Új privát üzeneted érkezett!

Szerintem manapság simán rámvarrnák, hogy hiperaktív..akkor meg fegyelmezetlen voltam...de nem voltam rossz tanuló,csak a magatartással volt gondom..illetve nem nekem, hanem a tanároknak.. :lol:
az ellenőrzők is megvannak..a nyolcadikosban példéul egymás mellett van egy igazgatói figyelmeztetés, meg egy igazgatói dícséret.. 8)
tünci28

Boboka

Mozoghatok segitek a mozgásban neked de én csak a kötelet fogom. OK? Kép

Kép

Kép
melcsike70

Én nem tudom miért de én mindig a tanárok kedvence voltam, mindegyik iskolában. Hogy miért nem is értem, pedig nem voltam nyálgép soha. De kedveltek a tanárok. Lehet mert olyan kicsi aranyos voltam (valamikor). Bár mondjuk a kicsiség most is megmaradt. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Tünci
Köszönöm a beszámolót, én még a tv-ben nézegetem, nincs még meg a sorozat, de nagyon szeretem, csak már kicsit unalmas ez a Meredith és McCsábító állandó nyavajgása, hogy most szeretlek vagy nem szeretlek.
Lehetne már más téma.

Viszont a Feleségek új évadjában tök jó dolgok vannak.

Holnap jönnek a tesóim, eljövök hamarabb munkából, hozom mind a 3-at, moziba akarnak menni.
Meg gondolom pizzázni, úgyhogy kiürítem a pénztárcám holnap.

Betti
Kép
betti0412

Tünci nagyooon tetszett az értékelésed!!! :lol:
Ma küldök emailt is..
Melcsi te voltál az osztályban a TündiBündi? :)

Kép
leda2002

Még nem is rendeltem virágot a Kislányomnak, de majd köttetek valami szép csokrot majd és beleteszem itthon vázába most.

Betti
Kép
betti0412

Van már étterem?

Betti
Kép
betti0412

Melcsike, köszi a segítséget:)

Elkezdtem a tornát, de 4 liter folyadék meg egy fél adag saláta után lötyögött bennem minden, és inkább feladtam...
Viszont van itthon ilyen láberősítő (a nevét nem tudom), azzal nyomatom. Azt fekve kell-lehet csinálni, az még belefér :oops:
Vendég

Étterem még nincs :oops:
Vendég

Leda

Nem voltam az, mert nagyszájú voltam és odacsaptam a fiúknak, de valamiért a tanárok szerettek. Nem értem. Mindig agyon dicsértek a szülőin, pedig én rocker lány voltam. Felvagdostam a farmerom és kockás inget szerettem hordani.

Kép

Kép
melcsike70

Hello mindenkinek!

Nem tudom Betti láttad e amiket belinkeltem,aztán volt ötlet pizzériára,de végülis nekem édes mindegy..
A grey'sben ne várj mást..a következő évadban is ez lesz és a most futóban lesz végkifejlet.

Érezd jól magad a tesókkal.Ezt kicsit irigylem Tőled,nagyon jó lehet a sok testvér..páromék is öten vannak,illetve igazából nyolcan...
Nekem meg az az egy ,aki szerint pszichopata vagyok.. :cry:
A csokor nagyon jó ötlet Betti!

Mi szerintem sötétben megyünk ki,szretném látni a kis fényeit...

Leda,várom!
tünci28

Melcsike!
Én lettem volna inkább rocker lány felvagdosott farmerban.ehelyett a tesóm elnyűtt cuccait hordtam, meg amit magamnak vettem a tízórai pénzemből...

Nahát ez manapság is így van!!!!!!
VAgy eszünk, vagy ruházkodunk!!!!! :lol:
tünci28

Leda

Még egy gondolat, mielőtt meguntok.
Jó tanuló voltam de nem voltam eminens kis diák.

Kép

Kép
melcsike70

Hát sötétet nem lehet nehéz mostanában találni, én úgy nem szeretem, hogy ilyen korán van sötét. Tiszta depresszió.

Betti
Kép
betti0412

Én is a nővéremtől örököltem a farmert amit felvágtam. A kockás inget, meg apám kapta karácsonyra.

