Helló Twist, Kedi!
Én nekem tegnap "nem kellett" volna megjönnie. A ciklusom 30. napos, mindig napra pontosan megjön, persze a kezelések alatt volt már rá példa, hogy nem a 30. napon, hanem 31. napon, vagy nem a 30. napon, hanem a 34. napon jött meg. Az utóbbinál azaz a 34. naposnál, napos csak egyetlen egyszer volt.
Most viszont tegnaptól csak barnázok és maszatolok. Tegnap reggel nagyon görcsöltem, de a maszatolás nem ment át rendes vérzésbe. Ma reggel csináltam egy terhességi tesztet, mivel a vérzésem tegnap rendesen nem jött meg, de NEGATÍV lett a teszt eredménye. Ma reggel ismét nagyon görcsölt, fájt a hasam, de vérzés sehol, csak barnázok és maszatolok.
Jaj Istenem, jó lenne ha már a szervezetem eldöntené mit akar, megjönni vagy nem meg jönni.
Twist, úgy elmentettem a leveledet, a postaládámat meg kiürítettem, hogy még most is keresem, de ha ma nem lesz meg újra írom, ok?
Kedi
Megjött? Nyugi, nekem is eléggé ki volt centizve minden, mielőtt a HSG-re sort került volna. Én is ugyanezen paráztam mint Te, hogy vajon addig mármint a HSG-ig biztos, hogy el e fog múlni a mensi. Ja és a kúpokról már nem is beszélek, amit a HSG előtt kellett felhasználni, de úgy, hogy akkor már nem szabadott mensinek lennie.
Szurkolok, hogy megjöjjön és hogy időre elmúljon!!!
Betadint Te is kaptál, ugye?