjuk a műtét miatt. Majd tavasszal elmegyünk.
Gyorsan elküldöm, nehogy megint elszálljon.

Éva

KépKépKép
agmano

Megjártuk Pestet,de tegnap már nem volt időm írni.

Hát meg nem nyugodtam az biztos, kicsit sem!!!
Megnézte az álla alatt,biztos h.,ciszta,azt mondta attól ne
ijedjünk meg,h.ez rossz indulatú vagy x idő múlva rossz indulatú lesz,mert a szövete nem változik meg.Ez mindenképp jóindulatú,akár mondjuk a nőgyógyászati ciszta.Fájni nem fáj a gyereknek,látszani nem látszik,DE ő még is megoperáltatná,mert így ártalmatlan,de ha valami miatt begyullad vagy belángol,ahogy ő mondta,akkor SOS-ben műteni kell,és akkor a gyulladás miatt lehetnek súlyos szővődményei.
Szóval a gyulladás ide-oda rátejed,meg maga a műtét is nehezebb stb..
Ő azért műtetné meg,h.ne legyen arra esély,h.begyulladjon.
Persze lehet soha nem gyullad be.Ez az amit nem lehet tudni.
Kérdeztem a műtétről is,4nap kórház,mert valami kis csövön tisztulna a seb+7.nap varratszedés.
Hát én iszonyatosan félnék a műtéttől,így teljes tanácstalan vagyok.Kingám kis lelkivilágát is féltem,meg ugye olyan kis törékeny,nádszál.
Nem tudjuk mitévők legyünk!
Írja le légyszi mindenki,h.ő mit tenne a helyünkben!
Kory

Kép

Kép
kory

Sziasztok!

Éva: mikor is lesz a műtét nem emlékszem pontosan 15-e ugrik be.De az szombatra esik.. :shock: Én sem vinném sehova,az tuti..Szegényem.. :( Jó kis ára van a krémnek.. Amúgy milyen az idő arra?

Kory:még gondolkodom mit tennék,de elsőre ahogy olvastam rávágtam magamban,hogy megműtetném.Aztán elolvastam végig,meg belegondoltam és én is félteném meg vacilálnák,úgy lennék,mint most ti.. Nagyon nehéz.. Viszont,ha arra gondolok most,hogy, HA esetleg tényleg begyulladna,ahogy írtad és gázab lenne,akkor inkább előzük meg,és legyen most túl rajta.Hisz akkor még nehezebben épülne fel,akkor nyomná még a gyulladás is,most meg hála nincs semmi baja stb.. Azt mondta a doki,hogy ha kivetetnéd,akkor vissza jöhet-e?

Rólunk:elvittem Domit tegnap orvoshoz,kapott amoxicilint. Ma csinálok lekvárosbuktát,már nagyon megennénk.Amúgy a helyzet változatlan.. 8) Mosok-vasalok-főzök stb... Ma nincs Beninek ovia,be is fogtam gombát felvágni,nagyon ügyes volt és jobban ízlett neki a leves..Büszkén mesélte apának,hogy ezt én csináltam úgy egyed.. :)

Barival milehet???
varga tünde

Sziasztok!

Kory, csak azt tudom Neked írni, amit Ti írtatok nekem: nem kell elkapkodni a műtétet. Ha nincs vele gáz, akkor ráér és talán nyáron alkalmasabb mindenkinek?
Mi 12-én megyünk a "kés alá".
most megyek, mert üvegfestenek.

Éva

KépKépKép
agmano

Gyöngyi,Cleo!
Nektek mi a véleményetek?

Kép

Kép
kory

Sziasztok

Évi.jó festegetést.az nagyon szupi.Norbi nem "pocsékol"?? mert nálunk azért lett abbahagyva,mert elképesztő mennyiségek fogytak a festékekből Sziszi által :lol: :lol:
De mostanában már én is gondolkodom újra,hogy megpróbáljuk :)
Szóval 12-e a műtét napja.szerintem már a 6.szülinap felhőtlenül fog telni meglásd!!!:)

Kory.én várnék még.ha laikus fejjel gondolkodunk,akkor bármikor ilyen eséllyel felléphet olyan probléma,ami azonnali műtéttel és kockázattal jár.jó,persze most más a helyzet,de ha az orvos azt mondja,hogy nem vészes...meg ez lehet +az,akkor tényleg várnék.mert tuti nem filóznának ha olyan rizikós lenne.