Kép

Kép
melcsike70

Különben Boboka,Betti nagyon ügyesek vagytok ezzel a fogyás dologgal..én tornázok, már alig eszem,az is inkább nyers zöldség,meg natúr hús,meg meg 2 deka extrudált búzacsírás kenyér,cukor semmi, zsír semmi..aztán fogyok heti 20 dekát...

nem tudom ..régen ezzel az erőfeszítéssel, már anorexiás lettem volna...már kezdem feladni.
tünci28

Betti,Te se tudsz semmit a mostani felsőoktatási felvételiről????
tünci28

Nem sokat tudok a felvételiről, anno még én magam töltöttem ki, de most már nagyon bonyolult.
A középsulis is elég nehéz volt a két tesómnak.
Jó a nagy család, de most épp az a korszak van, mikor állandóan piszkálják egymást, szóval néha nehezek kicsit, de rám hallgatnak azért.
17, 15 és 13 évesek.

Tünci, adj időt magadnak, nem megy az olyan könnyen. Én is azt tapasztalom, hogy az idő előrehaladtával egyre nehezebb, de nem lehetetlen, csak nagyon kell figyelni mindenre.
Én azért ma bevágtam egy fél tábla csokit.
Ilyen is van, de nem mindenn nap.

Betti
Kép
betti0412

Igen vígasztalgatom magam,hogy már nem megy olyan könnyen..csak már előre hallom,hogy"indokolatlanul nagy a hátsóm"..
most mit mondjak ez egy ilyen világ..

NÉzegettem a felvi.hu-t és nem tudok rájönni, hogy most már csak hozott pontok vannak, vagy úgy mint rég:hozott pontok és felvételi vizsga pontok együtt???Lehet hogy hülye vagyok, de nekm ez nem derül ki...
tünci28

Tünci

Nem mindenki szerencsés alkat én sem vagyok az. Szinte egész eddigi életemben fogyóztam. Pedig kézilabdáztam, öttusáztam és még sem voltam nádszál. Lehet hogy nem is olyan nagy a hátsód csak te látod annak? :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Tünci, én sem fogyok gyorsan. Augusztusban kezdtem a fogyit, diétával, meg nem túl intenzív tornával, és most tartok - 7,1 kilónál.

No akkor most gyorsan visszanézem amiket belinkeltél:) és akkor döntsünk

Kisanyácska, Többiek, merre vagytok?
Vendég

Na kérem,megnéztem a ontzámítási módokat,abban bizony szerepel a négy matematikai alpművelet, meg még néhány...

tisztára mint a műugrók pontszámítása....(az tudjátok milyen???? :lol: )

HÁt elment ezeknek az eszük????
(vagy lehet ez a rosta... :lol: )
tünci28

Tünci szerintem egyszerűbb, ha kinézed mit és hol szeretnél tanulni, aztán felhívod őket, vagy jobb, ha besétálsz és részletesen mindent megtudsz.. Nagyon gáz a tájékoztató, én idegbajt kaptam tőle mindig, akárcsak a térképtől autóvezetés közben :)

Kép
leda2002

Nekem a 3 belinkelt közül a shiraz hangulata tetszik a legjobban. Tényleg attól függ, hogy mennyit szeretnénk költeni.

A második linkes étteremnél (a földön ülősnél) úgy látom inkább 4 fős asztalok vannak.

Egyszerűen nem jut eszembe étterem :oops: tök gáz........
Vendég

Leda,tiszta vicc nem??
Pedig az érettségi pontjaimmal jó lennék...és tudjátok, hogy az én érettségim"régi fajtának számít???Mert öreg vagyok azért! :shock: Bemennék egy fősulira és a diákok azt mondanák:csókolom...

Melcsike:De igen,majd meglátjátok... :oops: (bár addig még van két hét intenzív fogyókúra, meg egy gyomorfekély a munkától... :?

Boboka:nekem is az jött be nagyon, de lehet nem is kellene ennyire túlmisztifikálni,végülis az a lényeg,hogy együtt legyünk!
tünci28

Nekem sem fontos ez a misztikus hangulat, nekem egy szolid kis vengdéglő is meg felel ahol van egy kis csendes sarok és nincs nyüzsgés.

Kép

Kép
melcsike70

Akkor majd még agyalunk ezen.

