Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Kép
melcsike70

Lányok ez a VIII. kerületben van Boboka azt is felirtad. Úgyis többen egzotikus éttermet választottatok. Nézzétek meg. Szerintem elég különleges és az árak sem rosszak.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Csige nagyon sajnálom!
DE az szuper, ha nyomon követi a ciklusod,mert ha van peteérés,akkor abból baba lesz.Nekünk is így sikerült Viola!

Boboka!
Nem baj, ha csak addig volt meg,most vékonyabb lehetett a nyálkahártya..a múltkor magyarázta a dokim, hogy szülés után azért olyan erős először, mert akkor nagyon vastag..

Melcsike!
Remélem már kicsit jobban vagy Te is!

Betti,neked milyen napod van?

Mi annyit dolgoztunk mint a kisangyalok!
Most értem a nap végére.Jó érzés hogy néhány dolog az én kezem munkája,de csajok mennyire aljamunk,amit ma is csináltam! :wink:
A vakolatot, meg a glettanyagot csiszolgattama belső ajtók keretéről..meg a párom beüvegezte a maradék ajtót,meg ráfestettük a második réteget,meg az egyik szobát kifestettük,remélem azt elfoglaljuk a hétvégén.

Holnap valószínű csak este felé jövök, mert délelőtt bemegyek Fehérvárra bérletet csináltatni,meg a bankbais.

Néztétek a híradót?
Az egyik buszbaleset itt történt a szomszéd faluban én is azzal a busszal járok.Akit mutattak hölgyet a kórházi ágyon,gyerekkori ismerősöm.Néhány éve is volt itt halálos buszbaleset.. :?
tünci28

Melcsike!

Jó az étterem és az árak is nagyon szolídak!

Akkor úgy találkozzunk, hogy mindjárt oda megyünk kb ebédidőre, vagy megyünk reggel-délelőtt és addig beülünk egy cukrászdába, vagy kávézóba????
tünci28

Igen köszönöm Tünci helyre jöttem, reggel volt nagyon rossz. Kidolgoztátok magatokat rendesen. Gondolom jól elfáradtatok. Talán jó is volt egy kicsit igaz nem volt időd gondolkodni.

Kép

Kép
melcsike70

Kisanyácskának is biztos bejön ez az étterem. Nem gondolod? Neked és Bobokának is tetszett az az egzotikum. Ez nekem is tetszik. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Táci buszbaleset volt a szomszédba, mert Székesfehérvárra ment a busz. Na ezt most jól ki okoskodtam :? hurrá de ügyes vagyok. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Melcsike, az az étterem jó, tavaly voltam ott, ha mindenkinek megfelel, legyen ott a tali:)

Köszi, most megnyugtattatok mensi ügyben. Amúgy kb. 5 napig szokott tartani, ezt túl kevésnek találtam.

Most kicsit elteszem magam holnapra. Hisztis és fáradt vagyok egy csöppet, nem tudom miért, lehet, hogy a front miatt, lehet, hogy a közelgő ünnep miatt, nem tudom.

Tünci, gondoltam rátok, hogy a baleset arra történt :cry:

Írjatok sokat, holnap reggel jövök.

Pusz mindenkinek, jóccakát :) 8) :) 8) 8)
Vendég

jó volt ez a kis dolgozgatás,de a guggolás nagyon nem esik jól..ahogy egész nap hajolgatok, estére már olyan érzékeny volt a hegem, hogy ki tudtam volna tépni onnan..

A párom meg szerelte a villanyt ,de úgy ám, hogy nem áramtalanított!
Egészen addig amíg men nem rázta az áram!két lépésre voltam tőle, de még halottam is!Jó fürgén félreugrott ,aztán kiabáltam vele egy negyed órát, hogy normális vagy!!!????

Azt mondja, mindig így csinálja, így nem kell annyit járkálni a villanyszekrényig! :twisted:

Mindjárt megnézem, hogy találnék ehhez az étteremhez...
tünci28

Jó éjt Boboka!