Tündinek nagyon jó a kérdése...visszajöhet-e,mondjuk szerintem pont azért akarja kimetszeni,hogy "tokostól" együtt kivegye,hogy ne tudjon újra megtelni.(koppintson rám vki,ha rosszat írok légyszi)

Én ha nagyon filóznék bizti megkeresnék még egy dokit!!!
Én amikor nagyon gondolkodtam az orrmandi-műtéten a mezőtúri gyerekdokit v a Szt.Istvánban egy fülészt akartam megkeresni.Vagy van itt Szolnokon is egy nagyon rendi fülész-dokinő (SZtk-s),neki is 3éves lánya van-és eddig nagyon korrekt tanácsokat adott nekem :) .de 2szóval a véleményem:még ne

puszi

Andi

KépKép
KépKép
cleo27

ja...még...

Tündi.Domit akartam kérdezni,hogy hogy van???Gyógyszerekkel hogy áll,nem tiltakozik nagyon ellene,vagy valamibe belecsempészed?

Gyöngyi???????????gyere várunk!!!!!!

Bari szerintem néha-néha olvasgat.és akkor legalább tudja,hogy várjuk vissza nagyon!!!!!!!

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Martin is taknyos lett Norbi és én utánam, műtét valszeg elmarad...

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!

Sajnálom Éva.. :(

Cleo:simán megisza,nincs gond vele.

Nehéz kérdés Kory ügye,de azt sem lehet-szabad elfelejteni,hogy két egymástól független orvos mondta,ugyan azt.De persze,ha muszály akkor tényleg jobb lenne nyáron vagy tavaszal.

Gyöngyi hol vagy?
varga tünde

Hali.

Tündi.akkor nagyon ügyi Domi :) Nálunk Szisziből szinte azonnal visszajött a gyógyi kisebb korában :?

Évi.hogy van Martin???????

ANdi és

KépKép
KépKép
cleo27

Helló!

Megjöttünk a védőnénitől 10kg felett járunk. :) Most meg elaludt Domika:)

Éva:helyzet jelentést kérünk.. :) miújs?

Kory:voltam a nagynénémnél aki onnan rendelt cucokat,amit mondtam,írtam linket.A zöld koncentrátumos cuccot ivás helyett eszi,mert azt mondja,hogy olyan mintha homokos lenne,vagyis szemcsés,nem olyan minőség mint a drágáb,állítólag abban nem érezni ilyen,persze az 5ször drágáb.Kérdés,hogy a többi termék milyen lehet.. :shock: Miújs nálatok ovi terén?

Cleo:
hála nincs vele gond..:) Nálatok?Ovi megy? Jól vannak a gyerkőcök..?

Nálunk a csoportból már van -hányos-hasmenős és torok fájos lázzal meg rekedten.. Szóval ez-az enyhe idő baromira jó a viriknek :evil:

Gyöngyi????
varga tünde

Sziasztok!

Holnap műtét. Napi 1000 mg C vitaminnal megelőztük a nagyobb bajt és Martin alig náthás. Műthető.
Csüt-ön jöhetünk haza legkorábban. Majd jelentkezem.
Alig bírok nyelni, úgy bedurrant a torkom.
Legyetek jók és egélszségesek!

Kory, képzeld a főfinnyásom kapja Dr Lenkei gyerek folyékony vitamint 1 kávéskanállal, és az 500 mg C vit. rágótablettát, naponta felváltva ősztől tavaszig, ha kicsit kezd beteg lenni, akkor mindkettőt egyszerre és 2 kávéskanállal.
A lényeg a vasa tényleg jó, de nem is akárhogy, 12-30 közt jó, neki majdnem 20!!! Ezek után bárki bármit mondhat a vesekárosító és egyéb (feltételezhető) hatásokról, a gyereknek tökéletes a vérképe!!!
Akkor viszlát csütörtökön!

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!

