Sziasztok!
Mostanában igyekszem sűrűbben jönni, hogy izgulhassunk együtt
Tegnap voltam UH-n az Andreánál.
Hááát, nem tudom, a Peti 4 nappal volt "fiatalabb" az uh-n amivel összehasonlítottam, mint most Anna, de anna nagyobb....
összehasonlításként (első érték Anna)
BPD:96/96 HC:349/332 AC:325/299 FL: 74/71
Ami kicsit izgat: Petinél II-es értettségű volt a lepény, most II-III.A szülésznőm is doki is azt mondta, semmi gond
A szülésznő szerint lehet, hogy kicsit hamarabb jön. Szerintetek a szervezet tudja, hogy a leepény már nem az igazi, akkor beindul a szülés???
Ja, szerencsére megfordult, fejjel lefelé van
Doki tobábbra is oltári jó fej, múltkor meséltem, nem, hogy megjegyezte, hogy talán vastagabb cipőben kéne járnom (ezt szeretem benne, hogy törödik velünk). Persze Apának úgy adtam tovább, hogy ki fogok kapni, ha legközelebb is abban megyek.
Ilyedtében vettünk egy 12,000-ft-os cipőt. sosem volt még ilyen szép bőr cipőm.
Mutatom a dokinak, mesélem, erre:-mit kér? Kocsit, házat? Mit rendeljek ?
Annyira bírom a humorát
A baba ahogy Ő mondja: "be van betonozva"
Két hét múlva találkozunk a klinikán, megnézi a ctg-t, megvizsgál. Szerintem akkörül lesz baba
Anyutól kaptam ooolyan szép köntöst + 2 pizsit
A pizsik jó vastagok, de gyönyörűűűek (kínai azért
), u.o. macimintásak, mint a köntös. Egyik pizsi nnnagyon sötét piros, a másik u.o. mint a köntös. A köntös tolyáshélyszínű...olyan belül bolyhos, kívül flotir szerű anyagból....nappal lesz rajtam szabadidő helyett. Meg két vékony pizsit is kaptam, + papucsot. ÚGyhogy ma még száradnak, de holnap mehetek
Benő..hogy rohan az idő, már hozzátáplálás!! A sütőtök anyatejjel nagyon jó
Bár Peti nem szerette (de ez semmit), én nagyon szeretem. Ha apróra vágod a tököt, fólia alatt, ha "belezuhan " a kés, akkor puha
A reszelt alma banánnal is jó...a banántól picit fáljt a pocak, nehezen jött a kaki utánna....de a Hipp banán-almától. A házitól semmi baj nem volt.
Ami még: krumpli-alma, vagy répa alma...
kövezzetek meg (de nnneee) de Peti mindig jobban szerette az "ütősebb ízeket", mi a húslevesben főtt répát-krumplit turmixoltuk össze....azt ette. Na meg a cserkészkolbászt.....de ez egyedi eset
Puszi, menek, mert még pizsiben vagyunk
Kata + Peti + Anna/Gergő (akinek jól fog állni a sok rózsaszín) és aki papíron 26 nap múlva érkezik