Igen szerintem mind a közelgő szombat miatt is vagyunk ilyen idegesek...

Melcsike!
Tácnál volt ,igen.

KépKépKép
tünci28

Megnéztem, busszal és villamossal kell mennem..kb 20 perc,meg a várakozás az átszállásnál..

Én azt tévesztem el mindig Pesten, hogy akkor most melyik irány???? :oops: (pestiek nem röhögni...)
tünci28

Megyek alukálni,szép álmokat!
tünci28

Jó éjszakát nektek is.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok lányok.
Boboka: tudom hogy két hónap nem hosszú idő. Egyébként 27 éves vagyok még egy darabig. Viszont két babát szeretnénk és hát még az első sincs útba.
Tünci: tudom Tünci, hogy nektek is így sikerült Viola. Azért mondtam én is a dokinak, hogy kövesse a ciklusomat, mert akkor már az elején kiderül, hogy van e peteérésem és ha van, akkor megmondja, hogy mikor lesz tüszőrepedésem és mikor legyünk együtt. Neked hányszor kellett menni egy hónap alatt amikor uh-val követte a ciklusodat? Biztos sokszor kell mennem majd.
Egyébként megbeszéltük a férjemmel, hogy most a dokimhoz megyek 10. napi uh-ra már be is jelentkeztem 11.10-re. Megnézzük, hogy van e pém és ha igen, akkor kövesse végig uh-val. Ha nincs pém, akkor viszont irány a II. számú klinika és ott van egy doki aki foglalkozik ilyen hormonproblémákkal mint az enyém. Azért őt választottam, mert akkor már célirányosan szeretnék orvost választani.
Egyébként remélem lesz pém és tényleg sikerülni fog a baba ahogy te mondtad Tünci, mert szeretnék a dokimnál maradni. A férjem is azt mondta, hogy mindig lehet rá számítani, hívni és ahogyan viselkedett a vetélésembkor.... szerintem annál többet nem lehet egy dokitól elvárni.
Szóval másfél hét mulva már többet tudok.

KépKép
csige-bige

Csige, úgy értettem, ha ez a két hónap kell ahhoz, hogy minden rendben legyen, akkor érdemes kivárni (meg persze mást nem is nagyon tud tenni az ember:( )

Tudom, hogy marha lassan telik az idő ilyenkor :cry: :cry:

Azt is tudom, hogy ez téged nem nyugtat, de Tünci is, Betti is, én is 28 fölött vagyunk :oops: :oops: :oops: , úgyhogy te leszel majd köztünk (persze Kisanyácska után :wink: ) a legfiatalabb anyuci :) :)

Én már előre félek attól, hogy minden egyes menstruációnál depis leszek..... :oops:
Vendég

Betti már 30. :shock:

És igaz az , hogy nem leszel fiatalbb, mármint a testem, sok változást veszek észre, ami korábban könnyebb, rugalmasabb volt azért.

Jó reggelt mindenkinek

Betti
Kép
betti0412

csige!

A ciklus fele előtt néhány nappal kezdtük és kétnaponta mentem, egészen addig amíg megrepedni látta a vezértüszőt..így sikerült a második hónapra.Az elsőnél nem volt elég vastag a nyálkahártya a méhemben.Egyébként ez hüvelyi uh.
nagyon drukkolok és NYUGI!

Boboka!
Ne legyél depis! 8)

KépKépKép
tünci28

Szia Betti!

Ugye???
Én is észrevettem egy csomó dolgon...van még néhány "jó" évem, aztán megyek a süllyesztőbe.... :?
tünci28

Bettinek ma megjött a novemberi, remélem már csak egy lesz és jövő szeptemberig nem kell az Always-t támogatnom.

Betti
Kép
betti0412

Tünci!
Az hagyján, de ráncosodik a homlokom.
És ezek már nem tűnnek ám el!

Vettem ránctalanítót, éjszakait is, hátha javít valamit, de....

