Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Tobi, Puszi, Krisz
++++++++++++
Vendég

Tobi és Krisssz: Kép

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Tobi,
babaragacsok!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszedli, Skrisz,
tüszőnövelők!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek a legjobbakat!!! :P

tillidian

Hol vagytok??? :shock:

Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi,
jelentem, én ágyikóban párnák közt majdnem egész nap :wink:
nagyon drukkolok +++++++++++++++++++++++++++++

Skrisz,
neked is ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
tobi

Sziasztok!

Tobi, Puszi, Krisz! ++++++++++++++++++

Babim! Felfázásos izékre vörösáfonya. Lehet kapni üdítő formájában is (dobozos üdítő, tecsóban tuti van, pirosas az egész doboz, de most nem jut eszembe a neve), jó sokat kell inni (ez egyébként felfázásnál amúgy is igaz), illetve lehet kapni vörösáfonyás C vitaminos kapszulát, CranC a neve. Jobbulást! :)

Kép

Mó, az tőzegáfonya és k. drága, de vettem. Megpróbálom.Még Urogint is vettem, de az áfonya savanyítja a vizeletet a Urogin használati ut.ban meg az van, hogy olyan szerekkel nem szedhetőek. :shock: Mondjuk én nem értek hozzá.Csak biztosra akarok menni, hogy ha novemberben a babáim költöznek a kuckóba, akkor már egy fránya baci sem bánthassa őket!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok Lánykák!
Némi magyarázkodással kezdek. Azért nem jövök, mert megérkeztek az indiai fickók, és minden nap reggeltől estig angol prezentáció van a rendszerről, amit megveszünk. Rémesen fárasztó. Alapfokon beszélek angolul, és hülyére koncentrálom magam, hogy megértsem őket. Hál' istennek bézik inglissel beszélnek, és igyekeznek lassan mondani a szavakat. Szóval nagyjából elboldogulok. Persze egy mukkot sem szólok angolul. :lol: A prezik előtt itthon kezdek dolgozni, mert a kialakult válság miatt az MNB-nek extra korán kell küldeni a jelentéseket. Ha ezzel megvagyok reggel, akkor indulok be a bankba az indiaiakhoz. Ha vége a prezinek, akkor meg megyek a helyemre és próbálom behozni a lemaradást. Most este 9 van, és itthonról dolgozom, mert olyan sok van, és inkább itthon ülök, mint bent a melóhelyen. Na ennyit az off-ról. Köszönöm, hogy hiányoltatok.
Hétfőn és ma voltam UH-on Szmatinál. Mindkét oldalon vannak tüszőcskék, csak még kicsik. 10x10-esek. Még növesztjük őket. 150 Gonal és egy Merional megy minden este. Most a 9. napon tartok a stimuval. Pénteken újabb UH.

Tobikám, gratula a pöttömökhöz, küldöm a megérdemelt babaragit!

Puszedli, növeszd szépen a tüszőidet, remélem hétfőn meglesz a punkció.+++++++++++++++++++++++++++++++

Bols, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. Pedig sokat gondoltam rád. Remélem nem csüggedsz, és hamarosan újra nekiláttok. Hajrá kislány!!!

Fanni, Till, örülök, hogy szent a béke. :lol: (rossz volt olvasni)

skrisz72

Skrisz! Köszi, áprilisig spontán, aztán, ha változatlan a helyzet 5. lombik indul!
Hajrá péntek, növesztgesd a tüszőket szép nagyra! :lol:

Tobi! Babaragacs küldve!

Puszi! Tüszőnövesztők!++++++++++++++++++

Baba! Baciűzők! +++++++++++++++++++++++

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Babim, közben eszembe jutott a tecsóban-tuti-de-szerintem-más-hiperben-is-kapható áfonyás lének a neve: Ruby Red. (igen, sajnos a CranC drága :( )

Kép

Mó, ari vagy. Most már szerintem ez elég lesz:-). ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚtálom, hogy mindig beesik valami betegség!Elegem van belőlük!!!

Skrisz, ügyes vagy, hogy alap angollal is így elboldogulsz. Én is levelezek mondjuk angolul, de az is nagyon alap. Szóban, ha lehet, meg sem szólalok :D.

Puszi, drukk a tüszőcskéidnek.Mikor repesztesz?

