Új privát üzeneted érkezett!

Évi!

Erdodi doktor volt aki nem vállalt, végül Losonczi Lucánál szültem.
Pele!
Gratulálok Hannus 3. fogához, mi a negyediket várjuk, de nem akar kibújni. Hoemelkedése van, nyafog.
Sziasztok: Mari
Névtelen

Kedves Anna, Ancsa, Anikó, Panna!
NAGYON-NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT NEKTEK!!!!!

Ildi! De jó, hogy más is ilyen elvetemült, hogy hasra fekteti a gyerekét. Én spéci jobban féltem attól, hogy félrenyel valamit és hanyatt fekve megfullad töle, mint attól, hogy a hsaán vmi baja lesz.
Én is meg foglak ám ismerni, bibíííííí! Kép

Évi! Gratulálok Csonginak a forduláshoz! Ha már egyszer rájött a technikájára, nagyon gyorsan fog menni a többi mozgás is. Majd meg fogsz lepödni, mennyire!

Evey! Elküldtem Neked a képeinket, jó lenne, ha Te is küldenél.
Az oltás miatt ne aggódj, ha be is lázasodik töle, 2-3 nap múlva kutya baja. (Ha van még azután is lázas lenne, az már nem az oltástól...)

Pele! Gratulálok a háromfogú lányodhoz! De még jobban grtulálok ahhoz, hogy ilyen ügyesen játszanak már együtt. Olyan jó látni, amikor békében, nyugalomban elvannak egymással. Olyankor nincs is kedvem agyoncsapni öket Kép

Mari! Nálunk a fogak nagyon lassan és nehezen jöttek ki. Többször megduzzadt, 1-2 napig nyügössé, aztán egy hétig semmi. Utána meg kezdtük elölröl. Nagyon felemelö érzés volt...
Úgyhogy kitartás, és gondolj arra, Neked is milyen rossz volt, amikor a bölcsességfogad nött (nekem legalábbis igencsak roszz volt).

Nagyon eltüntetek ma, lányok, mi van???????
Emese
Emese (emese)

Sziasztok!

Köszi a gratulációkat! Nekem is rossz volt, mikor nőtt a bölcsességfogam, pont Amerikában voltam, ott vettem rá vmi Dentinox-szerű vmit, mert beszélni is alig tudtam. De Hannust eddig (lekopogom)nem viselte meg annyira.

Hát persze az együttjátszás meg hol sikerül, hol nem. Áron, ha jó kedvében van, nagyon találékony abban, hogy hogyan tudná bevonni a hugát a játékokba. De hát mikor van jó kedvében...???Kép

Lehet, hogy a többiek mind hancúroznak életük párjával???Kép Már bocs a sztoriért, de tegnap mi is próbálkoztunk, egyszer csak megjelent Áron az ágyunk mellett (egy szobánk vanKép): "Anya, apa, mit csináltok?" Én nagy nehezen kinyögtem: "Beszélgetünk.", mire a párom: "Vicces dolgokról beszélgetünk anyával." Na erre olyan röhögőgörcsöt kaptam, hogy alig sikerült abbahagynom a nevetést! Áron meg persze befészkelte magát közénk, így az akció ugrott!Kép

Üdv: Pele
Pele

Pele!
Nem tudom, hogy sajnáljam, ami történt, vagy nevessek. Az tény, hogy mindig a legjobb pillanatban tudnak megjelenni, felébredni, ordítani stbstbstb, nagyon találékonyak! Kívánom, hogy sikerüljön befejeznetek a vicces beszélgetéseteket!!!!!! KépKépKépKépKép (Csak szólj, szívesen vigyázok néha a fiadra. Tényleg, messze laktok? Vagy mi lakunk messze?)
Jó próbálkozást, sok sikert!!!!
Emese
Emese (emese)

Sziasztok!

Evey, nálunk a 2 hónapos oltás egy fél nap kisebb nyügit okozott. Másnap már olyan volt, mintha mi sem történt volna. Egyébként is nekem jobban szokott fájni, mint nekiKép

Pele, az én férjem is jön, de már nagyon töri a fejét, hogy hogyan lógjon meg tolem...
Ez a hancúr dolog tetszettKép Elképzeltem a szitut, bocsi de én is nevettem!!!

Emese, tényleg egyik nap megtanulja, másnap már tök gyakorlottan csinálja Csongi a nehezebbnél-nehezebb mutatványokat. Olyan édes, lehet, hogy megeszemKép

Mari, én is Erdodinél szültem. A szülésen profi volt, de máskor abszolúte nem tetszett a viselkedése. Azt már hallottam, hogy 15 kg nála a kívánatos hízás, de hogy ne vállaljon el?! Ez elképesztoKépKépKép Én 18-at híztam, de bevallani csak 15-t vallottam be. Mindenesetre a következonél én is Lucát tervezem megfogadni.
Gyógyszerészként dolgoztál? Melyik gyógyszertárba?

Nem tudom másnál hogy van, de Csongi egyre kevesebbet alszik napközben, és a délutáni alvások kínszenvedésbe torkollnak mire sikerül neki elaludni.

Holnap keressük egymást jó?!

Évi
Évi (Évi)

Sziasztok Lányok!

Elöször is köszi mindenkinek a jókivánságokat! Szeretnék én is boldog névnapot kivánni Gerinek és a kis Pankának (Pankamama átadod? Kép ).

Evey!
Megkaptam a képeket, nagyon szép családod van! Kép
A kéthónapos oltásnak nálunk annyi mellékhatása volt, hogy aznap amikor kapta Tomi, aluszékony volt. Szerintem ne aggódj, egy hét múlva már el is felejti Adrián, hogy oltást kapott! Kép

Pankamama!
Tegnap én is adtam már Tominak őszibarackot (remélem Iboly nem fog nagyon megszidni, mert még csak jövőhéten lesz 6 hónapos), de nem volt elájulva töle. Talán két mokkáskanállal ha megevett belőle. Lehet, hogy nála még nem jött el az ideje?

Pele!
Jópofa a sztorid! Kép Mi még nem jártunk így szerencsére (nekünk is egy szobánk van), de még eljöhet az az idő is.
Lehetek egy kicsit OFF? (Bocs Lányok!)
Ha jól tudom te jártas vagy a pszichológiában. Van egy olyan gondom, hogy kislányom (2,5 éves) nappalra már megbízhatóan szobatiszta volt, de múlthéten mióta hazajöttünk a kórházból újra bekakil. Sejtem, hogy a kórház miatt lehet, de kb. mennyi idő alatt kell ennek rendeződni, és hogyan lehetne segíteni neki benne? Előre is köszi! ON

Ezek a fogacskák minket is megviselnek, Tominak nagyon be van duzzadva alul az ínye. Szinte már érezni is lehet, annyira el van vékonyodva. Lehet, hogy vele is úgy járunk mint Timivel, neki napra pontosan 6 hónaposan jött ki az első foga, a második meg egy héttel később. Most a Dentinox zselét használjuk, úgy néz ki hatásos? Ti mivel próbáljátok enyhíteni a szenvedésüket?

Sziasztok

Ancsa
anyanyanya (anyanyanya)

Halihó Lányok!

Nem voltam, sok volt, nem is tudok mindenre válaszolni.

Holnap megyek, épp most sül életem első sütije. Piszok egyszerű és isteni. Már anyukám, ha megsüti úgy szokott lenni. Szóval értetek mindent. 4 adag süti remélem elég lesz. A felét úgyis megesszük itthon.