Betti
Kép
betti0412

Ma már jobb a hangulatom :lol:

Meló van ezerrel, de azért benézegetek, de lehet, hogy írni csak délután tudok :roll:

Szép napot mindenkinek
Vendég

Beti,akkor jól elkerültük egymást, mert először együtt jött meg. :shock:

én már évek óta használok ránctalanítót, mert nálunk a nőknek(naná, hogy nem a pasiknak) hamar ráncosodik a bőre.Nekem a szemem sarka van tele,régen mindig vigyorogtam azért..no meg az ősz hajszálak...

Boboka!
Gyere azért valamikor.Én lekéstem a buszt, úgyhogy várhatok egy órát... :evil:
tünci28

Jó reggelt.

Na most jól kétségbe ejtettetek. Én már 34 elmúltam. Öreglány vagyok!!!!!!!!!!!!!! :shock:

Kép

Kép
melcsike70

Csige

Nálam is két naponta volt anno hüvelyi uh. és vért is vettek tőlem kétnaponta. Persze kellett nekem hormonkezelés. És a végén kaptam olyan gyógyszert is ami a tüszőt megrepesztette, a biztonság kedvéért.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!!
Én is banya vagyok 34-múltam.

Visszaolvasok azt gyüvök!
sütõtök

Jaj,Ti banyákok!!!! :lol: :lol:

Sütőtök,Neked is tetszik az étterem, amit a lap tetején belinkelt Melcsike?

Betti, Neked?
tünci28

Most néztem meg,és nagyon tetszik!
Boboka!
Nekem is így van meg!
Akkor nov 15-a tal

Ma délután megyünk a temetőbe,mert Lilla Anyunál van így nem vagyunk az ovihoz kötve.
Nekünk nem temetőben van a babánk,hanem egy templomban.
sütõtök

Sütőtök

Akkor mi egyidős öreglányok vagyunk!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
melcsike70

De bizony egyidősek!! :lol: :lol: :lol:
sütõtök

Szóval ma kimegyünk,este meg egy kicsit kettesben szeretnénk lenni.
Elmenni valahova,soha nem tudunk együtt lenni ,és ez sajna meglátszik a házzasságunkon.

Kicsit távolodunk egymástól,nekünk nincs hétvége,mert mindíg kerüljük egymást a munka miatt.
sütõtök

Sose lesz kettő óra. :(

Betti
Kép
betti0412

Betti

Lett két óra! :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Hát bejelentkeztem a dokihoz, akit ajánlottak. Szerdán megyek majd hozzá. Remélem tud majd segítni és megvizsgál alaposan. Ha nincs gond, nagyon fogok örülni, ha van gond, akkor pedig orvosolja.

KépKép
csige-bige

Sziasztok!

Olvastalak ám szorgalmasan benneteket, csak íni nem tudtam, mindig lopott 5-10 percegben slisszoltam oda suttyomban egy-egy géphez az egyetemen. Illetve egyszer tudtam volna írni, csak azon a billentyűzeten nem volt á betű, ezért nem tudtam bejelentkezni. :x :x :x

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Vezetni voltam az előbb - elszervótlanodott a kormány, úgyhogy egyik-másik élesebb kanyarban az oktatóval ketten kellett csavarnunk, hogy bejusunk valahogy... Amúgy kimentünk Pécsvárad felé, és először nyomtam 90-nel!!!! Egyszerűen királynak érzem magam. 8) :lol: :wink:

Nem sokára újra biciklire pattanok, mert megyek moziba. Sütőtök, én is nagy ritkán jutok el ilyen luxusprogramokra. Jelenetek két házasságból - ezt az elemzős filmet fogjuk megnézni svéd módra. Persze nem a férjemmel, sajnos. A barátnőmmel. :) Aztán majd ki-ki elemezheti a maga zátonyra futott párkapcsolatát. :?

Kérdeztétek: szeritem jónak tűnik ez az étterem. Ha mindjárt itt kezdünk, jól összemelegedünk a nap végére, az tuti. Ellenben ha máshonnan jövünk át ide, legalább mozgunk is egyet a sok csücsülés között, és ez sem rossz.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Képzeljétek, mi történt. (Látom ám, hogy nincs itt senki, nem baj: most tudok csak írni, legalább kieresztem a gőzt vagy mit.)