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Tobi,
jó is egész nap heverészni, én nagyon bírtam! :lol:
++++++++++++++++++++++

Puszi,
tüszőknek hajrá! :wink:

Krisz,
drukk neked is növekedéshez!
Hááát, nem panaszkodhatsz, hogy tétlenül telnek a napjiad...
Nekem ugyan angol szakos végzettségem van, de olyannyira nem használtam mostanában a nyelvet, hogy érdekes lenne, ha belöknének a ringbe egy csapat külföldi közé... :roll:

Baba,
elhiszem, drága, hogy utálod, hogy mindig van valami :?
Sikeres baciűzést! :wink:

Bols,
legeslegjobbakat neked, sok szerencsét a spontánkodáshoz, hátha! :wink:
angel37

Sziasztok!

Mai babaragik és tüszőnövelők indulnak!!! :D
Tobi, Puszi, Skrisz++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek szép napot! :P

(Lányok,
ha december közepén kezdem el szedni a fogigátlót, akkor ugye nem abban a ciklusban kell menni 3. napi vérvételre? Hanem mikor? Akkor a Marvelon abbahagyása utáni (mikor megjön) 3. napon esedékes, mikor már mennek a szurik? Vagy esetleg már a novemberi ciklusban???
Rég volt már január, nem emlékszem... :roll: :P )

tillidian

Tilli,
fogisban nincs vérvétel, egy UH van, hogy leálltak-e a petefészkeid!
Fogi leállás után 5. napon indul a szuri! :wink:
angel37

Angel,
köszi! De akkor mikor menjek 3. napi vv-re? :D
KP doki nem mondta, csak azt, hogy "majd" menjek...
Hogy szokás? :P

tillidian

Sziasztok!

Most értem haza a dokitól, el vagyok keseredve, azóta sírok. :cry:
Hormonok jók, de a tüszők alig nőttek (legkisebb 9x9es, legnagyobb 13x15ös) és már csak 7-en vannak (vagy 8-an). Punkció kedden vagy szerdán. Addigra jó, ha marad 5???? :cry: :cry: :cry: Szombaton újabb uhu, akkor tán okosabbak leszünk.

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi,
ne sírj drága :? , biztosan lesz leszívni és beültetnivaló is!
Hogyhogy kevesebben vannak?
Hányadik tüszős Uh-d volt? :oops: A mostani stimumnál nekem is ekkorák voltak a tüszőim még a másodiknál is, és épp heten!

Tilli,
nem arra gondolt, hogy a menet előtt egy hormonellenőrzés?
Nekem 4 fogis shortom volt, és sosem mentem közben vv-re!
angel37

Puszi Drága!

Ez - szerintem - csak annyit jelent, hogy később lesz a punkció! Szépen meghíznak, ne szomorkodj! (a hormonok miatt pedig percenként elsírtam magam - szinte akármin :roll: )
nagyon drukkolunk!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++

Angel,
sztem azért írta fel a doki a "túrista útjelzésemre" (írt egy listát), mert 1 év telik el a 2 lombik között...de nem tom, hogy értette...na, majd felhívom a Kaálit :)

tillidian

Puszedli!
Olyan erős lány vagy te, nem szabad elkeseredni!! Épp annyi tüsződ lesz és épp olyan méretű, ami elég. Szerintem is ez csak annyit jelent, hogy kicsit lassabban nőnek, de aztán lehet begyorsulnak. Nekem is mindig úgy volt, hogy kicsit tologattuk a punkciót. Nem lesz baj, meglátod!!

Till! Nekem is kell menni hormonvizsgálatra, de szerintem is a stimus előtti hónapban. Én is elfelejtettem. :oops: Írd meg légyszi mikor kell menni, de majd én is beszélek doki bácsival hamarosan. Hát én izgulok emiatt az IR kontroll miatt. Szerintem pár hónapig elfogadja doki bá a vv. eredményket, mert a három lombik között és nem voltam egyszer sem újra, csak az első előtt. Na, meglátjuk.

Tobi, Krisz! Szurok nektek is ám!!!