Este megyünk a paphoz megbeszélni a keresztelőt, szerintem kötelezni fog a házasságra minket is. Már templomira. Csudi jó lenne... Csak a párom nem örülne, de Liliért mindent. Körülöttem mindenki hülyeségnek tartja a keresztelőt, hogy majd a gyerek, ha akarja megkeresztelteti magát. Biztos igazuk van, de nem érzem, hogy nagy befolyásolás lenne az, ha megkeresztelem.

Dia! Én is gratula a bébihez. A környékemen 1 hét alatt 3 baba született, 2 császárral egy simán.

Köszönöm a jókívánságokat!!!!

Pele! Hogy én miért hittem egy darabig azt, hogy Apuka vagy? Biztos a neved miatt. De mostmár teljesen biztos vagyok női mivoltodban.

HOLNAP TALIZUNK ÉS ÉN MÁR ÚGY VÁROM!!! KépKépKépKép

Puszi:

Anikó
Gerianikó

Sziasztok,
most volt idõm elolvasni a heti termést, holnap pedig remélhetõleg az írásra is lesz! Köszi, hogy írtatok! Andi
andi

SZiasztok!

Akkor holnap találkozunkKép Akivel meg nem, annak jó hétvégétKép

Én a férjem által csinált kókuszgolyókat viszem.. Hogy milyen édes, nem? (Mivel kell bele kávé is, inkább koffeinmenteset rakott bele a gyerekek miattKép)

Na jó éjt! Puszi: Verus
verus (verus)

Halihó!

DRÁGA LÁNYOK! MINDENKINEK KÖSZÖNET A JÓKÍVÁNSÁGÉRT. TÜNDÉRIEK VAGYTOK!!!!!!KépKépKépEZ A LEGJOBB CSAPAT!!!!!!!

Ancsa! Én nem adok egyszerre egy féle gyümit, hanem keverem. Pl:alma-banán, alma-barack, alma-répa. Panka már ha kötöm a szakálkát tátja a száját, olyan ari. És egyszerre nagyed almát és banánt bevág és utána negyed óra múlva kéredzkedik cicire. Remélem elkezd hízni. Ha Tominak nem izlik és hízik rendesen ne erőltesd. Úgy látszik nálunk már nem volt elég csak a tejcsi.

Évi! Nem gyereket enni!!!KépKépMajd holnap sütiket. Olyan kiváncsi leszek rátok élőben. A férjem jön, de ő ott akar lenni velünk, beszélgetni veletekKépKép Jó mi? Csongi kis ügyi.
Ne foglalkozz ezzel a jelenséggel, büfiztesd meg aztán rakdd vissza cicire, talán akkor szopizik tovább, ha nem akkor elég neki az az 5 perc. Ez van.

Evey! Köszi a fotókat. Édes kis család vagytok! Téged miért szöszinek képzeltelek?! Jövő héten tudok küldeni én is, addig összeszedem, ha jó.
Adj egy fél lázcsillapító kúpot megelőzésképpen a gyerkőcnek és nem lesz semmi baj oltás után. Kicsit többet fog aludni. KépKép

Geri! Utólag is boldog névnapot! Olyan szupi a templomi esküvő. Én nem vagyok templomba járó lélek, de azt nagyon élveztem. A keresztelő is olyan ari volt. Van hangulata. Jelentősége nincs, de szerintem jobb ezen gyerekkorban túllenni.

Pele! Jó a sztori KépKép Nálunk még nem tud kimászni az ágyából. De utána.....sejtem mi lesz.

Emese! Olyan jó a humorod. KépKép

Remélem Mse jön holnap, úgy eltünt.

A holnapi viszontlátásra. Találjatok ám meg, olyan 1/2 12 körül érkezünk.

Üdv:Pankamama
PM

Sziasztok!!!!

Először is az illetékeseknek Ancsa, Geri-Anikó, Pankamama Pankája BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

Dia! Kis Emeséhez GRATULA!!!

Ma voltunk kontrollon, holnap teljes létszámban megyünk!

Képeket küldtem jó sok mindenkinek, de ha valaki kimaradt szóljon! (Remélem nem bénáztam el, mindenki megkapta)

Most csak ennyi, bocsi.
HOLNAPI VISZONTLÁTÁSRA!

Sziasztok
Kati
Csőre Katalin (cskati)

Sziasztok!

Evey! Én is megkaptam a képeiteket, gratulálok a családodhoz. A kísérö szöveg is nagyon tetszett, különösen a "férjem és kutyám (Zsolt és Alisha)" rész. A fiúk aranyosak nagyon! Kép

Ancsa! Örülök, hogy Nektek jó a Dentinox, nekünk túrót sem ért. Különösen az teteszett, ami rá van írva, hogy ne hagyd, hogy a gyerek lenyalja. Hát, próbálja valaki úgy bekenni a gyerek ínyét, hogy nem nyalja le!!!!!

Kati! Megjöttek a fényképeid, KÖSZI Kép Nem tudom, miért, én meg Téged képzeltelek szökének! A nagylányod tisztára Rád hasonlít, a kicsi is nagyon kedves. Gratula mindkettöhöz Kép

Képzeljétek az én Babanet-semleges férjem is azt mondta, hogy lehet, hogy eljön holnap!! Kép Pláne, amikor felsoroltam neki, mennyi finomság lesz. Az a lényeg, hogy sikerült megpuhítani, és ö sem akar kimaradni a buliból.
Mi 1/2 10 körül megyünk, de dél körül valószínüleg haza kell indulnunk, mert a kislányom csak a saját ágyikójában tud igazán aludni. A kis válogatós!
Gyümölcstorta kész, a hütöben várja a holnapot! Kép
Jó éjt Mindenkinek, holnap találkozunk!
Emese
Emese (emese)

Sziasztok Lányok!
Már úgy izgulok a holnap miatt.Kb. 11 körül érünk oda. Hát az én férjem nem lelkesedik, hogy jönnie kell, mert, ha nem biciklizésröl van szó, akkor az unalmas. Hát énmiattam nem lehet kimozdulni otthonról? Nekem is jár egy kis szórakozás, nem? De nem tudta elrontani a jókedvemet, amiért láthatlak benneteket. Ha több hétig is kell hallgatnom érte, akkor is megéri. Sajnos nálunk ez szokás. Na mindegy.
Köszi mindenkinek a jótanácsokat, és a dícséreteteket (be is zsebeltem mind).
Közben én is megkaptam Emese, Verus, Kati képeit. Nagyon édesek a gyerekek mindenütt. Megfigyeltétek, hogy mindenkinek olyan szép babája és gyereke van!? Nézzétek végig az E-mail-jeiteket és meglátjátok. Talán egyszer eljutok már az Ismerjük meg egymást topicba, ahol végignézem az összes fotót. Majd jövő héten.
Az oltással kapcsolatba megnyugodtam. Köszi.
folyt.
Evey

Sziasztok!

Szerintem is tök jó, hogy holnap találkozunk! Áronnal együtt sütöttük a kekszet, persze a felét rögtön befalta. hanus meg ott visongott mellettünk! Imádok Áronnal együtt főzöcskézni!Kép

Emese!
Mi a XIII: ker-ben lakunk, az nincs túl közel hozzátokKép, de attól függetlenül azért találkozhatunk majdKép

Ancsa!
Igen, én pszichológus vagyok. A kérdésedrwe válaszolva: ez TELJESEN természetes, hogy a gyerek úgy reagál az érzelmileg megterhelő helyzetekre, hogy visszaesik egy már meghaladott stádiumba. Ez egy tudattalan folyamat, tehát nem tehet róla, és akaratlagosan nem is tudja befolyásolni. Így hárítja el a helyzet keltette szorongást. Nem szabad megszidni, még megjegyezni sem, hogy mi történt, csak szó nélkül cseréld ki a ruháját. Pár hét alatt rendeződnie illik a dolognak. Viszont ami segíthet, az a KIJÁTSZÁS. Játsszatok orvososat, esetleg kapjon orvosi táskát. Persze nem kell erőltetni, de valószínű, hogy ő is hajlani fog rá, mert a gyerekek így tudják feldolgozni a megterhelő eseményeket. Lehet orvosos meséket is mesélni, ilyen könyveket nézni.