Jövök haza vezetésből, és mint mindig, most is szemezek a postaládámmal, hátha kaptam levelet Andris nagypapájától. Valami van benne, nyitom ki: hát egy fehér boríték címzés nélkül. Mondom magamban, kibontom, lesz, ami lesz, ha itt robbanok fel, Isten biztos úgy akarta (amúgy ma gázrobbanás volt egy pécsi lakásban). Egy pendrive lapul benne - gondoltam, talán a volt páromnak dobta be valaki, aki még nem tudja, hogy elköltözött. De mellette egy papírfecni, rajta Pieter kézírása: "Azt gondoltam, kellhet neked".

Szóval itt volt a házban (társasház), valahogy bejutott, bedobta a cuccot, aztán lelépett (vagy nem, és még mindig onnan leskelődik a bokor mögül??! :shock:). Nem mondom, van benne valami romantikus, de azért egy kicsit ijesztő is.

A lépcsőházban fantáziáltam, hogy mi lehet a pendrive-on... Lánykérés azért talán nem, de esetleg egypár fotó aról, hogy hogyan készül a ház, rohamtempóban, és már Karácsonykor költözhetünk.......? :roll:

Semmi ilyesmi. Néhyány számítógépre való hasznos program, amikről beszéltünk, hogy majd megcsinálja nekem. Meg egy dal, nem ismerem, de a szövegét leírta külön word doksiba, és nem értem, hogy most mit akar ezzel?

Mit akar ezzel az egésszel?????

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Jaj Lányok,

ez a szombat-vasárnap borzasztó lesz. Ma is rámjött a sírás, pedig nemhogy nem szoktam, de nem is tudok sírni.

Andrisnak nem akartam koszorút venni, legföljebb egész picikét, amire kövirózsát rakott a nagyon ügyes virágkötő lány. De az meg már elfogyott. Úgyhogy vettem egy cserép kövirózsát. Aranyosat, picikét, erőset... azt mondta a lány, "Ő mindent kibír"... igen, ez lesz Andris virága. Fát ültetni egyedül úgysem tudok, hiába szerettem volna. Ületetek neki virágot. Egyébként is nagyon szeretem a kövirózsát. Olyan, mint ez, csak víz nélkül:

Kép
kisanyácska

Egyszer azt a feladatot kaptuk, hogy találjuk ki, milyen növények lennénk, ha növények lennénk. Ti mik lennétek, Lányok? Gondolkozzatok csak el, lehet bármilyen növény, fű, fa, bokor, virág.....

Én elárulom, bár gondolom, nem olyan nagy meglepetés. Tavirózsa lennék.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Kisanya!

írtam egy hosszú privit, picur egy gombnyomással kitörölte mielőtt elküldtem volna :evil: :evil: :evil: most éppen felrobbanok én is.. amint elalszik újra írom... bocsi..

én jegenyefa szeretnék lenni!

Kép
leda2002

Leda!

Megkérdezhetem a születési hónapod, napod???
Jegenyefa..hm... :D

Én néha kaktusz..például ma.Utálom magam annyira türelmetlen és ingerült voltam..az egész nap megint elég eredménytelen lett, csupa hiábavalósággal..Tele volt a temető is..ott a gyereksíroknál is..meg itt volt anyu, de most egyáltalán nem tudtam hallgatni a sirámait, hogy neki micsoda rossz élete van..

Kisanya!
Ne nevessetek ki, de ha lehetne virágnak lenni,akkor babarózsa szeretnék lenni...nem tudom miért, valahogy minidg is különösen vonzódtam hozzá..bár manapság nem éépen kedvelt-gyakori növény.

Pietertől ez valószínú olyasmi kísérlet, hogy azért ne tudd csak úgy elfelejteni(nme mintha el tudnád!),azért igyekszik jelen lenni az életedben.Szerintem lesznek még hasonló apróságok.