Kicsit eltüntem,mert már 3.napja bútort szerelnek össze nálunk!
A hálót ősszel lefestettük,és oda vettünk ágyat,akasztós szekrényt,és komódot.
Na,de mi lehet Gyöngyivel???????????
Gyöngyi,kérünk jelentkezz!
A te véleményedre is kivi vagyok a ciszta terén!
Nektek meg csajok köszi!
Most írtam 6(ne nézzetek hülyének)fül-orr gégésznek,kikértem a véleményüket.Eddig a 2nap alatt 3írt vissza,de mind a 3-an azt írták,ne műtessem,sőt volt aki írta,h.14éves koráig várna,ha az ő gyereke lenne.Persze ha nem gyullad be és drasztikusan nem nől.
Kicsit már kezdek megnyugodni,bárcsak valami csoda folytán felszívódna.
Ovi:Szerencsére járunk,ami azt jelenti nem vagyunk betegek.
Reggel nincs kedve menni,ül a padon a jelénél,óvónőnek kell kisétálnia érte.
De délután már jó kedvű.
Nem tudom milyen ügyes,de szereti a torna órát.
Viszont a beszédének a nem tisztasága az egyre jobban aggaszt!!
Nektek szépen beszélnek a gyerkőcök?
Kinga nem,h.pár betűt téveszt hanem elég sokat.

Éva!

Nagyon szurkolunk++++++++++
Gondolatban veletek vagyunk!
Kitartást a kis hősnek!
Végig bent leszel vele a kórházban?

Kory

Kép

Kép
kory

Évi,gondolok rátok holnap.mennek a drukkok.és gyere ha túlvagytok rajta,legalább 1mondat erejéig :)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!!

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: bocsi, bocsi

Marietta végighányta a vasárnap éjjelt (egyedül voltunk), délelőt meg már fosott is, de kedd óta semmi baja, valszeg azért mert alig eszik :? viszont iszik és jó kedve. Azt mondta jó betegnek lenni, mert ő itthon van és a Sára nem zavar minket :lol: (ő oviban volt!) Édes a testvéri szeretet :roll: :roll: :lol: :lol: Mára már a Sanyi is hányt és a Sára is kezdi a hasmenést (talán nála kimarad a hányás).
Szombaton börzén árultam, délután szülinapi bulin voltunk. Vasárnap apa elvitte a gépet. Ilyen mentségeket tudok felhozni a távolmaradásomra :oops: :oops: :lol: :lol:

Évi!!

Szurkolunk!!! Jó hogy már túl lesztek rajta, holnap gondolok rátok, sok puszi nektek!!
Fáj a torkod??? És a csodakence???? :lol: :lol: Persze magadra nem kened, mi? :twisted: :lol:

Kory!!

Nem tudom :oops: :oops: olyan nehéz döntés, ha egészségügyi okosságot akarsz hallani, azt nem tudok mondani, ehhez (sem)értek :oops: Valszeg én is több orvost megkérdeznék, körbejárnám minden irányból - látod már több olyan véleményed is van, hogy nem kell rögtön műteni, lehet várni! De a rendszeres kontroll mindenképp fontos! Ha nem okoz gondot, akkor nincs miért siettetni a műtétet. Akiket megkérdeztél dokikat, nekik elküldted az összes vizsgálati eredményt, leletet? Mert ha igen, akkor képben vannak és úgy adtak tanácsot - hallagathatsz rájuk. Sokan még a tök indokolt mandulaműtétet sem engedik - akkor ezzel lehet várni. De ez nekem is csak az anyai szív diktálta okoskodásom!

Beszéd??? Nálunk sem beszélnek "szépen", Érthető mindkettő - többségében :lol: , de a Mariettának egyáltalán nincs "r" betűje, Sárának meg egy csomó nincs. Kingát értik mások??? Mert ez a lényeg! Tudod majd ráér 5 évesen visszatérni erre a témára!!! :lol: :lol:

Tünde!

10 kg??? Húúú, gyönyörű!!! És örülök végre van fűtésetek - épp ideje volt :lol: :twisted:

Bocsi, mennem kell, mert apa olyan fáradt, hogy aludni szeretne és a feje mellett zúg a gép!!

ágyöngyi

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?