Gerianikó!
Azt hiszem, elég nő vagyokKépKép Egyébként ez még a középiskolás becenevem, és úgy rajtam ragadt, hogy azóta mindenki így hív, még a családom is. Nem a focihoz van köze, hanem a pele nevű kisállathoz (volt egy ilyenem).

Üdv mindenkinek: Pele
Pele

Sziasztok!

Mindenkinek jó bulizást holnapra!
Tegnap hajnalig ültem a gép elott és mindenki fényképét végignézegettem. Gyönyöruek voltak,alig tudtam abbahagyni a nézegetést.Lehet, hogy én is megcsinálom Máté fotóalbumát (vagy legalábbis megpróbálom )
Évi!
Erdodi nekem sem volt szimpatikus, de hozzá kezdtem el járni és már nem akartam közben váltani.
Gratulálok a fiadnak a forduáshoz, jó hamar elkezdte.
Hol laktok Szolnokon? Hová jártok sétáli?
Mi mostanában szökokutat nézünk, mert Máté nem tud betelni vele.
Egyébként nem patikában dolgozom (már dolgozom ), hanem egy gyógyszercégnél.
Kijött Máté negyedik fogacskája. Már nagyon vártuk. Hátha most egy kis nyugi lesz.
Mennem kell, mert a férjem itt türelmetlenkedik mögöttem.
Puszi mindenkinek:
Mari
Névtelen

folyt.
Most egy kicsit megijedtem. Ülök a sötét nappaliban, csak a monitor fénye világít és látok egyszerre valami sötét árnyat mozogni. Egy kiscica. Múltkor meg egy béka sétált be a kertből. Szegény, nem tudom ki ijedt meg jobban. Hol van ilyenkor a kutyám? Akár itt is lehetne, mert töle bárki bejön. Kulcsot ad a betörönek is.
Pele!
Marha jót röhögtem a sztorin (bocs), de elképzeltem, hogy én mit tennék, én se tudnék mit szólni hirtelen.
Hát hancúrozás ügyben, én még nem nagyon merem kezdeni, mert félek a fájdalomtól. A dokim azt mondta, hogy amíg szoptatok, addig áll fenn ez a hüvelyszárazság. Én már nem emlékszem az elsönél, hogy meddig tartott. Szerintetek?
De, ha mondjuk több, mint százan leszünk, akkor hogyan találjuk meg egymást? Ezt már lehet, hogy nem is fogjátok ma elolvasni!?
A holnapi viszontlátásig!
Puszi, Evey
Evey

Sziasztok lányok!

Mindnekinek nagyon köszönjük: 1. a névnapi jókívánságokat, 2. a képeket, 3. az önbizalomgerjesztő szavakat!!! Remélem, a szabi alatt lesz egy kis " vicces beszélgetés" - állatira tetszett a szöveg, én nem tudom, mit tennék hasonló helyzetben... Kép

Holnap reggel indulunk jó korán, én megyek a Pötyivel autóval, a férjem meg motorral jön. Reméelm, nem felejtetek el a két hét alatt, és írtok rengeteget, csak győzzem majd olvasni!
Mindenkinek jó szorakozást holnapra, számoljatok majd be a buliról!
Már mindjárt 11 óra, úgyhogy mennem kell aludni, mindekit puszilok és hiányozni fogtok Kép Kép Kép
Még egy ilyen jó kis társaság Kép Kép

Kriszta
Kriszta

Evey, csak annyit, hogy Pötyi a két hónapos oltás után kb. 10 percig NAGYON sírt, azután mintha mi sem történt volna, se nyügi, se láz, se aluszékonyság, semmi, este már meg sem tudtam mutatni a papájának az oltás helyét - eltünt!
Szóval ne izgulj.
Kriszta

Most már tényleg sziasztok!
Kriszta

Sziasztok!
Ez csak egy rövid levélke lesz! Mindjárt indulunk a nyaralásra Kép! Nagyon nagyon jó szórakozást kívánok nektek a talin, fényképezzetek sokat és várom a élménybeszámolót is Kép Kép Kép!!!!
Nem tudtam jönni a napokban, mert promlémák voltak a számítógéppel, nameg velem is. Iboly témája: éjjel arra keltem, hogy eszméletlenül fáj és meg van duzzadva az egyik mellem, volt benne egy hatalmas csomó is Kép. Persze be is lázasodtam Kép, szegény Jázmin nem bírt a cicivel (üvölteni tudtam volna mikor szopizott...Kép) ezért jött a fejés, borogatás stb. Ma már úgy ahogy jól vagyok, de még mindig fáj. Nekem még ilyen soha nem volt a 6 hónap alatt, hát elég szörnyû Kép! Na nem kesergek tovább, irány Abádszalók Kép!
Jövök egy hét múlva Kép! Aztán hiányoljatok Kép Kép Kép!
Sok puszi!
Jázminmama
Jázminmama (jázmin

Sziasztok,
szóval amíg ti remélhetõleg egy pár kellemes órát töltöttök el egymás társaságában, én írok egy pár sort magunkról, ahogy ígértem és talán már én is ott leszek a következõ találkozón. 19 éves koromig nekem is elég eseménytelenül zajlott az életem (most leszek 33), Nyíregyházán nõttem fel. Gimi után elmentem Angliába nyelvet tanulni, de az eredetileg tervezett hat hónapból 7+ év lett - elvégeztem az egyetemet irodalom szakon, tanítottam is kint egy pár évig. Aztán 93 nyarán a húgom esküvõjén megismerkedtem a férjemmel, egy évig leveleztünk (nem email, hanem a jó öreg posta útjánn - nagyon romantikus volt a kezdet..), mígnem hazacsábított és 94 szeptemberében összeházasodtunk. Mivel õ Bp-n végezte az egyetemet, ott ragadtunk a XI. kerületben, és ott is laktunk mindaddig amíg 97 decemberében meg nem született Kamilla. Az õ születésével egyidõben fogtunk bele egy építkezésbe és költöztünk Fótra, ami elég jó helynek bizonyult. Nagyon jó a közlekedés, így mindennapos ügyeinket mind Bp-n tudjuk folytatni, és ki tudjuk használni a fõváros elõnyeit, aztán szépen visszavonulni a vidéki nyugalomba és zöldbe. Kamilla születéséig tanítottam egy gimnáziumban, de lassan már négy éve itthon vagyok, amit a lehetõ legjobban élvezek. Emma 2001. május 18-án született, már harmadik hónapját tapossa. Gyönyörû baba, már hat kg, és mindig azt mondom, megérdemeltünk egy ilyen jó gyereket (alszik, eszik és mosolyog), hisz Kamilla anno az elsõ négy hónapot végigüvöltötte, sokáig el sem tudtam képzelni, hogy én még egyszer képes leszek rászánni magam erre az egészre. De közben szép csendesen belenõttem az anyaságba, és a két lány (meg a férjem) teljesen kerekké teszik az életem. Nagyon izgultunk, hogy milyen lesz két gyerekkel, Kamilla hogy fog megbírkózni a vetélytárssal, de semmi ilyenrõl szó nincs, egyszerûen imádja a picit, mindenbõl kiveszi a részét - nagyon jó figyelni õket már most együtt, meg azt is, hogy a Kamilla személyiségére milyen pozitívan hat a kistesó. Egy csomó, eddig ismeretlen jó tulajdonságát kihozza - Emma pedig szép csendesen beilleszkedett kis családunkba, azt hiszem elmondhatom, hogy szinte semmi nagy változástatást nem kellett csinálnunk, olyan, mintha mindig meg lett volna. Hát ennyi rólunk dióhéjban, remélem rendszeresen is jelen fogok tudni lenni a beszélgetésekben!!!!
Snoopy - hová jártál suliba Miskolcon, a férjem is miskolci, egy évvel idõsebb nálad, a Földesbe járt, lehet, hogy ismeritek is egymást? (Kicsi a világ...) Õ közgazdász lett.
Üdv mindenkinek, Andi
andi

Sziasztok!