Többiek,mizu?
tünci28

Jó estét:)

Nemrég értünk haza. Kicsit shoppingoltam ma: megvettem a Csernus könyvét, meg egy jónak tűnő könyvet, a címe: termékenység és fogamzás (dr. Karen Trewinnard).

Meg szerettem volna cipőt venni, de amelyik tetszett volna, az közel 40 ezer volt, így lemondtam a cipővásárlásról :cry:

És rá kellett jönnöm, hogy már nem szeretek vásárolni, ma nem volt kedvem a ruhák között nézelődni. Öregszek? :lol:

Régebben egy-egy shoppingolás közben nem a könyvesboltban "szórtam" el a pénzem... de talán ez a kis fejlődés nem is baj 8) 8)

Egyébként kolléganőnknek is vettünk babaruhát, nemsokára elmegy szülni. Féltem, hogy milyen lesz válogatni, de szerencsére viszonylag jól átvészeltem :oops:

Ki hogy van ma?

Tünci, forró fürdő és egy kis pihi, és hátha hamarabb múlik a türelmetlenség:)

Sütőtök, remélem jót fog tenni egy kis idő kettesben a férjeddel :wink:

Lányok, tartsuk egymásban a lelket a következő pár napban is :cry: :cry:

Én nem is tudom milyen virág lennék.
A kedvenc virág illatom a frézia illata. Rózsa azért lennék, mert jó illatú, szép, de ha kell megvédi magát a tüskéi által :) De ezen még gondolkozok.
Szívesen lennék még orchidea is ám, olyan szép és fenséges :oops: :oops:
Vendég

Szia Boboka!

Igen ez is az örökség első jeli közé tartozik! :wink:
Különben én is így vagyok,azzal a különbséggel, hogy én el sem indulok..még nincs télikabátom, de hála az égnek ma is szép idő volt,csak a kardigán volt rajtam..

egyébként arról kérdeznélek Titeket, hogy az normális dolog, hogy időnként, ha valami elintéznivalóm van és emberekkle kell tárgyalnom,miközben beszélek érzem, hogy elönt a forróság és leizzadok tetőtől talpig..de nagyon durván..
Lehet, hogy vaalmi hormoningadozás?Mert anyu azt mondja neki a klimax óta van ilyenje... :shock:

Boboka,legyél orchidea! :D
tünci28

Szia, Mindenki!

Most értem haza. Voltam moziban, érdekes volt nagyon, bár nem tűnik népszerűnek (csak ötünknek vetítették), azért végig lehetett követni, szóval tetszett a Jelenetek két házasságból.

Utána pedig teljesült a kívánságom!!! Mindjárt elmesélem, csak még visszaolvaslak titeket.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Mesélj Kisanyácska, kíváncsi vagyok:)
Vendég

Tünci, izzadás: érdekes, nekem is volt ilyen nemrégen. Amikor anyám böszme autójával (vezetni picikén tanulok) kiálltam a parkolóból egyedül, úgy, hogy ott ült hátul a két gyerek. Még a lábszáram is leizzadt. Néha akkor is volt ilyenem, amikor valami nagyon fontos telefont sikerült lebonyolítanom. Utána vettem észre, hogy levert a víz. Szóval én inkább izgalommal, feszültséggel, zavarral hozom összefüggésbe.

Bár, ha belegondolok, a második szülésem után sokáig izzadós voltam, állandóan melegem volt: alig vártam már, hogy vége legyen. De ez nem hullámokban tört rám, mint amit meséltél.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Kisanyácska én is erre gondoltam, csak nem akartam még ebbe is belemagyarázni valamit..mert amúgy nem vagyok izzadós egyáltalán...

Mesélj!

KépKépKép
tünci28

Mindjárt, Boboka! Csak még gyorsan belinkelem ezt itt (Esztit :D :D :D). Kíváncsi vagyok, mit szóltok hozzá, mert én nem sokat bírok kommentálni rajta.

Szóval ezt a dalt küldte Pieter a pendrive-on:

http://www.youtube.com/watch?v=dWipih-qLs4 . Ja, amúgy az album, amin ez rajta volt, a K#rva címet viseli...