Kat

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Puszedli: ki mondta nekem, hogy pozitivan kell hozzaallni az egeszhez, es ha "nekunk" nem sikerult osszehozni a babat, akkor "nekik" biztosan fog ? :) hm....
Sajat tapasztalatom meg ugyan nincs, de a Lanyok is latod biztatnak, hogy nincs semmi baj! Bő het, es en is kezdem a szurikat, es Rólad szeretnek peldat venni!!!!! HAJRA TUSZOK!
amina09

Puszi, nyugi!Lehet, hogy csak a nagyokat számolta.Nekem is mindig más db-számokat mondtak és mindig több lett a petesejt, mint amit előtte mondtak tüszőre. Csak a legnagyobbakat mondhatta! Ne aggódj! Semmi gond nem lezs, csak húzódik a punkció. Meglezs az, nyugiiii!Kérlek, nyugodj meg, mert felmegy a prolaktinod! (Én meg megharaplak!) Ha akarod, beszéljünk.Puszi!

babaimádó
Kép
babaimado

Amina,
milyen gyorsan röpül az idő, már kezded te is a szurikat... :)

Puszedli,
NE IDEGESKEDJ, nyugi, minden rendben lesz. Mindannyian szurkolunk a szép kis tüszőcskéidért!

Holnap hajnalban terheléses cukival kezdem a napomat az MM-be :(
kalkata

Katerina,
ha megtudok infót, megírom! :P (azt hiszem, kérek egy + konzultációt KP-hez, nem indítom el a kezelést a saját szakállamra :roll: :lol: )

tillidian

Köszönöm LÁNYOK a kedves és biztató sorokat, igazán jól estek! Kép
Igyekszem összeszedni magam, a délelőtthöz képest már egész jól vagyok! :oops: :) :oops:

Kép

Kép

*puszedli*

Puszedli! Az ikrekhez 5 petesejt is elég :), saját tapasztalatból tudom :wink: (bár nekem az 5-ből is az egyik nem volt elég szép, őt végül meg se termékenyítették, szóval 4 is elég az ikrekhez :D)

Till! Nekem fogigátlós longom volt, Suprefact már ment, amikor megjött és akkor kellett mennem UH-ra...

Kép

Puszedli, ne keseregj, az enyémek is bazi lassan nőnek. Igyál sok folyadékot, az kell nekik. Igyál helyettem is, mert én mindig elfelejtem.... :oops:
Holnap fél 3-ra megyek én is egy újabb kuksira.

skrisz72

Puszedli!
Ne aggódj, kérlek!
Nekem nem voltak egyformák és egészen biztos vagyok, hogy punkció elött is repedt egy-kettô. Ne agyalj ezen, lesz ami lesz (minden rendben lesz)! :D A lényeg, hogy legalább egy megszülessen kilenc hónap múlva. Drukkolok!

Skrisz!
Tüszônövesztôk mennek neked is!
lona1

Puszi, nyugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

babaimádó
Kép
babaimado

Puszedli megnyugodott hála Nektek és drága Harcikának!!!! Köszönöm mégegyszer Mindenkinek!!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Puszedli :P
Ha Harcika már megnyugatott, akkor későn jöttem, de azért léleksimi és ne aggódj. Olyan nincs, hogy egyik alkalomról a másikra kevesebb a tüsző :D csak hogy lusta a doki mérni :lol: Ennyi tüsző bőőőőőven elég. Valójában a 7-10 közötti az ideális mennyiség...
Én is mindig hisztike voltam a hormonoktól. Ha terhes leszel, mégrosszabb lesz :wink:
Puszi és nyugi!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Lona!
Ha 1 tüsző is megreped, nincs transzfer!!! Úgyhogy amikor volt beültid, biztosan nem repedt meg egy sem...

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Köszi Fanni!!!!! Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Drukk az akciósoknak!++++++++++++++++++++++++++++++

Lona,
küldtem privit!