Na, milyen volt???? Biztosan csuda jól éreztétek magatokat!

Igyekszem bepótolni, hogy az elmúlt napokban nem írtam.

Boldog névnapot utólag az Annáknak, Anikóknak!!!

Hasonfekvés: én szívesen altattam hason a gyerekeimet, de mindegyiknél kialakult, hogy hogyan szeretik. Valahol olvastam egy orvosról, aki azt mondta, hogy olyat még nem hallott, hogy egészséges baba hasonfekve megfulladt volna (már úgy értette, hogy tudja mozgatni a fejecskéjét), de olyat már igen, hogy hanyattfekve bukott és baj lett belole. A bölcsohalál nyilván más kategória, annak is megvannak a maga rizikófaktorai.

Adri! Köszi a gratulációt! Várom a hívást.

Pele! Jó volt a sztori, nagyon átéreztem. Nálunk ébredt már úgy Isti, hogy "anya, rosszat álmodtam, valaki egyfolytában sóhajtozott!" Kép
A Szigeten biztosan, találkozunk, én 98% hogy megyek. Ez lesz a harmadik esélyünk a találkozásra, igaz?

CsKati! Köszi a képeket, nagyon helyesek vagytok, a szopis megoldás tényleg ötletes. Én már meg foglak ismerni a Szigeten, küldök én is képet, hogy te is megismerj!

Ancsa, hogy szidnálak össze? Kép A 6 hónapos kor közelíto, 1-2 héttel hamarabb is jelezheti a baba, hogy kéne egy kis gyümi. Ha meg korai, úgysem fogadja el.

Evey, a hüvelyszárazságért az alacsony ösztrogénszint a felelos. Hosszabb elojáték, esetleg síkosító zselé segíthet rajta. Szerintem egyéni, kinél meddig tart.

Snoopy, remélem, rendbejöttél!!!

Terpeszpelenka: ezért voltak jók régen a textilpelusok. Akit érdekel, kérdezze meg Lieselt az általa gyártott nadrágpelenkáról, az is nagyon jó.

Üdv mindenkinek

Iboly
Iboly

Sziasztok!
A tali csuda klassz volt!!! Kép
Apa azt ígérte,máskor is lesz,alig várom,kíváncsi vagyok,addig mennyit változnak az édesnél édesebb babusok!Pussz mindenkinek,Bobojsza Kép
orsolya (orsolya)

Sziasztok!

KépKépKép
Geri, remélem megkaptad az SMS-em.

Azt történt, hogy Csongi fél 7-tol fél 9-ig változó intenzitással sírt. A végén már szó szerint rángatózott, én nagyon megijjedtem!!! Lányok ilyet nem kívánok senkinek. Már azt néztem hívjam-e a mentoket! Valami szörnyu volt. Észrevettem, hogy megint tiszta kiütés. Lehet hogy az volt a baj? Mindenesetre megijjesztett annyira, hogy lefújtuk az egész kirándulást.
Aztán aludt egy órát, és egész nap nyugös volt, de még egy "roham" nem volt.

Annyira szerettelek volna már megismerni Benneteket. Tegnap egy nagy adag fasírtot is megsütöttem! Egész héten azt esszükKép Minden el volt készítve. Na majd máskor, fo az optimzmus.
Csak a babucinak ne legyen baja, nekem azért az a legfontosabb!

Megyek is mert nagyon fáradt és kimerült vagyok.
Kicsit irigy vagyok, de azért meséljetek majd, jó?

Évi
Évi (Évi)

Sziasztok!

Iboly!
Hogy miről maradtál le! Na majd a szigeten!KépKép

Evey!
Az e-mail címünk: t-800@interware.hu És köszi előre is a képeket!

Egyébként mindenki megnyugtatására: azóta már sikerült "vicceset beszélgetnünk", és csodák csodája, Áron sem ébredt felKép (bár néha mocorgott).

Üdv: Pele
Pele

Drága Évi!

El tudom képzelni, hogy mit élhettél át, és nagyon sajnálom, hogy nem lehettél ott. Hiányoltunk is rendesen... KépKépKép Azt gondoltuk, hogy párod gondolta meg magát sofőrügyileg. Nem lehet, hogy Csongi annyira sírt, hogy attól remegett? Mármint, hogy annyira felhergelte magát. Remélem holnap jobb napotok lesz és tényleg a gyeremekd a legfontosabb. Jól döntöttél. Köv. tali szeptemberben, már megdumcsiztuk.

Puszi:

Anikó
Gerianikó

Sziasztok Lányok!
Tök jó volt megismerni titeket, csak azt sajnálom, hogy olyan sokan köztünk nem tudtak jelen lenni. Remélem a következöre jöttök!
Emese!
Köszi a képet magadról, elrakom az albumba!
Gyerekek olyan aranyosak az összes gyerekek! Milyen jó lenne, ha felnötté válásukig tartanánk a kapcsolatot! Csak rajtunk áll!
Pele!
Fotók mennek, küldj te is légyszi! kovacseves@matavnet.hu
Ez mindenkire vonatkozik, aki még nem küldött!!!
Írjátok meg, hogy ki nem kapott tölem fotót!
Évi! Neked is küldtem, megkaptad? Küldjél!
Andi! Küldjél légyszi fotót, én is küldenék, csak nem tudom az E-mail címed!
Lányok! Aki nem kapott tölem képet, annak nem tudom az E-mail címét! Kivétel ez alól Adri, akinek ahogy jó lesz a gépe, küldöm!
Évi!
Mi lehetett Csongival? Remélem már jól vagytok!
Küldöm a fotókat a taliról!
Kati!
Elnéztem a dolgot, tényleg nem küldtem Neked képet, mert fel van írva, hogy nem tudom a címet, de most már, hogy küldted a fotókat, meg van a cím! Küldöm!
Iboly!
A dokim írt fel nekem Ovestin krémet, de még nem mertem használni, mert látom, hogy rá van írva, hogy csökkenhet a tejtermelés! Mondjuk mondta, hogy ne mindennap használjam!
Puszi, Evey
Evey

Sziasztok, Lányok!
Nagyon örülök, hogy végre "élőben" is találkozhattunk. Kép
Meséljetek már, mi történt délután, miután mi eljöttünk! Tényleg szeptemberben lesz a következö tali?

Évi! Sajnálom, hogy nem tudtatok jönni, de megértem, hogy megijedtél a sírás miatt. Remélem, azóta semmi gond! A fasírt miatt meg ne aggódj, majd legközelebb megesszük...Kép!