És íme a szövege (tudom, gagyi így lefordítva)

Dalbello: Tizenegy

Fejvesztve követlek
Azt mondja: "Hiszel bennem?"
Gúnyosan, mint egy messiás
Érezlek
Hívsz engem
Az igazság és a vágy közötti vonal
olyan könnyen összemosódik
Számolom a másodperceket
és a percek óráknak tűnnek
Hétig számolok,
és egy fokkal nagyobb lesz a forróság
Tizenegyig számolok
Tizenegyig,
az okokért, hogy miért történt meg olyan könnyen velem
Tizenegyig számolok
Tizenegy
"Szabadíts meg" - mondja a lány. "Gyógyíts meg."
Tizenegyig számolok, mikor fölajánlod nekem a kezed hosszát
Tizenegyig számolok, mikor azt mondod, hogy erősebben álljak
Tizenegyig számolok, mikor azt mondod, ártatlan férfi vagy
Ó, kímélj meg, kímélj meg ettől
Abbahagytad valaha, hogy egy barátot akarj,
és könnyen végy, könnyen végy engem?
Tizenegyig számolok, mikor a türelmem háromnegyed hármat üt
A számomra fontos dolgok nevében tizenegyig számolok
Tizenegyig számolok
Ütések rád, mert nem hittél bennem
Nincs mennyország, ha az ígéret nem ér semmit
Ha mindent meg lehet bocsátani
Tizenegyig számolok
Tizenegyig számolok
Ne mentsd meg a lelkem
Ne kelts bennem reményt, aztán vedd el
Ne egészíts ki
Ne mentsd meg a lelkem
Csak engedj el, hogy felébredjek a mély álmomból
Hogy kijöjjek az álomból, amit belélegeztem - otthon - otthon
Egy, kettő, a kék színe
Az igazság pillanatában lesújt a villám
Három, négy, az éjszaka, amikor megesküdtem
Nem kell semmit bizonyítanom - nincs semmid többé
Tizenegyig számolok
Hat, hét - majdnem tizenegy
Megszegted a szavad, amit nem könnyen adtál

ne végy hiába egy nőt
ne végy egy másik nőt
ne szégyeníts meg egy ígéretet
ne csinálj bolondot senkiből
ne csinálj bolondot senkiből

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Szóval: csetlettem-botlottam hazafelé a belvárosból, a biciklimet a szűk, sötét egyirányú utcák 30 cm-es járdáin tolva, hogy majd felpattanok rá, ha valami épkézláb helyre kijutok. Egyszer csak az egyik kapualjból megláttam kifordulni az édes, drága dúlámat, aki ott volt a kislányom otthoni születésénél, és most, Andrisénál is. Olyan ő nekem, mintha az anyukám lenne, sőt, sokkal szorosabb kapcsolatban vagyunk. Sajnos nem beszéltünk nagyon régóta, és annyira hiányzott már. Fölhívott a múlt héten, hogy megkérdezze, hogy vagyok, de én személyesen szerettem volna beszélni vele. Amelyik időpont jó lett volna neki, az nekem nem volt jó, és fordítva.

És most egyszer csak ott állt az utca túloldalán. Messzire ment, gyalog, úgyhogy elkísértem, és egy órát tudtunk beszélgetni. Jó volt csacsogni is, és mindent elújságolni (például nektek is nagyon örült :) :) :) ), de mélyebbre is jutottunk.

Folyt. köv., elküldöm, nehogy elszálljon.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Kisanyácska!

Ez a dal azért lehet érdekes, mert jelenthet bármit,éppúgy ahogy lehet nincs jelentése...

ez egy újabb vaalmi, ami a gondolataid hozzá láncolja..
tünci28

Kisanyácska, két sor, ami nagyon tetszik:

"Ne mentsd meg a lelkem
Ne kelts bennem reményt, aztán vedd el"

Örülök, hogy sikerült így véletlen összefutni a dúláddal :) Nagyon aranyos hölgy lehet.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?