Ágci,
köszi.
Norkini,
Cicó még soha, egyetlen éjszakát sem aludt át (hazudok, három éjszakát átaludt életében, véletlen lehetett, pláne mert kettő ebből pont a három hónapos igényugrás közepén volt), folyamatosan ébredezik, éppen tíz perce is fent volt. Egészen a legutóbbi időkig csak szopival aludt vissza, de most már nem mindig kéri, illetve egy kis bújás, simizés is elég neki. Én leginkább senkinek nem kötöttem az orrára az ébredezéseket, szerencsére nem is kérdezte senki. Amúgy annyiban könnyű dolgom volt, hogy tudtam, nem lehet éhes, folyamatosan nem eszik annyit, amennyi van, hiszen egyfolytában túltelítődés határán vagy benne voltam. Továbbá Cicó mindig is örökmozgó, nevetős, kiegyensúlyozott baba volt, kétségbeejtően kicsi alvásigénnyel. Jó hallani, hogy más is van itt a közelben, aki szoptat hasonlóan sokáig, mint én. A legtöbb kismama, akivel találkozom, menetrendszerűen elválaszt hat haónapos kortól (néha előbb is kezdik), rám meg úgy néznek, mint a háromfejű szamárra
Közben eszembe jutott, írták itt korábban az okosok, hogy lehet ezt-azt kezdeni a bimbóvédővel is. Pl. le lehet vágni belőle mindig egy picit (a végéből), hogy a baba mindig közelebb kerüljön a cicihez, aztán egyszercsak bimbóvédő nélkül szopizik...bár ez szilikonosnál nem igazán jó állítólag. Ja meg kedvet lehet csinálni neki a bimbóvédő nélküli cicizéshez azzal, hogy egy kicsit beindítani a cicit kézzel (a tejleadó reflexet), és amikor megindul a tej, gyorsan rátenni a babát, hadd érezze, hogy így mennyivel könnyebb. Volt még valami, amire nem emlékszem, próbálj visszaolvasni, hátha megtalálod, többször volt már itt szó róla.
Én megyek, kerítek egy pizsamafelsőt, mert Cicó annyira szorongatta a rajtam lévőt visszaalvás közben, hogy nem volt szívem elvenni tőle
Üdv
Kriszi