Evey! Nagyon várom ám a fotókat, amik ma készültek!!! Szerintem is jó lenne, ha sokáig megmaradna ez a kapcsolat, én is nagyon kíváncsi lennék, hogy kiböl mi lesz! Kép Tényleg csak rajtunk áll!!!!!!!

Pele! Elöször is gartula a vicces miatt! És bocs, a szökék miatt, tényleg nem vagyok ellene, csak egész másnak képzeltelek. Azért ez a variáció sem rossz, már egész "megszoktam". Kép Ja, azt a rizses salátát leírhatnád nekem, nagyon fincsi volt! Köszi elöre is!

Anikó! Sajnálom, hogy két szónál többet nem tudtunk váltani egymással, pedig a leveleid alapján nagyon kíváncsi lettem volna Rád. Na, nem baj, majd legközelebb! Addig meg virtuálisan.

Üdv Mindenkinek, vigyázzatok Magatokra holnapig! (És utána is!)
Emese
Emese (emese)

Halihó!

A tali tényleg szupi volt. Úgy elröppent az idő, hogy csak néztük, hogy már késő du. van.
Én is örülök, hogy talizhattam azokkal is akiket eddig nem ismertem.

Minden gyerkőc tündéri.
A fotók nagyom jók lettek, csak az a kérdésem, hogy hová küldjem őket???????

Évi! Remélem monden O.K.

A köv. tali szeptemberben lesz a Margitszigeten valamelyik hétköznap.
Ez a legszupibb társaság és tényleg jó lenne ha sokáig tartanánk a kapcsolatot.

Minket is elnyomott a friss levegő, Panka meg úgy alszik, hogy meg sem moccan.

Iboly! Kiváncsi lettem volna Rád is, legközelebb gyere. KépKép

Jázminmama! Jó nyaralást, és jobbulást!!!

Pele! KépKépKépKép

Jó éjt!

PM

Sziasztok!
Meg nem tartunk az elso napoknal, de olyan jo olvasni titeket, hogy mar a topic indulasa ota olvaslak benneteket! Mi most az utolso napokat rugjuk egyben, remelem mihamarabb mi is az elso napoknal, heteknel tartunk! Aug. 4.-re vagyok hivatalosan kiirva!
Nagyon sok jot tanultam toletek, meg ugy is, hogy van mar egy 5 eves nagyfiam.
Remelem majd befogadtok engem is a tarsasagba. Eddig az ami a szules elott van topicba irogattam, es meg tavaly a megint megjottbe. ha megszuletik a pici, atkoltozom hozzatok! Orulok, hogy nem inditottatok uj topicot, mert ez tenyleg nagyon jo!
Moni
Moni

Sziasztok!

Rövid leszek. Nátha, torokfájás, fáradtság van most nálam, még jó, hogy nem tegnap, de már este éreztem. A légkondis autó miatt szerintem. Lili ma olyan nyűgös volt, mint még soha, semmi nem volt jó, csak a szobában az ágyon Anyukáméknál. Szóval lefáradtam Remélem ő nem lesz beteg.

Andi! Hát persze, hogy gyere, én figyelemmel kisérlek a másik topicban is és remélem, hogy hamarosan gartulálhatok!!!

Most puszi:

Anikó
Gerianikó

Sziasztok Lányok!!

Na nem most értem hazaKépKépKép

Mi annyira kifáradtunk, mint még soha.. Kari persze elaludt hazafelé, de sikerült felébreszteni idöben és nem maradtunk a buszonKép
Én még ma napközben is aludtam, pedig nem szokásom.. De kifejezetten jól esett!!

Évi, lehet, hogy csak tényleg felhergelte magát Csongi, nem? Biztosan tudod, hogy a babák nagyon átveszik az anyukájuk érzéseit...esetleg izgatottabb voltál, mint általában és Ö erre így reagált. Nagyon hiányoltunk, de majd legközelebbKép

Emese, szeptemberben nem nagy közös találkozó lesz, hanem "csak" mi sétálhatnánk egyet a Margitszigeten. A fiaid hogy vannak, jól sikerült a sátorozás?? A kislányod így még aranyosabb, mint a képekenKép

Pele, olyan jó volt megismerni TiteketKépKép Kari sokat emlegeti Áront...Kép

GeriKép, remélem tényleg nem lesz baja Lilinek! Az annyira rossz, ha a gyereked beteg!! Te pedig vigyázz magadra!

CSKati, meddig maradtatok? Küldünk majd e-mail Hannával nektek!

Pankamama, az én e-mail címem: veronika.varadi@freestart.hu
Évi, küldenél magatokról a fenti címre képeket?

Moni, örülünk Neked, én is remélem, hogy hamarosan gratulálhatok nekedKép

Most mindenkinek pusszzz: Verus
verus (verus)

Halihó!

Geri! Nálunk ue. volt ma, sok sírás, nyűgösség mint tegnap délben, atrán nagy szunya. Gyógyulj meg gyorsan és ha jobban vagy írd meg a süti receptet, mert hétvégén meg akarnám sütni nagy sikere volt itthon is. KépKép

Móni! Várunk ide szeretettel, írj magatokról, hogy vagy? Hol fog a babád születni, stb.

Nagyon szupi volt a tegnapi napKépKépKép

Évi! Mi'zujs?

Lányok! Panka a héten 16 dekát hízott végre. Mostmár kevesebb gyümit adok neki.

VerusKépKép Amint tudom küldöm.

Most megyek etetni.

PM

Sziasztok!

Geri! Gyógyulj meg minél hamarabb! Remélem Lili nem kapja el toled!

Köszönöm mindenkinek, hogy aggódik értünk. A helyzet az, hogy nem tudom mi van. Tegnap én is gondolkodtam rajta, hogy valószínu a sírás torkollott már rángatózásba. Ezt szó szerint értsétek. Amikor már nem tudtam vele mit kezdeni, szinte földöntúli hangon sikítva ordított, cicire tettem,és közben mintha az idegtol rángatozott volna. Félelmetes volt. Kép
Ma ismét volt egy ilyen szitu. Most úgy kezdodött, hogy átfordul a hasára. Ott dolgozik nagyon, már irtó ügyes, tényleg megeszem egyszer. Csak hát ugye még nincs sok ereje, elfárad, és sír. Ha visszafordítom a hátára, meg meg van sértodve, és még jobban sír. A vége megint irtózatos bömbölés lett, és megismétlodött a tegnapi. De komolyan, nem is sír, hanem üvölt, mint a "fába szorult féreg".
Az apja is teljesen kétségbeesett, már azt mondta, hívjunk orvost. Nem tudom, lehet, hogy csak hiszti? A kiütések nem múlnak, vajon azok is mitol jöttek ki megint?
Na nem panaszkodom tovább.

Mari, már dolgozol? Muszáj volt? Mi a Bajcsy háta mögött lakunk. Jó kis nyugodt, csendes környék, én szeretem. Ha nincs semmi dolgunk akkor csak a játszótérre megyünk le. Szépen rendbe van tartva, tele van fával, és van még 3-4 "kisanyuka", megy a tracsparti! Melyik szökokutat szoktátok nézegetni? Tök édes lehet a fiad a négy kis fogacskávalKép

Hát lányok, sárga vagyok az irigységtol Kép Akinek lesz egy kis ideje, mesélne kicsit bovebben?

Üdv Moni, várunk! Hajrá!

További jó éjszakát!

Csók Évi
Évi (Évi)

Sziasztok!

