Sziasztok!
Jó sokat írtatok, szt hiszem nem is tudok név szerint reagálni, még meg kell tanulnom, hogy ki-kicsoda
Sziszkó: nagyon sajnálom ami történt, remélem fel tudod dolgozni, és amint lehet belevágtok a baba-projektbe
Én épp ma egy hete hánytam utoljára, remélem már nem is tér vissza, mert előtte azért volt 8 kemény hetem
Az meg hogy 40 hétig tat, hát kitartást hozzá
Ma voltunk 4D-n minden rendben van, vagyis mint utólag kiderült, de okozott egy pár perc szívdobogást a doki. Az egyik bebóca agyméretéről azt mondta, hogy elfogadható, a másikra meg azt, hogy feltételesen elfogadható. Hát gondolhatjátok, megállt bennünk az ütő, de a végén kinyögte, hogy semmi különösebb vizsgálatot nem igényel, csak nyomon kell követni, de csak annyi, hogy az egyik gyereknek 36-os, a másiknak meg 42-es a lába. Na most akkor én azt veszem ebből ki, hogy nincs nagy baj. Folyamatosan a doki szavai járnak a fejemben, de ha baj lenne, csak nem viccelte volna el a végén
Majd két hét múlva megyek a saját dokimhoz, azért neki is elmondom, majd kiderül mit mond rá. 20 hetesen azért mégegyszer visszamegyünk a 4D-re, hogy akkor mondja meg, mit lát, remélem semmi kórosat. Egyébként nagyon édik voltak, a doki meg is haragudott az egyikre, mert annyira kapálózott, meg mocorgott, hogy nem is tudta lemérni
Végül persze elfáradt a drágám, és akkor sikerült. A másik is mocizott, de neki legalább voltak nyugodt pillanatai
A nemüket még nem tudta megmondani (vagy csak nem akarta), de annyit sikerült kiszedni belőle, hogy talán különbözőek, az egyiknél még mi is láttuk a kis dudort, és végülis a másiknál is volt valami, de az a doki szerint a másik irányba dudorodott
Egy kisfiút mindenképpen szeretnénk, és szerintem az meg is van, a másik meg akkor lehet kiscsajszi. Majd kiderül
Na jó hosszúra nyúlt a beszámolóm, bocsi érte
A szülésről annyit, hogy Marci 3000 g-al és 51 cm-val született, de nem volt egy könnyű szülés, állítólag nem a baba méretétől függ, van aki a 4 kg-s babócát könnyebben megszüli, mint én a 3 kg-sat.
Dius: minden rendben lesz, Marcival én is vérezgettem, és nekem is szednem kellett a Duphastont és még valami mást is, mert annyira nem akart múlni, mondjuk nekem nem kellett feküdnöm. Később viszont kiderült, hogy azért barnáztam, mert az a terhesség is kettőnek indult, csak az egyik meggondolta magát, és még azelőtt elment, hogy megtudtuk volna
Anika: a Duphaston sárgatest hormon, amit azért adnak, hogy amíg a 12. hét után át nem veszi a méhlepény a pici táplálását, addig ez besegít, és így nagyobb eséllyel megmarad a baba.
Farkas: a képeket én sem látom
Új ruhák: én most szereztem be párat, és sokkal jobban érzem magam a bőrömban. Szerintem mindenképpen érdemes egy kis hangulatjavító!!!
Na eddig szinte nem is írtam, most meg kisregény lett