Most már megyek,mert megint enm alszik az uram tőlem..

jó éjt!
tünci28

Jó éjt.

Kép

Kép
melcsike70

Én is megyek, már így is félig alszok a feleségek alatt:) Pedig ilyen még nem volt:)

Jó éjt mindenkinek
Vendég

Jó reggelt!

Egyszerűen elképesztő, mit tud produkálni a természet, én minden nap olyan csodálatos napfelkeltéket látok, de ez a mai, olyan volt, hogy könnyes lett a szemem.
Hihetetlen. Én meg haragszok rá, hogy hogy tud ilyen szép lenni, ilyen szépen kelni erre a világra.

Vennem kellene gyógyteát valamit, de nem tudom milyen fajtát, majd kutatok a neten kicsit, kv helyett. Van rá még két napom. 1.-én kezdem újra az elevitet, meg a folsavat, szeptember vége felé abbahagytam, nem látta indokoltnak, de mostmár igen.

Boboka ezt a zöld cuccot honnan szerezted be?

Szép napot!

Betti
Kép
betti0412

Jó reggelt:)

Betti, most az egyik barátnőm apukájától vettem.

De szerintem ezzel most ne foglalkozz, mert azt mondják, legalább két-három hónapig inni kéne, terhesek meg nagyon kérdezzék meg a kezelőorvost. És ha minden jól megy, neked hamarosan már nem szabadna inni :wink:
Vendég

Hello!

Ma megint vacak éjszakám volt..nem tudtam elaludni sokáig(én bezzeg végignéztem a feleségeket, pedig nem érdekel...)..aztán amikor sikerült nemsokkal később ébresztett az uram, mert felsírtam..de ne mbírtam rögtön abbahagyni, úgyhogy éjfél körül visszakapcsoltama tévét,voltegy óra is mire megint elaludtam..aztán hétkor keltem, de nagyon fáradt vagyok.
Eméálem ez a nem alvás hamar rendbejön, mert így nem fogok tudni 11 órát dolgozni.Egy ilyen éjszaka után, hogy ott legyek este 8ig???!!!!
hát nem tudom....

Nektek szebb naPot!

Most folytatjuk a festést, majd jelentkezem.

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt mindenkinek!

Ma nagyon rosszul kezdődött a napom. Hiányzik............Nagyon..........Most is csak sírok.Most megint azt érzem, hogy vissza akarom kapni. Az nem lehet, hogy csak így elveszítettem. :cry: :cry: :cry:

Ezek a gondolatok gyötörnek egyfolytában. Most hogy ezeket leirtam, egy kicsit megkönnyebbültem tőle. De most miért fáj megint ennyire?

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, ezt természetes, hogy ennyire hullámzó a fájdalom :cry:

Tünci, Melcsike, szebb napot nektek, mint ez a reggeli kezdés
Vendég

Boboka!
nem akartam én inni, anyunak gondoltam, én nem merek már ilyeneket elkezdeni.

Tényleg mindenkinek szebb napot kívánok!

Fel a fejjel csajok, lesz ez még jobb is.

Betti
Kép
betti0412

Boboka,Betti,Tünci

Kép

Nektek küldöm ezt az ölelést. Nem tudom délután tudok-e jönni. Mert tegnap anyum telefonált ugorjunk el hozzá. Majd jövök. Puszi nektek.

Kép

Kép
melcsike70

Betti, ha gondolod priviben megírom a pasi számát, szerintem postán is fel tudná nektek adni.

Melcsike, neked is pusz
Vendég

Még itthon vagyok. Még korán van indulni. Hadd pihenjenek ebéd után. :)

Mi jót ebédeltetek?

Hova jársz kajálni délbe Boboka?

Kép

Kép
melcsike70

Tünci, nem szeretném elrontani jobban a kedved, de légyszi nézd meg, hogy szerinted így ok-e az államkincstári kérelem:

Mi a férjemmel aláírjuk
Csatolom a halottit + az öröklési bizonyítványt (banki átutalásost kérünk, így nem kell a lakcímkártya másolat)
Adatok rajta.