Verus! most látom csak, hogy tegnap Neked nem írtam egy szót se ide, pedig akartam ám. Komolyan.
tegnap megnézegettem a fényképeiteket is, csak gratulálni tudok a gyerekekhez. Meg persze Neked FŐLEG, hogy ennyi gyerkkel ilyen mosolygós, nyugodt, kedves, szép anyuka vagy! (ez itt nem reklám volt, tényleg így gondolom! Kép) Kösz a gratulát a kiscsajhoz, én is imádom, pedig egy égedelem gyerek! Kép
Majd azért szóljatok, ha a margitszigeti sétáról tudtok valamit, hátha ilyen túlkorosak is beleférnek a csapatba! Köszi!

Na, hazahoztuk a fiúkat a sátorozásból! Nagyon jól érezték magukat, barnák, fáradtak, koszosak (pl. 4 napig nem mostak fogat. Éljenek a nyagyapák!) Nagyon élvezték a dolgot, saját bevallása szerint az apám is, kíváncsi vagyok, mikor ismétlik meg...

Geri! Vigyázzatok Magatokra, remélem, már jobba helyzet!!!

Pankamama! Na, látod, Te vagy a másik (bocs, a harmadik Geri és Verus mellett), akivel sajna nem tudtam beszélni a talin. Pedig jó lett volna, csak hát mi ilyen rövid idöre voltunk aznap hitelesítve. Pótoljuk, jó? Kép

Móni! Ez egy nagyon jó kis csapat, nagyon kedvesek a lányok, hidd el! Jó közéjük tartozni! Kép Szorítok Neked, hogy sima, gyors szülésed legyen! Addig is: írj!

Évi! Mi van Csongival????????

Jázminmama és Kriszta már biztos süttetik a hasukat, jó idö jutott Nekik! Kép Remélem, azért gondolnak ránk is, mondjuk egy palacsinta meg egy fagyi között. Kép

Evey! Pele! Hol vagytok????? Kép

Puszi mndenkinek:
Emese
Emese (emese)

Bocs, Évi, azt hiszem, egyszerre küldtük az üzenetet, azért nem tudtam az elöbb, hogy mi van Veletek! Tényleg ijesztö szitu lehetett! Kép Sajna (vagy szerencsére, mert nekünk nem volt hasonló) nem tudok Neked semmi okosat tanácsolni, azért a dokit vagy legalább a védönöt kérdezd meg!
Puszi és jobbulást!
Emese
Emese (emese)

Sziasztok csajok!

Évi!
gondolom már minden elképzelhető dolgot megpróbáltatok Csongi megnyugtatására, amikor sikít. Szerintem, merthogy Zsombi is szokott ilyen butaságot csinálni, főleg attól van az egész, hogy belelovallja magát, és már csak az üvöltésért magáért üvölt. Nekünk már többször bevált, hogy kizökkentettük valami egészen más dologgal. 10-20 másodperc csendet eredményez, ha hangosabban kiabálsz, mint ő. De nem haragosan, csak úgy. De a legjobb volt, ha óvatosan, persze csupaszon fürdővízbe eresztettük. Hirtelen úgy elámult, hogy hogy került oda, hogy bőgni is elfelejtett. Persze egyébként szeret fürdeni. Ha Csongi is, akkor talán Nektek is segít.

Andi!
Igen én is a Földesbe jártam. Ez persze semmit nem jelent. Nagyon "jókislány" voltam még akkoriban. A legtöbb Földesistát a SOTE koleszában ismertem meg nagy csodálkozásomra. Ha van a férjedről számítógépen továbbítható kép, akkor szívesen megnézném, hátha.Emil: bertagab@freemail.hu

Iboly!
Köszi kérdésedet, velem minden rendben, attól függetlenül, hogy észrevehető különbség van a két mellem tejtermelése között. A margitszigeti séta felvillanyoz. Részleteket tudsz már? Minthogy hánykor találkozunk és hol?

Anikó!
Remélem, hogy jobban vagy. Nem hiába vannak fenntartásaim a légkondis autókkal kapcsolatban. Bár szombaton nagyon jól esett a hűs. Ha tényleg attól van a baj, akkor Lili megússza, mert rá nem ment a hideg. Éreztem volna.
Ami azt illeti, a követelőző Zsombi miatt a sütit, sőt SÜTIt nem volt alkalmam megkóstolni, ígyhát ha közzé teszed a receptet, akkor légyszi itt tedd azt, mert nagyon szimpatizáltam vele.

Fényképezős lányok!
Nagyon várom ám a képeket!
Sajnos nálunk a képbevitel még nem megoldott, de dolgozunk az ügyön.

Moni!
Várunk.

Módosított adatok Zsombiról, csütörtöki mázsálás: 5550g, 64cm.

Jóccakát!
Snoopy
snoopy

Sziasztok Lányok!

Nagyon sajnálom, hogy lemaradtam a taliról, remélem a következőre már el tudunk menni. Gondolkozom rajta, hogy be fogok szerezni én is egy hordozókendöt, így talán mobilabbá válok, mint babakocsival. Aki használja, nem túl nehéz cipelni benne egy 9-10 kg-os gyereket?

Pele!
Köszönöm a választ, akkor azt hiszem veszünk Timinek egy orvosi táskát, hadd játssza ki magából a traumát. Egyébként sokat emlegeti, hogy a doktornéni mit csinált vele, ez jó jel?

Kati!
Megkaptam én is a képeket, csuda aranyosak vagytok! De téged sem ilyennek képzeltelek. Nagylányod már jól van?

Emese!
Meggyöztél, tegnap éjjel hagytam a fiamat hason aludni, és sokkal nyugisabban aludt. Persze azért enni felébredt, a kis bélpoklos. Kép Azért egy kicsit még mindig féltem, remélem tudja, hogy mi a jó neki.

Iboly!
Örülök, hogy nem szidtál meg! Kép De úgy tünik még korai volt, nem szívesen eszi. A leve jobban megy neki.

Móni!
Szeretettel várunk ide, ha megszületett a pici. Könnyü, gyors és szövödménymentes szülést kivánok!Addig is olvasgass szorgalmasan minket (is)! Kép
A Martin mamája, Móni vagy?

Sziasztok

Ancsa
anyanyanya (anyanyanya)

Sziasztok!

Megvagyunk, csak kimentünk ma a strandra, ott még elviselhető volt a meleg. Szuper volt, mindkét lurkó nagyon élvezte a vizet. Aztán egy perc alatt aludtak el este! Mondjuk én sem állok messze tőle két ilyen fárasztó (de klassz!) nap után, úgyhogy nem leszek túl hosszú.

Geri!
Remélem, nem lett semmi komoly baj! Lili lehet, hogy alaposan kifáradt a nyüzsgéstől!

Emese!
Semmi gond! Azért örülök, hogy így is tetszemKépKépA sali egyébként nagyon egyszerű: zacskós rizst kell megfőzni vegetás vízben, még forrón összekeverni vékonyra vágott póréval és konzerv kukoricával, aztán ha TELJESEN kihűlt, akkor nyakonönteni tertárral, és kész!
De jó, hogy ilyen jól sikerült a sátorozás! Biztos nagy élmény volt mindkét félnek!

Verus!
Áron is folyton titeket emlegetett, meg hogy mikor találkozunk megint! Nagyon meglepődtem, hogy milyen fiatal vagy! Ha nem titok, hány évesen szülted Hannát? Milyen jó neked, hogy már ilyen gyönyörű nagy családod van! Tényleg, azt akartam még megkérdezni, hogy nálatok az elsőszülöttön kívül a többieknél is jelentkezett testvérféltékenység, amikor a kisebbek születtek? Mert hogy említetted, hogy Tomi most kicsit ki van akadva.