Szép estét! :P

tillidian

Sziasztok,

Tobi, Krisz, Puszi
+++++++++++++++++

Baba,
jobban vagy már?
Vendég

Bella, köszi, igen.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Puszi,
örülök, hogy megnyugodtál! :)
Hajrá, lesz petécske, embrike is! :wink:

Tobi,
mi újság a párnák közt? :)
Ezer drukk és ragasztó! +++++++++++

Krisz,
drukk a kukkoláshoz! :wink:

Baba,
jó, hogy jobban vagy! :)
angel37

Angelmami hogy van?Hányinger vagy ilyesmi?

babaimádó
Kép
babaimado

Baba,
köszönöm kérdésed :) , egylőre nemigen érzek semmit a betonciciken kívül! Meg kicsit nyomottabb vagyok, de ez minden október-novemberi időszakban így van... :roll:
angel37

Mikor lesz már uhu?Úgy izgulok, hogy hány babád van.

babaimádó
Kép
babaimado

Jövő szerda!
Ááá, én nem izgulok! :lol:
angel37

Angel!
Én is már annyira izgulok, hány baba lesz. annyira bátor vagy szerintem, én edig még nem mertem hármat sem vállalni beültire ( meg párom se), de legközelebb lehet, hogy megpróbáljuk. Mondjuk nekem doki bácsi mindig aszondta, hogy elég a kettő. ( Mindig ötnapos szép kis basztocitákat kaptam. ) És vajon tényleg "csak" az IR miatt nem sikerült eddig?! :roll: Háát, nna majd kiderü. De visszatérve hozzád nagyon várjuk a fejleményket. :)
Puszi
Kat

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Boldog Halloweent! :lol:
Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Angel, jövő szerdáig csak kibírjuk valahogy, lényeg, hogy jól érzitek magatokat és minden OK :P

Puszi, továbbra is nyugi, szép kis tüszőcskéid kerekednek a hétvégén

Napos hétvégét mindenkinek! Sok-sok pihenéssel
kalkata

Angel, izgatottan várom a szerdát!!! :lol: :lol:

A saját tüszőimtől nem vagyok túl boldog. 7-et számolt a doki, kb. 14-es méretűek. Hétfőn újabb UH. Ebből sem lesznek fagyibabák. :( Úgyhogy mindenképp sikerülnie kell, mert én nem akarom újra hülyére szurkálni magam. Úgy sem lesz több tüszőm. Akkor meg minek... Egyébként a Kaáliban nagyüzem van. Este 8-ig dolgoznak, és tömve van páciensekkel. Nem irigylem őket. Vasárnap is van punkció meg ET. A dokimon is látszott, hogy fáradtabb, idegesebb.

skrisz72

Köszi, Csajok!
Kíváncsibbak vagytok, mint én! :lol: Na ez azért nem igaz... :wink:

Katerina,
mindenképp vedd úgy, hogy az IR miatt, és ha azt rendbeteszitek, akkor máris jöhet a zebra! :)

Krisz,
neked is leírom, most a 2. uh-n 7 tüszőm volt és kb ekkorák! Szerettem volna én is fagyit, de a mostani eredmény még annál is jobb! :oops:
DRUKK! Sikerülni fog!
angel37

Angel, köszi, kicsit megnyugodtam. Te leszel a példaképem. :lol:

skrisz72

Tobi, Puszi, Skrisz!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Angel!
Izgi ez az időszak! Szerdára kívánom teljesüljön a vágyad amit a szíved legmélyén kívánsz! :wink:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sziasztok!

Mi a szegedi kaáliba járunk a párommal. Én sajna PCOs vagyok.
Vki jár szegedre?
bringunsz

Puszedli!
ne tessék szomorkodni, megnőnek azok szép nagyra idejében :D Napról-napra jelentősen változik a méret!!

Skrisz!
A 7 tök jó!! Nem is értelek titeket lányok, hogy ettől miért kell letörni, minőségre törekszünk nem mennyiségre!! :wink:

Rólam:
Vérem adtam tegnap, az Ir kontrollhoz, meg kell hogy mondjam, hogy az összes menő magánlabor elmehet a sunyiba, mert itt tb-sre olyan pöpecül elintézték nekem hogy ihaj. Kulturált-gyors-kedves szerviz, szép környezetben. És gyorsabban meglesz az eredmény is, mint korábban volt nekem :shock: És nem 15-ért, hanem ingyér.... na jó ez nem igaz, vittem egy doboz süti-bütit, de megérte!!!!!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Jó reggelt!!!

Lois: mikor keltél???????? Nekem is jobban vették véremet a tb-sek, mint pl a mensben. Reméljük jó is lesz az eredményed.

Angel: nem tudok privit küldeni, de léccci írjál nekem prviviben egy iméles elérhetőséget. :wink:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?