Csak egy példányban kell küldeni a kérelmet az államkincstárhoz?
Tanuk kellenek a kérelemre?
köszi

Ja, én kincstári számot nem írtam rá, mert azt most nem tudom, szerinted az nagyon kell rá, ha egyébként minden adat megvan?
Vendég

Melcsike, jól tetted, hogy ebben a rossz időben még pihizel egyet:)

Hát, van amikor csak a boltba megyek ki valami hideg kajcsiért, meg itt a melóhely közelében van egy csomó kajálda:)
Vendég

Sziasztok lányok,
Hát sajnos nincs baba, nem sikerült ez a hónap nekünk. Tegnap óta barnázos is, de elég furán, most azt várom hogy megjőjjön. Ma már fájdogál a hasam, remélem meg is jön. Megbeszéltem a dokival, hogy a következő ciklusomat követi majd uh-val, mert lehetséges, hogy nincs ismét peteérésem. Türelemre intett, de elég nehéz, mert úgy érzem, hogy ott járunk ahol egy éve. Most úgy tűnik, hogy egy másik dokihoz fogok menni, ha megjön rendesen, akkor bejelentkezem majd hozzá.
Jó lenne rendbetenni a ciklusomat, mert így nem sok esély van a babára. Most erőt gyűjtök és bizakodom a következő hónapban.
Az bosszant egy kicsit, hogy amikor mentem vissza kontrolra, akkor mondtam a dokinak, hogy nem kellene hormonvizsgálat és ő azt mondta, hogy szerinte nem szükséges. Most jól jártam ha ismét a hormonokkal van a gond, mert úszott ez a hónap és a következő is, mert ha gyógyszert kapok, akkor azt csak a az azt követő ciklusban tudom elkezdeni szedni. És akkor legyek türelmes :evil:

KépKép
csige-bige

Boboka

Szerintem nem kellenek rá tanuk, mi sem irattunk rá. Végül is hitelesitve van az öröklési bizonyitvány és aláirásotok is rajta van. Én még mi lakcimkártyánkat is lefénymásoltam a biztonság kedvéért, bár én is számlára kértem. De a számla az én nevemen van. Ja és egy példányban kültem el. Most már két hete lassan már talán kapok értesitést hogy mi van . Én ráirtam Bogikának az adószámát, meg a születési idejét.

Kép

Kép
melcsike70

Csige

Ó nagyon sajnálom. De legyél türelmes, közel van már az idő, gondolj arra. :wink: Biztosabb ha nézik uh-val a peteérést, mert nálam is mindig jók voltak a hormon eredmények még sem érett tüsző kezelés nélkül. Én nagyon szoritok neked.

Kép

Kép
melcsike70

Csige, mi itt mindannyian nagyon nagyon drukkolunk nektek :wink:

Igazad van, hogy dokit váltasz. Ne játszon a ti időtökkel, vagy legalább legyen vevő az ötleteidre, kívánságaidra. Minden vizsgálatot csináltass meg, ha úgy érzed, hogy azokra szükség van.

Melyik kórházba fogsz menni?
Vendég

Most megyek majd este jövök. Vigyázzatok magatokra.

Kép

Kép
melcsike70

Hát úgy tűnik eddig hogy a Jánosba. Ott van a doki, akit ajánlottak. Viszont nagyon gondolkozom most egy dokin, aki úgyszintén a II. sz. klinikán van. Ő kimondottan foglalkozik sárgatestelégtelenséggel és hormonproblémákkal. Most a kettő között vaccilálok.

KépKép
csige-bige

Csige, mikor mész a dokihoz?

Ha mégis kéne gyógyszert szedni, akkor csak két hónapot kellene várni. Tudom, hogy ez ilyenkor baromi sok idő...

Azt megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
Vendég

Van valaki?

Most jöttünk haza Lackótól.

Lányok, már tegnap is kérdezni akartam, az nem gáz, hogy csak négy napig volt meg most a menstruációm? Ebből szinte csak az első három nap volt erős.
Vendég

Szerintem azzal semmi gond nincs. Nekem az a normális. Amúgy normális helyzetben mennyi napig szokott tartani. !4-5 nap az jó.

Kép

Kép
melcsike70

Ma igen elfoglalt mindenki! Nem nagyon volt fenn senki a babaneten. Tünci hogy álltok a festéssel?

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?