Évi!
Szurkolok nektek, hogy megszűnjenek ezek az ijesztő megnyilvánulások! Olyan nálunk is volt, hogy Áron úgy sírt, hogy nem vett levegőt, egész belekékült, az is rémisztő volt!

Na megyek aludni!

Puszi mindenkinek: Pele
Pele

Hú Lányok, hogy ti mennyit irtatok, mióta letöltöttem az elözö adagot! Akkor folyt. köv.

Évi!
Általában egy ennyi idős baba, még igazából nem hisztizik! Majd egy-másfél év múlva! Kép Valami gondja lehetett, lehet hogy ahogy azt már valaki más írta, megérezte a te izgatottságodat. Próbáld ki amit Snoopy írt, tényleg jó hatása van, ha valamivel kizökkented.
Esetleg nem lehet, hogy a foga jön és a fájdalomtól sír?

Geri!
Jobbulást nektek! Remélhetőleg Lili nem betegszik meg!

Pankamama!
Csak így tovább!

Sziasztok

Ancsa
anyanyanya

Sziasztok!
Kicsit le vagyok maradva, ezt a topicot még nem sikerült elolvasnom (mindig a végére hagyom a "jó falatot", aztán már hulla leszek mire ideérek). Holnap csak ezzel a topiccal foglalkozom és akkor "normálisabban" jelentkezem.
A tali egyébként szupi volt!!!!
Évi! Képeket megkaptam, köszi szépen. Nagyon szépek vagytok!!!
Iboly! Emil jött, kép viszont nem Kép Vagy megint én vagyok béna?
Emese! Másik topicban olvastam, de remélem nem baj hogy ide írom. Téma röviden: ékezetes betûk, mindig írás elõtt kell beállítani, ha már írtál elveszik a szöveg, át állítod õket rövidre. Én ezt úgy csinálom, hogy kimásolom a beírt szöveget (ctrl-C), beállítom amit be kell, utánna beillesztem a szöveget (ctrl-V). Szerintem gyorsabb így, mint ékezetes betûket javítgatni. Tündéri a kislányod!!! Ahogy mosolygott pózolt a fényképezõnek!!! Kár, hogy nem beszélgettünk többet, el is felejtettem, hogy elõtte írtad nem maradtok sokáig. (emil remélem holnap megy)
Verus! Alex ma megkapta az elsõ könyvet a rettentõ sorozatból (bogaras bogarak, vagy valami ilyesmi). Alig tudta kiválasztani, hogy melyik legyen az elsõ. Nagyon jó, eddig nem is tudom hogy nem vettem észre. Ahogy hazajöttünk beletemetkezett.
Geri! Nem felejtetted ott a sütis dobozodat?
Jó éjszakát mindenkinek, és bocsi, holnap jövök már rendesen!
Kati
Csőre Katalin (cskati)

Sziasztok!

Próbáltam végig olvasni az elmult hetet. Balatonon voltunk egy hétig azért nem jelentkeztem.
Jól éreztük magunkat csak az idő nem volt jó. 2 nap volt amikor tudtunk fürdeni is. Betti élvezte a vizet, Norbi meg nagyokat aludt.
Minket sem viselt meg a 2 hónapos oltás, viszont holnap reggel megyünk a 3 hónaposra egy kicsit izgulok hogy mi lesz.
Norbi az elmult 9 napban nem hízott csak 8 dkg-ot nem kevés az?
Én is sajnálom hogy nem tudtunk menni a találkozóra, gondoltam is rátok, Na majd a következőre!
Most megyek, drukkoljatok nekünk az oltás miatt.

Sziasztok
Gabi1
gabi1 (gabi1)

Sziasztok!

Évi! Ilyen nálunk is elöfordult, nagyon ijesztö látvány. De egyetértek Snoopy-val, az a legjobb, ha megpróbálod kizökkenteni valamivel, akár egy hangos kiáltással, akár egy kis arcmosással vagy egy kis sétával vagy bármivel. És a legföbb, ne ijedj meg!!! Bármi történjen is, próbálj meg nyugodt maradni! Egyébként nem hiszem, hogy beteg lenne, Borinál is akkor voltak ilyenek, amikor valamit nem tudott megcsinálni...

Anyanyanya! A hordozókendö nagyon klassz. Simán elbírsz benne egy ekkora gyereket. Akár egy háromévest is!

Geri, örülök, hogy összefutottunk a találkán, jó volt végre találkozni. Nagyon szép a Lili!!! Remélem, gyorsan túllesztek a meghülésen. És a mamád fasírtja isteni volt!

Puszi csajok:

Dia
Dia

Halihó!

Évi! Panka ugyanezt csinálta és pont tegnap amikor megérkeztünk a talira/mindenki minket nézett/ és ma is délelőtt. Sír, folyik a könnye, és úgy visít mint akit nyúznak. Majd egy picit abbahagyja és kezdi elölről. Kapkodja a levegőt és amikor kifújja visít. Valami egyszerre történt velük. Hiába masszíroztam a pociját, töröltem hideg vizzel az arcát 1 -2 mp-ig csend, aztán még hangosabban sikított. Biztos, hogy ilyenkor valamilye fáj és én a hasára gyanakszom, mert a " roham" után 2-3 órával nagy pukik és kakihegyek távoznak a gyermekemből. Ugyhogy tudom mit érzel sajnos. Volt olyan, hogy 2órán keresztül így sírt és a végén én is sírtam vele és úgy éreztem magam, mintha 3x lefutottam volna a maratont. A fogára azért nem gyanakszom, mert az nem ilyen hirtelen történés, viszont egy szélgörcs nagyon tudja őket feszíteni és nem tudják, hogy mi történik velük és valszeg megijednek. Ugyhogy nyugi!!!KépKépKépKép

PM

Sziasztok!
Már lassan kezdelek titeket írígyelni a találkozó miatt. Biztos jó lehetett. Mi azért nem mentünk, mert még új vagyok, alig ismerek valakit. Csak egy nagy káosz van a fejemben, hogy ki kicsoda, gyerek neve, kora stb.De majd kitisztul, ugye?!Kép
Aki tud, küldjön nekem is fényképet lakto73@axelero.hu
Évi! Remélem nem volt azóta több roham. Nálunk nem volt ilyen szerencsére, ötletem nincs, de amit a többiek írtak az jónak tunik.
Sziasztok:
Mari
Névtelen

Sziasztok!
Nekem is nagyon tetszett a tali! Bár én már nem vagyok az az igazán friss kismama (fiam négy éves lesz), de sokat olvaslak Titeket.
Pankamama, nagyon szép a kislányod, jó volt látni! Aztán később láttam, hogy elromlott a jókedve, de gondolom, azóta megint minden rendben! Nagyon nyugodt baba!
Verus, el sem hiszem, hogy ekkora családod van, nagyon csinos anyuka vagy!
Móni, kedves barátném, legalább majd nekem is lesz ismerősöm ebben a topikban, ha majd aktuális lesz!
Geri, tetszett a nadrágkosztümöd, persze Lili jobban! Kép
Pele, ezt a rizses salátát azt hiszem gyakran fogom majd elkészíteni! Abból ettem a legtöbbet! Kép
Dia! Bori fürtjei eszméletlenek!
Remélem hamarosan újra találkozunk!
Üdv: Judó
Judó

Sziasztok!
Húúúú sikerült végigolvasnom (közbe fõzés, szopi, védõnõ).
Kriszta és Jázminmama már nyaralnak. Jó nekik, ezt az idõt csak vízparton lehet kibírni.

Ancsa! Fogzásra az "alvászavaros" topicban olvastam egy homeopata szerrõl. Állítólag nagyon jó, barátnõmnek is ajánlottam, használják is, nekik is bevált. Mi még nem tartunk ott, de biztos ki fogjuk próbálni. Nagylányom már teljesen jól van. (Miért történt valami? Kép Kép )

Evey, Gabi1! Szorítok az oltás miatt!!! Kitti a 2 hónapos oltás után egy kicsit nyûgi volt, de nem volt vészes. Éjszakára adtam kúpot (valszeg emiatt) nem lázasodott be. Másnapra már mintha mi sem történ volna. A 3 hónapos oltásnál már nyûgösség se volt, láz-kúp ugyanaz mint korábban. Az aluszékonyság minkett messze elkerült.

Geri! Kép Kép Jobbulást, remélem Lili nem lesz beteg.

Évi! Szörnyû lehetett amit Csongi produkált. Nálunk egyik gyereknél sem volt soha ilyen, így én sem tudok okos lenni. A figyelemelterelés jó ötletnek tûnik. Talán Ti is jobban megnyugodnátok, ha látná a doki, vagy védõnõ.

Móni! Szeretettel várunk! Én már nem tudom figyelemmel kísérni azokat a topicokatKép Nagy ott a forgalom Kép Csakúgy mint a többiek én is könnyû és gyors szülést kívánok nektek, aztán minél hamarabb átaludt éjszakákat!! Kép Kép

Emese! Ezekszerint máskor is mennek a srácok sátorozni nagypapávalKép A lányom egy hétig nem fürdött a táborban, nameg nem fésülködött, szerinte elvesztette a fésûjét, aztán ott találtam meg, ahova itthon csomagoltam. Állítólag fogat azt mosott...

Mari! Képet küldök hamarosan!

Verus! Majdnem 6-ig maradtunk még, de jönni kellett Kittit fürdetni, meg ilyenek. Mindkét gyerek kidõlt a kocsiban.
Azt mondtad válaszoltál miután küldtem a képeket. Emilben? Mert akkor nem kaptam meg Kép
Amikor elõször találkoztunk én is meglepõdtem, hogy milyen fiatal, csinos anyuka vagy. Nem látszik meg rajtad a 4 gyerek (mondjuk Emesén se a 3). Hiszi a piszi a hurkákat Kép

Sziasztok
Kati
Csőre Katalin (cskati)

Sziasztok!

Geri, csak nincs nagyobb baj? Tegnap nem jelentkeztélKép

Gabi, hiányoztál ámKép

Pankamama, nem vetted még észre, hogy a mi gyermekeink nagyon egy húron pendülnek? Nem ez az elso alkalom, hogy azt írod: Évi, nálunk dettó ugyanez!

Lányok, hogy ezek a gyerekek minden nap mást produkálnak? Csonginál ma megint jelentkezett a hason-háton sírás-ordítás-üvöltés szindróma. Ma akkor amikor már nagyon alvásido lett volna. 30 percig tartott, a vége megint cicizés lett. Tudom, hogy nem a legjobb megoldás, de már nem bírtam tovább. Rángatózás már nem volt. Elaludt, egyszer csak benézek, Csongi alszik a HASÁN! Ilyet 5 hetes kora óta nem csinált! És csaknem 2 órahosszat durmolt! Még ilyet!
Közben beszéltem a dokinénivel, o is azt mondta, hogy valószínu dühében ordít, próbáljam megnyugtatni. A kiütéssel kapcsolatban pedig, hogy mint a múltkor is mondta, igen hajlamos rá kicsi fiam, kenegessem, ez van. Valami nem tetszik neki amit én eszem, de ezt kideríteni muvészet. Szokjak hozzá. OK. Hozzászokom!

Hogy mit csináltok Emese, Verus Ti 4 gyermekkel! Minden elismerésem!

Na, most is nem hogy vasalnék, (Éppen alszik a Manó)itt ülök...De oly meleg van, és oly sok a vasalnivalóKép

Ja, tegnap voltunk strandon. Csongi árnyékban, kiteríttünk neki nagy törölközoket, és hasra vágta magát, ámultan nézte a tömeget. Olyan édes volt, mindenki csak dícsérte aki arra járt.

Próbálok nyugodt maradni, és a jó oldalát nézni a dolgoknak. Tényleg, ha jól emlékszem CsKati, Te említetted anno, hogy a te babucid is sírt amikor megtanulta a hasrafordulást? Nálatok meddig tartott míg vissza is meg tanult fordulni?

Abbahagyom már, mert kezd szófosásom lenni. Még rám untok...

Szép napot!

Évi
Évi (Évi)

Sziasztok Lányok!

Hú, mintha hájjal kenegetnétek...KépKép Köszi mindenkinek a kedves szavakat, igazán jól estek!

Kati, sz***kodott a postafiókom, mert nem tudtam levelet küldeni, csak fogadni, de holnap ismét megpróbálom, OK?
Bogaras bogarak..nagyon jó! Nálunk a Tomi bújjaKép

Évi, hogy mondhatsz ilyet, dehogy ununk Rád!! (Ugye csajok???) Leveledet megkaptamKép, neked is holnap küldök mindent.
Olyan aranyos a kis Csongi, no, meg Te is.Kép Én vhogy így képzeltelek el..

Pele, nem titok..19 éves lettem abban az évben , amikor Hanna született. (Aug. 1.-én leszek 27) Igazán -szerintem- Tomi csak az egyedüllétre vágyott, mert konkrét jelei nincsenek a testvér-féltékenykedésnek. Tudod és talán láttad is a két lány elég határozott nöci és Tominak idönként elege van a lányokból.. De ez ugye nem baj?
Bízom abban, hogy ha Jancsi is kicsit nagyobb lesz, örá "szállnak" majd a lányok és Tominak nyugta lesz a sok anyáskodó nötöl.

PAnkamama, ügyik vagytokKépKép

Geri, írj már, hogy mi van veletek!

Emese, nem sikerült ennem a tortádból, pedig nagyon dicsértékKép Jó, hogy rendben vannak a fiaid, mondjuk megmosolyogtam a fog nem mosást.. erröl az jut az eszembe, hogy amikor életem elsö nyaralásából (akkor voltam 7 éves) hazajöttem, anyám bedugott a kádba és kefével kezdett lecsutakolni..és persze lesikálta a -szerintem- jó kis barnaságomat..Kép Ami egy heti retek volt a bokám körül..Kép)

Gabi1, minden OK oltás ügyben? Hogy milyen nagy lett már Norbi!?!

KAdri, hol vagy?

Most én is búcsúzom, immáron 100000x-re is letusolok..(milyen jó most Jázminmamáéknak és Krisztáéknak.. meg mindenkinek aki nyaral)!

Puszi: Verus
verus (verus)

Sziasztok!
Most csak nagyon roviden. Meg egyben vagyok.
Egyebkent szombathelyi vagyok, itt is fogok szulni.
Moni
Moni

Sziasztok!

Ismét röviden. A nyavajám romlik, fejfájás, tegnap egy kis láz. Lili úgy néz ki rendben, de ma olyan anya hiánya volt, ha nem látott maga körül nyüszögött. Volt olyan, hogy addig míg fel nem vettem nyüszizett, aztán úgy bújt belém, mintha el sem akarna engedni. Nem puszilgatom, de ez úgy hiányzik...

Annyi mindenre tudnék reagálni, de hulla vagyok és nyűgös. Szóval holnap jelentkezem és nyaralás alatt sem leszek net nélkül, mert jön velünk szerelmem laptoja is.

Most puszi mindenkinek kivétel nélkül:

Anikó
Gerianikó

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?